Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Ama burdaki birkac sey bizim evde yenmiyo :KK1: bikacini atlasam bisey olmaz dimi tahin helvasini sevmem ve de acaba balik yerine tavuk yesem olur mu :)

Önemli değil bende balık yemem tahin helvası da bir sefer aldım eve :) o örnek menü önemli olan o menülerde olan benzeri şeyleri yemek Glisemik İndeksi 45 in altında olan herşeyi yiyebiliriz :)

spor ve duş 8. günde tamamdır kızlar :KK3:

size bişey soracağım ; baş ve işaret parmağı ile sıktığınızda 6 cm kadar ele gelen göbek ( yağ katmanı ) hazirana kadar nasıl erir ? 3 ay 10 gün var :KK14:

ben şimdi yeşil çay hazırlamaya gidiyorum. şu göbek derdine güzel bir çare bulmak lazım hep beraber.

Öncelikle şu olumsuzluğu atacaksın üstünden. Kendinle barışık ol ondan sonra o fazlalıklara veda et. Onlar doğuştan değil sen yaptın yine sen yokedeceksin. Hadi hadi öyle hemen pes etmek yok. yaza daha çok var azimli olduktan sonra her şey olur. Bak ne güzel 1 haftayı geride bırakmışsın sıkılaşma illaki olmuştur bunlarla moral bularak devam et.

bir söz vardır; "Azimli sıçan (fare) duvarı deler.":KK34:

kizlar kizim sanki bana inat uyandi.neise.ben diyeti sonraya birakmak istiyorum.cunki ramazanda kalan oruclarim var hemde emziriyorum.iftarla sahur arasi yiyib iciyoru.bunun spora yan etkisi olurmu:KK14::KK14:

Önemli değil bende balık yemem tahin helvası da bir sefer aldım eve :) o örnek menü önemli olan o menülerde olan benzeri şeyleri yemek Glisemik İndeksi 45 in altında olan herşeyi yiyebiliriz :)

vay canina glisemik indeksi de ne :) tamam canimcim cok tesekkur ederiiiimm heh simdi kilo vermiyim de goriyiimm :KK70:

birde leslie yi indiriyorum ama acilmiyor :KK25:

vay canina glisemik indeksi de ne :) tamam canimcim cok tesekkur ederiiiimm heh simdi kilo vermiyim de goriyiimm :KK70:

birde leslie yi indiriyorum ama acilmiyor :KK25:

G.İ yediklerimizin vücutta şekere dönüşüp kilo almamıza neden olan besinlerin değerlerinin olduğu bir liste 20 nin altı süper 45 altı eh zararsız 50 nin üstü beterrrr....

G.İ yediklerimizin vücutta şekere dönüşüp kilo almamıza neden olan besinlerin değerlerinin olduğu bir liste 20 nin altı süper 45 altı eh zararsız 50 nin üstü beterrrr....

bende 50 nin altinda besinleri yazdim deftere :KK70:

Bilgisayardan video buraya nasıl yükleniyor

hicbi fikrim yok canim ya ama ustte insert video diyebisey var ordan olmasi lazim gulen surat ifadesinin altinda biraz sag tarafinda

tamam canim yarindan itibaren disipline giriyorum! kilo vericem zaten 5 kilo versem yeter biliyorum ben :KK15: daha altina dusunce ciliza bagliyorum bu sefer:KK14::KK9:

cok cok tesekkur ederiiim:KK16:

canım ben ara öğünlerde nesfit yerdim tekrar başlayacağım hatta. Tadı hem çok güzel hem ara öğün için ideal

bende nivea mı yapayım bari :21: yağlarımı da süreyim gitsin selülitler:KK8:
kolay gelsiin tatliiis :)

ben terledim bilee aslinda izlerken cok basit diyo insan :)

canım ben ara öğünlerde nesfit yerdim tekrar başlayacağım hatta. Tadı hem çok güzel hem ara öğün için ideal

ara ogun mumkun oldugunca yemesem mi diye dusunuyorum ama dayanamam gibime geliyo bende de nesquik inki var canim hahahah :KK70: onu da nesfitle degistirmek lazim :KK70:

kolay gelsiin tatliiis :)

ben terledim bilee aslinda izlerken cok basit diyo insan :)

ara ogun mumkun oldugunca yemesem mi diye dusunuyorum ama dayanamam gibime geliyo bende de nesquik inki var canim hahahah :KK70: onu da nesfitle degistirmek lazim :KK70:

3 mili hiç durmadan yaptığında tatlı bir yorgunluk oluyor üstünde. Leslie iyi ya ben sevdim. Bu arada 2,5 saatten az 3 saatten fazla aç kalma. Aşırı yemek yemek anlamına gelmiyor bu. kahvaltı yap 2,5 saat sonra nesfit ye, 2,5 saat sonra öğle yemeği 2,5 saat sonra meyve veya yoğurt 2,5 saat sonra akşam yemeği sonra yatmadan 2 saat önce meyve ve tarçınlı süt. [tarçın yağ yakımını hızlandırıyor. :KK34:]

Son düzenleme:
Selam konuyu gördüm dikkatimi çekti. Ben de yarın sabah videoları yapmaya başlayacağım. Bakalım ne olacak. İnşallah ineğine gobisim

X