Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

16 yaş mı çok erken :KK43: inş bi aksilik çıkmaz da hemen alırım yoksa tatile dha geç gidcem :KK43: bugün hiç ders de çalışamdım acıktm diye geldm mutfağa çorba pişryorum :) tam ev kızı oldum

bende cok yavas calisiyorum canim napmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok. neti kapatirsam ise yarar buyuk ihtimal:KK3:

yaa kızlar bana da bır fıkır verın .
benım gobek ve bel bolgem de cok yaglanma var .
dıyete gırıp zayıflasam da o yaglarım erımıyor .
ama zayıfladıgım da da cok goze batmıyor .
ancak soyle 4-5 kılo alayım dırek o yaglar goze batar .
fakat benım soyle bır sorunum var ;
ben kılo verınce heryerımden verıyorum .popom da erıyor
goguslerım de erıyor .bu da benım hosuma gıtmıyor .
zaten normal bır popo ve gogsum var .bır de zayfılayınca
kaybolup gıdıyor.soyle 4-5 kılo alınca da popom ve goguslerım gayet
kıvamı ıyı ama ,bu sefer de gobegım ve yanlarım cok yaglanıyor .
ne yapcagımı sasırdım .ben hıc kılo vermeden ,sadece gobek ve yanlarımı
nasıl erıtebılırım acaba ?

Son düzenleme:

aynı şikayetler bende de var gelll beraber başlayalım bu videolar yanlara çok iyi diyo kızlar..göbeğede karınsavar :)

Son düzenleme:

evet canim su an hepimiz kilolarimizdan memnunuz (ben 1 2 kilo verip 52 53 arasi olmaliyim ama) sadece gobek sorunumuz var videolar yanlarini eritir sadece 1 ay her gun yapman buyuk fark yaratir ama gobegin duzlesmesi icin mekik yuruyus eklemeyi dusunuyoruz yanina sende her gun bizimle yap da beraber kurtulaliim:KK34:

kizlar selamlar.nivea q10. bumu?
$31-Al4RNSOL._SL500_AA300_.jpg
bu olmamasindan suphelendim cunki siz 25 tl.dediniz ama burda 4.55 euro.

kızlar iyi akşamlarrr hepinizeee :KK52:

ozdens paylaştığın videoyu izliyorum daha bitirmedim mesajımı yazıyım devam edicem :KK53:

kızlar o ikinci hareket oturup kalkıyo ya hani onun bi değişiğini yapıyorum bende en vazgecilmez hareketlerimden birisi ben kollarımı yana açıp oturup kalkıyorum ve çok etkili kesinlikle tavsiye ediyorum.benim sıkılaşmamda en çok etkisini gördüğüm hareketlerden biridir bu otur kalk kesinlikle çok işe yarıyor.ben bu videoyu izliyimde sanırım yapıcam bunuda :KK53::KK52::KK52::KK52:

kızlarrr bu hareketlerin bazıları var benim programımda.kollar ve göğüs için şişelerle yapıyorum bende ama aynı şekilde değil :KK6:

ya süpermiş bu video ozdens teşekkürler :KK52:

kızlar kalça çöküyo demiş ileriki zamanlarda ve bu çok kötü bişey o yüzden ben bu videoyu kesinlikle yapıcam..

zumbayıda ilk defa gördüm çok eğlenceli ya :KK53:

hangi videoyu yapıcamı şaşırmış vaziyettim :KK52::KK52::KK52:

kendi hareketlerim+ender saraç+ hmm buraya ne koysam ki yanlarımı çalıştırmam lazım ilk sayfadaki videoyu yapsam ama zor gelmişti bana :KK53:

zumba çok eğlenceli ya ama o karın ve yanlar için çok etkili olur mu ki?

bende biraz savsakladım ama yeni bi azim geldi şimdi.. bu ender saraçın videosunu tuttumm :KK53:

inşallah kurtuluruz şu yağlardan ya :KK24:

kızlarrr bu hareketlerin bazıları var benim programımda.kollar ve göğüs için şişelerle yapıyorum bende ama aynı şekilde değil :KK6:

ya süpermiş bu video ozdens teşekkürler :KK52:

kızlar kalça çöküyo demiş ileriki zamanlarda ve bu çok kötü bişey o yüzden ben bu videoyu kesinlikle yapıcam..

zumbayıda ilk defa gördüm çok eğlenceli ya :KK53:

hangi videoyu yapıcamı şaşırmış vaziyettim :KK52::KK52::KK52:

kendi hareketlerim+ender saraç+ hmm buraya ne koysam ki yanlarımı çalıştırmam lazım ilk sayfadaki videoyu yapsam ama zor gelmişti bana :KK53:

zumba çok eğlenceli ya ama o karın ve yanlar için çok etkili olur mu ki?

