Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

tesekkur ederim :) Allah senden d razi olsun canim :KK16: biz kizlarla 3 aydir fln yapiyoruz ve gozlemlerimize gore bu videolar yanlari cok inceltiyo ve yandaki o simit gorunumunden kurtariyo birde karin kasi yapiyorsun canim gamze gamze yaglarimin altindan bile belli oluyor benim ama yaglar pek erimiyor canim :KK50: kilo vermen gerekiyorsa vermeye calis bu videolair yaparken ve yanina da kesinlikle yuruyus ekle oyle hem erime hem sekillenme gorursun diye dusunuyorum canim kolay gelsiin:nazar:

ben 8 ay önce doğum yaptım göbeği sarktı bu spor toparlar değilmi:nazar:birde günde kaçkere yapıyorsu acaba ben 3 videoyuda sırasına göre öğlen ve akşam bebek yattıktan sonra yapıyorumda sence nezaman görürüm faydasını buarada çok haklısın yürüyüşte olsa süper olur haftaya başlıycam işallah her yaptığımda sana dua ediyorum beneim birtek göbek ve yanlar poblemim var:18:

bugn annemi çıldırttm :)) kurabye yapıcm dıyo olmaz dıyorum gectm mutfaga ben yaptm beyaz un aslaaa yasakk :)) kepekli az şeker az yağ kurabye yaptm..evdekıler bıktı benden :))
kafaya koydm bu yanlar ve göbek gıdıcek snra ben alışverşe cıkıp kendme bikiniler alıcm :))

bugn annemi çıldırttm :)) kurabye yapıcm dıyo olmaz dıyorum gectm mutfaga ben yaptm beyaz un aslaaa yasakk :)) kepekli az şeker az yağ kurabye yaptm..evdekıler bıktı benden :))
kafaya koydm bu yanlar ve göbek gıdıcek snra ben alışverşe cıkıp kendme bikiniler alıcm :))

çok iyi yaptın valla ellerine saağlık:KK1:

kızlar benimde 5 kilo vermem gerek hatta 6 7 :KK70::S göbeğim çok sırıtıyo.. yardımcı olursanz sevnrm :S
canim ben yavas yavas veriyorum harcadigin kaloriden daha az kalori almaktan baska yolu yok sanirim kac aydir kivriniyorum saglikli kilo veriyim ac kalmiyim diye yok oldugum yerde sayiyorum

cok cesitli meyve sebze ye gunde en az 1.5 litre su ic porsiyonlarini birden degil yavas yavas dusur cok ac kalma cok aciktigin gunlerde kucuk seyler yiyebilirsin canin cektiginde cikolatani da ye ama cok az ye sadece tadini al yeter ben bu sabah baktim 55.25 e dusmusum haftasonuna duz 55 olursam bu sekilde devam edicem canim haftada 1 kilo veriyim yeter daha fazlasi cok sagliksiz..

Uzaktan takip ediyordum :KK9: Adrianaaaaaa :KK52: ay ay ne 20 kilosuuu :KK9: daha 2 hafta oldu 4 kg felan gitti ama 3.video sayesinde epey farkediliyor. özellikle bel ve sırt gidiyor. birde şu kollar gitse ne iyi olacak :KK9:

hizli hizli okucam diye herkesin mesajlarini yanlis anladigimi farkettim :KK70: :KK70: 2 hafta da 4 kilo iyimis canim ama ben o hizda verince enerji kalmiyor :KK70:

ben 8 ay önce doğum yaptım göbeği sarktı bu spor toparlar değilmi:nazar:birde günde kaçkere yapıyorsu acaba ben 3 videoyuda sırasına göre öğlen ve akşam bebek yattıktan sonra yapıyorumda sence nezaman görürüm faydasını buarada çok haklısın yürüyüşte olsa
süper olur haftaya başlıycam işallah her yaptığımda sana dua ediyorum beneim birtek göbek ve yanlar poblemim var:18:

canimcim yanlarin gider ama gobek erimez bence kilo fazlan varsa biraz vermeye calis daha sonra da sikilasma icin mekik pilates tarzi biseylerle bu videolara devam et o sekilde etkisini gorursun gibime geliyor.

ben resmen sporu biraktim once kilomu vericem sonra sikilasmak icin videolara baslicam bahar yorgunlugu basladi sanirim bende bu aralar halsizligim var e bide ac kaliyorum diyetten bu ara no spor yani... havalar da bozdu yuruyuse de ara verdim :KK50:

cok sirinsiiin yaaaa:KK9::KK9: al canim 36 beden sirin mi sirin bikiniler al simart kendini:KK34:

kizlar ya gobek bel bolgem bayagi incelmisti su bir haftadir ayni gibi ya incelmiyor sanki regl olmama 5 gun filan var ondanmi ki siskinlik var sanki:KK5:
boyle olunca hevesim kaciyorr:KK14:

kizlar ya gobek bel bolgem bayagi incelmisti su bir haftadir ayni gibi ya incelmiyor sanki regl olmama 5 gun filan var ondanmi ki siskinlik var sanki:KK5:
boyle olunca hevesim kaciyorr:KK14:

canim hep ayni sekilde incelmez zaten vucudumuzun dengesi surekli degisiyor ama emin ol bikac ay sonra daha belirgin olacak incelmen duzenli yapmak kadar onemli bisey yok devam et! hem biz hemen sonuc gormek istiyoruz sabirsizlaniyoruz ama insanlar yillarca ugrasiyor istedikleri vucuda kavusmak icin ha gayret olacakk:KK16:

$549181_302164546519074_114982095237321_745761_2067147795_n.jpg

kizlar su kadinin gobisinee bakkiin yahuu cok siiiriinn bende boyle olsam bu yaz ne guzel olurdu ama o yaglar o sekle girmez anacimm :KK70: en fazla sisi iner ama bu sekil ii iihh ikinsam da olmaz :KK70: artik seneye sporu hic birakmicam zaten :KK15:
yalniz diz kapaklarina bakin azcik yeseymis iyi olcakmis :KK1:

kuzum buda cok zayiff beee....ama gobekte :KK9:gram yag yok orasi guzel

evet canim afrikali gibi olmus bu da yani... ama o gobekk bende olcakktii offf artik bikinimin icinde ay karnimi icime cekmeyi unuttum aman portakal kabugum var 45 kiloyum ama oturunca gobegim 3 kat oluyo sendromunu yasamak istemiyorum grcekten sole kendime guvenerek sahillerin tozunu attirmayi cok ozlediimm:KK43:

Eki Görüntüle 378781

kizlar su kadinin gobisinee bakkiin yahuu cok siiiriinn bende boyle olsam bu yaz ne guzel olurdu ama o yaglar o sekle girmez anacimm :KK70: en fazla sisi iner ama bu sekil ii iihh ikinsam da olmaz :KK70: artik seneye sporu hic birakmicam zaten :KK15:
yalniz diz kapaklarina bakin azcik yeseymis iyi olcakmis :KK1:

ebru şallı karın savarı deniz manzarasıyla çekmiş..üşendiğim zamanlarda hemen açıyorum bi hevesle 1 saatte yapıyorum :)) karın kaslarımı hissetmeye başladım artıkkk :) bugün akşam yemeğinde şaşırttım ama iyi de oldu karnıbaharı çiğ yedim..doydum da acıkmadım :))

ebru şallı karın savarı deniz manzarasıyla çekmiş..üşendiğim zamanlarda hemen açıyorum bi hevesle 1 saatte yapıyorum :)) karın kaslarımı hissetmeye başladım artıkkk :) bugün akşam yemeğinde şaşırttım ama iyi de oldu karnıbaharı çiğ yedim..doydum da acıkmadım :))

Bende tam onu soracaktım valla nasıl gidiyo karınsavar varmı bi gelişme tam olarak nerdeki kasları hissediyosun :) cok soru sordum ama cok merak ediyorum kusura bakma canım ya ...
Bende yeni bitirdim sporumu valla bi iki gündür yazamadım ev okul iş enerjimi biraz tüketti ama yağlarımıda birlikte götürse cok mutlu olurdum :)

Bende tam onu soracaktım valla nasıl gidiyo karınsavar varmı bi gelişme tam olarak nerdeki kasları hissediyosun :) cok soru sordum ama cok merak ediyorum kusura bakma canım ya ...
Bende yeni bitirdim sporumu valla bi iki gündür yazamadım ev okul iş enerjimi biraz tüketti ama yağlarımıda birlikte götürse cok mutlu olurdum :)

bütün karın kaslarımı çok iyi hissediyorum artık aklıma geldkçe kontrol ediyorum mutlu oluyorum :) dvd de topla kısa geçmiş ama daha çok yanıyo topla yanlar ve alt karın onları dha uzun yapıyorum ben şimdilik iyi gidiyo bakalım havalar düzelse biraz yürüyüşümü de yapsam dışarda daha güzel olck..

çok sevindim canım inşallah daha da iyiye gider :KK9: bende almayı düşünüyorum ya güzel duyumlar aldım bu konuda ben dün bel ve bacak kısmımı biraz fazla zorladım galiba videoları yaparken bugun yürümekte biraz zorlandım ama çalıştığını hissediyorum :KK52: umarım çalışıyodur yani :44: göbek için şimdilik bi kaç video var bende onları yapıyorum ama dvd bulunca alacagım bakalım inşallah dediği gibi karınsavar da dümdüz oluruz :)

Son düzenleme:
tam 8 saat ac kaldiim! okuldan oraya buraya kostur oglen 12 den aksam 8 30 a kadar bogazimdan su disinda bisey gecmedi bagirsaklarimdan abuk subuk sesler geldi butun aksam ve bisey yiyemedim adam gibi o saatten sonra mide kabul etmedi :KK19::KK19:

cok sagliksiz birgunun ardindan yarindan itibaren duzgun yuruyus ve ac kalmadan bir hayat bekliyor umarim beni okul tatil:KK14: kizlar vucut seklim cok iyi resmen dumduz bacaklarim koca popom ve ince belim var :) ama o nasi bir gobek yagidir yaaa ust karin orta karindan acayip portluyo benim cok sikilasmam lazim:KK15:

günaydın kızlar yanlar olduğu gıbı duruyo var değişim ama çok az ama göbek beni terkediyo.acaba biberiye yağından mı ben anlamadım bişey dün 30-45 dk pilates yaptım aklım dersde olunca bıraktm mecbur biberiye yağı eşliğnde ders çalıştm.pilatesle göbek düzelsn sonra bu videolara geçip yanları düzelticz başka yolu yok.

paso sırttan gidiyor videolara başlamadan önce sırtımda kat yeri vardı acayip elime geliyordu şimdi o kısım %60 abartısız kayboldu. amma velakin kollar da sanki gün geçtikçe şiştiğini hissediyorum. kollarımda kaslanmalar başladı velhasılı koldaki şişkinliği gideremedim ve sallanan kısımlarda azalma olmadı. bazı bluzlarımı geniş kollarım yüzünden giyemez oldum. hele kot ceketler çok fena duruyor. belim inceldi sırtım inceldi. kollar göze batmaya başladı. özellikle kot ceketlerde patlayacak gibi duruyor. havalarda ısınıyor acil ALARM veriyorum. kollar nasıl eriyecek yahu :26:

paso sırttan gidiyor videolara başlamadan önce sırtımda kat yeri vardı acayip elime geliyordu şimdi o kısım %60 abartısız kayboldu. amma velakin kollar da sanki gün geçtikçe şiştiğini hissediyorum. kollarımda kaslanmalar başladı velhasılı koldaki şişkinliği gideremedim ve sallanan kısımlarda azalma olmadı. bazı bluzlarımı geniş kollarım yüzünden giyemez oldum. hele kot ceketler çok fena duruyor. belim inceldi sırtım inceldi. kollar göze batmaya başladı. özellikle kot ceketlerde patlayacak gibi duruyor. havalarda ısınıyor acil ALARM veriyorum. kollar nasıl eriyecek yahu :26:

nivea videosu belki işe yarayabilir benm aklıma gelen sadece bu :)

çok mutluyummm:KK16::KK16::KK16: çok sevdiğim bi pantlnm var onu gynce sadece yanlardan pörtlüyodu kapatıyodum fln ama giyerdm yine :KK9::KK9:ee artık yanlar bayaa genişleynce giyemdm bugn o pantlnmu denedm 15-20 dk kendi kendme gülerek baktım :KK8::KK8::KK8::KK8:meğer benim yanlarımda beni terkediyomuş :KK9: bi hevesle bugün yağımı sürdm streçlendm 3 video da yaptım streci açtım boncuk boncuk terlemişim pilateste bu kadar olmuyodu aldım dambılları elime 100 defa da sağ sol eğil tamamdır kendimi çok yordum bugün gece iyi uyumak için yarın üniversite sınavı var :26::26:

allah allah canim sen spor olarak ne yapiyorsunki kollarin o kadar kaslandi:26: aklima da bi cozum yolu gelmiyor acikcasi leslie sansone kollari calistiriyor bi kac hareketle tam o sarkan kisim ama kas cikarir o da diye dusunuyorum yaga napicakki:26:

X