Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

canim dikkat etmen gereken bir nokta var spor yapmaya basladiginda haliyle daha fazla yiyeceksin lutfen kilo almamaya calis benim yasadigimi sen yasama:KK14: he birde arkadasim kilo aldigimi duyunca soyle bir yorum yapmisti e tabi kilo alirsin kas yapiyosun ve kaslar yaglardan daha agirdir e abi ben bunu neden dusunemedim demistim :KK70:
ama olculerimde de artis oldugu icin o yagciklardan kurtulmam gerektigini dusunup bu aralar da kilo vermeye taktim kafayi hadi hayirlisi...

vuuu selam kızlar. epeydir topiğe mesaj yazmamıştım : )))

diyetsiz spor kilo aldırmaya başladığında yani yaklaşık iki hafta önce diyete başladım. kızlar inanın 2 kat daha hızlı inceliyorsunuz.

önceki mesajlarımda yazmıştım video sırasını ama şimdi değiştirdim. 3 . videoyu ard arda 3 defa sonrada 1. videoyu ard arda 2 defa yapıyorum. haftada 1-2 gün ara veriyorum. bikini abs workout 1. videodan daha fazla etkiliyor kasları. ölçümlediğim kadarıyla tabi :)

yalnız göbekte biriken yağlar için biberiyeli bir karışım şart. masaj aletiyle iyicene yedirip streçe sarıp spor yapsak nasıl olur ?

deneyen var mı?

kizlar merhaba.beni hatirladinizmi?size bakiyorum bravo diyorum.adrianalima sen ben ayni 59 kiloyduk sen 55 indin.ben 60 cikdim,:84:diyet spor hic bir sey yapamiyorum.emzirdiyim icin gecen seneki oruclari tutamamisdim.simdi tutuyorum 10 gunum kaldi.ondan sonra sizinleyim insallah:92:10 gun sonra siki bir diyet beni bekliyor.adrianalima hangi diyeti uyguluyorsun?gunekalp bravo selulitler gitmis tebrikler:KK9:bendede var dediklerini yapicam.10 gun sonrayi sabirsizlikla bekliyorum,,,,,,,,,,,,:KK8:hepinize:KK54::KK54::KK54:

Tabii ki hatırladık :) oruç tutmak vücut için detoks aslında. Bütün hepsini tuttuğunda yaza kadar bol bol vaktin var hepbirlikte hallederiz merak etme sen :)

diyetsiz spor kilo aldırmaya başladığında yani yaklaşık iki hafta önce diyete başladım. kızlar inanın 2 kat daha hızlı inceliyorsunuz.

önceki mesajlarımda yazmıştım video sırasını ama şimdi değiştirdim. 3 . videoyu ard arda 3 defa sonrada 1. videoyu ard arda 2 defa yapıyorum. haftada 1-2 gün ara veriyorum. bikini abs workout 1. videodan daha fazla etkiliyor kasları. ölçümlediğim kadarıyla tabi :)

yalnız göbekte biriken yağlar için biberiyeli bir karışım şart. masaj aletiyle iyicene yedirip streçe sarıp spor yapsak nasıl olur ?

deneyen var mı?

Kimler yazmış kimler :) Yazmadın ama spora diyete devam etmişsin anlaşılan çok sevindim canım. Ölçülerin nasıl kaç cm inceldin?

Ayrıca streçle spor yapmayı ben bacaklarıma uyguladım harika sonuç aldım. Karın bölgesi içinde etkili olur bence. Bende başlayacağım dedim ama bir fırsat bulup başlayamadım. Ama ben lahana yağıyla yapmayı düşünüyorum.

deneyen var mı?

ben dün başladım biberiye+susam yağına.sürdkten hemen snra göbegm ısındı hmen sardım başladm spora inş iyi sonçlar alırm

süpersiniz :)

@gulenkalp evet tatlım devam edebildiğim kadar yaptım cm olarak ölçmedim ama görüntü olarak yarım beden falan gitti :KK16: tabi benim 20 küsür kilo fazlam vardı yani o yüzden kolay farkediliyor. :KK9:

@ozdens canım hani şu relax tone aleti varya. işte ondan aldım indirimdeydi kargo dahil 30 tlye geldi. biberiye karışımını sürüp relax tone ile iyice yedirsek. sonrada streç sarıp tiffany yapsak nasıl olur ? :KK16:

@gulenkalp evet tatlım devam edebildiğim kadar yaptım cm olarak ölçmedim ama görüntü olarak yarım beden falan gitti :KK16: tabi benim 20 küsür kilo fazlam vardı yani o yüzden kolay farkediliyor. :KK9:

@ozdens canım hani şu relax tone aleti varya. işte ondan aldım indirimdeydi kargo dahil 30 tlye geldi. biberiye karışımını sürüp relax tone ile iyice yedirsek. sonrada streç sarıp tiffany yapsak nasıl olur ? :KK16:

aa netten baktım şimdi relax tone masaj aletine bizimde var byle bişeyy bende yağı sürp onnla masaj yapıymmm :KK76: tiffany bilmiyrm nasıl ama ben geçen hafta karın savara başladım yürüyüşle destekliyodum bu hafta yapmadım hava soğuk diye çıkmadım dışarı benm yanlar çok fena yanlara daha ağırlık çalışmya başladm..

Bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah :KK4:
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar:KK31:

Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolay :KK34: videodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.

eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi:KK15:

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

The Bikini Abs Workout- - YouTube

ayy Allah senden razı olsun dün akşam gördüm bu siteyi ve 3 keredir yapıyorum kaslarım nasıl çalışıyor karnım ve yanlarım tutuldu (en çok gitmesini istediğim yerler)ben 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve göbeğim çok sarktı bu hareketlerle suıkılaşır değilmi?

ayy Allah senden razı olsun dün akşam gördüm bu siteyi ve 3 keredir yapıyorum kaslarım nasıl çalışıyor karnım ve yanlarım tutuldu (en çok gitmesini istediğim yerler)ben 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve göbeğim çok sarktı bu hareketlerle suıkılaşır değilmi?

tesekkur ederim :) Allah senden d razi olsun canim :KK16: biz kizlarla 3 aydir fln yapiyoruz ve gozlemlerimize gore bu videolar yanlari cok inceltiyo ve yandaki o simit gorunumunden kurtariyo birde karin kasi yapiyorsun canim gamze gamze yaglarimin altindan bile belli oluyor benim ama yaglar pek erimiyor canim :KK50: kilo vermen gerekiyorsa vermeye calis bu videolair yaparken ve yanina da kesinlikle yuruyus ekle oyle hem erime hem sekillenme gorursun diye dusunuyorum canim kolay gelsiin:nazar:

canim tekbirk ediyoruuum yirmi kilo verip gelmissin sen ben burda 4 kilo veriyim diye debeleniyorum:KK53:

ahh canim yaaa ben biberiye yagini bulsam kullanicam da nerdeee :KK43: aman kilomu veriyim sporumu yapiyim baktim yaglardan kurtulamadim o zaman yazin valize biberiye yagi yok o yagi bu yagi stok yapip donucemm evimee galiba:KK52:

kizlar merhaba.beni hatirladinizmi?size bakiyorum bravo diyorum.adrianalima sen ben ayni 59 kiloyduk sen 55 indin.ben 60 cikdim,:84:diyet spor hic bir sey yapamiyorum.emzirdiyim icin gecen seneki oruclari tutamamisdim.simdi tutuyorum 10 gunum kaldi.ondan sonra sizinleyim insallah:92:10 gun sonra siki bir diyet beni bekliyor.adrianalima hangi diyeti uyguluyorsun?gunekalp bravo selulitler gitmis tebrikler:KK9:bendede var dediklerini yapicam.10 gun sonrayi sabirsizlikla bekliyorum,,,,,,,,,,,,:KK8:hepinize:KK54::KK54::KK54:

ikinizi de hatirladiiim:KK9: orucunu tut beraber incelmeye devam edelim o zaman tatlim kolay gelsin:KK16:

bugün tv de duydum 0-2 yaş arasnda yağ hücreleri oluşurmuş insan vücudnda ilerde çocuğum olursa özellikle kız dikkat edicem ben çekiyorum o çekmesn:KK9:

bugün tv de duydum 0-2 yaş arasnda yağ hücreleri oluşurmuş insan vücudnda ilerde çocuğum olursa özellikle kız dikkat edicem ben çekiyorum o çekmesn:KK9:

ilahii yahuuu :KK1: ergenlik cagindan sonra gobek sisiyor kizlarda tabi obezite sorunu fln var dikkat etmek lazim oyle habire mcdonalds yok 2 ayda 1 fln degisiklik olsun diye gitmek lazim baksaniza simdiki cocuklar duba gibi ahh ahh ben hep cilizdim :KK43: bide su halime bak 2 lokma yiyorum kilo vericem diye bana misin demiyor :KK70:

ilahii yahuuu :KK1: ergenlik cagindan sonra gobek sisiyor kizlarda tabi obezite sorunu fln var dikkat etmek lazim oyle habire mcdonalds yok 2 ayda 1 fln degisiklik olsun diye gitmek lazim baksaniza simdiki cocuklar duba gibi ahh ahh ben hep cilizdim :KK43: bide su halime bak 2 lokma yiyorum kilo vericem diye bana misin demiyor :KK70:

ergenlik diyince lise 1 de ki halim aklıma geldi şimdi resimlere bakıp halime gülüyorum ne komikmişim:KK1::KK1::KK1: bu arada 1 cm gitmiş bnm göbekten:KK9:yine iyi her hafta başka bişey yaptım tabi göbek neye uğradığını şaşırdı :KK1:

Slm kızlar bugün sadece 2. ve 3. videoyu yapabildim bide göbek egzersizlerini..

Çok yorgunum digerlerini kaldıramıycam herkeze iyi geceler:KK16:

kızlarr günaydın :KK16::KK24:

ben başlayamadım bi türlü yaa öff biberiye yağı aldım sürüp deniyim diyorum erteliyorum hep yoğunum şu sıralar inşallah başlıycam bende :KK8::KK55::KK53:

X