Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

caniim cok guzel bir fikir bu :) ama 3 hafta sonra sinavlairm basladigi icin annem spor yaptigimda bile dir dir yapiyor haziran ayinda giderim (sinavlarim bittiginde) ona gore de beslenirim o zaman :) su an stresten de elime ne gecerse onu yiyorum biraz da

CRYSTAL RENN ARTIK SISKA MANKEN 2012 / 1 - Hürriyet

Eminim bu kızın bizim gibi motive olabileceği topiği ve arkadaşları yoktu [mesaj geldi mi kızlar :) ]

vay caninaa degisime bak! hemde sismanken yuzu bile guzel gozukmemis farkettiniz mi :26: bende bugun yapmasam mi spor diyordum cunku dunden dolayi bacaklarimin arka kaslari cok fena aci icinde ama geciyor gibi. bu kizin halini goruncee simdi birakmak olmaz. hep diyorum sizler olmasaniz ben simdiye coktaaan bes etmistim gobisim de hicbizaman 69.5 u gormezdi

ben dersimi yapipp sporumu yapiyim

once pilates sonra da mekik programina uyabilirim ama videolarda bacaklarim tasimaz beni sizler ne alemdesiniz kizlar

kızlar ben geldim bennnnn :))) tutamadım kendimi alışveriş yaptım hep 'xsmall' yada 'small' aldım cicilerimi :)) nasıl mutluyum xs giyince sadece yanlardan az bişey cıktı :)) tabiii bunlara kanmayıp benm yanlarm çıkmıyo nasıl olsa demicm bikini öyle söylemez :))

yarın sporuma başlıyorumm oleyyyyyy :))

ozdens canım sende ebru şallı karın savar yapıyordun değilmi?bende de var karın savar nivea q10 da var ama birde tembellik varzaten saldım çok bu ara off(

Su İçin... Yağ yakmanın en iyi yolu egzersiz yapmak,egzersiz yapamıyorsanız da sürekli aktif olmaktır. Egzersiz yapabilmek ya da sürekli aktif olabilmek için susuz kalmamanız gerekir. Ne kadar çok su içerseniz egzersiz yapabilme süreniz de o kadar artar. Bu sayede daha çok yağ yakabilirsiniz.

İki Kere Kısa Egzersiz... Gün içinde sabah ve akşam olmak üzere iki kez egzersiz yaparsanız ( ki bu egzersizlerin uzun yorucu saatler olması gerekmez. 20 dakika kadar kısa bir süre de yeterli olacaktır.) egzersiz sonrasında metabolizmanız bir kaç saat daha canlı kalacaktır. Bu sayede neredeyse normal yağ yakma miktarınızın iki katı kadar yağ yakabilirsiniz

cok mantikli geldi kizlar bana sizle de paylasayim dedim

:) ben simdi pilates yapicam kizlaar + mekik :) aksama da spor yapmak lazim videolari yapabildigim kadar yapicam

ozdens canım sende ebru şallı karın savar yapıyordun değilmi?bende de var karın savar nivea q10 da var ama birde tembellik varzaten saldım çok bu ara off(

1 haftadır yapmadım karınsavar yarın inş hepsine başlamak istiyorum :)) tembellik yapma hiç yaz geldi bile pişman olma sonra :)

mrb kızlar bende sizlere katılmaya karar verdim 1.58 boyunda 49 kiloyum benim sorunum basenlerim he birazda göbek diyebilirimm sabah düpdüz karınla uyanırken yemek yedikçe karnım maaalesefff çok şişiyorr şuan ölçülerimi yazıyorum

bel:64-65 kafasına göre değişiyo bende anlamadım
Kalça:90
Basen:85. 2 bacağı aynı anda ölçünce böyle cıkıyo erimesi gerekkkk bikini giyince popom belim güzel o basenler mahvediyo beniii
belimi 60 yapmayıda dusunuyorum sizler bu videolarımı yapıyorsunuz yoksa baska uyguladığınız videolarda varmı?

Son düzenleme:

canim mide siskinligi icin her gun 100 mekik yapilmasi gerektigini duydum radyoda ben dun 73 yaptim (bir arkadasimiz link paylasmis programli bir sekilde 6 haftada 200 mekik cektirmeyi hedefleyen bi program)
ben haftada 1 pilates yapiyorum ve 1 kez de agirlik step karisimi bisey yapiyorum salonda noldunu cozemedim body shapemis
ve de videolari her gun yapmaya calisiyorum (salona gittigim gunler haric)

bazi arkadaslarimiz da pilates leslie nivea body ydi sanirim yapiyorlar bir gun birini bir gun birini seklinde sanirim

bir arkadasimiz da ebru salliyla karin savar a basladi yani canim ne yapabiliyosan yap yeter ki yap ve her gun o karnin yansin oturdugun yerde bile
aramiza hosgeldin

ben pilatesimi bitirdiim off nasi mekik cekicem cok fenayimm ama her gun yapmam lazimm istee:18:

nivea body cdsi cok iyi tavsiye ederim bende oryantal aerobiğe basladım yine bugünn 50 kere bel çeviriyorum callanetics egzersizinide yapıcam ama bana özelliklee basene iyi gelen bir video söyleyin arkadaslarrr büyükk derdimmm bu olduuu çok çirkin duruyoo mankenlerin popoyla orantılı güzel inen bacakları varken benim basenler yandan şişkin duruyo cok komikk

ilk sayfada 4. video var onu yeni ekledim o basen kalca bacak icin benim irilesti cunku daha yuvarlak oldu kalcam kucuktu zaten hep tahta popoluydum o yuzden bende buyume oluyor ama kalcasi baseni iri olanlarin sanirim sikilasma saglar gibi geliyo bana bi bak derim canim

ben spora başlayalı bu harektleri unuttummm
ben pover plate yapıyorum kızlar kilom 50 ama çok sıkılaştım basenlerim falanda azaldı

bu saatte makarna yedimmmmm şaşırdım ben :)) yarın hepsine uzaktan bakıcam :))

canim bende bugun ispanakli yumurta yedim ya da yumurtali ispanak.. merak ettim kalorisini aradim buldum 276 ymiis aneeem dedim ohh farketmeden dusuk kalorili yemisim bundan sonra habire anneme yaptiriiriim yogurtlusunu da ben kendim yapiyorum bazen cok lezzetli oluyoo hemm :) biraz daha dikkat etsek super olur.

kızlarr bende yaklaşık 50 gündür spor yapıyorum ölçülerim şu anda bel:66 basen:89 göğüs:85 göbek:81 bende bel ve göbegimin incelmesini istiyorum bu 50 günde baya bi değişiklik oldu ama yeterli gelmedi devam ediyorum hala yaza dümdüz bi karınla girmek istiyorum bu arada boyum 1.61 kilom 53 spor dışında yediklerimede dikkat ediyorum ama hiç kilo vermiş değilim henüz ebru şallı ile pilates yapıyorum karın için olanı bide bu ilk sayfadaki ilk videoyu bide vazgeçilmezim olan jillian michales jillianın videolarını soran arkadaşlar olmus bu konuya uğramamışım ne zamandır hemen paylaşıyorum sizlerle
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu 1. seviye her seviyeyi 10ar gün yapıyoruz
Jillian Michaels - bu2. seviye
Jillian Michaels buda 3. seviye
gelişmeleri paylaşalım kızlar ben bazen vazgeçecek gibi oluyorum ama her defasında tekrar başlıyorum özellikle jillianı bırakamıyorum

canim hosgeldin bana linkini atmistin dimi jillian michales in hatirladim
bizim boy ve kilo hemen hemen ayni ben 1.62 yim kilom 54 ama belim 69 cm gobek de 85lerde basenimiz ayni

bu videolarla mi incelttin canim acaba bende mi seninkilere baslasam bilemedim hep kafam karisiyo
ilk basladiginda ne kadardi canim olculerin:26:

canım ilk başladığımda bel:72 göbek:85 basen:92 idi not almıstım simdi baktım defterden bu videolarla inceldim canım evet hatta çok çabuk etki etmişti bana ilk bi haftada 2-3 cm gitmişti. ama canım şöylede bi durum var ben uzun zamandır spor yapmıyodum işte başladım hemen etki etti onun etkisi olabilir ama dene bence çok zevkli geliyo bana hareketler ve inanılmaz terleyip yoruluyorum bu videolardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…