- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.401
canım mesaj kutun kaç gündür dolu farkedersin diye düşündüm ama hala mesaj gönderemiyorum
canim benim de yaza kadar 18 gunum vardi ama spor o kadar yoruyo ki planladigimiz gibi yapamiyoruz ama bence yanina 30 45 dklik yuruyusle beraber bu videolari yap aksam da yatmadan once fln mekik cek degisik degisik 10 ar tane alt karin icin 10 ar butun abdominaller icin 10 tane de ust karin mide icin yarim mekik tarzi bisey olabilir. youtube a abs workout fln yazarsan cikar zaten birsurukolay gelsin canim :) ama kisa surede hicbirsey olmuyor en az 3 4 ay sonra etkileri ortaya cikiyor maalesef ama yine de yuruyusle mekikle birlestirince daha fit olursun diye dusunuyorum :) kolay gelsiin hepimizin derdi ayni malesef
ya göbeğimn resmni görürken bile utanıyorumbenm karnım öyle düzdüki arkadaşşlar hep imrenrdi göbeğim kolay kolay çıkmazdı... 1 yılda böyle oldum inanamıyorum evli kadınlara döndüm... Bu göbekle ben plaja gidemm bu yaz bari düğüne kadar inceleym.... Bugün burda deprem oldu psikolojim berbat.... eve doğru düzgün giremyoruz... bu hareketleri bugün nasıl yapıcam bilemyorum.. ama yapmam lazım
ben artık ip atlıyorum 100 e kadar nefes nefese kalıyorum sabah öğle akşam şimdilik 100 bişey yapmamaktan iyi gibi sanki :) yemek yediğim için vicdan azabı çekeceğim hiç aklıma gelmezdi 1 dilim pasta yiyorum kendime kızıyorum börek vs sonra yeşilçay içiyorum ne faydası olcaksa :)
kizlar beni hatirladinizmi?kac zamandir yazmiyorum size.ben 60 kilodan 53 dustum ve karnimda duzlesme var.tam decmedi ama pantolonlarimi yenilemek zorunda kaldim.hepsi buyukdu cunki.belimin yaglari ise tamamen gitti.ama artik sporu ve diyeti birakdim.cunki ikinci bebeyi dusunuyorum.insallah dogumdan sonra yine gelicem.hepinizi opdum kizlar
sabah sabah moralim çok bozuldu ayna karşısına geçtim kendime kızdım ben bu hale nasıl geldim diye alın benden de bi göbek resmi şurda kaç gün kaldı ben ne haldeyim ya(
Eki Görüntüle 442461
fistik gibisin yavrumsenin gobek var yaa tam kas cikarmaliiikk duzlesmek uzere hicbisey kalmamis diyebilirim! nolur benim icin spor yap da su topigin bi 6 packs fotosu olsun hihihi yanlar var biraz onlar icin oklavayla yapilan hareketlerle videolar cok iyi gelir iste :) bide mekik yapp tamamdir senin is. ben de koyarim yarin kahvaltidan once cekerim fotosunu su an spordan gelip acliktaan olmek uzereyken yemek yedigim icin sislik var bi normal halini bi de karnimi icime cektigim halimi koyiyim siz de gorcek misiniz acaba yan karinda kas izlerini kardesim yok bisey abla ne diyosun diyo da var benim yan kaslarim
tatlım ne güzel şeyler söyledin öyle gaza geldim :) ip,dambıl ve oklava şeklinde devam edicem tatile gidene kadar.keşke sen bnm yakınımda olsaydın beraber ne sporlar yapardık off..yanlarım çok mu kötü görünüyo ya gidene kadar erimezse bu yanlar
akşam ki yemeğim mercimek çorbası 2 dilim ekmek 2 domates ve 1 salatalık her acıktığımda artk salatalık yicem :) ekmek yine yemeye başladım onu kesmem lazım :)
kızlar ben sabah uyandığım da yani açken karnım bayağı bi inik oluyo.... ama akşam çok şiş oluyo.... galiba benm az yemem lazım ama ben niyeyse 1 yıldr çok iştahlandm... bi de çok hızlı yiyorum.... ya bana bişeyler söyleyn kızlar nasıl şu iştahıma hakim olablrm... şu ekmeği azaltsam , yavaş yesem, yağlılardan uzak dursam.... ama ben zayıflamak isteyen birine göre çok ters besleniyorum...:26:
ben bişey daha soraym ben hergün ay çekirdeği yiyorum ama çok değil kilo göbek fln yapar mı ki :)
cekirdek yapar! her gun yeme bari
ben belimi olctum de simdi en ince yeri 68.5 gobek deligi 79.5 benim gobek deliginden gidiyo sanirim daha once hic 80 in altina dustugunu hatirlamiyorum. ama belim niye o kadar kalinlasmis yafotograf cekemedim kizlar yarin kahvaltidan once cekicem artik
simdi baktim da 11 nisan olculerim
Kilo:54
Bel: 69.5
Gobek: 80.5
kilom ayni gobek ve belde 1 er cm incelme var.. iyi yine sinavdan onceki halime donmeyi basarmisim... yine 60 kilo olmak uzereydim.
sabah sabah moralim çok bozuldu ayna karşısına geçtim kendime kızdım ben bu hale nasıl geldim diye alın benden de bi göbek resmi şurda kaç gün kaldı ben ne haldeyim ya(
Eki Görüntüle 442461
Eki Görüntüle 442461