- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.041
rica ederim canım, çok çaba gösterdiğinizi görüyorum elimden geleni yapmak istiyorum.
bu arada callanetics i deneyebildin mi? duygu bir kaç yöntem söylemişti...
callanetics mekik performansınıda çok arttırır. call yapmadan önce bir seferde hiç mola vermeden max 50-60 yapabiliyorken, calla başladıktan sonra bir seferde 200 mekik rahat yapabiliyordum. bu programada daha fazla yapabildiğim halde 3. haftasından başladım ve setlerin sonundaki max denemelerimde 500e kadar ulaştım...
testi yaptın mı kaç yapabiliyorsun?
tamam bi daha yemek yokk kendimi şımarttım bugün :) pazartesi başlıcam ya ondan :) normalde yemiyorum zaten :)) yarın sınav var ben saçımı başımı yapıyorum ojelerimi sürüyorum :)) hiç iyi değilim hiççç :)))
canm ben direk pazartesi başlayım pazar günü de sadece kendime ayırıcam ders düşünmeden alışverişe gtsem duramam yine onun için alışverişe de gitmicem offf
Callaneticsten umidi kesmistim canim ama tekrar bakayim topige bir seferde 200vay canina!
tatlim ben spora ara vermistim kilo vermek icin baya fena agri cekiyorum dunden beri de oturdugum yerde bile 30 yapabildim saniyorum bu yuzden daha fazla yaparim gibi gelmisti ama yok cok yaniyoaslinda testi spor yapmadiginiz bir gun yapin diyo yani tum kapasiteyi sergileyebilmek icin sanirim ama ben hemen basliyim dedim. olsun hic farketmez yeterki 200 yapabilcek hale geliyim sonunda dimi
" oturdugum yerde bile 30 yapabildim " derken??? yerden tam kalkmadan beline kadar kalkıp yarım mekik yapıyorsun değil mi? tam mekik beli çok zorluyor. belimdeki sakatlıktan dolayı bende hep yarım mekik yapıyorum. çok iyi sırt ve bel kasın olmadan yüksek sayılarda tam mekiğe zorlama hiç kendini... en iyisi netten mekik nasıl çekilir videolarına bakmak... birde mutlaka ısınma yap başlamadan önce özellikle bel kaslarını ısıt.
ah bide noktalarima virgullerime dikkat etsem :) oturdugum yerde bile kaslarim agriyo canim yeniden basladim ya.
birde salata yiyince beni tutmuyor kizlar sekerli yiyodum gunduzleri aksam cok acikmadan idare ediyodum karnim guruul gurull guruldadi artik aciim diye tepinmeye basladim gittim 1 kasik makarna yedim yogurtlu yinne az yedim ama dayanamiyorum napcam bolr:26:
aynı şikayetler bende de var gelll beraber başlayalım bu videolar yanlara çok iyi diyo kızlar..göbeğede karınsavar :)
aynen öyle :)))))))))
kizlar selamlar.nivea q10. bumu?
Eki Görüntüle 383757
bu olmamasindan suphelendim cunki siz 25 tl.dediniz ama burda 4.55 euro.
canım, şekerli birşey anlık olarak kan şekerini yükseltir ve tokluk verir ama kısa süre sonra aniden acıkırsın.. hiç ekmek yemedende olmaz günde 2-4 dilim yiyebilirsin beyaz ekmek olmasın ama.. salata yada yoğurdun yanında 1 dilim ekmek, 2 grisini, yarım paket çubuk kraker türü bişeyler biraz daha uzun süre tutar. diyet süresince aç kalmamayada dikkat et, vücudun fazla açlık, hızlı kilo verme gibi durumlara tepki verir metabolizmanı yavaşlatarak direnç geliştirir... aynı şekilde aniden kilo alırkende sağlıklı bir vücut direnç gösterir mevcut halini korumak ister... tabii biz yanlış diyetlerle vs.. vücudumuzun bu dengesini bozuyoruz o ayrı mevzu...
birde böyle kriz anları için bir planın olsun yani acıkınca şunu yiycem diye tokken hazırla ki açıkıp gözün döndüğünde makarnalara saldırma onunla aynı kaloride midende çok yer kaplayıp uzun süre tok tutacak sağlıklı tercihler yapabil...tabii gözün dönecek kadar aç kalma o daha da iyi...
kızlar bu erıtme hareketlerı sadece 1.sayfada kı ılk mesajda kı hareketler mı ?
dıger sayfalar da da var mı degısık hareketler ?
hepsını okuyamadıgım ıcın bılmıyorum ,neler yapıyorsunuz guncellersenız cok sevınırm
sımdıden tesekkurler
Pazartesiden itibaren detoks+spora başlıyorum kızlar. Sınavlarımda bitmiş olacak.[kısa süreliğine:) ]
Yarınıda bir atlatayım sonra aranızdayım :118:
yogurt yiyim o zaman canim cok ac kalinca aklima bisey gelmiyo vallahi :26:
yavrucum ben mekige basladim nnnyyy arkadasimiz bir link paylasti ona gore yapiyorum.
Kizlar daha kahvlatimi yapmadan yuzumu yikayip mekiklerime basladim bugunluk 73 yaptim o programa uyarak. programda sadece haftada 3 gun uyabilirsiniz bu programa demis ama Ece vahapoglu hergun yapmak zorundasiniz midenizin erimesi icin dediginden ben her gun yapicam ins.
bu arada guzel bir haber belimin en ince yeri aziciik da olsa 71 den 69.5 a dusmus :) hele sukur 60lara indim yaaniii
Kahvalti menum bir adet kirmizi elma doymazsam ki sanmiyorum elma hep cok gelir bana yogurt yiyebilirim :)
basarilar gulenkalbim ins istedgin gibi bi sonuc alirsin sinavindan da sevkle de sporunu yaparsin sonrasinda :)
kizlar bugun kafama koydum spor salonuna gittim yine denemek icin body shape grubuna katildim size yemin ediyorum ben fit degilmisim kendimi kandiriyormusum dedim o nasi bi ter golet oldu saclarimin uclarindan ter sicriyor saga solaikina ikina yapiyorum bide evde spor yapmasaydim ne halde donerdim acaba eve merak ettim dogrusu!
ilk basta step daha sonra agirlik eklediler ellerine aldilar kollari ac kapa yukari asagi yukari asagi kucucuk agirligimla ben titreye titreye yaptim neyse sonrasinda sonra stepsiz sadece kola calistilar daha sonra da pilates mat i varya yere serdigimiz sey onlari alip yere yatip mekik tarzi seyler yaptik.
imkaniniz varsa evde yaptiginiz spora boyle birsey sizde ekleyin aerobik gibi biseyler eger dumduz olucam kas yapicam fln diye ciddi ciddi istiyosaniz usenmeyin gidin derim ben cunku arada cok fark varmis gercekten bir saat nefes almadan spor yaptim
bugunluk benden bu kadarvideolari cumartesileri yapmicam artik olmek istemiyorum