- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.061
ne iyi etmişsin, salonda farklı disiplinler ve çalışma sistemi öğrenirsin grup çalışması motivasyonunu da arttırır... bir de diyetisyene gidip daha sağlıklı bir beslenme programı alsan çok iyi olur. ben diyete karşıyım bende yoksunluk pisikolojisi yapıyor, işe yaramıyor, bilinçli beslenmenin daha faydalı olduğunu söylüyorum hep. bu şekilde de 20 kilo verdim ama yazdıklarından gördüğüm kadarıyla çok bilinçli diyetler ve sağlıklı tercihler yapamıyorsun. diyete yapıyorsun bari sağlıklı bir diyet yap. devlet hastanelerinde bile diyetisyen var artık ama çok ilgili olmadıkları söyleniyor çok pahalı olmayan özel hastanelerde uygun fiyatlı ilgili bir beslenme uzmanı hem sana uygun bir diyet listesi verir hemde ne durumda ne yersen ne sonuç alırsın daha iyi anlatır zaten 3-5 kere gittikten sonra kendinde ne zaman ne yiyeceğini öğrenmiş olursun..
CRYSTAL RENN ARTIK SISKA MANKEN 2012 / 1 - Hürriyet
Eminim bu kızın bizim gibi motive olabileceği topiği ve arkadaşları yoktu[mesaj geldi mi kızlar :) ]
ozdens canım sende ebru şallı karın savar yapıyordun değilmi?bende de var karın savar nivea q10 da var ama birde tembellik varzaten saldım çok bu ara off (
mrb kızlar bende sizlere katılmaya karar verdim 1.58 boyunda 49 kiloyum benim sorunum basenlerim he birazda göbek diyebilirimm sabah düpdüz karınla uyanırken yemek yedikçe karnım maaalesefff çok şişiyorr şuan ölçülerimi yazıyorum
bel:64-65 kafasına göre değişiyo bende anlamadım
Kalça:90
Basen:85. 2 bacağı aynı anda ölçünce böyle cıkıyoerimesi gerekkkk bikini giyince popom belim güzel o basenler mahvediyo beniii
belimi 60 yapmayıda dusunuyorum sizler bu videolarımı yapıyorsunuz yoksa baska uyguladığınız videolarda varmı?
kızlarrr merhaba hepinize
dün ilk sayfadaki iki videoyu yaptım ve bugün yanlarım çok acıyo
nivea body cdsi cok iyi tavsiye ederim bende oryantal aerobiğe basladım yine bugünn 50 kere bel çeviriyorum callanetics egzersizinide yapıcam ama bana özelliklee basene iyi gelen bir video söyleyin arkadaslarrr büyükk derdimmm bu olduuu çok çirkin duruyoo mankenlerin popoyla orantılı güzel inen bacakları varken benim basenler yandan şişkin duruyo cok komikk
bu saatte makarna yedimmmmm şaşırdım ben :)) yarın hepsine uzaktan bakıcam :))
ben spora başlayalı bu harektleri unuttummm
ben pover plate yapıyorum kızlar kilom 50 ama çok sıkılaştım basenlerim falanda azaldı
kızlarr bende yaklaşık 50 gündür spor yapıyorum ölçülerim şu anda bel:66 basen:89 göğüs:85 göbek:81 bende bel ve göbegimin incelmesini istiyorumbu 50 günde baya bi değişiklik oldu ama yeterli gelmedi devam ediyorum hala yaza dümdüz bi karınla girmek istiyorum bu arada boyum 1.61 kilom 53 spor dışında yediklerimede dikkat ediyorum ama hiç kilo vermiş değilim henüz ebru şallı ile pilates yapıyorum karın için olanı bide bu ilk sayfadaki ilk videoyu bide vazgeçilmezim olan jillian michales jillianın videolarını soran arkadaşlar olmus bu konuya uğramamışım ne zamandır hemen paylaşıyorum sizlerle
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu 1. seviye her seviyeyi 10ar gün yapıyoruz
Jillian Michaels - bu2. seviye
Jillian Michaels buda 3. seviye
gelişmeleri paylaşalım kızlar ben bazen vazgeçecek gibi oluyorum ama her defasında tekrar başlıyorum özellikle jillianı bırakamıyorum
canim hosgeldin bana linkini atmistin dimi jillian michales in hatirladim
bizim boy ve kilo hemen hemen ayni ben 1.62 yim kilom 54 ama belim 69 cm gobek de 85lerde basenimiz ayni
bu videolarla mi incelttin canim acaba bende mi seninkilere baslasam bilemedim hep kafam karisiyo
ilk basladiginda ne kadardi canim olculerin:26: