- 1 Mart 2012
- 605
- 11
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.461
canım zayıflık takıntım hastalığa kadar gtmez :) kendimi yemek için zor tutuyorum :) bu arada boyum 1.57 45 kilo olsam iyi olmaz mı :) daha azı da olablr 42 ye kadar yolu var :) herşeyi yiyen kilo almayan insanlardan olmayı çok isterdim :) neyse yazın nesfit yeşilçay ikilisi ve ben kutu kutu yeşilçay aldm zaten orda bulamazsam diye :)))
3 parça bitter çikolatadan bişey olmaz dmi kaçırdım da braz
kizllarr hani benim skolyozum vardi ya omurgam duzgun degil s sekli olusuyo normalden cok daha fazla bu yuzden dolayi surekli belimi incitirdim agir tasidigimda agrirdi fln kontrol icin doktora gittim rontgene bi baktiiii duzelmez dedigii sey duzelmiss hemde sporlaa!!!! 11 derecelik bi kayma vardi allaha sukur 4 dereceye dusmus nerdeyse sifirlayacagim yani.. cok sasirdim!!! vee yinee yasasin spooorr
valiz hazır mı valizzzzzzz :)) en keyifli an valiz hazırlamak galiba bi heyecanla :) gözüme uyku girmez benim :)
canim benim hazir bile cok az bisey kaldi! popomu kaldiriyim da bitiriyim hazirliklariilk gun yuruyuse katilicam 24 unde 25 inde de goz ameliyati ondan sonra da sivilce lekeleirm icin cildiyeci.... korkudan su an sevincimi hissedemiyorum kosturmakla hastaneye gitmekle gecicek 1 hafta beni bekliyo.. sonraki hafta da sinav sonuclarim aciklaniyo... aman denizin kokusunu icime cekince biseycigim kalmaaz
ben bugun spora gitmiyorum evdeki cd ile yapicam :) bayagi iyiymis dun 2 saate yakin spor yapinca butun gun yururken anormal sekillere girdim ama su an aci yok yapabilirim. annemler cok zorluyosun kendini bu kadar spor olmaz diye basimin etini yiyolar her gun her gun ama dun doktordan da sok edici haberi alinca artik sporuna devam et denmeye baslandi dunden beribise biliyoz da konusuyoz dimi
canım benim geçmiş olsn şimdiden dikkat et kendine :) bizde annemle su böreği yaptık fenaaaaa :) denizin kokusu korkularını bile unutturur sana :) hiç korkma bende 2 büyük ameliyat atlattım gayet rahattm deli cesareti geldi bana heralde :)
tesekkur ederim canimcimahh ben iyice arttirdim yemeyi.. 55 kilo olmus olabilirm birazdan yine sporumu yapicam azcik icim rahatlasin bitek kahvaltida cok kaciriyorum ya en sevdigim ogundur kahvalti tutamiyorum kendimi
kahvaltı iyidir ye ye :) en sevdğn olsun hep önemli olan akşam kaçırma diğer öğünlerde de ekmek yemezsen tamamdır ve çikolata ondan vazgeç bitter ye nutella sevdiğini cümle alem biliyo :)))))) o kadar uğraştk yaz için kilo almasak bari .(
ben de deneyecegım ama istikrar konusunda söz verememşu an bel 78, göbek 92...
Bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar
Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolayvideodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.
eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
kizlar daha sonra da bu videoyu buldum popo diklestirme ve kalca sekillendirme ve sikilastirma (dusuk bel izlerinden de) kurtulmak icin kullanmak isteyen olursa buyrunuz
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
canim bi en ince yerini olc herkesin farkli yerdedir zaten birde gobek deligini olc tamamdir :)Kızlar ben bel çevremi ölçmek istiyorum ama doğru yapıp yapmadığımdan emin olamadım. Leğen kemiğinin en uç noktasındna ölçülüyomuş okuduğuma göre. Yani göbek deliğinin biraz üstünden mi alıyoruz ölçüyü?
kızlar dün denedim ilk ve son videoyu arka arkaya yaptım. ama şuan çektiğim bel ağrısnı hayatım boyunca hiç çekmemişimdir heralde.
ay oturup kalkamıyorum yaa. bütün sayfaları okuyamadım ama sizdede böyle oldumu kızlar. hareket edemiyorum resmen. biraz önce hapşırmak gibi bi hata yaptım mahvoldum resmenn:18::18::18:
3 gündür yemek yemiyorum ben neden bilmiyorm hiç cnm istemiyo..1 paket çubuk krakeri 2 gün yedim düşünün ve sadece su içiyorum açlık hissetmiyorum..bugünde sadece kiraz yedim 10 tane geçmemiştir o da..göbek yok denicek kadar az indi...kilom 45...... Diyorum anoreksia pençesine mi düştüm 3 gün oldu yemeksiz kendime gelmem lazım acilllllllllll