- 18 Ocak 2012
- 180
- 0
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.441
cok gecmis olsun canim!! uzulme sende daha sonra yaparsin! bende bugun diyeti fln birakmaya karar vermistim tartida yine yarim kilo arttigimi gorunce ama karin kaslarim her gecen gun belirginlesiyoo :) kaslarim artiyorsa bu yuzdendir benimde kilo artisim vazgecmeden devam etmek lazim... hem spor sadece zayif gozukmek icin degil saglikli olmak icin yapilmali degil mi ama :)
sen hayatini bi duzene sok yaparsin sporunu benim de 1 ay yapamadigim bi zaman olmustu stresten eski halime geri donmustum ama spora baslayinca geciyo hemen :)
herkese merhaba
nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor? spora devam edip karın yağlarından kurtulan var mı az çok?ben hiç yapamadım,sınavlar vs derken ara verdim ve yapmadım başlamayı düşünüyorum ama hiç sonu gelmiyo hep yarıda kalıyo diye hevesim kalmıyo
al benden de o kadar biberiye yağım olduğu gibi duruyo :) amann bu yaz da böyle olsun napalm yani seneye ocak da başlasam tamamdır heralde :)
herkese merhaba
nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor? spora devam edip karın yağlarından kurtulan var mı az çok?ben hiç yapamadım,sınavlar vs derken ara verdim ve yapmadım başlamayı düşünüyorum ama hiç sonu gelmiyo hep yarıda kalıyo diye hevesim kalmıyo
ocakta miara vermeyi mi dusunuyorsun? temmuzdan araliga kadar gobegi sisirip tekrardan gobek yok etmeye mi calisicaksin hem sadece yaz icin mi gobek eritiyoruz ki biz bu sekilde gecici gobek sisini indirirsin ama yaglardan kurtulamazsin her ocak ayinda basa sararsin. ben butun kis yapicam haftada en az 4 gun. hatta izmir de de her gun gidicem. sporu birakip birakip baslamayin kizlar benim gibi portakal kabuklu bi gobeginiz olur demedi demeyin onemli olan fit bi vucuda sahip olmak sisi inik bi gobek degil ve de sporu en basta saglikli olmak icin yapiyoruz pes ediyomussunuz gibi geldi. hem ozdenscim bak ocaktan beri yapiyoruz nerdeyse bu yaza gobegimiz dumduz olmadiysa seneye nasil olsun ayni filmi tekrar cekmek niye bi kendinize gelin yahuu tamam tatlinizi yiyin o kadar kasmayin kendinizi ama sporu birakmayin bence. yalniz benim 1 ay boyunca pide yeme seruvenim basliyooorr kizlaarrrr turk yemeklerini cok cok cokk ozledim
çok haklısınnn ama hiç cnm istemiyo şuan ip atlamak sopa çevirmek yanlara eğilmek dışındayazında bunu yaparım heralde bol bol yüzerim zaten merdiven in çık sürekli :) 5oo/6oo gram aldım diye hayatım yarım yağlı yoğurt ve peynir,yeşilçay,salatalık,domatesten ibaret :))) bugün doktorumda Taylan Kümeli cacık yapın dedi içine haşlanmış bulgur da katabilirsinz rahat rahat yiyebilirsinz sadece bulgurun kalorisini alırsınız dedi bunu yazın sürekli yerim doyurucu olur gibi :)
off su an cok acimbizim okuldu sinav di bitti ya sende benim gibisin sanrim bi tembellik var dimi ustunde ben butun gun yatiyorum ya butun gun spor salonuna gitmesem zaten evde hic popomu kaldirip yapmam biliyorum haklisin o acidan ama en azindan tamamiyle salmadin dikkat ediyosun
Kızlar tesadifen gördüm topiğinizi oldukça verimli gözüküyor.
Ben 7 haftalık hamileyim acaba bende yapabilirmiyim.
Mekik çekmeyi sormuştum doktora yapma demişti ama videodaki hareketler çok zorlayıcı değil gibi geldi ne dersiniz.
Kızlar tesadifen gördüm topiğinizi oldukça verimli gözüküyor.
Ben 7 haftalık hamileyim acaba bende yapabilirmiyim.
Mekik çekmeyi sormuştum doktora yapma demişti ama videodaki hareketler çok zorlayıcı değil gibi geldi ne dersiniz.
ben hareketlerimi yaptım veee uykm geldi :)) bu arada hareketlerime yeni bişey ekledim belimle 8 çiziyorum 3 dakikadan sonra yanlarda bi ağrı oldu bıraktım yarın acırsa yanlarım bu harekete devam çünkü baya hareket ediyo yanlar hadi bakalım :)
o zaman ben belimle 8 çizme işini fazlalaştırıym ben hiç bişey yapamazsam onu yapıym :)) bu arada kilo vermeye yine başladım 500 gram daha versem tam 45 olsam harika olck :)
kiz 42 kilo olcan haaac birakma kendini normal ye ama spora cok yuklen.. cunku kaslaniyosan eger ya kilon ayni durmali ya da artmali tabi ki artmasini istemiyoruz da sen niye habire kilo veriyon ya:26: ben 3 hafta once 54 kilo 38 bedendim su an yine 54 kilo 36 bedenim (biraz portlesem de )
kizlllaar cumartesii gecesi izmiiiirrrrrrrrrsonunda o gun geldii
kilo vermeye taktım neden blmiyorum verym kilo vermk iyi sporuda bırakmıyorum aç hiç kalmıyorum yoğurt sürekli yoğurt :) ama tatilde kilo almaktan çok korkuyorumbnde bi sonraki cumartesi sabah inş :)