Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

cnm afiyet olsun ama sağlıklı beslenym derken zehir almıyo musun vücuduna çilekler hep hormonlu şimdi yine de sen bilirsin ben çok taktım bu hormonlu meyve sebzelere
biberiye yakıcı özelliği var çıkarmaz hiç bişey olmaz :) bende şimdi kirpiklerim çoğalsn diye zeytnyağı sürdüm :)))

doğru söylüyosun aslında üç dört tane yedim :18:
akmıyo mu kız zeytinyağı hint yağıda çok işe yarıyomuş kirpiklerde bende var ama hiç sürmedim burada okumuştum bende bunu
duşta ben göbeğimi ve bacaklarımı özellikle iyice keseliyorum buda iyiymiş

linkler için çok teşekkürler!, videolar gerçekten hem eğlenceli hemde etkili. Dün ilk kez yaptım ve bu sabah ağrılarla uyandım, ama bırakmadım bugünde yaptım faydasını göreceğime inanıyorum...

yok diplerne az sürdüm akıck gbi değl yani ama göz kapağm şişti

aa niye şişti ki?

bilmiyorum ki anlamadım gözlerimde kızardı
akşam yemeğini de kaçırdım sanki ekmek yedim biraz ıspanak ve yoğurt canım cok tatlı istiyooooo normalde hiç sevmem ama adet olunca saldırıyorum 2 hurmayla kesmeye çalıştım ama yetmedi galiba dondurma yememek için zor tutuyorm kendmi

benimde reglim yakın benimde çok canım çekiyo ama yemiyorum.çikolata çok canım çekiyo yarın bitter alıp yicem ya

adriana hoşgeldin

benimde reglim yakın benimde çok canım çekiyo ama yemiyorum.çikolata çok canım çekiyo yarın bitter alıp yicem ya

adriana hoşgeldin

milka al milkaaa doktor önerisi :)

bende sebebini bilmediğim bi mutluluk var hayır mı acaba :) mezdeke açıp oynayasım varr :)

bende sebebini bilmediğim bi mutluluk var hayır mı acaba :) mezdeke açıp oynayasım varr :)

tamam milka alırım hayırdır spor yapıyosun ya kendini iyi hissediyosun bende öyleyim

eşim maç izliyo bende burada fink atıyorum

onceliklee bu topigi cok seviyorum ben yaaa sizi cok seviyorum kizlaaarr hergun yeni seyler ogrenip kendimi gelistirdiigim topik bu isteee iyi ki varsiniizz

hiç bırakmayı düşünmüyorum indirdim zaten bugün videoları yazın bile bırakmam.yanlarımdan kurtulmam lazım 30 dk ne ki :) çok mutluyum :))
bende bende!! yazin gunduzleri bir saat sporumu yapicaaamm yuzucem dansedicem fln geldigimdee daha bile incelmis olabiliiiriiim

o da mi demiiiisss var bu mekikde bi hikmet varr

canim ben hergun yapmaya calisiyorum ama bazen vucudum iflas ediyo o zaman dinleniyorum
selam herkese 30 dak.leslie sabah yapdim.1 videodan 2 kere.ve mekik falan.karin egzersizi.askamada insallah mekik var.gobeyi def etmeye basladim.buarad.
kilom 60
karinin en ince yeri 73
gobek deliginden biraz yukari 87
gobek deliginde asagi 97.

hadii kolay gelsin caniim ins buyuk bi fark gorursun onumuzdeki ay mayis'a giricez hizlanin kizllaar

canım level 1 level 2 level 3 var ayrı ayrı hepsini onar gün yapıyosun toplamda 30 gün sürüyor yani 11.güne gelince level2 ye geçiyosun linkleri ben burada paylaşmıştım ama hangi sayfada acaba :26:

aaa bunu bilmiyordum ben ama 2 gundur fenayim zaten yapamadim sen nasil yaptin canim ilk basladigin gunler canin yanmadi mi:18:

canlariim bugun pilateste yerde yuvarlanma hareketinde bacaklarimin ust taraflarindaki kaslarin sismis yerde yuvarlandikca ezilip canimi acittiklarini farkettiim. 2 gun ara veriyorum spora o arada kaslarim iyilessin cumartesi tekrar basliyorum ins arada ara vermek lazim ben 2 hafta once vermistim diye yuklendim ama bu seferde cok oldu

canim canin cok cektiginde tutma azar azar ye ben tutuyordum ya kendimi birden krizim geliyorduuu inanamayacaginiz sekilde seker yiyodum oyle boyle degil yani...