bende biraz savsakladım ama yeni bi azim geldi şimdi.. bu ender saraçın videosunu tuttumm :KK53:

inşallah kurtuluruz şu yağlardan ya :KK24:

rica ederim öyle denk geldi yaptığımz hareketlern bi kısmı var zaten ip atlama kafama takıldı benim yapsam mı yapmasam mı diye..zumbada yapıym dedin adriana arkadşndan örnek verince ondan vazgeçtim yürüyüş+3 video karınsavar yanlara eğil kalk dambılla bunlar benm yanlarımı eritir diye düşünüyorum çok fazla bişey yok göbek de ayva göbeği gibi bişey yediklerime dikkat edince tamamdır haftaya yeşilçayımı 3 e çıkarmayı düşünüyorum ve bol su içmek çok su içemiyorum ona alışmam lazım :KK43:

rica ederim öyle denk geldi yaptığımz hareketlern bi kısmı var zaten ip atlama kafama takıldı benim yapsam mı yapmasam mı diye..zumbada yapıym dedin adriana arkadşndan örnek verince ondan vazgeçtim yürüyüş+3 video karınsavar yanlara eğil kalk dambılla bunlar benm yanlarımı eritir diye düşünüyorum çok fazla bişey yok göbek de ayva göbeği gibi bişey yediklerime dikkat edince tamamdır haftaya yeşilçayımı 3 e çıkarmayı düşünüyorum ve bol su içmek çok su içemiyorum ona alışmam lazım :KK43:

ben yeşil çay hiç içmiyorum düzene girdiğimde başlıyım bari..

nette dolandım karın bölgesi yağ nasıl yakılır vs diye ama bölgesel yağ yakma diye bişey yokmuş okuduğum yazılarda öle diyodu.duyduğum bişeydi ama okudukça inandım buna

düzenli egzersiz ve diyet şartmış.mekik yağları yakmıyomuş kasları çalıştırıyomuş.çalışan kaslar yağ yakıyomuş aslında.yani yağ yakımı için kasa ihtiyacımız varmış.kadınların vücudunda erkekler kadar kas dokusu olmadığı için kadınlar daha yavaş yağ yakıyomuş.kas dokusu fazla olduğu için erkekler kolay yağ yakıyomuş.

yarından itibaren yediklerime kesinlikle dikkat edicem.kızartma,beyaz unlu şeyler pasta börek,kola,abur cubur çok çok azaltıcam.

yoksa gitmiycek bu kat :KK43:

ağırlıkla yapılan egzersizler en etkilisiymiş yağ yakımında..
bilinçsizce başlamak iyi değilmiş o kadarda kolay olmadığını anladım.
yalnız nasıl bir diyet uygulayacağımı bilmiyorum.üstte yazdıklarımı yemiycem tamam ama ne yicem nasıl yiycem.off bi arada buna bakayım bari :KK5:

moralim bozuldu gitmesi lazım bu yağların :KK25: offf :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ozdens avatarını esefle kınıyorum :KK53:

moralimi bozuyoo :KK53::KK24::KK14:

İNAN VARYA avatar öyle dikkatimi çekmiştiki konuyu okusamda konsantre olamıyordum. başka zaman da merak ettiğim avatarlar olurdu ama sormazdım bunu sormak istedim ama ayıp olur,
konu ne ben ne soruyorum falan diye soramadım.. merakımıda yenemedim,
biraz büyük olsa çözecem de :)
resmi kaydet ten ismine baktım kopyaladım google da arattım (büyüğü vardır diye ) gene bura çıktı gene küçük.. ama senin yazın olduğu yer çıktı aha dedim aaslında avatara deyinmişler... napılıyır avatarda hakkaten büyükü varmı :KK9:
Allahım bazen ne saçma meraklara düşüyorum:KK37::KK37:

amanın googleden çıkan aynı avatarmış ama ayRı konuymuş.. konuda aynı sandımdı :)))

o avatarı olan arkadaşın konusuydu :)

ben yeşil çay hiç içmiyorum düzene girdiğimde başlıyım bari..

nette dolandım karın bölgesi yağ nasıl yakılır vs diye ama bölgesel yağ yakma diye bişey yokmuş okuduğum yazılarda öle diyodu.duyduğum bişeydi ama okudukça inandım buna

düzenli egzersiz ve diyet şartmış.mekik yağları yakmıyomuş kasları çalıştırıyomuş.çalışan kaslar yağ yakıyomuş aslında.yani yağ yakımı için kasa ihtiyacımız varmış.kadınların vücudunda erkekler kadar kas dokusu olmadığı için kadınlar daha yavaş yağ yakıyomuş.kas dokusu fazla olduğu için erkekler kolay yağ yakıyomuş.

yarından itibaren yediklerime kesinlikle dikkat edicem.kızartma,beyaz unlu şeyler pasta börek,kola,abur cubur çok çok azaltıcam.

