Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

rica ederim canım, çok çaba gösterdiğinizi görüyorum elimden geleni yapmak istiyorum.

bu arada callanetics i deneyebildin mi? duygu bir kaç yöntem söylemişti...
callanetics mekik performansınıda çok arttırır. call yapmadan önce bir seferde hiç mola vermeden max 50-60 yapabiliyorken, calla başladıktan sonra bir seferde 200 mekik rahat yapabiliyordum. bu programada daha fazla yapabildiğim halde 3. haftasından başladım ve setlerin sonundaki max denemelerimde 500e kadar ulaştım...

testi yaptın mı kaç yapabiliyorsun?

Callaneticsten umidi kesmistim canim ama tekrar bakayim topige bir seferde 200 :KK53: vay canina!
tatlim ben spora ara vermistim kilo vermek icin baya fena agri cekiyorum dunden beri de oturdugum yerde bile 30 yapabildim saniyorum bu yuzden daha fazla yaparim gibi gelmisti ama yok cok yaniyo:KK50: aslinda testi spor yapmadiginiz bir gun yapin diyo yani tum kapasiteyi sergileyebilmek icin sanirim ama ben hemen basliyim dedim. olsun hic farketmez yeterki 200 yapabilcek hale geliyim sonunda dimi:KK15:

tamam bi daha yemek yokk kendimi şımarttım bugün :) pazartesi başlıcam ya ondan :) normalde yemiyorum zaten :)) yarın sınav var ben saçımı başımı yapıyorum ojelerimi sürüyorum :)) hiç iyi değilim hiççç :)))

tamam bi daha yemek yokk kendimi şımarttım bugün :) pazartesi başlıcam ya ondan :) normalde yemiyorum zaten :)) yarın sınav var ben saçımı başımı yapıyorum ojelerimi sürüyorum :)) hiç iyi değilim hiççç :)))

:KK52: bana da oluyo oylee yaa cok fena sinavima 3 hafta kalmis resmeeenn soktayim deli gibi calisiyodum mekik cektim simdi tekrar devam canim sende bak o linke super gozukuyor:KK51: hatta simdi testini yap yarin benle beraber baslarsin mekige ? diyet icin pazartesiyi bekle de spor icin beklemene gerek yok ama beynini ve ruhunu bu disipline hazirlamak icin biraz zaman gerekiyorsa da pazartesi baslarsin bu mekik programi super gozukuyor yahuuu:KK8:

sen okumakla zaman kaybetme ben sana soyliyim test icin napman gerektigini sit ups varya ondan yapabildigin kadr yap mola vermeden her yukari kalkisinda 1 2 saniye bekle yavasca yere yat hep tavana bak kafani ve boynunu ezme kollarini da kulaklarinin hemen arkasina koy basini destekle kac tane yapabildiysen yaz buraya ben sana yardim ederim bi 5 10 dk okumam gerekti de benim :KK70: yarin da mekik programina baslarsin :)

Son düzenleme:
canm ben direk pazartesi başlayım pazar günü de sadece kendime ayırıcam ders düşünmeden alışverişe gtsem duramam yine onun için alışverişe de gitmicem offf

Callaneticsten umidi kesmistim canim ama tekrar bakayim topige bir seferde 200 :KK53: vay canina!
tatlim ben spora ara vermistim kilo vermek icin baya fena agri cekiyorum dunden beri de oturdugum yerde bile 30 yapabildim saniyorum bu yuzden daha fazla yaparim gibi gelmisti ama yok cok yaniyo:KK50: aslinda testi spor yapmadiginiz bir gun yapin diyo yani tum kapasiteyi sergileyebilmek icin sanirim ama ben hemen basliyim dedim. olsun hic farketmez yeterki 200 yapabilcek hale geliyim sonunda dimi:KK15:

" oturdugum yerde bile 30 yapabildim " derken??? yerden tam kalkmadan beline kadar kalkıp yarım mekik yapıyorsun değil mi? tam mekik beli çok zorluyor. belimdeki sakatlıktan dolayı bende hep yarım mekik yapıyorum. çok iyi sırt ve bel kasın olmadan yüksek sayılarda tam mekiğe zorlama hiç kendini... en iyisi netten mekik nasıl çekilir videolarına bakmak... birde mutlaka ısınma yap başlamadan önce özellikle bel kaslarını ısıt.