gecen gun baktim yine aynisi oluyo kardesim yerken 2 3 kasik yedim tadina bakicaksin ece sadece dedim oyle de yaptiim bu yolu denemeliyiz ben tatlisiz bi hayat istemiyorum zaten.. aylardir kola yok ekmek yok ama sekersiz yapamamm:18:

bu yontemi dene canim yoksa bu gece tutsan kendini yarin sabah saldirabilirsin:26:

adriana hoşgeldin

hosbulduk mevsimiim

aman allah mutluluukk versiiiin boll keseden de sebepsiz olsun caniim ne varsa insanin icinde varr

ben simdi dersime basliyorum cok bosluyorum sinavdan sonra oturup aglamazsam iyi... o yuzden sabahlamak gerekirse sabahlicma bu bikac gun uykumdan kisip
iyi geceler

günaydın kızlaarr

bugün erkenden yapıyım diyorum sporumu

yağlanıp streçlenip videoları ve kendi hareketlerimi yapıcam.sonrasında mekik ve bacakları tavana kaldır indir

kahvaltıda az yedim o yüzden acıkırım banyodan sonra elma falan yerim yeşil çay içerim su içerim

bu saatlerdede kimsecikler olmuyo burada

günaydınnn :)) sen baya erkencisinn :)

şuan sanki dayak yemiş gibiyimmm sabah uykudan uyandım acıdan :) üst karın alt karın yanlar harikaa harikaaa :) benim kalçaya da çözüm bulmam lazım çok komik görünürüm gibi geliyo yada o bölgeyi sıkılaştırsam biraz daha

evli olunca böyle oluyo
şuan benimde yanlarım bacaklarım karnım acıyo baya kendi kareketlerimi yaptım üç video,mekik ve diğer hareket..

banyomu yaptım elma yiyorum sonrada yeşil çay

kalça ölçün senin fazla değildi sanırım ya ince bel ve dik kalkık sıkı popo harikaaaaaaa olur benim belim ince olsa tam böyle olucam

sıkılaşmak için otur kalk hareketini yapabilirsin bence bacakların ve popon sıkılaşır ve şekle girer..

sopa bulup belimi sağa sola çevir hareketinide eklemek istiyorum aslında programıma merdanem vardı onla mı yapsam ama oda kısa biraz

ya birde bişey sormak istiyorum bu videoları yaparken benim sağ tarafımda bi acı oluyo yani kaburgamda sanki diğer tarafta olmuyo.bu acıdan dolayı bazan bi iki dk durmak zorunda kalıyorum hareketi yaptırmıyo çünkü bana..sendede oluyo mu özdens? yada diğer yapanlarda oluyo mu böyle bişey?geçici bi durum mu acaba?

Son düzenleme:
evliyken ne zorrr bekarlık sultanlık :) dün o bende de oldu ama alışınca geçer.merdane değil de elektrkli süpürge sopası olmaz mı aklıma bu geldi :)

evliyken ne zorrr bekarlık sultanlık :) dün o bende de oldu ama alışınca geçer.merdane değil de elektrkli süpürge sopası olmaz mı aklıma bu geldi :)

aslında güne erken başlamak en güzeli bi mecbur kalkıyorum işte ama uykuyuda çok seviyorum

hee olabilir de viledanın sapını zorladım dün çıkaramadım çıkarsaydım onla yapıcaktım

aslında güne erken başlamak en güzeli bi mecbur kalkıyorum işte ama uykuyuda çok seviyorum

hee olabilir de viledanın sapını zorladım dün çıkaramadım çıkarsaydım onla yapıcaktım

aa benm aklıma gelmedi o :) kahvaltımı yapamadım müsli bitti dün başka aldım o da aşırı şekerliymiş yiyemedimm süt içip elma yicm şmdi

aa benm aklıma gelmedi o :) kahvaltımı yapamadım müsli bitti dün başka aldım o da aşırı şekerliymiş yiyemedimm süt içip elma yicm şmdi

müsli ne oluyo :26:
ya siz çok mu dikkat ediyorsunuz süt ve elmayla hayatta duramam ben ya ben yiyorum herşey sadece ekmek çok çok az

iki dilim günde.. kızartma,yağlı,şekerli şeyler yok..abur cubur yok.bu şekilde su ve yeşil çay içiyorum.ben o kadar az yemiyorum yavv

yulaf ezmesi keten tohumu kuru meyveler var içinde 1 çay bardağı süt ekleyip yiyorum.eti form müsli hatta çok doyurucu :) meyve yerken yanında 1 çay bardağı süt içmek gerekiyomuş diyetisyen söylemişti aklında olsun seninde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…