- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
@ quietnrkn ve @gulenkalp kızlar bütün kpss ciler burada toplanmış sanki
@ Adrianacım tatlım bence hiç bozma moralini. bana sorarsan ebru şallının karın savarı tam sana göre kollarımdaki kaslanmanın mantığı şöyle tatlım . şimdi ben bu tiffany leri yapıyorum ya malum üzerimde minumum 20-25 kg fazlalık ve kollarda aşırı birikim var. tiffany deki hareketlerde kolları açmalı biliyorsun. o hareketlerde kollarım can çekişiyor ve zor taşıyorum. ancak hergün can çekişmekten kas yaptılar. videolardaki kolların aktif olduğu hareketleri artık daha kolay yapıyorum eskiden gücüm yetmiyordu yaptıkça kaslandım yumruğumu sıkınca kaslarım şişiyor yaa delireceğüüümm regl dönemindeyim bugün spor yapmadım muhtemelen yarında yapamam gibi neyse bakalım diyete devam
hahahaha komik olmus canim yaa bazi erkekler cok siska oluyor onlarda yapsalar ya bizim hareketleri kollari sissin azcik
bu arada kizlar izledigim belgeselde haftada 5 gun duzenli spor yapmak beyin hucrelerimizin uretilmesine sebep oluyormus oyle dedi amca vay anasini yaa bundan sonra sabah kalkip yuruyus arkasindan sinav hazirligi nasil ama
tabi sınava hazırlanıyos hep oturuyos biz spor yapmıcazda kim yapcak
bende yarın yapıcam