Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

umarım şans benden yana olur.şimdi de filozoflarla bütünleşmiş durumdayım dert 1 değil ki nereye yetişicem napıcam şaşırdım spor askıya alındı

benimde haftasonu sınavım var bende ona çalışıyorum ve bu videolara hala başlayamadım

biberiye yağını bende aldım bi kez sürdüm fakat saçlar içinde kullanılıyomuş biberiye yağı acaba göbekteki tüylere bişey yapar mı ki ya? bundan korktuğum için süremedim fazla.bu konuda bi bilgin var mı canım? bende o sağa eğil sola eğili yapıyorum faydası olucak sanki nettte eline sopa alıp kollarını yukarı kaldırıp yapıyodu bi sporcu videosunda ben su şişeleriyle yapıyorum şuan için

adriana fotoğrafına baktım gayet hoş çıkmışsın
benimde öyle sayılır göbeğim midem kat oluyo
yalnız benim şu yanlar o kadar geniş değil ama sen çok abartmışsın tatlım kötü değil ki o kadar..giydiğin yakışmış..ama çabamız devam edicek ki en mutlu hissettiğimiz forma kavuşalım bence kesinlikle kafana takma abarrttığın kadar değil.çabalayanların en azınınki o kadardır zaten değil mi? biberiye nin göbekte tüylenme yapmadığını öğrensem elimdekini kullanıcam bende..
bide bugün alabilirsem mezura alıcam ölçülerimi yazıcam bende bu şekilde gelişmeyi farkedebilirim rahatlıkla..çünkü bazan bakıyorum inceliyomuşum gibi geliyo bazan yaa aynı mıyım diyorum neden anlamadım...ruh halime göre mi değişiyo anlamadım ki..
en iyisi ölçülerimi bilip o şekilde yola devam etmek..şu sınavlar bitse daha bi yoğunlaşıcam spora ama şuan ancak kendi hareketlerimi yapabiliyorum..

kızlar ölçülerimizle yazalım en iyisi gelişmeler daha sağlıklı olur sanırım herkese kolay gelsin

aslında bende gitmeyi düşünüyorum çünkü bana normal gelmiyo bi kaç yerde bağırsak ile ilgili bi problem olabileceğini okumuştum :18:

ya bendede oluyo o azcık bişey yiyim poff şişiyorum..su içiyim yine şişkinlik hissediyorum

hızlı yeme alışkanlığımdan olabilir diye düşünüyorum..ama su içince yada az bişey yesemde bu durum oluyor yaaaa

gün içinde karnınızı hep içeriye çekmenizi tavsiye ederim kızlar bunun işe yaradığını duydum,bizzat bi arkadaşımdada gördüm.alışkanlık haline geldiğinde zaten kolay oluyor..

biberi yağı tüylenme yaptığı sanmıyorum kullananlar çok ve hiç kmseden de duymadım kullan cnm sen.ben 1 haftadır kullanıyorum ama biberiye yağını tek kullanıyosan kullanma susam yağıyla karıştır.suna dumankayadan duydum ben susam yağı diğer yağın cilde emilmesini sağlar dedi ikisini karştrdm cam bi şişeye koydm sürüyorum..
bugün de 3 video yapmayı düşünüyorum vaktim olursa.
ve bugün aynadaki beni hiç beğenmedim kalça 90...basen de var biraz ama öyle çok değil sadece sabah 1 saat yürüyüşle ben bu sorunu halledebilir miyim?????
eline sopa alıp kaldırıyodu demişsin onu görmedim ben o ne için nasıl bişey ? ? :))

Son düzenleme:

ev aktara döndü valla herif cıngar çıkartıcak yakında

90 60 90 ın 90 ı işte kız fena mı

susam yağını artık ne zaman çıkarsam alırım yada bugün herifime diyimde getiriversin gelirken :18:

ama bu yağlar çok çabuk bitecek gibi ya küçücük şişeye 5-6 lira verdim

bence bu yaptığımız şeylerle baya bişey gider bizden gitmesi lazım gerçi ben henüz başlayamadım şu videolara

basen zor bi yer sanırım bende az var umarım giderler

o sopayla olan hareket hani biz sağa sola eğiliyoruz ya senle sen dambıllarla yapıyosun ben su şişeleriyle o hareketi adam eline sopa almış uzunca.

kollarını yukarıya kaldırıp sopayı tutmuş o şekilde ayaklar sabit belini sağa sola dönderiyodu...

bizimkine yakın bi hareket yani sonuçta yanlar çalışıyo..

bu biberiye yağını sadece spor yaparken mi kullanıyoruz yoksam aklımıza geldikçe sürüp streçlenip duruyoz mu

yoğunluğum bitince daha bi ilgilenicem kendimle..senin mide problemin var mı peki benim gibi hafiften kat oluyo musun özdens

yoksa sadece göbeğin mi var? ben çapraz mekik yapmaya çalışıyorum ve bence bunun çok faydası olucak ama zor geliyo yapmak.. :18:

kızlar ya mide ve göbek için en çok faydasını gördüğünüz hareketler egzersizler nelerdir yazar mısınız?

kendi programımda karın için çapraz mekik ve daha yeni başladığım sağa sola eğilme hareketi var sadece..

bunların yeterli olacağını sanmıyorum yarar ama ben en etkili hareketleri bulup takviye edip hepsini düzenli yapmak istiyorum.

onun için şunu şu kadar yaptım faydası oldu bunu yaptım çok yararını göremedim şeklinde yazabilir misiniz? ders çalışıcam şimdi

fırsatını bulduğumda hemmen buradayım kızlaarrrr

basenlerden gitse biraz daha iyi olcak ama neyse yürüyüşle halledrm gibi geliyo biberiye yağı onu da halleder ama streçleyp dışarı çıkamam yürüdükçe streçten ses gelirse naparım :)) biberiye 20 ml susam 50 ml yanlış hatırlamıyosam hepsini birbirine karıştırdım ben birebir koymadım yani..ben sadece spor yaparken kullanıyorum ve streci spor bittikten snra hemen çıkarıyorum streçleyip saatlerce öyle beklemek sakıncalı diye okudum..mide problemi çok az var karınsavar düzeltiyo ama..alt karın nasıl gidicek onu bilmiyorum işte.mide gitse yanlar,yanlar gitse alt karın, alt karın gitse basen offffff gel de umutsuzluğa kapılma (( yeşilçay içmiyosan mutlaka iç ben artık sadece onu içiyorum..sabahları kalkınca da ılık su içicem sonra kahvaltımı yapmayı düşünüyorum..hayatımdan çikolata bisküvi herşey çıktı onlara çok seviniyorum canım da istemiyo.20 lik dişlerim ameliyatla alınıcak o zaman çok zayıflarım biliyorum sağlıksız olcak ama snra pilates yaparım neler planlamaya başladım B planımda bu

Son düzenleme:

yeşil çayın tadını sevmiyorum ama çok faydalı olduğunu biliyorum.içeceğim yapacağım o kadar çok şey var ki

umutsuzluğa kapılma bende buraya gelip kendimce motive oluyorum

biraz zaman gerekiyor sadece zamanla azalacak ve gidecekler hepsi bizle mi geldiler bu dünyaya

bende incecik belim olsun istiyorum şu düz karınlara bayılıyorum yaaa

karınsavara bakınıyım bari nası bişey

callanetics e baslayamiyorum kizlar uygun program yokmus macbook kullannanlar nasi aciyor mp4 leri offf offf bgun baslamak istiyordum halbukii

mevsimcim cok kotu degil ama spor yapan bir insan icin iyi de degil... bide spor yapmadigimi dusun yada yasamin dhaa ilerledigi zamanlari hamile kaldigimi dusun ohooo ben tosbaga olur cikarim durdurmam lazim bu gidisati

ağlıcam nerdeyse sinirden ben bugün neden böyle oldum şiştim şiştimmm hayret bişey o kadar fazla da yemedim ki noluyo bana çok sinirlendim kendime..baktım ayna da kendime boşuna uğraşıyosun diyip kestirip attım işte tek umudum yağlara otlara kaldı yada tek lokma koymcm ağzıma hazirana kadar ben bunlardan nasıl kurtulucam İMKANSIZ !!!!

al benden de o kadar ayni durumdayim spor yapmaya zorladim kendimi ama sevkim kacti resmen icimden yapmak gelmiyo nasilsa ise yaramayacak diye. gobegim inmiyor ki yanlarim eriyo sadece... napsak ozdens bilemedim ben ama cok mutsuzum

bi yolu olmali amaa olene kadar yagli kalmicaz ya dimii abi genetik mi ne buu yaaa millete bakarim incecik bel kocaaamaaan popoo tas gibi bacaklar kac kilosun 60 ben 45 ken bile gobegim var ya dalga mi geciyolar benimle yaaa

olmaz olmaz... pes edemem yeni plan

Sabah kahvaltidan once 30 mekik kahvaltidan yarim saat sonra tempolu yuruyus 30 dk

ogleden sonra videolar

yatmadan once 30 mekikle baslayip her hafta iki katina ckaricam.

canina okurum gobekk seninnn

birde böyle aramayı dene "Callanetics_10_hour_Challenge-dublaj_altyazae_.wmv" mp4 değil belki bunu açabilirsin.

olmaz olmaz... pes edemem yeni plan

Sabah kahvaltidan once 30 mekik kahvaltidan yarim saat sonra tempolu yuruyus 30 dk

ogleden sonra videolar

yatmadan once 30 mekikle baslayip her hafta iki katina ckaricam.

canina okurum gobekk seninnn

mekik çekerken kaburgayı kapatıp karnını içeri çekiyorsun değil mi? yoksa pek işe yaramıyor, hatta karnı dışarı çıkartıyor...
birde egzersize bir bütün olarak yaklaşmalısın yani sadece karın çalışıyorsun ama mekik çekerken sadece karın değil sırtta devreye giriyor ve sırtın yeterince güçlü değilse pozizyonu bozmaya, yükü karnından almaya başlıyorsun göğüs çalışıyor sırt çalışıyor boyun yoruluyor kalçayı sıkıyorsun kolları kapatıp boynunu çekmeye başlıyorsun vs... sonuçta karına binmesi gereken yükün yarısı bile binmemiş oluyor...

canım senin ölçülerin ne bilmiyorum ama sorunun sindirim sorunlarına bağlı şişkinlik mi? bu sorun için tıbbi yardım alman gerekebilir. bu tür sorunlara yoga, pilates gibi egzersizler iyi geliyor, nefes egzersizleri ile karnı içeri çekerek yapılan çalışmalar kronik bağırsak sorunu olanların zamanla düzene girmesini sağlıyor...

linki deniyecegim canim cok tesekkur ederimm mekigi yanlis cektigim icin bir ara bayagi kotu sorunlar yasamistim o yuzden dogru yontemi biliyorum canim :)
peki mekik ise yariyor mu yaramiyor mu? yaglara bisey yapmaz diye dusunuyorum ama belki sikilasma saglar mi diye de icimden gecmiyor degilbu yuzden denemeye karar verdim canim cunku hem alt karin ust karin hemde orta karin problemim var nereyi tutsam elimde kaliyor vallahi ben napmisim kendime yaaahuu

selam.canim ne diyosun sen yaaaaaaaben senin gibi olsam........sakin kendine haksizlik etme.bu arada hangi diyeti yapiyorsun sen

canim ben sana cevap vermeyi unutmusum cok afedersin:26: ben bikac diyet denedim denedim baktim uyamiyorum her gecen gun yedigim miktari azaltmaya baslaidm artik acikmiyorum ilk gunler biraz ac kaldim yalniz... simdi her durumda idare edebiliyorum :) dondurmami cikolatami fln yiyorum canim cekti mi :)

Selam kızlar bu videoları gördüm hemen denemeye karar verdim sadece ilk 2 sayfayı ve son sayfayı okudum valla yeni yazıyorum topiğe Hayırlısı inşallah göbeklerden kurtuluruz yaa :26:

al benden de o kadar ayni durumdayim spor yapmaya zorladim kendimi ama sevkim kacti resmen icimden yapmak gelmiyo nasilsa ise yaramayacak diye. gobegim inmiyor ki yanlarim eriyo sadece... napsak ozdens bilemedim ben ama cok mutsuzum

bende çok mutsuzum ( bi hevesle karın savar aldım onun da anca tozunu alırım öyle duruyo bilerek görebilecegm yere koydum bi ebrunun göbeğine bakıyorum bi kendime sanki o doğurmadı da 2 çocuğu ben doğurdum.

pilates cok ıyı geliyo ona devam etmem lazım aslında bel 80 di smdı 78 79 arası bişey gidip geliyo yani.yanlar ve göbek için uğraşıyorum yürüyüşle de basenler gitse çok yok biliyorum ama taktım işte

günaydınnnn
kızlar karamsar olmayın
hiçbirşey yapmamaktan iyidir zamanla eriyecekler ben o ümitteyim
bu göbek ve üstte biriken mide nasıl gider onu bende bilmiyorum ama çabalıyorum en azından.
herkes kendi programını uygulamaya devam etsin bırakmak yok..

zor ama er yada geç incelicez kızlarrr inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…