- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
yanlarım gtse ayva göbegme de razym ben o zaman karınsavarmla yüryşü brakmaym ben..keske sadece yüryşle yanlar ve göbek gtse
Valla her bölgeni çalıştırıyor canım. Hem çok eglenceli hemde dans bitince ter içinde kalıyorsun.
Bugün aynanın karşısında iyice inceledim kendimi. Yanlarım tamamen gitmişSadece hafif göbegim kalmış..
Artık kas için çalışıyorum.
Kızlar bu arada 1.64 boyum ve kilom 58 idi. Hiç bogazımdan kısmadım. Ama 3 Ay boyunca sporumu hiç bırakmadım 1-2 saat hafif dinlenmelerle her gün yaptım.
Şuan 52 kiloyumGelsin kaslar
leslie sansone yazinca youtube a cikar canim yuruyus yapiyoruz evdeama ter icinde kaliyorum ben 2 mile den sonra yuruyus deyip gecmemek lazim
videolara soyle baslamani tavsiye ederim canim once ilk baslarda leslieyle 1 mile yap halin kalmissa cok hamlamamissan kalir zaten videolardan birini yap baktin ikinciyi yapabileceksin onu da yap ilk 2 denemeni bu sekilde yap ki vucudun alissin sonra leslieyi de videolari da 3 e arttirirsin birden soka sokma vucudunu sonraki gunler cok fena aciyor
tatlım ben zaten evde kendi halimdespor yaptığım için hamlamam sanırım çok
bakıcam youtube dan
o kadar çok şey var ki hangisini yapacağıma karar veremedim :44:
yürüyüş kesinlikle çok faydalı özellikle açık havada iken
evde o leslie yi yapmak ısınma hareketleri gibi oluyor sanırım bi bakıyım da yazarım yine
ozdensiiim bu videolar yanlar icin cok iyi canim benim yap gitsin istee cok ciddiyim ayvayim mayvayim ama belimin inceligine laf yok57 kiloya da anca bu kadar olur zaten hem bu videolara ilk basladigimdan bu yana belimin en ince yeri 8 cm e yakin gitti az bisey degil yani.. korse giydigimde hele daha belirginlesiyo devam et caniim her gun yap
sana katılıyorum canım bu videolar yanlar için biçilmiş benim yanlar tamamen gecmek uzere ama yanında baska bölgeleride destekleyici sporlar yapılmalı mutlaka :) aslında koşu bandı olsa başka seye gerek kalmaz da onlarda çok pahalı yao yüzden leslie bırakmamak gerek su an kosuya en yakın sey o
evet canim yuruyus cok onemli 50 den fazla kasimiz calisiyor tek karina odaklanmak iyi degil ve kk dan bir arkadasim da cok nefes nefese kalinan ya da pilates gibi sadece kaslara odaklanan sporlar zayiflama yapmiyormus duzenli 50 60 dklik yapilan sporlar daha cok zayiflama sagliyormus yurudugumuzde aclik hissetmiyoruz ama vucudumz da cok iyi bir sekilde calisiyor bence daha kolay zayiflarmisim gibi geliyor bana da videolari yaptikca midem kaziniyor ya duramiyorum ama onlardan da vazgecemiyorum yanlariimmmo yuzden kilomu verip kas yapicam canim kas yaparken goz cikarmiyim
birde kiz kardesim hic sporsuz 57 den 54 e dustu hicbi fark yok bence.. beli de dumduz ben 56 yim kivrimliyim cok fark var arada o da basladi simdi spora yaza kadar o da incelir ohh iki citir gezerizhep diyoruz ya sporsuz zayif olmak hicbir anlam ifade etmiyor kadin dedigin kivrimli etli butlu olcakk (boyle demisken kizlar yaa benim popisim diklestii cok mutluyuumm pantalon giydimmi dumduz dururdu popo kismi bos gibi sekillendim yahuuuuu kadina benzediim balkonlu bir kadin ama olsun o da gidicek biliyorum!
