- 10 Aralık 2011
- 377
- 0
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
geçen akşam yapmayı denemiştim ve bel çevremde acı hissetmiştim gerçekten etkili sanıyorum
eğlencelide aslında aynı zamanda
bide karnın açsa elma falan ye bu saatte yemek rahatsız eder
beni hiç bi saatte yemek rahatsız etmiyor canım ..
her an potansiyel yiyiciyim..:26:
hele doğumdan sonra beter oldum..bebemde emiyo çok şükür..böylede gitti baya kilom 83 le doğuma girim şu an 61.8 kg dayım..
ama karnnım ve yanlarım midem şişik..
hamlamış uyandım valla banyoda yapmıştım bide sonrasında..
tatlım çok iyi 83ten 61 e düşmüşsün
bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah
o elma ye mesajımı başka bi arkadaşa yazmıştım aslındaama seninde yiyici olduğunu öğrenmiş olduk
burdan gelişmeleri yazalım insan daha bi hevesle yapıyor
tatlım bende hep 55 olurdum mesela ne kadar yesemde kilo almam ama midem ve göbeğim olur
oda çok çirkin duruyo malesef
57 kilo olmuşum ama hiç kötü görünmüyorum aksine daha hoş ve kıvrımlı oldum
yaklaşık bir aydır hareketlerimi yapıyorum düzenli olaraksıkılaşmak ve selülit için başlamıştım selülitlerimin görüntüsünde
azalma oldu baya zaten çok fazla yoktu hani sıkmadan görünecek duruma gelmesinden korktum ve başladım hareketlere
görüntüsü çok kötü çünki selülitinve benim vucudum çok gevşekti normalde fakat düzenli yaptıktan sonra sıkılaşmayı bende
eşimde farkettik taş gibi hatun oldun
diyo banaaaaaçok mutluyum o yüzden
şimdi göbeğime ve bel çevremede yoğunlaşacağımzayıflamak istemiyorum benim amacım sıkılaşmak selülitleri azaltmak
veee belimin ince olması en büyük hayalim şöyle dümdüz ayyy bayılıyorum öyle karnı olanlara
vucuda esneklik ve dirilik kazandırıyor spor bunu görmek çok heveslendiriyo beni:87:
totom zaten neyse işte
karnım için en etkili hareketi bulmak istiyorum kendi hareketlerim falan çok olucak bu videolar içlerinden
bi tanesini düzenli yapsam aynı etki olur mu ki?
çapraz mekik çekiyorum zaten :26:
bide bi arkadaş karınsavar demiş o ne ki?
kızlar sizleri okuyunca daha bi hevesle yapıyorum
dümdüz bir karın istiyorum inş olucak
tabi ekmek ve hamur işini azalttım ben çok düşkünümde
hepimize sağlıklı sporlu mutlu huzurlu fit bir hayat diliyorum
Canım sen azimli çıktın ya :) Selülit için karşılaştık maşallahın var valla. Karşılığını alıyor olman çok güzel yaza kadar sporla fıstık gibi olacağız
hı hı azimliyim
aktara daha uğrayamadım ilk fırsatta uğrayıp yağlarımı alıp yoluma öyle devam edeceğim
inşa hepicimiz fıstık oluruz
Çok sağolasın tam da ihtiyacım olan bir şeydi bu benim boy 1.80 kilo 92 belki de 95 olmuştur zebellah gibiyim yani.
Canım yanlarımın gitmesi tek zumba'ya baglı degil tabiki ben daha birçok egzersiz yapıyorum yürüyüşte cabası.
Canım Zumba yazarsan çıkar bir çok çeşidi var çünkü.İstedigini uygulayabilirsin
sen tam olarak neler yapıyosun canım sıkılaşma ve selülit için?????
bide biri şu jilianın linkini paylaşsa ya arkadaslar herkesin agzında bi jilian var ama ortada areket yok hangisini yapıyosunuz hangisi neye yarıyo yapanlardan açıklama bekliyorum
yağlar selülit için mi acabaa ?? selülit içinse hangi yağları kullanıyosn ve işe yarıyo mu?
nette gezdım tozdum biberiye yağını buldum..yarın aktara gdıp onu alıcm..biberiye yağı denym o eksik kaldı..yarım saat ayna karsısında inceledm kendmi ağırlklarla sağa eğil sola eğil sırta sopa al sol sağ sol sağ yanlarda acı yok yok nerde yanls yapıyrm bılmıorm kı...
nette gezdım tozdum biberiye yağını buldum..yarın aktara gdıp onu alıcm..biberiye yağı denym o eksik kaldı..yarım saat ayna karsısında inceledm kendmi ağırlklarla sağa eğil sola eğil sırta sopa al sol sağ sol sağ yanlarda acı yok yok nerde yanls yapıyrm bılmıorm kı...
bende yanlarımın incelmesini istiyorum..o sağa eğil sola eğil dediğin sanırım geçen gün nette gördüğüm hareket ben yaptığımda hafif acı hissetmiştim ..elimde su şişeleri vardı yarım litrelik.ben kol hareketlerimide onlarla yapıyorum zaten.senin bahsettiğin sağa eğil sola eğil bu hareket mi? ayaktayken elinde ağırlık ve sağa sola eğiliyosun bu mu? bence düzenli yapılırsa işe yarayan bir hareket bu..ben bunuda ekledim üç kez yaptım ve zorda değil..
dambıllarla yana eğil kalk işe yaramış diş randevum vardı sabah zor kalktımnisanın son haftası boş kendime vakit ayırırm sporumu yaparım rahat rahat diyodum kiiii dişçi saolsun son anda bombayı patlattı 2o lik dişlerin hepsini almamız gerekiyo çıkmaz onlar dedi başımdan kaynar sular döküldü :18::18::18:aktardan da bi kaç yağ aldım onları sürüp streçle sarıp öyle spor yapıcam bakalım nolcak..
faydası oluyor demek ki bende aksatmıycam bu hareketi ben su şişeleriyle yapıyorum gerçi