- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.021
Hergun mekik diyooooooorrr!!! en asagi 100 tane her gun kizlar burda olun ve alem fm i dinleyiiiinnn
aksam 5ten sonra meyve bile yenmicekmis direk kilo olarak geciyomus vucuda... kuru erik kuru uzum kuru erik fln yiyormus gun icinde. en iyi yag yakilan zaman sabah saatleriymis kizlaar ben bunu dinledikten sonra bu hirsla bi spor yaparim :)
sabah kalkar kalkmaz 1 -2 bardak su icilcek (suyunuzun icinee limon sikin dedi neye yariyor onu kacirdim reklama girmisti )
yarim saat spora ayirin (muzigi acip dansederek biraz isinin once diyor)
yulaf ezmesi yiyin diyor (ben onu nasi bulcaksam siz bulup yiyin yavrular)
detoks u yapay buluyormus kizlar cok kisa zamanda kilo verildigi icin hemen geri aliyorlarmis ve sabah kahvalti yerine meyve yiyin diyor ve evet beyaz ekmek kesilcekmis. pilavla tavuk oglen yenebilirmis gunde 5 ogun diyor kizlar tost bile yenmicekmis..
kisin 2.5 yazin 4 litre su gerci terliyoruz ve farketmeden iciyoruz aslinda
aksam 5ten sonra meyve bile yenmicekmis direk kilo olarak geciyomus vucuda... kuru erik kuru uzum kuru erik fln yiyormus gun icinde. en iyi yag yakilan zaman sabah saatleriymis kizlaar ben bunu dinledikten sonra bu hirsla bi spor yaparim :)
sabah kalkar kalkmaz 1 -2 bardak su icilcek (suyunuzun icinee limon sikin dedi neye yariyor onu kacirdim reklama girmisti )
yarim saat spora ayirin (muzigi acip dansederek biraz isinin once diyor)
yulaf ezmesi yiyin diyor (ben onu nasi bulcaksam siz bulup yiyin yavrular)
detoks u yapay buluyormus kizlar cok kisa zamanda kilo verildigi icin hemen geri aliyorlarmis ve sabah kahvalti yerine meyve yiyin diyor ve evet beyaz ekmek kesilcekmis. pilavla tavuk oglen yenebilirmis gunde 5 ogun diyor kizlar tost bile yenmicekmis..
kisin 2.5 yazin 4 litre su gerci terliyoruz ve farketmeden iciyoruz aslinda
Son düzenleme: