- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.081
:26:
yavrucum ben mekige basladim nnnyyy arkadasimiz bir link paylasti ona gore yapiyorum.
Kizlar daha kahvlatimi yapmadan yuzumu yikayip mekiklerime basladim bugunluk 73 yaptim o programa uyarak. programda sadece haftada 3 gun uyabilirsiniz bu programa demis ama Ece vahapoglu hergun yapmak zorundasiniz midenizin erimesi icin dediginden ben her gun yapicam ins.
bu arada guzel bir haber belimin en ince yeri aziciik da olsa 71 den 69.5 a dusmus :) hele sukur 60lara indim yaaniii
Kahvalti menum bir adet kirmizi elma doymazsam ki sanmiyorum elma hep cok gelir bana yogurt yiyebilirim :)
canim benim vucudum ona alisti mi nee bacaklarim disinda yanlarim agrimiyo artik :26:
sekerım anlamadım dersem cok anormel kacar mı acaba
yaa ben demek ıstedıgımı anlatamadım sanırım .
sımdı benım demek ıstedıgım su ;
kısmetse ben de baslayacagım bu egzersızlere ama merak ettıgım ,yaptıgınız egzersızler sadece 1.sayfa da paylasılan
egzersızler mı yoksa ek egzersızler yanı ara sayfalar da da paylasılmıs egzersızler var mı ?
sayfa cok oldugu ıcın hepsını okuyamadım .onu merak etmıstım yanı .
sen sadece mekık mı yapıyorsun ?
yoksa tum paylasılan egzersızlerı mı yapıyorsun ?
her seferinde acısa zaten yapamayız ki alışması iyi
tatlım bel ve göbeği nerden ölçüyoruz tam olarak mezura aldım sonunda
canım beli belin en ince kısmından ölcüyorsunuz yani göbek deliğinin biraz daha üstü en ince kıvrım oluyor
göbeğide göbek deliği hizasında.
günaydın kızlarrrr :) büyük gün benim için daha yeni uyandım Dün çok yorulmuşum..bugün öğleden snra yapabilirim karınsavarla başlıcam arkasından 3 video snra dambılları alırm ellerime..akşamda ender saraç'ın videosundaki hareketleri yapmayı düşünüyorum..
Bunlar dışında başka bişey ekleyim mi karar veremedim?? Yardımm..
günaydın tatlım
mekik ekle bence yalnız herşeyi yapmaya çalışmak doğru mu acaba? çok yüklenmiş olmuyor muyuz? ya kızlar sizin ölçüleriniz neler ? sayfalarda bulana kadar saatler geçer..
bunlar iyi o zaman ben çok yüklenmeyim dediğin gibi..bunlar yeter bana 3 video zaten yanlarım için yapıcam karınsavarda alt karın için..yediklerime de dikkat edersem tamamdır.
ölçülerimi de aldım şimdi
bel: 62 (göbek deliği üstünden ölçü aldım doğrudur heralde )
göbek : 71 ( göbek deliğinden aldım bunu da )
göbek deliği altından da aldım ben o da 78..
kalça : 89
ayy canım belin ve göbeğin çok iimiş tam benim istediğim ölçülerbiraz alt karnın fazla sanırım senin benimde bel 66 göbek 78 göbek altı 81 ayva göbek var bende sanırım
yanlarım da var biraz o yanlar gitmesi lazım..yanlar yanlar yanlarrr tek derdim.alt karına karınsavar,yanlara bu videolar çözücem inş :)
her seferinde acısa zaten yapamayız ki alışması iyi
tatlım bel ve göbeği nerden ölçüyoruz tam olarak mezura aldım sonunda
ilk sayfadaki videolarla mekik yapıyodu sanırım.o ilk sayfadaki videolar yanlara çok iyi geliyomuş.bende bi gün önce ikisini yaptım o videoların yanlarım acıyo hala
ardiana mekiği doğru çekmediğimizde hiç bir etkisi olmuyormuş.mekik kas sayımızı artırdığımız için yağ yaktırıyormuş..bel boşluğu tam yerleşecek mekik çekerken..eller kulak arkasında.doğrulurken kafamızı ellerimizle ittiirp kaldırmıycakmışız..sadece az destek almamız gerekiyomuş.ve karnımızda yanma hissedene kadar durmalıymışız doğruluyoruz ya hani o esnada..ve nefese dikkat etmek gerekiyo.. ben bu şekilde daha dikkatli çekiyorum artık..
günaydın kızlarrrr :) büyük gün benim için daha yeni uyandım Dün çok yorulmuşum..bugün öğleden snra yapabilirim karınsavarla başlıcam arkasından 3 video snra dambılları alırm ellerime..akşamda ender saraç'ın videosundaki hareketleri yapmayı düşünüyorum..
Bunlar dışında başka bişey ekleyim mi karar veremedim?? Yardımm..
bunlar iyi o zaman ben çok yüklenmeyim dediğin gibi..bunlar yeter bana 3 video zaten yanlarım için yapıcam karınsavarda alt karın için..yediklerime de dikkat edersem tamamdır.
ölçülerimi de aldım şimdi
bel: 62 (göbek deliği üstünden ölçü aldım doğrudur heralde )
göbek : 71 ( göbek deliğinden aldım bunu da )
göbek deliği altından da aldım ben o da 78..
kalça : 89
belinin en ince yeri ve de gobek deliginden hayatim :)
evet tatlim mekik programi diye birlink atmisti ya nnnyyy orda da yaziyor yukair kalktigimizda 1 2 saniye beklememiz gerektigi ben dun yapmadim buaralar tembelligime diyecek yok yani ve daha yeni kahvalti yaptim acaba oglen yemegi mi desem
hadi benimle dalga gectigini soyleesenin sevgilin bu vucut olculerindeki bir kiza mi gobek sakalari yapiyor vay benim halimee bide senin boyla kilo kac tatlim benim ideal vucut sende de nasil ulasicam onu bilmiyorum
aaaaa kizlaaar su an aklima geliyor bizim kazan bozuldu calismiyo ve ben dus alamicammm cunku sicak su yok ve burda hava berbattt ee simdi nolcak
tabi kii su kaynaticam kizlar bende spora basliyorum hadi bakaliim :)
ilk sayfadaki videolarla mekik yapıyodu sanırım.o ilk sayfadaki videolar yanlara çok iyi geliyomuş.bende bi gün önce ikisini yaptım o videoların yanlarım acıyo hala
ardiana mekiği doğru çekmediğimizde hiç bir etkisi olmuyormuş.mekik kas sayımızı artırdığımız için yağ yaktırıyormuş..bel boşluğu tam yerleşecek mekik çekerken..eller kulak arkasında.doğrulurken kafamızı ellerimizle ittiirp kaldırmıycakmışız..sadece az destek almamız gerekiyomuş.ve karnımızda yanma hissedene kadar durmalıymışız doğruluyoruz ya hani o esnada..ve nefese dikkat etmek gerekiyo.. ben bu şekilde daha dikkatli çekiyorum artık..
1.56 boyum var 47 kiloyum cnm ve artık bi sevgilim yok bitirdim..yanlarım gitse normal olcak 3-5 cm daha((
anladım cnm cok tesekkur ederım .
ben de baslayayım bugun .dıyete gırdım zaten .
off yaa egzersız yapmayı hıc sevmıyorum .
ne zaman egersıze baslasam ılk bır hafta bacaklarım agrıdan durmuyor .
ısınma hareketlerı de yapıyorum ustelık ,sanırım vucut alısmadıgı ıcın oyle oluyor .