Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

sekerım anlamadım dersem cok anormel kacar mı acaba
yaa ben demek ıstedıgımı anlatamadım sanırım .
sımdı benım demek ıstedıgım su ;
kısmetse ben de baslayacagım bu egzersızlere ama merak ettıgım ,yaptıgınız egzersızler sadece 1.sayfa da paylasılan
egzersızler mı yoksa ek egzersızler yanı ara sayfalar da da paylasılmıs egzersızler var mı ?
sayfa cok oldugu ıcın hepsını okuyamadım .onu merak etmıstım yanı .
sen sadece mekık mı yapıyorsun ?
yoksa tum paylasılan egzersızlerı mı yapıyorsun ?

Son düzenleme:

ilk sayfadaki videolarla mekik yapıyodu sanırım.o ilk sayfadaki videolar yanlara çok iyi geliyomuş.bende bi gün önce ikisini yaptım o videoların yanlarım acıyo hala

ardiana mekiği doğru çekmediğimizde hiç bir etkisi olmuyormuş.mekik kas sayımızı artırdığımız için yağ yaktırıyormuş..bel boşluğu tam yerleşecek mekik çekerken..eller kulak arkasında.doğrulurken kafamızı ellerimizle ittiirp kaldırmıycakmışız..sadece az destek almamız gerekiyomuş.ve karnımızda yanma hissedene kadar durmalıymışız doğruluyoruz ya hani o esnada..ve nefese dikkat etmek gerekiyo.. ben bu şekilde daha dikkatli çekiyorum artık..

Son düzenleme:
her seferinde acısa zaten yapamayız ki alışması iyi

tatlım bel ve göbeği nerden ölçüyoruz tam olarak mezura aldım sonunda

canım beli belin en ince kısmından ölcüyorsunuz yani göbek deliğinin biraz daha üstü en ince kıvrım oluyor
göbeğide göbek deliği hizasında.

canım beli belin en ince kısmından ölcüyorsunuz yani göbek deliğinin biraz daha üstü en ince kıvrım oluyor
göbeğide göbek deliği hizasında.

anladım canım teşekkür ederim

ölçeyim şimdi bakalım :18::18::18:

ben yemek yediğimde hemen şişiyo karnım bunun farkı olur mu ki acaba?

çünkü şuan kahvaltı yapmadım da henüz açım cünkü..

ayy bu halimle bi ölçeyim bakıyım offf

şuan açlık halimle bel 74

göbek 80

beli göbek deliğinden yarım karış üstten ölçtüm hani kıvrım gibi olan yer oluyo ya doğru ölçmüşüm değil mi ? :18:

kızlar ya bu ölçü yemek yediğimizde falan şişkinlik oluyo ya o zaman değişiyo mu ki kahvaltıdan sonra bidaha ölçeyim en iyisi

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr :) büyük gün benim için daha yeni uyandım Dün çok yorulmuşum..bugün öğleden snra yapabilirim karınsavarla başlıcam arkasından 3 video snra dambılları alırm ellerime..akşamda ender saraç'ın videosundaki hareketleri yapmayı düşünüyorum..

Bunlar dışında başka bişey ekleyim mi karar veremedim?? Yardımm..

günaydın tatlım

mekik ekle bence yalnız herşeyi yapmaya çalışmak doğru mu acaba? çok yüklenmiş olmuyor muyuz? ya kızlar sizin ölçüleriniz neler ? sayfalarda bulana kadar saatler geçer..

günaydın tatlım

mekik ekle bence yalnız herşeyi yapmaya çalışmak doğru mu acaba? çok yüklenmiş olmuyor muyuz? ya kızlar sizin ölçüleriniz neler ? sayfalarda bulana kadar saatler geçer..

bunlar iyi o zaman ben çok yüklenmeyim dediğin gibi..bunlar yeter bana 3 video zaten yanlarım için yapıcam karınsavarda alt karın için..yediklerime de dikkat edersem tamamdır.

