- 1 Mart 2012
- 605
- 11
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.201
ozdens eğer yaparsa bu kez seni kovalarım topik topik
yeşil çayım demleniyo şimdi ozdenscim içiyim afiyetle
muz hep yerdim ama okudum burada yememeye çalışıyorum :18:
elma armut çilek yedimsuyumuda içiyorum dk başı wcye giderekten
cnm afiyet olsun ama sağlıklı beslenym derken zehir almıyo musun vücuduna çilekler hep hormonlu şimdi yine de sen bilirsinben çok taktım bu hormonlu meyve sebzelere
biberiye yakıcı özelliği var çıkarmaz hiç bişey olmaz :) bende şimdi kirpiklerim çoğalsn diye zeytnyağı sürdüm :)))
Bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar
Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolayvideodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.
eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
kizlar daha sonra da bu videoyu buldum popo diklestirme ve kalca sekillendirme ve sikilastirma (dusuk bel izlerinden de) kurtulmak icin kullanmak isteyen olursa buyrunuz
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
doğru söylüyosun aslında üç dört tane yedim :18:
akmıyo mu kız zeytinyağı hint yağıda çok işe yarıyomuş kirpiklerde bende var ama hiç sürmedim burada okumuştum bende bunu
duşta ben göbeğimi ve bacaklarımı özellikle iyice keseliyorum buda iyiymiş
yok diplerne az sürdüm akıck gbi değl yani ama göz kapağm şişti
aa niye şişti ki?
bilmiyorum ki anlamadım gözlerimde kızardı
akşam yemeğini de kaçırdım sanki ekmek yedim biraz ıspanak ve yoğurt canım cok tatlı istiyooooo normalde hiç sevmem ama adet olunca saldırıyorum 2 hurmayla kesmeye çalıştım ama yetmedi galiba dondurma yememek için zor tutuyorm kendmi
benimde reglim yakın benimde çok canım çekiyo ama yemiyorum.çikolata çok canım çekiyo yarın bitter alıp yicem ya
adriana hoşgeldin
milka al milkaaa doktor önerisi :)
bende sebebini bilmediğim bi mutluluk var hayır mı acaba :) mezdeke açıp oynayasım varr :)
bende bende!! yazin gunduzleri bir saat sporumu yapicaaamm yuzucem dansedicem fln geldigimdee daha bile incelmis olabiliiiriiimhiç bırakmayı düşünmüyorum indirdim zaten bugün videoları yazın bile bırakmam.yanlarımdan kurtulmam lazım 30 dk ne ki :) çok mutluyum :))
o da mi demiiiisss var bu mekikde bi hikmet varrkızlaarrr
üç videoyu yaptım ard arda
20 şerden iki setlik mekik çektim ve adriana söylediğin hareketi yaptım.bacaklarımızı tavana kaldırıp yapıyoruz demişsin ya
onu yaptım 20 tane ama zar zor alt karnım yani bildiğin göbek o kısım feci acıdı yaparken
belimi zorlamamak adına başka birşey yapmadım..kendi hareketlerimin günü yarın..kızlar bu videoları haftada kaç gün yapıyorsunuz?
hergün egzersiz yapılmaz heralde değil mi? vucudunda bi dinlenmeye ihtiyacı var
duşumu yaptım meyve tabağı hazırladım şimdi sizlerleyim ohhh
yağlar inşallah tüylenme yapmaz :18::18:
kızlar ivana sert şuan sabah yüz mekikle o karnın kalmaz dedi bi kadınaben yüze çıkana kadar bi ay geçer sanırım
kendimi süper hissediyorumm
selam herkese 30 dak.leslie sabah yapdim.1 videodan 2 kere.ve mekik falan.karin egzersizi.askamada insallah mekik var.gobeyi def etmeye basladim. buarad.
kilom 60
karinin en ince yeri 73
gobek deliginden biraz yukari 87
gobek deliginde asagi 97.
canım level 1 level 2 level 3 var ayrı ayrı hepsini onar gün yapıyosun toplamda 30 gün sürüyor yani 11.güne gelince level2 ye geçiyosun linkleri ben burada paylaşmıştım ama hangi sayfada acaba :26:
bilmiyorum ki anlamadım gözlerimde kızardı
akşam yemeğini de kaçırdım sanki ekmek yedim biraz ıspanak ve yoğurt canım cok tatlı istiyooooo normalde hiç sevmem ama adet olunca saldırıyorum 2 hurmayla kesmeye çalıştım ama yetmedi galiba dondurma yememek için zor tutuyorm kendmi
benimde reglim yakın benimde çok canım çekiyo ama yemiyorum.çikolata çok canım çekiyo yarın bitter alıp yicem ya
adriana hoşgeldin
milka al milkaaa doktor önerisi :)
bende sebebini bilmediğim bi mutluluk var hayır mı acaba :) mezdeke açıp oynayasım varr :)
günaydın kızlaarr
bugün erkenden yapıyım diyorum sporumu
yağlanıp streçlenip videoları ve kendi hareketlerimi yapıcam.sonrasında mekik ve bacakları tavana kaldır indir
kahvaltıda az yedim o yüzden acıkırım banyodan sonra elma falan yerim yeşil çay içerim su içerim
bu saatlerdede kimsecikler olmuyo burada
günaydınnn :)) sen baya erkencisinn :)
şuan sanki dayak yemiş gibiyimmm sabah uykudan uyandım acıdan :) üst karın alt karın yanlar harikaa harikaaa :) benim kalçaya da çözüm bulmam lazım çok komik görünürüm gibi geliyo yada o bölgeyi sıkılaştırsam biraz daha
evliyken ne zorrr bekarlık sultanlık :) dün o bende de oldu ama alışınca geçer.merdane değil de elektrkli süpürge sopası olmaz mı aklıma bu geldi :)
aslında güne erken başlamak en güzeli bi mecbur kalkıyorum işte ama uykuyuda çok seviyorum
hee olabilir de viledanın sapını zorladım dün çıkaramadımçıkarsaydım onla yapıcaktım
aa benm aklıma gelmedi o :) kahvaltımı yapamadım müsli bitti dün başka aldım o da aşırı şekerliymiş yiyemedimmsüt içip elma yicm şmdi
müsli ne oluyo :26:
ya siz çok mu dikkat ediyorsunuz süt ve elmayla hayatta duramam ben ya ben yiyorum herşey sadece ekmek çok çok az
iki dilim günde.. kızartma,yağlı,şekerli şeyler yok..abur cubur yok.bu şekilde su ve yeşil çay içiyorum.ben o kadar az yemiyorum yavv