- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.061
ne iyi etmişsin, salonda farklı disiplinler ve çalışma sistemi öğrenirsin grup çalışması motivasyonunu da arttırır... bir de diyetisyene gidip daha sağlıklı bir beslenme programı alsan çok iyi olur. ben diyete karşıyım bende yoksunluk pisikolojisi yapıyor, işe yaramıyor, bilinçli beslenmenin daha faydalı olduğunu söylüyorum hep. bu şekilde de 20 kilo verdim ama yazdıklarından gördüğüm kadarıyla çok bilinçli diyetler ve sağlıklı tercihler yapamıyorsun. diyete yapıyorsun bari sağlıklı bir diyet yap. devlet hastanelerinde bile diyetisyen var artık ama çok ilgili olmadıkları söyleniyor çok pahalı olmayan özel hastanelerde uygun fiyatlı ilgili bir beslenme uzmanı hem sana uygun bir diyet listesi verir hemde ne durumda ne yersen ne sonuç alırsın daha iyi anlatır zaten 3-5 kere gittikten sonra kendinde ne zaman ne yiyeceğini öğrenmiş olursun..
caniim cok guzel bir fikir bu :) ama 3 hafta sonra sinavlairm basladigi icin annem spor yaptigimda bile dir dir yapiyor haziran ayinda giderim (sinavlarim bittiginde) ona gore de beslenirim o zaman :) su an stresten de elime ne gecerse onu yiyorum biraz da