Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Hergun mekik diyooooooorrr!!! en asagi 100 tane her gun kizlar burda olun ve alem fm i dinleyiiiinnn

aksam 5ten sonra meyve bile yenmicekmis direk kilo olarak geciyomus vucuda... kuru erik kuru uzum kuru erik fln yiyormus gun icinde. en iyi yag yakilan zaman sabah saatleriymis kizlaar ben bunu dinledikten sonra bu hirsla bi spor yaparim :)

sabah kalkar kalkmaz 1 -2 bardak su icilcek (suyunuzun icinee limon sikin dedi neye yariyor onu kacirdim reklama girmisti )
yarim saat spora ayirin (muzigi acip dansederek biraz isinin once diyor)
yulaf ezmesi yiyin diyor (ben onu nasi bulcaksam siz bulup yiyin yavrular)

detoks u yapay buluyormus kizlar cok kisa zamanda kilo verildigi icin hemen geri aliyorlarmis ve sabah kahvalti yerine meyve yiyin diyor ve evet beyaz ekmek kesilcekmis. pilavla tavuk oglen yenebilirmis gunde 5 ogun diyor kizlar tost bile yenmicekmis..
kisin 2.5 yazin 4 litre su gerci terliyoruz ve farketmeden iciyoruz aslinda

Son düzenleme:
saba tümere çıkınca izledim cnm ben onu waffle yedi diye yapmadığı kalmamış hatta 1 hafta kendini geriye attın demiş bi waffle ile :)

ay inanmiyoruuuuuuuuummm!!!! ozdens disipline giriyoruzz tatliiim bundan sonra bir daha salatadan vazgecerseemmm beni esekler tepelesiin! cok hirs yaptim su an

peki canim vucudumuzun yag oranini nasil olcuyoruz ece ninki yuzde 20ymis ilk basladiginda 60 gun sonra %17 ye dusmus

canım o bizim yapabilceğimiz bişey değil hastanede ne bilim bi diyestisyende olan gelişmiş basküller halleder :)
pazartesi başlayalm beraber yeme içme ve sıkı spor?

kızlarrrr bugün bi arkadaşım diyetisyene gitmiş canın çok isterse sadece milka bitter ye demiş özellikle söylemiş milkadan başka yeme diye hemen paylaşmak istedim :)

kizlar yazlari kardesimle gittigimiz bi salincak var yuruyusten sonra oraya ugradik salincaga oturdum popom sikisti popom baya sekillenmis zaten camlardan habire popoma bakiyorum hep kucucuk olunca su an cok sevindimm videolarimi yapicam simdi de aksam da 100 mekik yarina sag cikmak zorundayim hic birakmicam cunku

ozdensim yarin obur gun diye ertelemeyelim tamam berbat bi kahvalti yapmis olabilirim ama simdi sporumu yapip salatama geri donucemm 100 mekigi Ece soyadi neyse o kadin midesi sis olan bi kiza onerdi telefonda yani ayni benn umitliyiim bu seferr :)

hatalarim varmis demek onlari duzelticem zaten bu sekilde bile nerden nereye geldiiim dimii dumduzdum kizlar ben ilk basladigimda popo duz gobek sis bel duzdu

hadi kizlar hepimize kolay gelsiin ben 4 videoyu yapip dusa girip derse basliyorum :)

moralim çok bozukk 2 sınavım bugn berbat geçti ağlamamk için zor tutuyorum kendimi yarın ki sınavlarıma çalışmıyorum bile offff spora vericem kendimi hafta başı olsun direk pazartesi ölçülermi yazar başlarım artık kolay gelsin cnm

kiyamam canim ya seneye tekrar denersin deli gibi calisirsin hedefte belirlersin su an aklinda bi yer yoksa bile burayi kazanicem ulen diye hirs yaptin mi yaparsin canim merak etme 1 yildan bisey olmaz bak ben 20 olcam 3 aya hala lise bitmedi :) uzulme hic hirsa cevir bunu

3 video bitti 4. nun son 1.5 dakikasinda oldugumu hissettim sopanin ustunde titreyerek duramicagimi farkedince pes ettim kizlar yarin 4 unu de ful yapicam aksama 100 mekik allah yardimcimiz olsun kizlar :)

radyoda dinledigim kadin aglayarak sinav cekiyordum ilk zamanlar diyince kendimi aglamadigim icin suclu hisstettiim

Son düzenleme:

canım zaten sosyoloji okuyorum bu okul bitip ben sosyolog çıkarsam iyi..eğer bu yıl tekrar iyi bi puan alırsam bunu bırakırım :)

eve geldim bugün sınava girdiğim dersleri kaldırdım gözümün önünden yarına bakıcaz yatmadan bi kez okurum tamam :)

pazartesiye o kadar hazırım ki çok yüklenmeden yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum belki karınsavarı bile yapmayabilirim yada şoka uğratıp yağlarım erisin :)

