- 4 Ocak 2012
- 360
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
tesekkur ederim :) Allah senden d razi olsun canimbiz kizlarla 3 aydir fln yapiyoruz ve gozlemlerimize gore bu videolar yanlari cok inceltiyo ve yandaki o simit gorunumunden kurtariyo birde karin kasi yapiyorsun canim gamze gamze yaglarimin altindan bile belli oluyor benim ama yaglar pek erimiyor canim kilo vermen gerekiyorsa vermeye calis bu videolair yaparken ve yanina da kesinlikle yuruyus ekle oyle hem erime hem sekillenme gorursun diye dusunuyorum canim kolay gelsiin
bugn annemi çıldırttm :)) kurabye yapıcm dıyo olmaz dıyorum gectm mutfaga ben yaptm beyaz un aslaaa yasakk :)) kepekli az şeker az yağ kurabye yaptm..evdekıler bıktı benden :))
kafaya koydm bu yanlar ve göbek gıdıcek snra ben alışverşe cıkıp kendme bikiniler alıcm :))
canim ben yavas yavas veriyorum harcadigin kaloriden daha az kalori almaktan baska yolu yok sanirim kac aydir kivriniyorum saglikli kilo veriyim ac kalmiyim diye yok oldugum yerde sayiyorumkızlar benimde 5 kilo vermem gerek hatta 6 7:S göbeğim çok sırıtıyo.. yardımcı olursanz sevnrm :S
Uzaktan takip ediyordumAdrianaaaaaa ay ay ne 20 kilosuuu daha 2 hafta oldu 4 kg felan gitti ama 3.video sayesinde epey farkediliyor. özellikle bel ve sırt gidiyor. birde şu kollar gitse ne iyi olacak
ben 8 ay önce doğum yaptım göbeği sarktı bu spor toparlar değilmibirde günde kaçkere yapıyorsu acaba ben 3 videoyuda sırasına göre öğlen ve akşam bebek yattıktan sonra yapıyorumda sence nezaman görürüm faydasını buarada çok haklısın yürüyüşte olsa
süper olur haftaya başlıycam işallah her yaptığımda sana dua ediyorum beneim birtek göbek ve yanlar poblemim var:18:
bugn annemi çıldırttm :)) kurabye yapıcm dıyo olmaz dıyorum gectm mutfaga ben yaptm beyaz un aslaaa yasakk :)) kepekli az şeker az yağ kurabye yaptm..evdekıler bıktı benden :))
kafaya koydm bu yanlar ve göbek gıdıcek snra ben alışverşe cıkıp kendme bikiniler alıcm :))
kizlar ya gobek bel bolgem bayagi incelmisti su bir haftadir ayni gibi ya incelmiyor sanki regl olmama 5 gun filan var ondanmi ki siskinlik var sanki
boyle olunca hevesim kaciyorr
kuzum buda cok zayiff beee....ama gobektegram yag yok orasi guzel
Eki Görüntüle 378781
kizlar su kadinin gobisinee bakkiin yahuu cok siiiriinn bende boyle olsam bu yaz ne guzel olurdu ama o yaglar o sekle girmez anacimmen fazla sisi iner ama bu sekil ii iihh ikinsam da olmaz artik seneye sporu hic birakmicam zaten
yalniz diz kapaklarina bakin azcik yeseymis iyi olcakmis
ebru şallı karın savarı deniz manzarasıyla çekmiş..üşendiğim zamanlarda hemen açıyorum bi hevesle 1 saatte yapıyorum :)) karın kaslarımı hissetmeye başladım artıkkk :) bugün akşam yemeğinde şaşırttım ama iyi de oldu karnıbaharı çiğ yedim..doydum da acıkmadım :))
Bende tam onu soracaktım valla nasıl gidiyo karınsavar varmı bi gelişme tam olarak nerdeki kasları hissediyosun :) cok soru sordum ama cok merak ediyorum kusura bakma canım ya ...
Bende yeni bitirdim sporumu valla bi iki gündür yazamadım ev okul iş enerjimi biraz tüketti ama yağlarımıda birlikte götürse cok mutlu olurdum :)
paso sırttan gidiyor videolara başlamadan önce sırtımda kat yeri vardı acayip elime geliyordu şimdi o kısım %60 abartısız kayboldu. amma velakin kollar da sanki gün geçtikçe şiştiğini hissediyorum. kollarımda kaslanmalar başladı velhasılı koldaki şişkinliği gideremedim ve sallanan kısımlarda azalma olmadı. bazı bluzlarımı geniş kollarım yüzünden giyemez oldum. hele kot ceketler çok fena duruyor. belim inceldi sırtım inceldi. kollar göze batmaya başladı. özellikle kot ceketlerde patlayacak gibi duruyor. havalarda ısınıyor acil ALARM veriyorum. kollar nasıl eriyecek yahu :26:
paso sırttan gidiyor videolara başlamadan önce sırtımda kat yeri vardı acayip elime geliyordu şimdi o kısım %60 abartısız kayboldu. amma velakin kollar da sanki gün geçtikçe şiştiğini hissediyorum. kollarımda kaslanmalar başladı velhasılı koldaki şişkinliği gideremedim ve sallanan kısımlarda azalma olmadı. bazı bluzlarımı geniş kollarım yüzünden giyemez oldum. hele kot ceketler çok fena duruyor. belim inceldi sırtım inceldi. kollar göze batmaya başladı. özellikle kot ceketlerde patlayacak gibi duruyor. havalarda ısınıyor acil ALARM veriyorum. kollar nasıl eriyecek yahu :26: