Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

gayet güzel hareketler 2.deneyişim. eğlenceli :) bu sayede düğünlerde,eğlencelerde oynamayı da öğrenmiş oluyoruz :))))

konuşan bayanda çok tatlı saliy sayy saliyy sayy diyip duruyor nedemeksee

tatlım benim yazdan değil iltiaptanmış ( acillerde geçti gecem antibiyotik alıyorum o yüzden midem hala bulanıyo bugün yine tartılıym dedim 44.7 yarım dilim ekmek yedm ilaç içmek için hadi hayırlısı bakalım

canim bi en ince yerini olc herkesin farkli yerdedir zaten birde gobek deligini olc tamamdir :)

Peki teşekkürler :)

Bu arada ben 4. haftamdayım ama boğazımı tutamadığımdan gözle görülür bi faydası olmadı :/
Gece gece yemek yiyorum ya tutamıyormda kendimi yemicem yemicem diyorum her seferinde kendimi mutfakta tıkınırken buluyorum duruyo hala kocaman bi simit off :95:

ahh canim benimm kiyamam sana cok gecmis olsun... ben hic yiyemiyorum artik sinirime dokunmya basladi... bi tabak yemegi bitiremiyorum ya 53 kiloyum su an ama ben sagligim icin endiseleniyorum zorluyorum kendimi sissem de yiyorum. boyle yemeden kilo versem nolur vermesem nolur kisin geri gelcek onlar

ahh ahh bi tutabilsek fistik olcaz da iste... yine de hepten salmiyoruz dimi

kızlarrrrr baktım ocak ayından beri yapmaya çalışanlar var ara verenler vs..
ama sonuç olarak takip edemedim kim incelmiş, kim incelememiş. kim memnun kim memnun değil..
başlayacağım da şöyle iyi bir gaza ihtiyacım var sanırım

bu akşam ikinci kez yaptım eksersizleri yan tarafları çok güzel çalıştırıyor. Baya bi hamlamışım bugün nasıl ağrıdı her tarafım ama pes etmiycem bakalım işe yarıycak gibi görünüyor.
Teşekkürler paylaşım için

ben de deneyecegım ama istikrar konusunda söz veremem şu an bel 78, göbek 92...

şu an bel 73, göbek 85 her gün yapamadım dediğim gibi. ama yeme içmeme özen gösterdim biraz, üç günde bir falan da bu video hareketlerinden ikisini yaptım birer defa. özellikle bel kıvrımını şekillendirdi bende ve kardeşimde, göbekten ziyade, o kıvrım daha belirgin oldu.

spor yapmayan kişiler olarak,çalışmayan bir kasımız çalıştığında ertesi güne her yerimiz tutuluyor neredeyse ama yaptıkça alışıyor insan.

gayet güzel hareketler 2.deneyişim. eğlenceli :) bu sayede düğünlerde,eğlencelerde oynamayı da öğrenmiş oluyoruz :))))

konuşan bayanda çok tatlı saliy sayy saliyy sayy diyip duruyor nedemeksee

evet kadın şeker, side to side diyor bence. yan yan , bir o yan bir o yan gibi:)

2 gündür ilk videoyu yapıyorum 1 kez yanlarım felç durumda birde bu sabah koşmaya basladım kalça kaldırma hareketleride işe yarıyormu arkadaslar??

kızlarr bu videolardaki haraketleri bnde yapmaya başladım özellikle ilk ve son videoyu yapıyorumm 4 5 sefer oldu sanırımmm

size bir sorum olacakkk kızlarrr bu konu ocak ayında açılmış. o zamndan beri yapıpta sonuç alanlar varsa yazabilrlermi

ben yapıyorum bu hareketleri ama aynı zamanda diyette yapıyorum acaba benm gibi fazla kilosu olupta yapan varmı ayrıcaa :44: kas yapıcak diyede korkuyorumm açıkçasıı

kas yapacağını düsünmüyorum o kadar kolaymıki yaa :) gerçi benim karnımda kas oluştu çok azz 4 seneye yakın mekik faln uğraştığım için olabilir : ve dipnott kaslaşmış vücutlar sporu bırakınca kilo almaları daha kolay oluyo bende bu hatayı bir kac kez yaptığım için kilo alıp vermekle uğraşanlardanım :)) kiloda göbek ve basende birikiyo maaleseff ayrıcaa Konuyu açan arkadaşımız AdrinaaLima uzun zamandır yapıyor etkisini gördüğüne eminim destekleyici baska seylerde yapıyor olabilir spor olarak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…