-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.241
TARİH:12 Nisan [1 ay ara verdiğimin farkında bile değilim]
Kilo:50
Bel:65,5
Göbek:72
Basen:90
Ü.Bacak:51,5
Bugünden itibaren Callaneticse başladım haydi bakalım hayırlısı.. Resmen ölçülerim artmış
canım level 1 level 2 level 3 var ayrı ayrı hepsini onar gün yapıyosun toplamda 30 gün sürüyor yani 11.güne gelince level2 ye geçiyosun linkleri ben burada paylaşmıştım ama hangi sayfada acaba :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...killenirme-icin-birebir-108.html#post24001865hmm anladım canım bende sayfalar arasında dolaştım ama bulamadım malum o kadar çok sayfa var ki :)))
onu değil ama bende kendime bi program yaptım. sizle paylaşmak istedim :)
ilk önce ısınmak için bu video ile başlıyorum 8 Minute Stretch - YouTube
sonra termal kemerim takılı halde 10 dk eliptik bisiklet yapıyorum. bu hafta yeni başladığım için 10 ile başladım.
bu 3 videoyuda yapıp kapatıyorum
8 Minute Buns - YouTube
8 Minute Legs - YouTube
8 Min Abs - YouTube
dermanım kalırsa da twist yapıyorum yada belimi sağa sola çevirme hareketi :))
canım maşallah senin ölçülerin süper. ben bu ölçülerde olsam daha bişe istemem. mesela ben göbeğimi içeri çekiyorum 79 falan olunca oh bu yeter bana diyorum. senin göbek 72 ve hala gitsin istiyosun. hiç bişe anlamadımmm :26::26: senin göbeğin var mı ki. benim belim kadar senin göbeğinn
kızlar günaydın
bugün feci karnım acıyo sanırım mekiğe bi iki gün ara vermem gerekiyor.:26:
sadece kendi hareketlerim ve videoları yapabilirim bugün belkide,malum dönemdeyim birde
gulenkalpcim ben ölçülerimi yazmıştım önceki sayfalarda :18: bel 74 göbek 80
selülitler için sadece avokado yağını sürdüm bi kez başka yapmadım onu.iki kezde biberiye yağını susam yağıyla karıştırıp sürdüm göbeğime
selülitler için yağlarım eksik onlarıda alayım deniycem,tek endisem tüylenme yapar mı yapmaz mı? inşallah olmaz.yapmadı demişsiniz ama
kişiden kişiyede farkedebilir belki..deniycem ama inşallah olmaz bendede öyle bir sorun..:18:
Canım çoğu zaman sıkılaşma olur cm'e yansımayabilir. Bunuda olmayan pantalonlarından anlarsın zaten. Sporda yapıyorsan yağlarla birlikte daha güzel olur o. İnşallah sende de tüylenme yapmaz.
spora başladığımda mezuram yoktu hiç ölçmemiştim.mekik çekiyordum hep ama demek ki doğru çekemiyomuşum ben.
çünkü böyle bir acı hiç olmadı karın bölgemde..geçen hafta aldım ölçtüm bakalım bundan sonra cmle bakıcam fark var mı yok mu?
üç haftadır çok aksattım zaten.bugün hiçbişey yapmıycam.şu ağrılar normale dönsün biraz, sonra inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...killenirme-icin-birebir-108.html#post24001865
canım bak bu sayfada linklersenin programında iyiymiş canım ama jillianada fırsat bulursan bak hatta indir videolarını dursun bilgisayarında lazım olursa kullanırsın
Göbek deliğinin oradan ölçülmüş hali o canım. Birde bunun alt karın kısmı var. İşte beni asıl deli eden o. Bundan sonra orayıda ekleyeyim bari :) Aşırı bir kilom yok zaten ama bölgesel yağlanma olduğu için üstüm ince alta doğru kalınlaşıyor hoş bir görüntüsü olmuyor. Yani göbeğim var :)
hmm anladım canım. bide herkesin vücut oranı farklı tabi sende ince olan bende kalın olur ya da tam tersi :)) benimde öyle tek sorun göbekte. sanki o göbek gittimi bende kuş gibi olucam sanki omuzlarımdan bir yük kalkıcak. öylesine taktım yani bir gör. yazın geliyo olmasınında etkisi var heralde. tişört giyme düşüncesi bu hale getiriyo beni :))) hepimiz ideal vücuda ulaşırız umarımm :))
merhabalarr aranıza ben de katılmak istiyorumçünkü benim de göbiş aldı başını gidiyor..
şöyle bir göz attım da ölçülerini yazan arkaşdaş baya cesaretliymiş ben yazmasam daha iyi gibi.
bu arada videolara da baktım etkili gibi görünüyorlar.
selam herkese benide aranıza alın lutfen coook acilennn
hosgeldiniz canlarim bu aralar herkesin aksatma gunu sinavdir odur budur ben yarindan itibaren basliyorum tekrardann zateen videolar yanlar icin cok etkili birde 100 mekik oneriyorlar onumuzdeki silindir icin cunku videolar gobegi indirmiyor malesef sadece kivrim veriyorr
olculerinizi kaydedin sizde 1 ay sonra degisimi gorunce cok mutlu olcaksiniz inshadi kolayy gelsiiiiiin he birde 3 litre su icmelsiniz spor yaptiginiz gunler ve yemenizi cok arttirmayin ki incelmek yeirne sismeyin
süper bu videolar çevremdekilere tavsiye edicemmBu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar
Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolayvideodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.
eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
kizlar daha sonra da bu videoyu buldum popo diklestirme ve kalca sekillendirme ve sikilastirma (dusuk bel izlerinden de) kurtulmak icin kullanmak isteyen olursa buyrunuz
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube