- 1 Mart 2012
- 605
- 11
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.281
kızlar bir de bu videolar donuyo devamlı siz başlamaan önce hazırlayıp mı yapıyorsunuz :S
ben bacaklarımı ve kollarımı hissettim cnm bir de bölgesel çalışmalar o bölgedeki kas ağırlığını arttırır zayıflamaya etkisi yoktur yapılan egzersizler kalori harcayarak kilo vermeye yarar hangi bölgelerinde yağ varsa oralar erir yani kilo tümden verilir bnm gibi kalça kemiğin geniş zayıf da olsan basende yuvarlak hatlar varsa bu vücut şeklimizden kaynaklanır genetiktir yani benzetme abes olcak ama bir fil ne kadar zayıflarsa zayıflasın asla bir zürafa gibi görünemezbasenlere etkisi olur mu leslie nin walk and kick??????
cnm bilgisayara indir ben indirdim o şekilde kullanıorumkızlar bir de bu videolar donuyo devamlı siz başlamaan önce hazırlayıp mı yapıyorsunuz :S
selamlar guzel hatunlar.bu gun oldum yahu4 mile yuruyecekdim ama 3 mile tikandim.ayaklar gitmedi.birde ben bir diyete basladim.aya 5 kilo.cok saglikli bir diyet.bu hafta 2.5 kilo vermem lazim.diger 3 hafta icinde 2.5 kilo daha.ve ben 60 kiloda 58.4 dustum cok mutluyum bakalimmmmmmmmmmmmmm
selamlar guzel hatunlar.bu gun oldum yahu4 mile yuruyecekdim ama 3 mile tikandim.ayaklar gitmedi.birde ben bir diyete basladim.aya 5 kilo.cok saglikli bir diyet.bu hafta 2.5 kilo vermem lazim.diger 3 hafta icinde 2.5 kilo daha.ve ben 60 kiloda 58.4 dustum cok mutluyum bakalimmmmmmmmmmmmmm
bu arada özdens zayıflamaya etkisi yoktur dedim ama hepten de yok diyemem çünkü kas ağırlığın arttıkça metabolizman hızlanır daha çok kalori harcarsın o bakımdan kardio ve bölgesel egzersizler birlikte ahankle dans etmeli :) ayrıca en çok kas bacaklarda olurmuş bacakları bol bol çalıştır ki yürüşte falan daha çok kalori yakasın ben bu 200 mekik 100 şınav 200 squat programına başlıcam diğer günler leslie ve tifanny nin dumbell la olan programını yapmayı düşünüorum zamanında yüzdüğüm için omuz ve sırtım sporcu gibidir en sevdiğim bölgem zati sırtım ben bacak ve karın bölgeminde bi sporcu gibi sıkı olmasını istiorum tabi diyet şart üstte yağlar ericekki altta zeminde oluşturduğum kaslar kendini göstertsin dimeebu yüzden tartıdaki rakam beni pek ırgalamıo kas ağırlığımdada değişim olca için tartı beni yanıltabilir mezurayla ölçüm yapıorum ama esas kriterim içine giremediğim giysilerim olcak ahhh ahhh hep bi heves hep bi heves bide gerisi gelse keşkee
ben bacaklarımı ve kollarımı hissettim cnm bir de bölgesel çalışmalar o bölgedeki kas ağırlığını arttırır zayıflamaya etkisi yoktur yapılan egzersizler kalori harcayarak kilo vermeye yarar hangi bölgelerinde yağ varsa oralar erir yani kilo tümden verilir bnm gibi kalça kemiğin geniş zayıf da olsan basende yuvarlak hatlar varsa bu vücut şeklimizden kaynaklanır genetiktir yani benzetme abes olcak ama bir fil ne kadar zayıflarsa zayıflasın asla bir zürafa gibi görünemezbu benzetmeyi Nil Gün yapmıştı bende kendim için kullanıorum 52 kiloyken bile basenim vardı yuvarlak hatlıyım vesselam
cnm bilgisayara indir ben indirdim o şekilde kullanıorum
aaa çok iyi yaaa ne diyetiymiş bu de hele bakem bakarsın bize de yarar
banada söyleyinnn bu diyeti 5 kilo vermem lazım kısa sürede şimdiden teşekkr ederim:)
bütün sınavlarım bitti rahatladım sonunda :) öğlen güzel yemeğimi yedim yattım uyudum ne kadar yanlış (!) sonra uyanır uyanmaz gittim mutfağa aldım tabağıma 1 gözleme hem yiyorum hem hesap yapıyorum yaza az kaldı benim yanlarım var 1.5 ayda hallederim derken gözlemeyi de bitirdim(( ne su içiyorum ne yeşilçay ( çok kızdım kendime çokkkk 2 gün dinlenme 3 güne çıktı bana duymak istemediğim şeyleri söyleyin yineee buna ihtiyacım var !!!
kızlarr burda göbişimi erittikten sonra giydiğim gelinliğime bi bakın nasıl olmuşş
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html
kızlarr burda göbişimi erittikten sonra giydiğim gelinliğime bi bakın nasıl olmuşş
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html