" oturdugum yerde bile 30 yapabildim " derken??? yerden tam kalkmadan beline kadar kalkıp yarım mekik yapıyorsun değil mi? tam mekik beli çok zorluyor. belimdeki sakatlıktan dolayı bende hep yarım mekik yapıyorum. çok iyi sırt ve bel kasın olmadan yüksek sayılarda tam mekiğe zorlama hiç kendini... en iyisi netten mekik nasıl çekilir videolarına bakmak... birde mutlaka ısınma yap başlamadan önce özellikle bel kaslarını ısıt.

ah bide noktalarima virgullerime dikkat etsem :) oturdugum yerde bile kaslarim agriyo canim yeniden basladim ya.

birde salata yiyince beni tutmuyor kizlar sekerli yiyodum gunduzleri aksam cok acikmadan idare ediyodum karnim guruul gurull guruldadi artik aciim diye tepinmeye basladim gittim 1 kasik makarna yedim yogurtlu yinne az yedim ama dayanamiyorum napcam bolr:26:

ah bide noktalarima virgullerime dikkat etsem :) oturdugum yerde bile kaslarim agriyo canim yeniden basladim ya.

birde salata yiyince beni tutmuyor kizlar sekerli yiyodum gunduzleri aksam cok acikmadan idare ediyodum karnim guruul gurull guruldadi artik aciim diye tepinmeye basladim gittim 1 kasik makarna yedim yogurtlu yinne az yedim ama dayanamiyorum napcam bolr:26:

canım, şekerli birşey anlık olarak kan şekerini yükseltir ve tokluk verir ama kısa süre sonra aniden acıkırsın.. hiç ekmek yemedende olmaz günde 2-4 dilim yiyebilirsin beyaz ekmek olmasın ama.. salata yada yoğurdun yanında 1 dilim ekmek, 2 grisini, yarım paket çubuk kraker türü bişeyler biraz daha uzun süre tutar. diyet süresince aç kalmamayada dikkat et, vücudun fazla açlık, hızlı kilo verme gibi durumlara tepki verir metabolizmanı yavaşlatarak direnç geliştirir... aynı şekilde aniden kilo alırkende sağlıklı bir vücut direnç gösterir mevcut halini korumak ister... tabii biz yanlış diyetlerle vs.. vücudumuzun bu dengesini bozuyoruz o ayrı mevzu...
birde böyle kriz anları için bir planın olsun yani acıkınca şunu yiycem diye tokken hazırla ki açıkıp gözün döndüğünde makarnalara saldırma onunla aynı kaloride midende çok yer kaplayıp uzun süre tok tutacak sağlıklı tercihler yapabil...tabii gözün dönecek kadar aç kalma o daha da iyi...

Son düzenleme:
aynı şikayetler bende de var gelll beraber başlayalım bu videolar yanlara çok iyi diyo kızlar..göbeğede karınsavar :)

ayy baslıyalım valla yaa .
ama bır cok uzman yaglardan kurtulmanız ıcın
sporla bırlık de dıyet sart dıyor .
ayol dıyete gırersem kılo da verıcem bu sefer de
popom goguslerım de gıdecek .
dıyete gırmek ıstemıyorum ,bu sefer de hareketler etkılı
olmaz dıye cok korkuyorum .popomu kaldırmaya usenen tıpım
zaten ,bır de bır ıse yaramaz ıse o kadar hareket olurum kahrımdan:KK1:

kızlar bu erıtme hareketlerı sadece 1.sayfada kı ılk mesajda kı hareketler mı ?
dıger sayfalar da da var mı degısık hareketler ?
hepsını okuyamadıgım ıcın bılmıyorum ,neler yapıyorsunuz guncellersenız cok sevınırm
sımdıden tesekkurler :KK19:

canım, şekerli birşey anlık olarak kan şekerini yükseltir ve tokluk verir ama kısa süre sonra aniden acıkırsın.. hiç ekmek yemedende olmaz günde 2-4 dilim yiyebilirsin beyaz ekmek olmasın ama.. salata yada yoğurdun yanında 1 dilim ekmek, 2 grisini, yarım paket çubuk kraker türü bişeyler biraz daha uzun süre tutar. diyet süresince aç kalmamayada dikkat et, vücudun fazla açlık, hızlı kilo verme gibi durumlara tepki verir metabolizmanı yavaşlatarak direnç geliştirir... aynı şekilde aniden kilo alırkende sağlıklı bir vücut direnç gösterir mevcut halini korumak ister... tabii biz yanlış diyetlerle vs.. vücudumuzun bu dengesini bozuyoruz o ayrı mevzu...
birde böyle kriz anları için bir planın olsun yani acıkınca şunu yiycem diye tokken hazırla ki açıkıp gözün döndüğünde makarnalara saldırma onunla aynı kaloride midende çok yer kaplayıp uzun süre tok tutacak sağlıklı tercihler yapabil...tabii gözün dönecek kadar aç kalma o daha da iyi...

yogurt yiyim o zaman canim cok ac kalinca aklima bisey gelmiyo vallahi :26:

kızlar bu erıtme hareketlerı sadece 1.sayfada kı ılk mesajda kı hareketler mı ?
dıger sayfalar da da var mı degısık hareketler ?
hepsını okuyamadıgım ıcın bılmıyorum ,neler yapıyorsunuz guncellersenız cok sevınırm
sımdıden tesekkurler :KK19:

yavrucum ben mekige basladim nnnyyy arkadasimiz bir link paylasti ona gore yapiyorum.

Kizlar daha kahvlatimi yapmadan yuzumu yikayip mekiklerime basladim bugunluk 73 yaptim o programa uyarak. programda sadece haftada 3 gun uyabilirsiniz bu programa demis ama Ece vahapoglu hergun yapmak zorundasiniz midenizin erimesi icin dediginden ben her gun yapicam ins.

bu arada guzel bir haber belimin en ince yeri aziciik da olsa 71 den 69.5 a dusmus :) hele sukur 60lara indim yaaniii:KK52:

Kahvalti menum bir adet kirmizi elma doymazsam ki sanmiyorum elma hep cok gelir bana yogurt yiyebilirim :)

Pazartesiden itibaren detoks+spora başlıyorum kızlar. Sınavlarımda bitmiş olacak.[kısa süreliğine:) ]
Yarınıda bir atlatayım sonra aranızdayım :118:

Pazartesiden itibaren detoks+spora başlıyorum kızlar. Sınavlarımda bitmiş olacak.[kısa süreliğine:) ]
Yarınıda bir atlatayım sonra aranızdayım :118:

basarilar gulenkalbim ins istedgin gibi bi sonuc alirsin sinavindan da sevkle de sporunu yaparsin sonrasinda :)

kizlar bugun kafama koydum spor salonuna gittim yine denemek icin body shape grubuna katildim size yemin ediyorum ben fit degilmisim kendimi kandiriyormusum dedim o nasi bi ter golet oldu saclarimin uclarindan ter sicriyor saga sola:KK30: ikina ikina yapiyorum bide evde spor yapmasaydim ne halde donerdim acaba eve merak ettim dogrusu!

ilk basta step daha sonra agirlik eklediler ellerine aldilar kollari ac kapa yukari asagi yukari asagi kucucuk agirligimla ben titreye titreye yaptim neyse sonrasinda sonra stepsiz sadece kola calistilar daha sonra da pilates mat i varya yere serdigimiz sey onlari alip yere yatip mekik tarzi seyler yaptik.

imkaniniz varsa evde yaptiginiz spora boyle birsey sizde ekleyin aerobik gibi biseyler eger dumduz olucam kas yapicam fln diye ciddi ciddi istiyosaniz usenmeyin gidin derim ben cunku arada cok fark varmis gercekten bir saat nefes almadan spor yaptim:KK8:

bugunluk benden bu kadar:KK52: videolari cumartesileri yapmicam artik olmek istemiyorum:KK52:

Son düzenleme:
kızlarr herkese selamlarr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

şu sıralar regl olacağım için normal halimden daha şişkinim malesef :KK43:

okudum sayfaları yine azimlendim ama yarından sonra tam sıkı başlıycam inşallah bende :KK8:

ilk sayfadaki videoları yapıcam yanlara çok faydası var demişsiniz hep...

ender saraçın videosu...(kendi hareketlerimin haricindekileri yani)

ekstra daha fazla mekik..:KK52:

en son bi arkadaş paylaşmış mekik videosu ona bakıyım bi:KK55:

bende açlığa dayanamıyorum ya zor olacak baya elmayla salatayla bi iki dilim ekmekle nasıl idare edicem ya ufff :KK25::KK25::KK25:

yemeklerim sebze ağırlıklı olucak ekmek azcık salata bol böyle besleniyim artık :KK76:

video değilmiş o ya neyse üstte yazıyodu ne olduğu ona bakınıyım

Son düzenleme:
yogurt yiyim o zaman canim cok ac kalinca aklima bisey gelmiyo vallahi :26:

yavrucum ben mekige basladim nnnyyy arkadasimiz bir link paylasti ona gore yapiyorum.

Kizlar daha kahvlatimi yapmadan yuzumu yikayip mekiklerime basladim bugunluk 73 yaptim o programa uyarak. programda sadece haftada 3 gun uyabilirsiniz bu programa demis ama Ece vahapoglu hergun yapmak zorundasiniz midenizin erimesi icin dediginden ben her gun yapicam ins.

bu arada guzel bir haber belimin en ince yeri aziciik da olsa 71 den 69.5 a dusmus :) hele sukur 60lara indim yaaniii:KK52:

Kahvalti menum bir adet kirmizi elma doymazsam ki sanmiyorum elma hep cok gelir bana yogurt yiyebilirim :)

tatlım nette okuduğum bir yazıda uyandığınız zaman kahvaltınızı geciktirmeyin saatler sonraya ertelemeyin diyordu.çünkü vucut açlık moduna giriyomuş ve metobolizma yavaşlıyomuş.yani ilk işin kahvaltı olsun tatlım bu daha sağlıklıymış :KK34::21:

basarilar gulenkalbim ins istedgin gibi bi sonuc alirsin sinavindan da sevkle de sporunu yaparsin sonrasinda :)

kizlar bugun kafama koydum spor salonuna gittim yine denemek icin body shape grubuna katildim size yemin ediyorum ben fit degilmisim kendimi kandiriyormusum dedim o nasi bi ter golet oldu saclarimin uclarindan ter sicriyor saga sola:KK30: ikina ikina yapiyorum bide evde spor yapmasaydim ne halde donerdim acaba eve merak ettim dogrusu!

ilk basta step daha sonra agirlik eklediler ellerine aldilar kollari ac kapa yukari asagi yukari asagi kucucuk agirligimla ben titreye titreye yaptim neyse sonrasinda sonra stepsiz sadece kola calistilar daha sonra da pilates mat i varya yere serdigimiz sey onlari alip yere yatip mekik tarzi seyler yaptik.

imkaniniz varsa evde yaptiginiz spora boyle birsey sizde ekleyin aerobik gibi biseyler eger dumduz olucam kas yapicam fln diye ciddi ciddi istiyosaniz usenmeyin gidin derim ben cunku arada cok fark varmis gercekten bir saat nefes almadan spor yaptim:KK8:

bugunluk benden bu kadar:KK52: videolari cumartesileri yapmicam artik olmek istemiyorum:KK52:

ne iyi etmişsin, salonda farklı disiplinler ve çalışma sistemi öğrenirsin grup çalışması motivasyonunu da arttırır... bir de diyetisyene gidip daha sağlıklı bir beslenme programı alsan çok iyi olur. ben diyete karşıyım bende yoksunluk pisikolojisi yapıyor, işe yaramıyor, bilinçli beslenmenin daha faydalı olduğunu söylüyorum hep. bu şekilde de 20 kilo verdim ama yazdıklarından gördüğüm kadarıyla çok bilinçli diyetler ve sağlıklı tercihler yapamıyorsun. diyete yapıyorsun bari sağlıklı bir diyet yap. devlet hastanelerinde bile diyetisyen var artık ama çok ilgili olmadıkları söyleniyor çok pahalı olmayan özel hastanelerde uygun fiyatlı ilgili bir beslenme uzmanı hem sana uygun bir diyet listesi verir hemde ne durumda ne yersen ne sonuç alırsın daha iyi anlatır zaten 3-5 kere gittikten sonra kendinde ne zaman ne yiyeceğini öğrenmiş olursun..

Son düzenleme:
slm bende bugün başladım 67 kiloyum bakalım ne olacak .bende boyun düzleşmesi var inşallah bu hareketler ağrılarımı artırmaz.
:KK8:

X