- 19 Haziran 2012
- 1.181
- 6
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.481
canim bi en ince yerini olc herkesin farkli yerdedir zaten birde gobek deligini olc tamamdir :)
bel derken? kaslarin ve yanlarindaki yaglar mi agriyo yoksa omurga agrisi gibi mi? omurga agrisi gibiyse birak beline zarar verir ama yok kaslarin aggriyyosa eger devam et tabii kibirisinin basina gelmisti belini cevirmekten kolon biseysi mi olmustu nolmustu aman ha dikkat et vucudumuzun sinyallerine dikkat etmek lazim
canim benimde istahim kesilmis durum da hicbisey yiyemiyorum ama bu aksam resmen midemin agrisindna oldum aciktim allaha sukur. yazin istah kapanirmis aciksan bil yiyemiyosun bende oyle.. bugun dumduzdu gobegim
canim bi en ince yerini olc herkesin farkli yerdedir zaten birde gobek deligini olc tamamdir :)
tatlım benim yazdan değil iltiaptanmış( acillerde geçti gecem antibiyotik alıyorum o yüzden midem hala bulanıyo bugün yine tartılıym dedim 44.7 yarım dilim ekmek yedm ilaç içmek için hadi hayırlısı bakalım
Peki teşekkürler :)
Bu arada ben 4. haftamdayım ama boğazımı tutamadığımdan gözle görülür bi faydası olmadı :/
Gece gece yemek yiyorum ya tutamıyormda kendimi yemicem yemicem diyorum her seferinde kendimi mutfakta tıkınırken buluyorum duruyo hala kocaman bi simit off :95:
ahh ahh bi tutabilsek fistik olcaz da iste... yine de hepten salmiyoruz dimi
ben de deneyecegım ama istikrar konusunda söz verememşu an bel 78, göbek 92...
bu akşam ikinci kez yaptım eksersizleri yan tarafları çok güzel çalıştırıyor. Baya bi hamlamışım bugün nasıl ağrıdı her tarafım ama pes etmiycem bakalım işe yarıycak gibi görünüyor.
Teşekkürler paylaşım için
gayet güzel hareketler 2.deneyişim. eğlenceli :) bu sayede düğünlerde,eğlencelerde oynamayı da öğrenmiş oluyoruz :))))
konuşan bayanda çok tatlı saliy sayy saliyy sayy diyip duruyor nedemeksee