Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

selamlar guzel hatunlar.bu gun oldum yahu4 mile yuruyecekdim ama 3 mile tikandim.ayaklar gitmedi.birde ben bir diyete basladim.aya 5 kilo.cok saglikli bir diyet.bu hafta 2.5 kilo vermem lazim.diger 3 hafta icinde 2.5 kilo daha.ve ben 60 kiloda 58.4 dustumcok mutluyum bakalimmmmmmmmmmmmmm

basenlere etkisi olur mu leslie nin walk and kick??????
ben bacaklarımı ve kollarımı hissettim cnm bir de bölgesel çalışmalar o bölgedeki kas ağırlığını arttırır zayıflamaya etkisi yoktur yapılan egzersizler kalori harcayarak kilo vermeye yarar hangi bölgelerinde yağ varsa oralar erir yani kilo tümden verilir bnm gibi kalça kemiğin geniş zayıf da olsan basende yuvarlak hatlar varsa bu vücut şeklimizden kaynaklanır genetiktir yani benzetme abes olcak ama bir fil ne kadar zayıflarsa zayıflasın asla bir zürafa gibi görünemez bu benzetmeyi Nil Gün yapmıştı bende kendim için kullanıorum 52 kiloyken bile basenim vardı yuvarlak hatlıyım vesselam

kızlar bir de bu videolar donuyo devamlı siz başlamaan önce hazırlayıp mı yapıyorsunuz :S
cnm bilgisayara indir ben indirdim o şekilde kullanıorum

aaa çok iyi yaaa ne diyetiymiş bu de hele bakem bakarsın bize de yarar

banada söyleyinnn bu diyeti 5 kilo vermem lazım kısa sürede şimdiden teşekkr ederim:)

kızlar videoları yapıyrm 2 gündr hergn spor yapmama ragmen sırtım belim yan taraflarm nasıl agrıdı ilk videoyu yaptktan snraki gün oyüzden yavaş yavaş yaptm dayanabildigm kadar gerçekten yararı var bunu anlamış oldum umarım yaza kadar hepimiz istedigmz sonuca ulaşıcazz:)

bu arada özdens zayıflamaya etkisi yoktur dedim ama hepten de yok diyemem çünkü kas ağırlığın arttıkça metabolizman hızlanır daha çok kalori harcarsın o bakımdan kardio ve bölgesel egzersizler birlikte ahankle dans etmeli :) ayrıca en çok kas bacaklarda olurmuş bacakları bol bol çalıştır ki yürüşte falan daha çok kalori yakasın ben bu 200 mekik 100 şınav 200 squat programına başlıcam diğer günler leslie ve tifanny nin dumbell la olan programını yapmayı düşünüorum zamanında yüzdüğüm için omuz ve sırtım sporcu gibidir en sevdiğim bölgem zati sırtım ben bacak ve karın bölgeminde bi sporcu gibi sıkı olmasını istiorum tabi diyet şart üstte yağlar ericekki altta zeminde oluşturduğum kaslar kendini göstertsin dimee bu yüzden tartıdaki rakam beni pek ırgalamıo kas ağırlığımdada değişim olca için tartı beni yanıltabilir mezurayla ölçüm yapıorum ama esas kriterim içine giremediğim giysilerim olcak ahhh ahhh hep bi heves hep bi heves bide gerisi gelse keşkee

bütün sınavlarım bitti rahatladım sonunda :) öğlen güzel yemeğimi yedim yattım uyudum ne kadar yanlış (!) sonra uyanır uyanmaz gittim mutfağa aldım tabağıma 1 gözleme hem yiyorum hem hesap yapıyorum yaza az kaldı benim yanlarım var 1.5 ayda hallederim derken gözlemeyi de bitirdim (( ne su içiyorum ne yeşilçay ( çok kızdım kendime çokkkk 2 gün dinlenme 3 güne çıktı bana duymak istemediğim şeyleri söyleyin yineee buna ihtiyacım var !!!

basenim öyle fazla değil aslında ama sıkılaşsam toparlanır hatta sadece yürüyüş bile yeter belki.havalar düzelse hemen atıcam kendimi parklara kas yapmam lazım kasss (

banada söyleyinnn bu diyeti 5 kilo vermem lazım kısa sürede şimdiden teşekkr ederim:)

citirlar Selahettin Donmezin diyeti google yazin cikar

Ye ye afiyet olsun. Hatta sporuda bırak neden yapacakmışsın ki yaz geldiğinde "keşke devam etseydim spora doğru da beslenseydim şimdi fıstık gibi olmuştum" demiceksin nasıl olsa.. Can boğazdan gelir ye anam ye

bu arada hatunlar dün bu tiffany kişisinin videolarını denedim yaa vayyyy anammm şuanda heryerim et kesiği sölemesi ayıptır özelliklede popom
bakalım bugün bu ağrılarla ne yapabilcem öyle heveslenip konuşuorum ama

leslie nin sanırım 5 mil veya 4 mil var ama tempolu koşusu var bende bugün başlıyorum bırakmıcam hem göbişim hem fazla kilom var 8 kilo kadar inş yaza girmeden bende veririm.

eveet bugün ilk antrenmanımı yaptım ilk sütundan 5 set şınav ki ben şınavı diz kırık yapabiliorum henüz başlangıç seviyesi biraz alışiim tam şınav çekebilmeye başladığımda ilk sütündan ilk haftadannn başa döncem efem yine ilk sütundan sit up ki ilk sütun az geldi sanki bana ve 3. sütundan squat yarın dışarda çok işlerim var yarın off günüm kasları dinlendirmek lazım çarşamba yine bu programın 2. günü ve tiffany düşünüorum hatun her yanımı çürüttü resmen hala şaşırıorum yaa 10dkcık videolar aman ne kolay diosun kalça kıvırıp duruo ama yaptımda gördüm oturup kalkamıom resmen

Ya bnde 3ay oncesinde 49-50 kilo flndim sora hobidi girtlak oldum 55kilo guzelim incecik belim kalinlasti!
napicam ne edicemde belimi zayiflaticam ya gobek desen ayri onceden dusuk bel pantolon giyerdim hicbiyerim portlemezdi ama simdi tayt giysem yuksek belli yukardan belim bile portluyo su icsem yariyo hemen sisiyorm nolucak bu halim bi caresi varmi.. sporada yeni basladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…