ölçülerimi de aldım şimdi
bel: 62 (göbek deliği üstünden ölçü aldım doğrudur heralde )
göbek : 71 ( göbek deliğinden aldım bunu da )
göbek deliği altından da aldım ben o da 78..
kalça : 89

ayy canım belin ve göbeğin çok iimiş tam benim istediğim ölçüler biraz alt karnın fazla sanırım senin benimde bel 66 göbek 78 göbek altı 81 ayva göbek var bende sanırım

ayy canım belin ve göbeğin çok iimiş tam benim istediğim ölçüler biraz alt karnın fazla sanırım senin benimde bel 66 göbek 78 göbek altı 81 ayva göbek var bende sanırım

yanlarım da var biraz o yanlar gitmesi lazım..yanlar yanlar yanlarrr tek derdim.alt karına karınsavar,yanlara bu videolar çözücem inş :)

yanlarım da var biraz o yanlar gitmesi lazım..yanlar yanlar yanlarrr tek derdim.alt karına karınsavar,yanlara bu videolar çözücem inş :)

yanlar için bende bu ilk sayfadaki videoları yapıyorum canım gercekten etkili oluyor

her seferinde acısa zaten yapamayız ki alışması iyi

tatlım bel ve göbeği nerden ölçüyoruz tam olarak mezura aldım sonunda

belinin en ince yeri ve de gobek deliginden hayatim :)

evet tatlim mekik programi diye birlink atmisti ya nnnyyy orda da yaziyor yukair kalktigimizda 1 2 saniye beklememiz gerektigi ben dun yapmadim buaralar tembelligime diyecek yok yani ve daha yeni kahvalti yaptim acaba oglen yemegi mi desem

hadi benimle dalga gectigini soylee senin sevgilin bu vucut olculerindeki bir kiza mi gobek sakalari yapiyor vay benim halimee bide senin boyla kilo kac tatlim benim ideal vucut sende de nasil ulasicam onu bilmiyorum

aaaaa kizlaaar su an aklima geliyor bizim kazan bozuldu calismiyo ve ben dus alamicammm cunku sicak su yok ve burda hava berbattt ee simdi nolcak

tabi kii su kaynaticam kizlar bende spora basliyorum hadi bakaliim :)

Son düzenleme:

1.56 boyum var 47 kiloyum cnm ve artık bi sevgilim yok bitirdim..yanlarım gitse normal olcak 3-5 cm daha ((

anladım cnm cok tesekkur ederım .
ben de baslayayım bugun .dıyete gırdım zaten .
off yaa egzersız yapmayı hıc sevmıyorum .
ne zaman egersıze baslasam ılk bır hafta bacaklarım agrıdan durmuyor .
ısınma hareketlerı de yapıyorum ustelık ,sanırım vucut alısmadıgı ıcın oyle oluyor .

1.56 boyum var 47 kiloyum cnm ve artık bi sevgilim yok bitirdim..yanlarım gitse normal olcak 3-5 cm daha ((

allahh benim nazarim degmedi ins iyi misin uzgun diilsen bosver gider tatlim ya senin az varmis ben napicam

simdi size yediklerimi sayiyorum 1. kahveli yas pasta 2. damla sakizli kek 3. yumurta 4. tost evet bir oturusta yedimm... dun geceden beri cikolata istegiimi bastirmaya calsiiyodum yine patlak verdi kendimi cok tebrik ediyorum.

Olmuyo kizlaar sadece salata meyve sebze yiyince been duramiyorum simdi spor ve artik bu saatten sonra bisey yemiyim mumkunse yemedigim sey kalmadi zaten

sen onu bide bana sor canim 2 gundur bacaklarim cok fena ne zaman gecicekse

Kizlar bide ben simdi jillian Michaels in level 1 i deniyorum 27 dakikaymis arkasindan da benim videolara geciem o da yarim saat surecek hadi bakalim 1 saat ayni spor salonundaki gibi calismasi lazim vucudumun diye dusunuyorum allahim bacaklarima guc ver :18:

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 jlliian michael level 1 kizlar bakmak isterseniz

Son düzenleme:
hiç üzgün değilim ben böyle olması gerekiyodu..tembellik yapıyorum spor yapmadim daha..ilk direksiyon dersim vardı stresten kendmi sıkmaktan yağlarımın birazı erimiştir heralde..canım hiç yemek de istemedi çok acıkırsam yoğurt yicem olmaz böyle ama hiç cnm istemiyo spor yapmam lazım akşam yatmadan yaparım artık..

yemek yiyince ölcüleriniz değişiyor benim sabah aç karnına ölçtüğümde bazen 62 bazende 63 falan cıkıyor aksam ölctüğümde 64-65 arası bir şeyy

bu arada karınsavarr neee özdens ölcülerin cok iyi benceee bu ölcülere kac ayda sahip oldunn?

jillian michael 1. level bitty bacaklarimin agrisindan karin fln hissedemedim ne zaman gecicek bu bacaklar yaaa gercekten cok aciya karin kaslarimin agrisina alisan ben su bacaklara bi cozum bulamadim yahu yururken titriyo resmen offf bizim videolari yapmaya calisicam 27 dakikalik spor cok az geliyo bana artik karin agrisi da hissetmedigim icin

of bacaklarim bi rahat veriiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…