Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

kızlar bu 3 video beni biraz rahatsızlandırdı bende başka bir şeyler yapıyorum. Nivea CD'si ve Leslie'yle yürüyorum :) Ölçülerimde özel dönemimde olduğum için bir fark yok ama gözle görülür bir sıkılaşma var. Yediklerime dikkat ediyorum. Kepekli ekmek yiyorum ve acıktığımda da kepekli galeta. Düzenli olarak yaptığımız sürece istediğimiz sıkılığa kavuşacağız kızlar

Birde benim derdim üst bacaklarım. Yapı itibariyle üstüm kalın alt baldırlarım incedir. Öyle olduğu için daha şekilsiz duruyor bacaklarım. Bunları eritmenin bir yolu var mı acaba. :44:Haa ayrıca size bir sır vereyim; ben bacaklarıma selülit yağı uyguluyorum. Öyleyken spor yapıyorum görüntü olarak çok faydalı.

nasil rahatsizlandirdi canim kaburgalarinin alti mi? bende yanlara egilirken belim cok agriyo

valla us bacaklari calistirsan bu sefer daha masculen bisey olur daha irilesir canim nasi eritebilcegini hic bilmiyorum

evet onemli olan duzenli yapilmasi ve biz bunu uzun zamandir becerebildigimize gore daha devami geliir ilk defa 1 ay birakmadan spor yapiyorum hihih

Son düzenleme:

Daha önceden bahsetmiştim ya kaburgam acıyor diye. Ama kaburgam değil göğsüm çok kötü canım nefes alamadım batar giriyordu kıvranıp kalıyordum daha iyiyim Allahtan. Bende yapmamaya karar verdim. Uzun sürer belki şuan uyguladıklarımla ama olsun yoksa daha kötü olacaktım. Sende beline dikkat et bak işkence haline gelmesin spor bizim için. Sürekliliği yakaladık mı tamamdır.. Bende 1 hafta yaptım ama 2 gün yapamadım. Bundan sonra devam ederim. Valla size yazacağım diye daha heyecanlı yapıyorum aksatmamaya çalışıyorum :) Sen 1 ay düzenli yaptıysan ohooo sende daha ne gamzeler olur biliyor musun sen
Bakalım bende de 1 ay sonra nasıl gelişmeler olacak. Bacaklarım için yaptığım yağ karışımıyla LESLİE'YLE YÜRÜYÜŞ iyi gelir diye düşünüyorum.

ay cok uzuldum canim ya pilates yaptin mi bilmiyorum ama bunu ebru sallidan ogrenmistim kaburgalarimiz acik oldugunda karnimizi calistiramiyormusuz onu kapatmak icin her gun 2 3 hareketi yapmak yeterli acaba seninki de acik da ondan mi acitiyordu?
Boyle bisey olabilir gibime geliyo 2 kaburganin arasinda bir bosluk varya onun 2 cm gecmemesi gerekiyormus benim 2 sene once acikti da pilatesle kapattim tamam canim hirsini yitirme de sana ne iyi geliyosa onu yap nasilsa onlar da ise yarayacak bana da haber ver ama nasi gittigini tamam mi

bugünde tamamdır çok şükür
inş baklaım yarın nasıl yapabilecekmiyimm

ohh caniiiim senin motivasyonunaa kurban olurum benn devam devam basaricaz ben bugun yuzmeye gidicem aksam ondan once de yaparim dansimi

evet ya benimde basenleri eritmem lazım okuyamadım işte oldugum için
siz şimdi sadece bu hareketlerle mi eritiyosunuz canım yada ek neler yapıosunuz
de valla hele dua ederim sana
allah senin vicudunu taş gibi yapsınnn aminnn inşşş

Daha önce hiç duymamıştım canım. Belki olabilir dediğin gibi. O hareketler ne acaba sen biliyor musun ?

Şimdilik gözle görülür bir incelme var ama durmak yol aynen devam. Ölçülerimi daha almıcam şiş zamanlarımı atlatayım öyle. Bir gün leslie yapıyorum bir gün nivea cd sini. Pilates daha önce hiç yapmadım artık bana zarar vermeyecek şeyler bulmam lazım.Akıllandım ben

aaa canim bi arastiriyim dediiim buldum biseyler bi dene istersen belki bunlari yapip daha sonra videolari yaparsan agri gecer :)

Pilates Tutor Presents Stott Pilates Rib Cage Principle and Exercises - YouTube

Rib Cage Exercises Traeh Pilates Style - YouTube

canim bu hareketleri yaparken karin kaslarini skip kaburgalarini da asagi dogru ittirmeye calis belin tamamiyle yere yapismis olsun kaburgalarini karin kaslarina dogru ittirdikten sonra hic kipirdatmadan kollarini hareket ettir. sonuncu da 5 dakika konusmus dinlemene gerek yok sen gordugunun aynisini yapmaya calis yeter omuzlarini da hep asagida serbest birak kaldirma yukari dogru tamam mi :) hadi cok kolay gelsiiin ay canim bide bu kadin masallahh baya esnek onun kadar kalkamazsan onemli degil

Son düzenleme:

canım ya çok teşekkür ederim. Sağlık için spor şart ama bilinçli spor her şeyden önemli. Ben bir deneyeyim bakalım :)

bende istiyorum yüzmeye gitmeyi
inş havalar 1 ay daha ısınsın bebeklerle dışarı çıkamıyorum malum
ondan sonra başlıcam inş

tatlım l carnitine ve cla 1000 diye forumda aratırsan ulaşabilirsin. ikiside vücutta bulunan doğal maddeler. carnitine yağların daha hızlı enerjiye dönüşmesini sağlıyor. cla 1000 ise yanlış biliyorsam uyarın lütfen simit ve karın bölgesini forma sokmakta daha faydalı. cla 1000 daha çok kas yapanlar kullanıyor diye biliyorum. carnitine kullananlarda mesela spordan 20 dk önce içiyorsun yarım saatte yorulduğun sporu 1 saat yorulmadan yapabiliyorsun + yağlar daha hızlı bir şekilde enerjiye dönüşüyor.

şimdi ikisinden bir tanesini almayı düşünüyorum ancak marka konusunda kararsızım çünkü yağ oranım fazla ve işe yarar birşey olması lazım. nerden baksan 15 kg fazlam var. durum vahim hergün spor yapıyorum bari güzel bir carnitine kullansamda daha fazla spordan verim alsam diyorum. yanlış mı diyorum acaba ?

canim sana cevap vermeyi unutmusum basenleri eritmek biraz zor bunlarla en fazla sekle sokar ve diklestirir bence cunku yaglar kasa donusmuyorsa eger egzersiz yaparak elde edecegin tek sey daha fazla kas olur ve popocugun daha cok buyur benim seklinde degisme var heleki dusuk bel yuzunden igrenc bir sekle girmisken annem bile dedi su an daha yuvarlak gozukuyor diye yani erimez ama sekli daha yuvarlak olur yine de yap istersen canim :)

sabah kalkip ac karnina olctum belimi 71.5 ama aksam 74 cm i buluyor yine belim

canım ya çok teşekkür ederim. Sağlık için spor şart ama bilinçli spor her şeyden önemli. Ben bir deneyeyim bakalım :)

isine yararsa ne mutlu bizee :) kolay gelsin tatlim :)

aaa cok iyiymis bu ama ben burda nerde bulcamki onlari almanyadan belki bulabilirm ama neresinden bide fiyati ne kadardir acaba annem iyice kafayi bozdun diyip aldirmayabilir kendi paracigimla almam gerek

Almanyadan almana gerek yokki burada pek çok eczanede ve web sitesinde satılıyor :) ama bir sürü marka ve fiyat var. kararsız kaldım. GNC tavsiye eden var güvenilir diye ama onunda fiyatı 70 tl ye yakındı diye hatırlıyorum. bence 30-40 tl lik bir ürün iş görür ama markalara güvenemiyorum :)

Ben de başlıyorum ilk ölçümü yazıyım göbek 82 tok karnına.
Bakalım nasıl seyredicek çalışmalarım...
Zayıflamak yerine şekillenmek istiyorum..

canim ben yurtdisindayim neyse ben boyle devam ediyim yeter heralde

Ben de başlıyorum ilk ölçümü yazıyım göbek 82 tok karnına.
Bakalım nasıl seyredicek çalışmalarım...
Zayıflamak yerine şekillenmek istiyorum..

o zamaaan tam senliiikkk :) hosgeldin caniim ac karnina olcmelisin bence cunku yemene gore fln karin sisligin degisir tatlim en saglami miden bombosken sabah kalkar kalkmaz

geld
ya benim belimle bi sorunum yok aslında ama pilatese başladım basenler içn
belimi ölçtüm 59 geldi çok şaşırdım ama yanlar pörtlekk böyle hadi bakalım
1 ay yapıcam işe yarıcak mı

geld

ya benim belimle bi sorunum yok aslında ama pilatese başladım basenler içn
belimi ölçtüm 59 geldi çok şaşırdım ama yanlar pörtlekk böyle hadi bakalım
1 ay yapıcam işe yarıcak mı

Neeeeeee 59 muuu :O anam sen kac kilosun yavvruum zayifsin diye mi o kadar incee yoksaa nasi o kadar ince iyiymis ama en azindan ugrasmak zorunda kalmiyosun gobekle ohh o zmn bu hareketleri yaparsan sekillenir zatenn canimcim senin daha kisa surer

Kizlar dun aksam oylesine actim ve yaptim bu hareketleri ben ve tamamlamadim esim ben yaparken cok guldu yarida kestim bu gun bir agri bel ust karin ve simit dedigimiz bolgede cok sasirdim hemen indirdim yazdim her aksam yapacaim birde bikinili olan var onuda indirdim yapan varmi onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…