Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

kizlar ben biberiye yagini kullanamiyorum almanyadan bulabilir miyim bilmiyorum. o kirmizi elbiseyi aldim dun bi eglenceye gitmistik bi arkadasimiz da fotograflarimizi cekmis durum vahim buyrun sizde bakin ben bu gobekten nasi kurtulucam bilmiyorum gercekten... bugun baktim 54.75 kiloyum ne dusunuyosunuz bana sanki hic erimezmis gibi geliyo biberiye yagi ise yararsa soyleyin kizlar bende alicam

abi bu benim kilo vermis halim ya.... saka gibi

Son düzenleme:

annem biberiye yağını 2 şişe almıştı ama 1 şişe bitirdi işe yaramadı diye 2.şişeyi geri verdi . bünyesel olarak değişebilir belki

ben de katıldım size kızlaar, dün ilk kez yaptım. 1. ve 3. videoyu yapabildim sadece canım çıktı sayılır
ama merak ediyorum göbişlere faydası var mı? yanları iyi çalıştırıyor belli zaten şimdi nefes bile alırken acıdığını hissediyorum, siz göbekten götürebildiniz mi?

göbek-bel çevresi;86
basen;101

bence moralini hiç bozma sınavlarından sonra herseyin düzene girer o kadar fazlan da yok kafana takma hiç :) bu arada elbiseye bayıldım:))

Çok hoş çıkmışsın kendine haksızlık ediyorsun. Bacakların gerçekten çok düzgün canım. O göbek gider sen merak etme. Lahana yağı al biberiye yoksa yada ne bileyim sor soruştur. Hatta ben sana hangi yağlar eritiyorsa yazayım oradan bulduğunu al.

Hiçte değil..ne var orda erimeyecek :) takma kafana bende 2 Ayda stresten yemeğe verdim kendimi..senin gibi oldum hemen hemen..ama sıkıntı etmiyorum..biraz çaba (evde plates yapıyorum) birazda dikkat eederek yediklerime derhal veririm diyorum...Odaklan ve yok et..kendini yeme yok yere :)

• biberiye
  • fındık
  • greyfurt
  • kekik
  • limon
  • paçuli
  • portakal
  • yasemin

Elimde yağların ne işe yaradığını yazan bir katalog var oradan aldım bunları canım. Sor bakalım hangileri var orada.

aynada karsidan baktigim icin o kadar kotu gozukmuyordu bide dik duruyorum tabi aynada ama normalde kambur duruyorum demekki ki bi baktim fotolara aynen sok! hele ki yandan olani gorunce benim tek korkum o gobekteki yaglari yok edememek kilo veririm kas yaparim ama bunlar gobekteki katmanlarin gidecegi anlamina gelmiyor :18:

lahana yagini duymamistim gulenkalpcim aktarlardan mi aliyorsunuz yaglari:26:

• biberiye
  • fındık
  • greyfurt
  • kekik
  • limon
  • paçuli
  • portakal
  • yasemin

Elimde yağların ne işe yaradığını yazan bir katalog var oradan aldım bunları canım. Sor bakalım hangileri var orada.

cok tesekkur ederim canim hepsini karistirsak nasil olur acaba:26: ben simdi almanyada nereler de aktar vardir onlari bulmaya calisicam yine kk dan

kızlar bu egzersizler iyimi
başlıcam bende niveanın sıkılaştırılma kremi çok iyi geliyo bana Q10 olan 2 haftada bana faydası oluyo sizede tavsiye ederim bi deneyin derim

Ah şu duruş bozukluklarımız bizi olduğumuzdan kilolu göstermiyor mu Canım önce diyetle kilo verip sonra kasa dönüştürdün mü tamamdır

cok tesekkur ederim canim hepsini karistirsak nasil olur acaba:26: ben simdi almanyada nereler de aktar vardir onlari bulmaya calisicam yine kk dan

Yağlar aktarlarda satılır kozmetik ürünü satan mağazalarda da bulabilirsin. Hepsini karıştırma fikrine bir yorum yapamayacağım ama alacağın yerde muhakkak bilgilendirirler
kızlar bu egzersizler iyimi
başlıcam bende niveanın sıkılaştırılma kremi çok iyi geliyo bana Q10 olan 2 haftada bana faydası oluyo sizede tavsiye ederim bi deneyin derim

Yaz geliyor düğün yaklaşıyor :118: Canım yap yap yararını gördü kızlar. O kremi bende duymuştum ama yağlardan yanayım ben. Doğadan yararlanıyorum :)

bak şimdi
bende yapıyım bari 1 aydır çok iyiyim giyemediğim pantolonumla işe bile gidiyorum artık bi beden düştüm
kremi düzenli yapmıyodum artık düzenli yapıyorum bende fark ediyo.yağları bende seviyomda işte o daha zor geliyo bu arada sarı kantoran çok iyi geliyomuş kızlar

Bakım iyi bir şey kesinlikle. İnsana kendini daha iyi hissettriyor.

Nasıl sarı kantaron yağı mı çayı mı canım?

Bakım iyi bir şey kesinlikle. İnsana kendini daha iyi hissettriyor.

Nasıl sarı kantaron yağı mı çayı mı canım?

yağı canım geçen gittim bi yere kekik biberiye bide sarı kantaron kullanıyolardı hem yumuşacık oluyosun hem mis gibi kokuyosun hem rahatlatıyo görevlilere sordum sarı kantoran çok iyi gelir dedi

@ quietnrkn ve @gulenkalp kızlar bütün kpss ciler burada toplanmış sanki

@ Adrianacım tatlım bence hiç bozma moralini. bana sorarsan ebru şallının karın savarı tam sana göre kollarımdaki kaslanmanın mantığı şöyle tatlım . şimdi ben bu tiffany leri yapıyorum ya malum üzerimde minumum 20-25 kg fazlalık ve kollarda aşırı birikim var. tiffany deki hareketlerde kolları açmalı biliyorsun. o hareketlerde kollarım can çekişiyor ve zor taşıyorum. ancak hergün can çekişmekten kas yaptılar. videolardaki kolların aktif olduğu hareketleri artık daha kolay yapıyorum eskiden gücüm yetmiyordu yaptıkça kaslandım yumruğumu sıkınca kaslarım şişiyor yaa delireceğüüümm regl dönemindeyim bugün spor yapmadım muhtemelen yarında yapamam gibi neyse bakalım diyete devam

hahahaha komik olmus canim yaa bazi erkekler cok siska oluyor onlarda yapsalar ya bizim hareketleri kollari sissin azcik
bu arada kizlar izledigim belgeselde haftada 5 gun duzenli spor yapmak beyin hucrelerimizin uretilmesine sebep oluyormus oyle dedi amca vay anasini yaa bundan sonra sabah kalkip yuruyus arkasindan sinav hazirligi nasil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…