Son düzenleme:

evet canim soylemistin hatta hatirladim simdi :) o zaman cok kotu degil durum beee :) uzulme

salatami yediim 100 mekigi nasi cekicem ben yaa nin derdine dustum o ayri karnim aciyo simdiden ama yilmak yok madem insanlar aglayarak sinav cekebiliyo bende aglayarak mekik cekerim

aynen , ne yapıyor o avatarda göbeğinimi burmuş :)

noktalama işaretini kullanmaığım için yanlış anlaşılmış mesajım

evet göbeğini tutmuş yağlarını sıkıyo

aslında o mesajda sana sormuştum mucizelerim, ne olduğunu anlayamadın bunu mu soruyosun demiştim aslında..

bugün yeme alışkanlığımı değiştiriyorum.sabah düzgün bi kahvaltı yaptım..bi dilim ekmek yedim sadece

ama akşam yemeğimi yemedim daha

adriana benim çok dikkat etmem lazım çünkü ben çok ekmek yiyorum.ayrıca abur cubur zaten çok zararlı..yemesem daha iyi durabilirsem tabi..

çikolatalardan en zararsızı bitter diye biliyorum..

umudum bi var bi yok.. gerçekten gider mi bu yağlar bilmiyorum

ama diyorum ki içimden insanlar ne kilolar veriyo..o yüzden son derece dikkat edicem yeme alışkanlığım aslında iyi ama ekmek çok yerdim ben.ve direk göbek yapıyo işte.

sporuda bi yapıyorum bi yapmıyorum.. adriana sen tam olarak şuan ne yapıyosun mide ve göbek yağların için?

ilk sayfadaki videoyu mu yapıyosun yani?

akşam yemeğimi de yedim patates kızartması vardı dayanamdım yedim biraz tabiki ketçap mayonez tuzağına düşmeden :) vee hiçççç ekmek yemeden doydum 1 bardakta suu :))

bu yağlardan kurtulcaz hemde hepsinden ben çok inanıyorum bu arada soğuk su içmek de iyiymiş vücut tekrar eski ısısına gelmek için baya enerji harcarmış araştırmadım onu araştırıcm :)

two hundred sit-ups

bu mekik programıyla yapmanızı öneririm. seviyenize göre setler halinde yapmanızı sağlıyor ve zamanla arttırmanızı sağlıyor..
"Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey" diye ararsanız türkçe çeviriside çıkıyor...

canim yerim seni ben bende salata dan sonra iki kucuk tarcinli biskuvi yedim kahvenin yanina ders calismaya tesvik ediyorum kendimi ama kahve 15 dk da bir cisimi getiriyyo cok fenayim olsun metabolizmam hizlandi fena mi :)

o 3 videoyu yapiyorum 4. yu de ekledim onlar benim yan kaslarimi belirginlestiriyo ve dedigim gibi kivrimi onlara borcluyum aslaaa vazgecmem midemi duzlestirmek icin de bugun duydugum uzere en az 100 mekik her hafta 50 ser arttirirsam super olur gibime geliyo ama bu hafta olucem sanirim karnim biraz inmis kesik kesik belli oluyordu yan kaslairm simdi gogsumun altindan kasiklarima dogru iki yanda da birlesmek uzere olan kas gamzelerim varr kafayi siyiricam sevincten o yuzden boyle devam edicem canim he bide her hafta 1 kere pilates yapiyorum

kizartmayi yaza kadar bidaha yedigini duymicam naptin yavrummmm sen kizartma en kotusu ekmek yeseydin daha iyiydi kaldir poponu spor yap simdi

ay canim ne cici hatunsun senn arada bir gelip bize yol gosteriyosuun hemen bakiyoruum cok cok tesekkur ederiiim

canim su an okuyorum ve gercekten cok guzelmiiss!!! cok cok coook tesekkur ederim tekrardan disiplin saglanmasi adina hele super!

canim su an okuyorum ve gercekten cok guzelmiiss!!! cok cok coook tesekkur ederim tekrardan disiplin saglanmasi adina hele super!

rica ederim canım, çok çaba gösterdiğinizi görüyorum elimden geleni yapmak istiyorum.

bu arada callanetics i deneyebildin mi? duygu bir kaç yöntem söylemişti...
callanetics mekik performansınıda çok arttırır. call yapmadan önce bir seferde hiç mola vermeden max 50-60 yapabiliyorken, calla başladıktan sonra bir seferde 200 mekik rahat yapabiliyordum. bu programada daha fazla yapabildiğim halde 3. haftasından başladım ve setlerin sonundaki max denemelerimde 500e kadar ulaştım...

testi yaptın mı kaç yapabiliyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…