Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

kızlar bana realplayer'in indirme aşamalarını anlatır mısınız lütfen indirdim ama yanlış oldu gibi geliyor nasıl kullanılıyor?

ya göbeğimn resmni görürken bile utanıyorum benm karnım öyle düzdüki arkadaşşlar hep imrenrdi göbeğim kolay kolay çıkmazdı... 1 yılda böyle oldum inanamıyorum evli kadınlara döndüm... Bu göbekle ben plaja gidemm bu yaz bari düğüne kadar inceleym.... Bugün burda deprem oldu psikolojim berbat.... eve doğru düzgün giremyoruz... bu hareketleri bugün nasıl yapıcam bilemyorum.. ama yapmam lazım

ben artık ip atlıyorum 100 e kadar nefes nefese kalıyorum sabah öğle akşam şimdilik 100 bişey yapmamaktan iyi gibi sanki :) yemek yediğim için vicdan azabı çekeceğim hiç aklıma gelmezdi 1 dilim pasta yiyorum kendime kızıyorum börek vs sonra yeşilçay içiyorum ne faydası olcaksa :)

kizlar beni hatirladinizmi?kac zamandir yazmiyorum size.ben 60 kilodan 53 dustum ve karnimda duzlesme var.tam decmedi ama pantolonlarimi yenilemek zorunda kaldim.hepsi buyukdu cunki.belimin yaglari ise tamamen gitti.ama artik sporu ve diyeti birakdim.cunki ikinci bebeyi dusunuyorum.insallah dogumdan sonra yine gelicem.hepinizi opdum kizlar

bende tam olarak 2 yilda boyle oldum diyebilirim hersene daha kotuye gittigi icin sporu birakmak istemiyorum ergenlik bitince hooppp direk fazla yedigin yaga donusuyor ve 2 yildir da feci stresli bi hayatim var (yuzumdeki sivilce izleri o stresten hatira neyse)
hemen incelmeyi beklemicekmisiz zaten tatlim her gun doktorumu izliyorum bu bi surec bi anda kilo vermeye calismayin 1 yilda aldiysaniz o kilolari 1 yilda geri verin yavas yavas verin saglam verin diyodu ben ocak ayindan beri spor yapiyorum ve gercekten 1 yila daha ihtiyacim var istedigim vucuda kavusmam icin. yazin cok yakin spor salonu var e universite'de spor salonuna uye olucam cok yogunken bile haftada 4 kez spor yapsam hayal ettigim vucuda kavusucam gibi geliyo. yaz icin bende endiseliyim ama onu da bu kadar kiloyu alirken dusunmemiz gerekirdi dimi Ve oyle kati bi diyette uygulamiyorum sadece sebze meyve agirlikli beslenip cikolata istedigimda pizza istedigimde yine yiyorum onlari ama cok oyle abur cubur tv karsisinda lop lop mideye indirme yapmiyorum canim ne cekiyosa ondan tadini alip tamam yeter bu kadar diyene kadar yiyorum. Bana bu daha mantikli geliyo :)

deprem icin de cok gecmis olsun caniim ucuz atlatilmis valla hele izmir 5 6 yilda bir oyle cok buyuk bi deprem yasiyo zaten. 6 yil once de 6 6.5 arasi bisey olmustu ben ordayken hic unutamiyorum ya yok oyle bi korku. insallah bitmistir de bidaha tekrarlanmaz bende 2 hafta sonra izmirdeyim cunku:18:

heh soylee :) ip atla ip git yuru havalar guzel dans et gobek at aklina geldi mi mekik cek duzenli olmasa bile arada bi yap biseyler kis geldi mi yine siseriz aman diyim bari su halimizi koruyalim

hatirlamaz miyiiz :) hayirlisi olsun canim 2. den sonra bekleriz ben hep burdayim

bu arada ben gulenkalp le littleapril'i da merak ediyorum ya onlarda uzun sure yapmisti :)

Son düzenleme:
sabah sabah moralim çok bozuldu ayna karşısına geçtim kendime kızdım ben bu hale nasıl geldim diye alın benden de bi göbek resmi şurda kaç gün kaldı ben ne haldeyim ya (

sabah sabah moralim çok bozuldu ayna karşısına geçtim kendime kızdım ben bu hale nasıl geldim diye alın benden de bi göbek resmi şurda kaç gün kaldı ben ne haldeyim ya (
Eki Görüntüle 442461

fistik gibisin yavrum senin gobek var yaa tam kas cikarmaliiikk duzlesmek uzere hicbisey kalmamis diyebilirim! nolur benim icin spor yap da su topigin bi 6 packs fotosu olsun hihihi yanlar var biraz onlar icin oklavayla yapilan hareketlerle videolar cok iyi gelir iste :) bide mekik yapp tamamdir senin is. ben de koyarim yarin kahvaltidan once cekerim fotosunu su an spordan gelip acliktaan olmek uzereyken yemek yedigim icin sislik var bi normal halini bi de karnimi icime cektigim halimi koyiyim siz de gorcek misiniz acaba yan karinda kas izlerini kardesim yok bisey abla ne diyosun diyo da var benim yan kaslarim

tatlım ne güzel şeyler söyledin öyle gaza geldim :) ip,dambıl ve oklava şeklinde devam edicem tatile gidene kadar.keşke sen bnm yakınımda olsaydın beraber ne sporlar yapardık off..yanlarım çok mu kötü görünüyo ya gidene kadar erimezse bu yanlar

akşam ki yemeğim mercimek çorbası 2 dilim ekmek 2 domates ve 1 salatalık her acıktığımda artk salatalık yicem :) ekmek yine yemeye başladım onu kesmem lazım :)

yanlarin cok kotu degil zayif gozukuyosun zaten ama spor yaptigimizdan artik boyle simsiki tas bir vucut istiyoruz galiba beklentilerimiz yukselmis olabilir. oyle de olsun zaten yani seni gorsem ben bu sekilde plaj da yanlari var fln diye dusunmezdim yani ama dikkatli baktigim icin soyledim onu :)

akşam ki yemeğim mercimek çorbası 2 dilim ekmek 2 domates ve 1 salatalık her acıktığımda artk salatalık yicem :) ekmek yine yemeye başladım onu kesmem lazım :)

ahh yan yana olsaydikk birbirimizi gaza getire getire simdiye coktaan halletmistik biz bu problemi ama olsun hala pes etmedik onemli olan bu
canim bende aksam ogle yemeklerinde ekmek yemiyorum sabha yiyorum bide kahvaltida cok canim cekerse bi parca ekmege bal surup yiyorum cayimi iciyorum salatalik domates peynir yumurta zeytin doyup kalkiyorum oyle :) yemeklerde ya hic bisey icmiyorum ya da ayran iciyorum :) zaten kilo vermeye calismiyorum 54um o tatilde 52 ye hatta 50 ye kadar duser sonra ben onu sporla korurum nasilsa

aciktiginda yogurt da yiyebilirsin hem cok fazla kalsiyum var hemde yag eritmeye yardimci kilo yapmaz yani salataliktan sikilinca onu ye derim :)

gecen hafta sadece 3 kez gidebildim spora butun hafta boyunca embesil gibi yurudum cunku
bu hafta pazartesi sali gittim ve sapasaglamim butun hafta gidicem ins

Son düzenleme:
bu yine erimiş hali önceki halim berbattı..kot giydiğimde yanlardan hemen portlüyodu iğrenç :) yazın tatilde biberiye mate yeşilçay karışımı yapmayı planlıyorum..siyah çayı şekersiz içmeye başladıktan sonra beslenmem o kadar değişti ki şaşıyorum artık kolanın tadını unutucm nerdeyse cips bisküvi almıyorum aldırmıyorum :) geçen yıl giydiğim şortum bol geliyo portlemeler yok :)) ben hazırım yazaaaaaaaaaa :)

kızlar ben sabah uyandığım da yani açken karnım bayağı bi inik oluyo.... ama akşam çok şiş oluyo.... galiba benm az yemem lazım ama ben niyeyse 1 yıldr çok iştahlandm... bi de çok hızlı yiyorum.... ya bana bişeyler söyleyn kızlar nasıl şu iştahıma hakim olablrm... şu ekmeği azaltsam , yavaş yesem, yağlılardan uzak dursam.... ama ben zayıflamak isteyen birine göre çok ters besleniyorum...:26:

beyaz ekmek ,pirinç ,asitli içecekler,bisküviler,HAMURİŞİ önce bunları yiyip içiyosan yavaş yavaş azalt zaten ortalama 21 gün yemez içmezsen bunları canın istemezmiş :) fındık fıstık ye tabiki öyle çok değil ara öğün gibi.yada meyve yerken yanında 1 bardak süt veya yoğurt.ben bunlara alıştırdm kendimi ve tabiki yeşilçay iştah kapatıyo mutlaka iç derim.ben karanfilli tarçınlı yeşilçay içiyorm herkes sevmem yeşilçayn tadını diyo ama ben yeşilçayn tadı nasıl blmıyorum içtğm çayda sadece karanfil tadı alıyorum normalde de siyah çayıma karanfl atardm aynı onun gbi :)

Son düzenleme:
ben bişey daha soraym ben hergün ay çekirdeği yiyorum ama çok değil kilo göbek fln yapar mı ki :)

cekirdek yapar! her gun yeme bari

ben belimi olctum de simdi en ince yeri 68.5 gobek deligi 79.5 benim gobek deliginden gidiyo sanirim daha once hic 80 in altina dustugunu hatirlamiyorum. ama belim niye o kadar kalinlasmis ya fotograf cekemedim kizlar yarin kahvaltidan once cekicem artik

simdi baktim da 11 nisan olculerim
Kilo:54
Bel: 69.5
Gobek: 80.5

kilom ayni gobek ve belde 1 er cm incelme var.. iyi yine sinavdan onceki halime donmeyi basarmisim... yine 60 kilo olmak uzereydim.

Son düzenleme:

bizim bu halimiz nolcak :)) güne göbeğm ve yanlarımla başlıyorum aynı şekilde bitiriyorum :) şöyle Bide gitsem güneşlensem bronzlaşsam başka derdim sıkıntım yok :))

Son düzenleme:
Ben 2. haftamdayım videolarda. 1. haftada ilk 2 videoyu anca yapabildim :)
Şimdi ilk 3 videoyu yapmaya başladım. Ama her videoyu 1 er kere yapabiliyorum yetersiz midir kızlar?

Eki Görüntüle 442461

tatlim valla ben bunu astim senin iyi bile:13: yemegin ucunu kacirinca hiccc anlamiyor insan ne hale geldigini....
zaten SIK SIK aynaya bakmak gerekmis ben hareketleri arttirdim yaz geldi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…