Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

45 iyi de 42 cok zayif bence canim ama sen bilirsin nasil rahat hissettigin onemli

bugün pek mutluyum sabah uyandım göbeğim dümdüzzzzz :)) 9 da uyandım ama 11 de anca bişeyler yedim cnm pek istemedi ve hala acıkmadım :) acıkırsam yoğurtttttt :)) kahvaltıdan snra da hafif çıktı göbeğm demek ki yediklerime dikkat edersem göbek de inebilirmiş ben spor yaparkan daha fazla göbeğim vardı.

kizllarr hani benim skolyozum vardi ya omurgam duzgun degil s sekli olusuyo normalden cok daha fazla bu yuzden dolayi surekli belimi incitirdim agir tasidigimda agrirdi fln kontrol icin doktora gittim rontgene bi baktiiii duzelmez dedigii sey duzelmiss hemde sporlaa!!!! 11 derecelik bi kayma vardi allaha sukur 4 dereceye dusmus nerdeyse sifirlayacagim yani.. cok sasirdim!!! vee yinee yasasin spooorr

spor = sağlık :) bunu bir kez daha anlamış olduk :) canım düzeldiğine çok sevindim spora devam o zaman bırakmak yokkk :))

dün mantı yedim indirdim baya mideye arada olur amaaa abartmamak lazım 100 kilo da değilim ya ben :))

valiz hazır mı valizzzzzzz :)) en keyifli an valiz hazırlamak galiba bi heyecanla :) gözüme uyku girmez benim :)

valiz hazır mı valizzzzzzz :)) en keyifli an valiz hazırlamak galiba bi heyecanla :) gözüme uyku girmez benim :)

canim benim hazir bile cok az bisey kaldi! popomu kaldiriyim da bitiriyim hazirliklari ilk gun yuruyuse katilicam 24 unde 25 inde de goz ameliyati ondan sonra da sivilce lekeleirm icin cildiyeci.... korkudan su an sevincimi hissedemiyorum kosturmakla hastaneye gitmekle gecicek 1 hafta beni bekliyo.. sonraki hafta da sinav sonuclarim aciklaniyo... aman denizin kokusunu icime cekince biseycigim kalmaaz

ben bugun spora gitmiyorum evdeki cd ile yapicam :) bayagi iyiymis dun 2 saate yakin spor yapinca butun gun yururken anormal sekillere girdim ama su an aci yok yapabilirim. annemler cok zorluyosun kendini bu kadar spor olmaz diye basimin etini yiyolar her gun her gun ama dun doktordan da sok edici haberi alinca artik sporuna devam et denmeye baslandi dunden beri bise biliyoz da konusuyoz dimi

canım benim geçmiş olsn şimdiden dikkat et kendine :) bizde annemle su böreği yaptık fenaaaaa :) denizin kokusu korkularını bile unutturur sana :) hiç korkma bende 2 büyük ameliyat atlattım gayet rahattm deli cesareti geldi bana heralde :)

tesekkur ederim canimcim ahh ben iyice arttirdim yemeyi.. 55 kilo olmus olabilirm birazdan yine sporumu yapicam azcik icim rahatlasin bitek kahvaltida cok kaciriyorum ya en sevdigim ogundur kahvalti tutamiyorum kendimi

tesekkur ederim canimcim ahh ben iyice arttirdim yemeyi.. 55 kilo olmus olabilirm birazdan yine sporumu yapicam azcik icim rahatlasin bitek kahvaltida cok kaciriyorum ya en sevdigim ogundur kahvalti tutamiyorum kendimi

kahvaltı iyidir ye ye :) en sevdğn olsun hep önemli olan akşam kaçırma diğer öğünlerde de ekmek yemezsen tamamdır ve çikolata ondan vazgeç bitter ye nutella sevdiğini cümle alem biliyo :)))))) o kadar uğraştk yaz için kilo almasak bari .(

canimcim su an izmirden yaziyoruum gectim izmir manzarali balkona aldim kitabimi pc yi keyif yapiyorum dunya varmis! canim benim gobek geri geliyo azicik dikkat etmeyi biraksam su an geri gelmis durumda ama izmirde sabah aksam yuruyus yapiyorum toplam 1 saat 45 dakika ediyo gece yatmadan once de 50 mekik onun disinda da zaten butun gunum yurumekle geciyo bol bol su iciyorum ve cok az yiyorum istahim kesildi hava sicak ya... zaten birsuru sey okuyorum yaz kilo vermek icin en ideal zamandir iyi degerlendirin diye. az yedigim zaman direk iniyor zaten. cikolatayi kestim tatlim canim bisey cekerse sekerli fln hemen dondurma yiyorum tabakta geciyo butun istegim onemli olan kisin o kiloyu korumak... cok umitliyim ama 1 hafta sonra biseycigim kalmayacagina

Kızlar ben bel çevremi ölçmek istiyorum ama doğru yapıp yapmadığımdan emin olamadım. Leğen kemiğinin en uç noktasındna ölçülüyomuş okuduğuma göre. Yani göbek deliğinin biraz üstünden mi alıyoruz ölçüyü?

kızlar dün denedim ilk ve son videoyu arka arkaya yaptım. ama şuan çektiğim bel ağrısnı hayatım boyunca hiç çekmemişimdir heralde.

ay oturup kalkamıyorum yaa. bütün sayfaları okuyamadım ama sizdede böyle oldumu kızlar. hareket edemiyorum resmen. biraz önce hapşırmak gibi bi hata yaptım mahvoldum resmenn:18::18::18:

Son düzenleme:
3 gündür yemek yemiyorum ben neden bilmiyorm hiç cnm istemiyo..1 paket çubuk krakeri 2 gün yedim düşünün ve sadece su içiyorum açlık hissetmiyorum..bugünde sadece kiraz yedim 10 tane geçmemiştir o da..göbek yok denicek kadar az indi...kilom 45...... Diyorum anoreksia pençesine mi düştüm 3 gün oldu yemeksiz kendime gelmem lazım acilllllllllll

Sağolasın canım, bende buna benzer birşey arıyordum.
Kesinlikle sana bilgi geçeceğim belim konusunda :)
Hele bir başlayayım hayırlısı ile... Tekrardan teşekkürler paylaştığın için

canim bi en ince yerini olc herkesin farkli yerdedir zaten birde gobek deligini olc tamamdir :)

bel derken? kaslarin ve yanlarindaki yaglar mi agriyo yoksa omurga agrisi gibi mi? omurga agrisi gibiyse birak beline zarar verir ama yok kaslarin aggriyyosa eger devam et tabii ki birisinin basina gelmisti belini cevirmekten kolon biseysi mi olmustu nolmustu aman ha dikkat et vucudumuzun sinyallerine dikkat etmek lazim

canim benimde istahim kesilmis durum da hicbisey yiyemiyorum ama bu aksam resmen midemin agrisindna oldum aciktim allaha sukur. yazin istah kapanirmis aciksan bil yiyemiyosun bende oyle.. bugun dumduzdu gobegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…