- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.021
ECE VAHAPOĞLU VE SPOR KOÇU TONY HILL SABA TÜMER'DE EGZERSİZLERİ GÖSTERDİ - YouTube buna da bakin isterseniz :)
saba tümere çıkınca izledim cnm ben onu waffle yedi diye yapmadığı kalmamış hatta 1 hafta kendini geriye attın demiş bi waffle ile :)
ay inanmiyoruuuuuuuuummm!!!! ozdens disipline giriyoruzz tatliiim bundan sonra bir daha salatadan vazgecerseemmm beni esekler tepelesiin! cok hirs yaptim su an
peki canim vucudumuzun yag oranini nasil olcuyoruz ece ninki yuzde 20ymis ilk basladiginda 60 gun sonra %17 ye dusmus
ben anlayamadım avatarın ne olduğunu mu anlayamadınız acaba? :26:
gerçi cevaplamışsınız alttaki mesajda
aynen , ne yapıyor o avatarda göbeğinimi burmuş :)
moralim çok bozukk 2 sınavım bugn berbat geçti ağlamamk için zor tutuyorum kendimiyarın ki sınavlarıma çalışmıyorum bile offff spora vericem kendimi hafta başı olsun direk pazartesi ölçülermi yazar başlarım artık kolay gelsin cnm
kiyamam canim ya seneye tekrar denersin deli gibi calisirsinhedefte belirlersin su an aklinda bi yer yoksa bile burayi kazanicem ulen diye hirs yaptin mi yaparsin canim merak etme 1 yildan bisey olmaz bak ben 20 olcam 3 aya hala lise bitmedi :) uzulme hic hirsa cevir bunu
3 video bitti 4. nun son 1.5 dakikasinda oldugumu hissettim sopanin ustunde titreyerek duramicagimi farkedince pes ettim kizlar yarin 4 unu de ful yapicam aksama 100 mekik allah yardimcimiz olsun kizlar :)
radyoda dinledigim kadin aglayarak sinav cekiyordum ilk zamanlar diyince kendimi aglamadigim icin suclu hisstettiim
canım zaten sosyoloji okuyorum bu okul bitip ben sosyolog çıkarsam iyi..eğer bu yıl tekrar iyi bi puan alırsam bunu bırakırım :)
eve geldim bugün sınava girdiğim dersleri kaldırdım gözümün önünden yarına bakıcaz yatmadan bi kez okurum tamam :)
pazartesiye o kadar hazırım ki çok yüklenmeden yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum belki karınsavarı bile yapmayabilirim yada şoka uğratıp yağlarım erisin :)
aynen , ne yapıyor o avatarda göbeğinimi burmuş :)
bugün yeme alışkanlığımı değiştiriyorum.sabah düzgün bi kahvaltı yaptım..bi dilim ekmek yedim sadece
ama akşam yemeğimi yemedim daha
adriana benim çok dikkat etmem lazım çünkü ben çok ekmek yiyorum.ayrıca abur cubur zaten çok zararlı..yemesem daha iyi durabilirsem tabi..
çikolatalardan en zararsızı bitter diye biliyorum..
umudum bi var bi yok.. gerçekten gider mi bu yağlar bilmiyorum
ama diyorum ki içimden insanlar ne kilolar veriyo..o yüzden son derece dikkat edicem yeme alışkanlığım aslında iyi ama ekmek çok yerdim ben.ve direk göbek yapıyo işte.
sporuda bi yapıyorum bi yapmıyorum.. adriana sen tam olarak şuan ne yapıyosun mide ve göbek yağların için?
ilk sayfadaki videoyu mu yapıyosun yani?
akşam yemeğimi de yedim patates kızartması vardı dayanamdım yedim biraz tabiki ketçap mayonez tuzağına düşmeden :) vee hiçççç ekmek yemeden doydum 1 bardakta suu :))
bu yağlardan kurtulcaz hemde hepsinden ben çok inanıyorum bu arada soğuk su içmek de iyiymiş vücut tekrar eski ısısına gelmek için baya enerji harcarmış araştırmadım onu araştırıcm :)
two hundred sit-ups
bu mekik programıyla yapmanızı öneririm. seviyenize göre setler halinde yapmanızı sağlıyor ve zamanla arttırmanızı sağlıyor..
"Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey" diye ararsanız türkçe çeviriside çıkıyor...
two hundred sit-ups
bu mekik programıyla yapmanızı öneririm. seviyenize göre setler halinde yapmanızı sağlıyor ve zamanla arttırmanızı sağlıyor..
"Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey" diye ararsanız türkçe çeviriside çıkıyor...
canim su an okuyorum ve gercekten cok guzelmiiss!!! cok cok coook tesekkur ederim tekrardan disiplin saglanmasi adina hele super!