Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

yulaf ezmesi keten tohumu kuru meyveler var içinde 1 çay bardağı süt ekleyip yiyorum.eti form müsli hatta çok doyurucu :) meyve yerken yanında 1 çay bardağı süt içmek gerekiyomuş diyetisyen söylemişti aklında olsun seninde :)

hmm bende mi denesem :KK53: sütüde pek sevmem puff

gülbende bizim konudan bahsedicek kız ozdens aç hele :KK53:

biri tam bizim sorunumuzu sordu hmmm

Son düzenleme:
hmm bende mi denesem :KK53: sütüde pek sevmem puff

gülbende bizim konudan bahsedicek kız ozdens aç hele :KK53:

biri tam bizim sorunumuzu sordu hmmm

izliyorum bendee :)) yaz geliyo artık her gün biri çıkar bişey söyler :)
herkes doğumdan sonra almış kiloları veremiyo bende mi öyle olcam yoksa allah allahhh...yada spor yapmadıkları için mi böyle oluyo birden alıyolar kilo..

Son düzenleme:
yanlarımın acımasıyla gaza geldim hemen yaptım yinee zor yaptım ama çok acıyo yanlarr :)) duştan snra yemeğimi yerim acıktım çünkü sonra yeşilçay su içmeye de başladım artık 8 bardak kaç litre oluyo ki ?

benimde yanlarım ve karnım çok acıyo ya :KK25::KK25::KK25:

ozdens gelen giden yok kız bizden başka :KK53:

8 bardak sanırım 2 litre oluyo :KK24:

benimde yanlarım ve karnım çok acıyo ya :KK25::KK25::KK25:

ozdens gelen giden yok kız bizden başka :KK53:

8 bardak sanırım 2 litre oluyo :KK24:

biberiye yağı bittikten snra nivea mı alsam acaba yoksa bitkisel her zaman daha mı iyi.sen birebir mi karıştırdın yağları onu sormayı unuttum..2 litreyse iyi 6. Bardaktayım..ohh ohh acısın hep acısın :)

hakikaten kizlar bi ikiniz kalmissinizzz nerde bu millett :KK53: herkesin sinav donemi galibaa :KK52: gulenkalp gelemicem demisti ama digerleri nerde bilmiyorum:26:

aaa sen yapmadın mı yoksaaa bugünnn ???

yok tatlisim benim dinlenme gunum hicbir yanim agrimiyo dun 2 saat spor yaptim bugun olurum saniyordum yasiyorum:26: ve agrilarim gecti pilatesten sonra bence benim kaslarim sokta:KK52: aslinda yapabilecek durumdayim yani ama cumartesiye kadar dinlenmeliyim gibi geldi cok zorladigimi dusundum canim..
birde kaslar dinlendigi zaman olsuyormus ya o yuzden boyle bi karar aldim biraz da ama agrimiyo keratalar :KK70::KK70::KK70:

yok tatlisim benim dinlenme gunum hicbir yanim agrimiyo dun 2 saat spor yaptim bugun olurum saniyordum yasiyorum:26: ve agrilarim gecti pilatesten sonra bence benim kaslarim sokta:KK52: aslinda yapabilecek durumdayim yani ama cumartesiye kadar dinlenmeliyim gibi geldi cok zorladigimi dusundum canim..
birde kaslar dinlendigi zaman olsuyormus ya o yuzden boyle bi karar aldim biraz da ama agrimiyo keratalar :KK70::KK70::KK70:

2 gün ara vermek normal olur heralde dmi ben genelde pazar ve cumartesi yapamıyorum :KK43:

2 gün ara vermek normal olur heralde dmi ben genelde pazar ve cumartesi yapamıyorum :KK43:

evet canim bana dun vucudumun cok ihtiyaci var gibi geldi o nasi kas agrisiydi oyle insan bacaginin ustune yatamaz mi yuh :26: acaba iki gunde hamlar yine ayni aciyi ceker miyim bilmiyorum ki sporcu tanidigimda yok ki sorayim :KK52:

ne var ne yok.bu gun cok yoruldum.sporlari yapdim mekik cekib aksam yemeyini yiyecem insallah:KK56:..bazen yapmiyim diyorum.manken foto.bakib:KK37:.hemen spora basliyorum...ekisini gordukden sonra birakmam herehaldeee,,,,,,,:44::44:

biberiye yağı bittikten snra nivea mı alsam acaba yoksa bitkisel her zaman daha mı iyi.sen birebir mi karıştırdın yağları onu sormayı unuttum..2 litreyse iyi 6. Bardaktayım..ohh ohh acısın hep acısın :)

biberiye işe yarıyosa devam et bence ne zamandır kullanıyosun biberiyeyi ?

birebir karıştırmadım.50 ml susam yağı 20 ml biberiye yağı olarak karıştırdım :KK24:

adriana topiğe sahip çıkıyoruz ozdensle :KK53: iki günde hamlamazsın :KK23:

karnım acayip acıyo ya regl oldum bide yarın yapabilir miyim bilmiyorum :KK25:

Son düzenleme:

O zaman bir güzel haberde benden gelsin canlar..

TARİH:11 Mart

Kilo:51
Bel:64
Göbek:71,5
Basen:91
Ü.bacak:51

:KK8:

TARİH:12 Nisan [1 ay ara verdiğimin farkında bile değilim :KK53:]
Kilo:50
Bel:65,5
Göbek:72
Basen:90
Ü.Bacak:51,5

Bugünden itibaren Callaneticse başladım haydi bakalım hayırlısı.. Resmen ölçülerim artmış
:KK47:

biberiye işe yarıyosa devam et bence ne zamandır kullanıyosun biberiyeyi ?

birebir karıştırmadım.50 ml susam yağı 20 ml biberiye yağı olarak karıştırdım :KK24:

adriana topiğe sahip çıkıyoruz ozdensle :KK53: iki günde hamlamazsın :KK23:

karnım acayip acıyo ya regl oldum bide yarın yapabilir miyim bilmiyorum :KK25:

1 hafta kadar kullandm heralde sonra ara verdim işte 1 ay sonra ölçülerimi tekrar alıcam bu 1 ayda hiç almak istemiyorum süpriz olsun bana daha heyecanlı ama aynaya bakınca bile farkediliyo ilk başladığm gbi değilm ara vermeme rağmen :) görsün bakalım yanların çok şöyle böyle diyodu yazın nasıl olsa karşılaşırız kafasını kumlara gömsün o zaman aklıma geldikçe sinir oluyorum

1 hafta kadar kullandm heralde sonra ara verdim işte 1 ay sonra ölçülerimi tekrar alıcam bu 1 ayda hiç almak istemiyorum süpriz olsun bana daha heyecanlı ama aynaya bakınca bile farkediliyo ilk başladığm gbi değilm ara vermeme rağmen :) görsün bakalım yanların çok şöyle böyle diyodu yazın nasıl olsa karşılaşırız kafasını kumlara gömsün o zaman aklıma geldikçe sinir oluyorum

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

karnım felaket acıyo ya bugün çok zorlandım sanırım :KK53:

gulenkalp hoşgeldin sende :KK16: senin ölçülerin yine iyimiş benim seksen göbeğim :KK53:

gulenkalp gitmiş.. bende ölçmek istiyorum ama ben ilk defa karnımda böyle acı hissediyorum sanırım daha yeni yeni karın kaslarım çalışıyo benim..

Son düzenleme:
onceliklee bu topigi cok seviyorum ben yaaa sizi cok seviyorum kizlaaarr hergun yeni seyler ogrenip kendimi gelistirdiigim topik bu isteee iyi ki varsiniizzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bende bende!! yazin gunduzleri bir saat sporumu yapicaaamm yuzucem dansedicem fln geldigimdee daha bile incelmis olabiliiiriiim:KK23:

o da mi demiiiisss var bu mekikde bi hikmet varr :KK4:

canim ben hergun yapmaya calisiyorum ama bazen vucudum iflas ediyo:KK53: o zaman dinleniyorum :KK31:

hadii kolay gelsin caniim ins buyuk bi fark gorursun onumuzdeki ay:KK31: mayis'a giricez hizlanin kizllaar:KK4:

aaa bunu bilmiyordum ben ama 2 gundur fenayim zaten yapamadim sen nasil yaptin canim ilk basladigin gunler canin yanmadi mi:18:

canlariim bugun pilateste yerde yuvarlanma hareketinde bacaklarimin ust taraflarindaki kaslarin sismis yerde yuvarlandikca ezilip canimi acittiklarini farkettiim. 2 gun ara veriyorum spora o arada kaslarim iyilessin cumartesi tekrar basliyorum ins:KK8: arada ara vermek lazim ben 2 hafta once vermistim diye yuklendim ama bu seferde cok oldu:KK53:

yaa canım yanmazmıyım neler çektim ilk günler bi gün yapıp iki gün ara verdim ilk bide öğretmenim ben ayakta duramadım o gün derste :KK14: ama pes etme canım bak simdi hemen hergün yapıyorum hiç bi yerim ağrımıyor alışıyor vücut zamanla :KK16: bırakma bak sakın beni dinleee :KK49:

yaa canım yanmazmıyım neler çektim ilk günler bi gün yapıp iki gün ara verdim ilk bide öğretmenim ben ayakta duramadım o gün derste :KK14: ama pes etme canım bak simdi hemen hergün yapıyorum hiç bi yerim ağrımıyor alışıyor vücut zamanla :KK16: bırakma bak sakın beni dinleee :KK49:

ayy canim cok sirin geldiii kiyamamm:KK9: he tamam o zaman ben 2 gun dinlenerek iyi birsey yapiyorum desene cunkuu dayanamadiim artiikkk yaa insanlar aglayara sinav cekiyo sen 30 dk spor yapamiyosun bide aylardir spor yapiyosun diye bir yuklendim ki kendime psikolojik olarak :KK52::KK52:

tamam canim biraz dinleniyim tekrar baslarim 1 gun kendi videolarimi 1 gun jillian michaels yapiyim dhaa sonra belki arttiririm yine :KK31:

ayy canim cok sirin geldiii kiyamamm:KK9: he tamam o zaman ben 2 gun dinlenerek iyi birsey yapiyorum desene cunkuu dayanamadiim artiikkk yaa insanlar aglayara sinav cekiyo sen 30 dk spor yapamiyosun bide aylardir spor yapiyosun diye bir yuklendim ki kendime psikolojik olarak :KK52::KK52:

tamam canim biraz dinleniyim tekrar baslarim 1 gun kendi videolarimi 1 gun jillian michaels yapiyim dhaa sonra belki arttiririm yine :KK31:

bir gün ara vermek ii geliyor canım gerçekten..ben şimdi bile yaparken çok yoruluyorum terliyorum ama yaptıktan sonra bi sıkıntım olmuyor :KK76:

TARİH:12 Nisan [1 ay ara verdiğimin farkında bile değilim :KK53:]
Kilo:50
Bel:65,5
Göbek:72
Basen:90
Ü.Bacak:51,5

Bugünden itibaren Callaneticse başladım haydi bakalım hayırlısı.. Resmen ölçülerim artmış
:KK47:

canim bu spor yapamamis haliiin hemen geri incelirsin bolca da vaktin var saniriimmm artiikkk senin azmin yeter:KK16::KK16:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

karnım felaket acıyo ya bugün çok zorlandım sanırım :KK53:

gulenkalp hoşgeldin sende :KK16: senin ölçülerin yine iyimiş benim seksen göbeğim :KK53:

gulenkalp gitmiş.. bende ölçmek istiyorum ama ben ilk defa karnımda böyle acı hissediyorum sanırım daha yeni yeni karın kaslarım çalışıyo benim..

Hoşbuldum canım yağlarla ne durumdasın hiç ölçü falan verdiğin yok asmıyorsun demi :) O karın kaslarının yanmasına zamanla bayılacaksın çünkü şekillenecek :21: Devam devam :KK8:

canim bu spor yapamamis haliiin hemen geri incelirsin bolca da vaktin var saniriimmm artiikkk senin azmin yeter:KK16::KK16:

Sağol canım benim. Bakalım tek denemediğim şey callanetics kalmıştı onada başladım daha çabuk incelirim inşallah. Artık göbeğimin gittiğini görmek istiyorum. :KK47:

X