tatlım bende hep 55 olurdum mesela ne kadar yesemde kilo almam ama midem ve göbeğim olur
oda çok çirkin duruyo malesef
57 kilo olmuşum ama hiç kötü görünmüyorum aksine daha hoş ve kıvrımlı oldum
yaklaşık bir aydır hareketlerimi yapıyorum düzenli olaraksıkılaşmak ve selülit için başlamıştım selülitlerimin görüntüsünde
azalma oldu baya zaten çok fazla yoktu hani sıkmadan görünecek duruma gelmesinden korktum ve başladım hareketlere
görüntüsü çok kötü çünki selülitinve benim vucudum çok gevşekti normalde fakat düzenli yaptıktan sonra sıkılaşmayı bende
eşimde farkettik taş gibi hatun oldun
diyo banaaaaaçok mutluyum o yüzden
şimdi göbeğime ve bel çevremede yoğunlaşacağımzayıflamak istemiyorum benim amacım sıkılaşmak selülitleri azaltmak
veee belimin ince olması en büyük hayalim şöyle dümdüz ayyy bayılıyorum öyle karnı olanlara
vucuda esneklik ve dirilik kazandırıyor spor bunu görmek çok heveslendiriyo beni:87:
totom zaten neyse işte
karnım için en etkili hareketi bulmak istiyorum kendi hareketlerim falan çok olucak bu videolar içlerinden
bi tanesini düzenli yapsam aynı etki olur mu ki?
çapraz mekik çekiyorum zaten :26:
bide bi arkadaş karınsavar demiş o ne ki?
kızlar sizleri okuyunca daha bi hevesle yapıyorum
dümdüz bir karın istiyorum inş olucak
tabi ekmek ve hamur işini azalttım ben çok düşkünümde
hepimize sağlıklı sporlu mutlu huzurlu fit bir hayat diliyorum
cok sevindim senin adina canim bu videolari kadin 1 tanesini yapsaniz bile 3 kere arka arkaya yapin diyor etki gostermesi icin bi bolgedeki kaslari hic ara vermeden 20 30 dk calistirmak gerekiyor canim 8 dk fln diyolar da yalan sanirim o ya benim pilates hocasi 20 dk sonra o kaslar calisir en az 30 dk yapmalisin demisti bana bu her spor icin gecerli yuruyus pilates kosu yuzme... dene tatlim bu videolari baktin hepsinin ise yaradigini dusunuyorsun 1 gun kendi hareketlerini 1 gun bunlari yap farkli yerlerin calismis olur hem 2 gunde bir daha guzel olur :)
karinsavar ebru sallinin dvdsinde var canim 21 gun karna odakli calisiyorsun duzlestirmek icin
geçen akşam yapmayı denemiştim ve bel çevremde acı hissetmiştim gerçekten etkili sanıyorum
eğlencelide aslında aynı zamanda
bide karnın açsa elma falan ye bu saatte yemek rahatsız eder
beni hiç bi saatte yemek rahatsız etmiyor canım ..
her an potansiyel yiyiciyim..:26:
hele doğumdan sonra beter oldum..bebemde emiyo çok şükür..böylede gitti baya kilom 83 le doğuma girim şu an 61.8 kg dayım..
ama karnnım ve yanlarım midem şişik..
hamlamış uyandım valla banyoda yapmıştım bide sonrasında..
geçen akşam yapmayı denemiştim ve bel çevremde acı hissetmiştim gerçekten etkili sanıyorum
eğlencelide aslında aynı zamanda
bide karnın açsa elma falan ye bu saatte yemek rahatsız eder
canim beniim cok gecmis olsuun aynen benimde 1 hafta surdu bende sporu biraktim gucten de dusmiyim diye boyuna yedim. spora kendini iyi hissedinceye kadar baslama da tekrarlamasin benimde 2 gundur sade burnum akiyordu bugune kadar baslayamadim korkuma.
kizlar dunku hirstan sonra yarim kilo vermisimkeske beni hep fotomodellik ajansindan reddetseler de bu hirs devam etse ama yok hala devam ediyo kahvaltimi da az yedim ogle yemegimi de gec yedim 1 parca pizza boyuna su ictim 1 saat yurudum ve leslie hareketleirni yaptim gunesin altinda yuruyus yolunda
dunden beri kardesimde hirs yaptikil payi kacirdigi icin simdi ikimiz 1 hafta sadece yuruyucez bu sekilde (bu arada yuruyus yapanlar sizinde leslie sansone in hareketlerini yapacak yeriniz varsa yapin kol sarkmalarindan kalca bacak gobege kadar heryeri calistiriyor daha cok yoruyor biz 20 dk yaptik ezberimde oldugu icin hareketleri kolay zaten) kilo vermek boyle daha kolay acikmiyorum cunku haftaya da videolarima tekrar basliyorum ah golgemde yanlarim nasil incee su silindiri kesip aticam artik oyle sinir geliyo yaa neyse kizlar haftaya 55 kilo olucam ben zaten hic suphem yok
tatlım bende hep 55 olurdum mesela ne kadar yesemde kilo almam ama midem ve göbeğim olur
oda çok çirkin duruyo malesef
57 kilo olmuşum ama hiç kötü görünmüyorum aksine daha hoş ve kıvrımlı oldum
yaklaşık bir aydır hareketlerimi yapıyorum düzenli olaraksıkılaşmak ve selülit için başlamıştım selülitlerimin görüntüsünde
azalma oldu baya zaten çok fazla yoktu hani sıkmadan görünecek duruma gelmesinden korktum ve başladım hareketlere
görüntüsü çok kötü çünki selülitinve benim vucudum çok gevşekti normalde fakat düzenli yaptıktan sonra sıkılaşmayı bende
eşimde farkettik taş gibi hatun oldun
diyo banaaaaaçok mutluyum o yüzden
şimdi göbeğime ve bel çevremede yoğunlaşacağımzayıflamak istemiyorum benim amacım sıkılaşmak selülitleri azaltmak
veee belimin ince olması en büyük hayalim şöyle dümdüz ayyy bayılıyorum öyle karnı olanlara
vucuda esneklik ve dirilik kazandırıyor spor bunu görmek çok heveslendiriyo beni:87:
totom zaten neyse işte
karnım için en etkili hareketi bulmak istiyorum kendi hareketlerim falan çok olucak bu videolar içlerinden
bi tanesini düzenli yapsam aynı etki olur mu ki?
çapraz mekik çekiyorum zaten :26:
bide bi arkadaş karınsavar demiş o ne ki?
kızlar sizleri okuyunca daha bi hevesle yapıyorum
dümdüz bir karın istiyorum inş olucak
tabi ekmek ve hamur işini azalttım ben çok düşkünümde
hepimize sağlıklı sporlu mutlu huzurlu fit bir hayat diliyorum
ben cok acim yaaayemicem yemeden durabilirim yememeliyim kilo vericem verebilirim daha once 2 kere yaptim simdi de yapicam yemicem
canim cok hirsliyim yemiyorum... azicik bir salatayla idare ediyorum yaninda icecek ekmek fln da yemedimbu haftasonu 55 54 arasi olursam tamamdir artik 52 kolay asker disiplini lazim bana artik yoksa veremicem
Sporu açık hava da yapman çok güzel canım ama hırs uğruna yanlış şeyler yapıyorsun benden söylemesi. Hızlı kilo vermenin sana ne faydası olacak bir düşün birde benim sadece 1 kilo vererek kaç cm inceldiğimi. Diyet yapma sağlıklı beslen ve tartı değil mezurana bak
Ben sana ne diyeyim ki daha
canim ama sporla kilo aliyorum benonu onlemek zorundayim hayatimda ilk defa 58.5 olmustum bir ay once sanirim diyetsiz sporla odum koptu aksamlari 7 den sonra hic bisi yemem oyle bir korku tirsiklik soz konusu yaz geldikce her sene boyle oluyorum ben