Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

akşam akşam güldürdün ya beni ne iyi geldiçok sıkılmıştım :))
susam yağı almadysan biberiye den önce bu Q10 nivea dene

almadım henüz çünkü çıkmadım bi yere

bunu alıyım ben ya yağlardan fena tırsıyorum niyeyse

herkese iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

keske benimde erkek arkadasim gobegimle dalga gecse cikarken hep geciyodu onu bile ozledim ya simdi gozlerim doldu cok ciddiyim ah ozdens aahh ben ozlemiyorum diyorum sen hatirlatiyosuunn

neyse ben simdi videolari yapcam pilatesten geliyorum kizlar hele sukur popomu kaldirdim da gittiiimm yaa tembel oldum 2 haftadir hicbisi yapmiyorum resmen. hadi bakalim kizlarr kolay gelsin siz bugun videolari yaptiniz mi??

tmm tmm unutalım öyle bişey demedim göbeklere odaklanalım biz :) valla ben kaç gündür spor yapmıyorum evden çıkmıyorum saç tepeden toplu sürekli ders..sadece odamla mutfak arası gidp geliyorum o yüzden çok yemek de yemiyorum açımmm sanki

kızlar yağ olduğunda mutlaka birinin masaj yapması lazım
bende nivealanıyım bari şimdi

yavrullaaarrr kalca sekillendirme popo diklestirme icin yine Tiffany yine Tiffany benim dusuk bel pantalon izi cok az kaldi demistim ya sanirim bu komple gecirir! inanilmaz hosuma gitti bi bakin derim 5 dk sanirim ben video listeme bunu da ekliyorum (pilates Mat i mi denir ne yere serdigimiz seyler iste onu bulamadim uzun bir yastikla yaptim ben oklava bile olur kizlar hadi popolarimizi da diklestireliim)
ilk mesaja da ekleyecegim ki ilk sayfaya bakanlar gorsun diye.
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube

kiyamam nerdeyse sevgilin olduguna uzuleceksin benim sayemde hemen duygulaniyorum bu araya ozledim galiba neyse evet ben hep spor ders dusunucem

pazartesinden itibaren spor programım şöyledir :)
sabah yürüyüş hmen gelince 3 video akşamüstü kalça şekillendirme ve pilates (karınsavar) biberiye eşliğinde :) daha başka varsa onları da ekleyebilirm :)

yavrular biri beni durdursun spor yapmaya baslayinca duramadiim canim bende duzenli yapiyorum bundan sonra su an kendimi super hissediyoruum yaaa

ben mekik yapiyorum kizlar artik videolardan sonra bence mekikde ise yariyordur ya o da gobegimi duzlestirmezse ne duzlestirir bilemicem simdi de derseee sabahlicam bundan sonra gunduz ders calisamiyorum yaa

Gunaydin canlarim korktugumun aksinee cok oyle agrim yook 2 haftadir yapmiyordum ama demekki vucudum ilk basladigimdan bu yana bayagii fitlesmis ne mutlu bana
bide karnim o kadar kotu gozukmuyo bee eritirim ben onuu umudum geri geldi yavrular ben bugun yine deli gibi yapicam sporumuu bugun sabah tartildim tam 54 olmusum artik :)

nasil kilo veriyosun diyenlere kahvaltimi hic aksatmam bool recellii boool tereyaglii bool balli nutellali peynirli bir kahvalti yapiyorum ondan sonra da adam gibi karnimi doyurmuyorum butun gun yogurt yiyorum ama taa saat artik 3 4 gibi oluyo sonra 6 da da aksam yemegi ondan sonra da hicbisey yemiyorum biraz fazla sagliksizim son bikac gundur salatami fln yemedim evde ne varsa onlardan yiyorum

ender saraç'ın 3 haftada 10 hareketle incelin videosunu izledim bizim yaptığımız hareketler yalnız ip atlama var aklıma takıldı ip mi atlasam 15 dk acaba.zumbayı da araya sıkıştırsam mı karar veremedim ben :) niye bu kadar kararsızım pazartesye kadar ayarlamam lazım hergün başka bişey yaparsam olmaz ki belli bi düzende gitmem lazım :) yardım edin bana BENİM SPOR HOCAM OLUNN !!!!
bu video işte..
http://www.youtube.com/watch?v=NaMbRVrocqU&feature=related

Son düzenleme:

yavruum ip atlama cok iyi nerden biliyorum soyleki kardesim fotograf cekmeyi cok sever bende modeli oluyorum tabi neyse bulutlarin sekli cok guzel fln hadi zipla da cekiyim dedi ben havadayken yakalamaya calisiyo anam zipla da zipla zipla da zipla anam oluyorum ertesi gun kalktigimda karin kaslarim ve bacaklarim cok agriyordu) ipim yok benim yapamiyorum ama ise yaradigina eminim. birde o yere egilip kalkma hareketleri dun paylastigim videoda var ondan sonraki de varr biraz degisik olsa da :) ben dunku videoyu da ekledim zaten gunluk spor seruvenime
Zumbayi benim bi arkadasim yapiyo kizlar 1 senedir mi ne kiz sisti sistii oofff cok hareketli ya aciktiriyo sanirim sporsuzken zapzayifti kiz zumbaya basladi cok afedersiniz ama hamile gibi kiyamam ben cesaret edip zumba yapamiyorum o yuzden 15 dk ip nasi atlican kiz dizlerin agridan mahvolmaz mi:18:

Bana sorarsan yuruyus mekik ama oyle klasik olanlari degil ben simdi link atarim dun yaptiklarimi begenirsen denersin videolari yap bide ip atla bakalim sinavin bitince de daha vaktin olursa biseyler daha eklersin canim benim

Son düzenleme:

uçtum baya ben 15 dk şöyle bi düşündm de çok :) benimde ipim yok ama yapı marketlerinde ince kalın halat gibi var onlardan alsam olur heralde..zumbadan da vazgeçtim çok fazla spor yapmasam bile yemeklere saldırabiliyorum zumba yapsam ne hale gelirim ( pazartesi başlarım ben ölçülerimide not alırım hazirana kadar bu iş çözülür.

How to get a flat stomach for teenage girls - YouTube (ben cok zorlandim bund a en fazla 8 yaptim ama acayip kasildi karin kaslarim giderek arttiririm heralde )

diger videoyu bulamadim ben anlatmaya calisiyim yerde yatarken bacaklar 90 derecelik aci olusturcak sekilde ayaklarim yerdeyken elime top ya da yastik aliyorum canim yerden kalkiyorum kollarim upuzun top ya da yastik bacaklarimin arasina girecek sekilde yerden kalkip yavas yavas geri yatiyorum. (anlatis seklim biraz ne yone ceksen o yone gidicek sekilde olmus k.bakmayin kizlar:101:)

dun bu ikisini yaptim yetti de artti bile giderek cesitler arttirilabilir bisiklet hareketi de cok guzeldir pilateste var

birde bacaklar upuzun kollar yanlarda normal yatarken iki bacak birbirine paralel deger sekilde tavana dogru kaldir indir kaldir indir alt karin icin super (ama belini yere yapistir ve bukmemeye dikkat et yoksa incitebilirsin belin hep yere yapisik karin icine cekilmis sekilde olcak)

Son düzenleme:

aynen canim bende oyle dusunuyorum

ben pilates mekik ve bizim artik 4 (benim icin) videolari yapiyorum arada da yuruyus daha ne olsun be annem be

aynen canim bende oyle dusunuyorum

ben pilates mekik ve bizim artik 4 (benim icin) videolari yapiyorum arada da yuruyus daha ne olsun be annem be

cnm çok tşk ederim bu defa çok çok hırslıyım bunu başarıcam :) sırf bu yüzden alışverişe de çıkmıyorum haziranı bekliyorum o zaman kimse beni tutamaz :) umarım herşey istediğim gibi olurrr bi de ehliyetimi alırsamm değmeyin keyfime :)

aaa bende bu yaz almayi dusunuyorum caniimmm benimki biraz zor olacak teori sinavi varya onu tatilde hallediyorum ama direksiyon kursuna sira varmis kisin gel dedi direksiyon kursuna basla dedi burda yas 16 canim 16 yasindaki veletlerin altina araba veriyolar sonra bi duyuyoruz ki gencecik cocuklar icmeye gitmis donuste de kaza bence cok erken sirasi da hic eksik olmuyor maalesef. hayirlisi olsun :)

16 yaş mı çok erken inş bi aksilik çıkmaz da hemen alırım yoksa tatile dha geç gidcem bugün hiç ders de çalışamdım acıktm diye geldm mutfağa çorba pişryorum :) tam ev kızı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…