yoksa gitmiycek bu kat :KK43:

ağırlıkla yapılan egzersizler en etkilisiymiş yağ yakımında..
bilinçsizce başlamak iyi değilmiş o kadarda kolay olmadığını anladım.
yalnız nasıl bir diyet uygulayacağımı bilmiyorum.üstte yazdıklarımı yemiycem tamam ama ne yicem nasıl yiycem.off bi arada buna bakayım bari :KK5:

moralim bozuldu gitmesi lazım bu yağların :KK25: offf :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

evet bende okudum ve çoook şaşırdım.kızartma kola beyaz un vs azaltıcam demişsn ama hiç yememek lazım 1 haftadır nerdeyse yemiyorum spor yapmıyorum diye cidden fark var yedkçe onları şişiyorum.gülbene çıkıp detoks tarifi veren akşam sadece çorba için dedi.yemeklerini de 1 yada 2 yemek kaşığ yağla pişirrsen tamamdr ben evde annemi byle alıştrdm herkes kilosunda sabit eve beyaz ekmek girmez kola cips çikolata almyrz :)

evet bende okudum ve çoook şaşırdım.kızartma kola beyaz un vs azaltıcam demişsn ama hiç yememek lazım 1 haftadır nerdeyse yemiyorum spor yapmıyorum diye cidden fark var yedkçe onları şişiyorum.gülbene çıkıp detoks tarifi veren akşam sadece çorba için dedi.yemeklerini de 1 yada 2 yemek kaşığ yağla pişirrsen tamamdr ben evde annemi byle alıştrdm herkes kilosunda sabit eve beyaz ekmek girmez kola cips çikolata almyrz :)

tatlım abur cubur nadiren yerim ben zararlı diye bıraktım uzun zamandır bu şekildeyim.kola iki üç ayda bi bi bardak en fazla.artık tamamen kesicem.kızartmada dört ay oldu sanırım yemedim.yani baya dikkat ediyorum.benim en büyük sorunum ekmek :KK43:

ekmeği kessem biliyorum fark edicek baya.bugünden itibaren az yicem ekmeğide.hatta beyaz ekmek yemiycem artık.:KK43:

İNAN VARYA avatar öyle dikkatimi çekmiştiki konuyu okusamda konsantre olamıyordum. başka zaman da merak ettiğim avatarlar olurdu ama sormazdım bunu sormak istedim ama ayıp olur,
konu ne ben ne soruyorum falan diye soramadım.. merakımıda yenemedim,
biraz büyük olsa çözecem de :)
resmi kaydet ten ismine baktım kopyaladım google da arattım (büyüğü vardır diye ) gene bura çıktı gene küçük.. ama senin yazın olduğu yer çıktı aha dedim aaslında avatara deyinmişler... napılıyır avatarda hakkaten büyükü varmı :KK9:
Allahım bazen ne saçma meraklara düşüyorum:KK37::KK37:

ben anlayamadım avatarın ne olduğunu mu anlayamadınız acaba? :26::KK53:

gerçi cevaplamışsınız alttaki mesajda :KK55:

tatlım abur cubur nadiren yerim ben zararlı diye bıraktım uzun zamandır bu şekildeyim.kola iki üç ayda bi bi bardak en fazla.artık tamamen kesicem.kızartmada dört ay oldu sanırım yemedim.yani baya dikkat ediyorum.benim en büyük sorunum ekmek :KK43:

ekmeği kessem biliyorum fark edicek baya.bugünden itibaren az yicem ekmeğide.hatta beyaz ekmek yemiycem artık.:KK43:

ah ah ekmek yok mu bende zor bıraktım bi ara ekmek aşırı yedim sonra aklım başıma geldi geçtm ayna karşısına mide ayrı göbek aynı hamile gibiydm :KK43: şimdi onun izleri yanlar ve kalan ayva göbek.şimdi kepek değil tam buğday ekmek önemli galiba :KK43:

yavruum o kadar sikmaa kendiniii ben recel ekmek nutella dondurmaa arada bir de kola iciyorum valla :KK43: diyette cunku oyle krizlere girdim been bi cikolata cekiodu canim bi anda mutfaga kosturup nutellanin dibine vuruyodum:KK52::KK52: oyle daha zararli aburcuburu kesmen iyi olmus aslinda ama canin cektimi de azicik tadina bakmak sartiyla ye bence ben su an kilo veriyorum surekli ama yedikleirmi gorsen :KK70: herkes ne yerse onu yiyorum dun gece pizza yedim ama midem sisti midem kuculmus snairim onceden 1 butun pizzayi yerdim dun yarim yedim ve sistim:KK34: porsiyonlarini azalt sadece bende oyle ise yaradi diyet sokmuyo bana :KK52:

ama kizlaaar su an alem flm i dinliyorum Ece vahapoglu konusuyor kitabi ve dvd si varmis cok guzel seyler anlatiyor yemeyi kestigi seyleri artik cani cekmiyormus :) vucudu alismis o sekilde yemeye hep saglikli yiyormus. kitabinin adi 60 gunde ideal vucutmus kizlar :) dinleyebilirseniz dinleyin guzel seyler anlatiyor yemek yeme sekli ve spor yapmak %50 onem tasiyormus. sadece spor yapmakla vucudunuzu degistiremezsiniz yagsiz ve saglikli seyler yemek zorundaisniz diyor:KK53::KK53:

Son düzenleme:
X