Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

yanlarım gtse ayva göbegme de razym ben o zaman karınsavarmla yüryşü brakmaym ben..keske sadece yüryşle yanlar ve göbek gtse

ozdensiiim bu videolar yanlar icin cok iyi canim benim yap gitsin istee cok ciddiyim ayvayim mayvayim ama belimin inceligine laf yok :KK70: 57 kiloya da anca bu kadar olur zaten :KK70: hem bu videolara ilk basladigimdan bu yana belimin en ince yeri 8 cm e yakin gitti az bisey degil yani.. korse giydigimde hele daha belirginlesiyo devam et caniim her gun yap En Büyük KKEn Büyük KK:KK15:

Valla her bölgeni çalıştırıyor canım. Hem çok eglenceli hemde dans bitince ter içinde kalıyorsun.

Bugün aynanın karşısında iyice inceledim kendimi. Yanlarım tamamen gitmiş:KK53: Sadece hafif göbegim kalmış..

Artık kas için çalışıyorum. :KK52::KK52:

Kızlar bu arada 1.64 boyum ve kilom 58 idi. Hiç bogazımdan kısmadım. Ama 3 Ay boyunca sporumu hiç bırakmadım 1-2 saat hafif dinlenmelerle her gün yaptım.

Şuan 52 kiloyum :KK52::KK52: Gelsin kaslar:KK52::KK52::KK52:

ya bende 52 olcaaammmmmm :KK9: :KK55:

tebrik ediyorum canim sen yapabildiysen bende yapariiiim dimiii hadi bakaliiim hepimize cok kolay gelsiin:nazar:

tmm tmm yapcm hergun hıc aksatmadn..sabah yüryşümü yapar eve gelr hemen bu vıdeoları arka arkaya yaparım..kılo normal yağlar anormal..olmadı bı amelyt dha olmam gerkyo gıderm alırm narkozu ne yan kalır ne kalça göbek :))

leslie sansone yazinca youtube a cikar canim yuruyus yapiyoruz evde:KK23: ama ter icinde kaliyorum ben 2 mile den sonra yuruyus deyip gecmemek lazim:KK34:

videolara soyle baslamani tavsiye ederim canim once ilk baslarda leslieyle 1 mile yap halin kalmissa cok hamlamamissan kalir zaten videolardan birini yap baktin ikinciyi yapabileceksin onu da yap ilk 2 denemeni bu sekilde yap ki vucudun alissin sonra leslieyi de videolari da 3 e arttirirsin birden soka sokma vucudunu sonraki gunler cok fena aciyor:KK52:

tatlım ben zaten evde kendi halimde :KK53: spor yaptığım için hamlamam sanırım çok :KK8:

bakıcam youtube dan :KK23:

o kadar çok şey var ki hangisini yapacağıma karar veremedim :44: :KK53:

yürüyüş kesinlikle çok faydalı özellikle açık havada iken :KK24:

evde o leslie yi yapmak ısınma hareketleri gibi oluyor sanırım bi bakıyım da yazarım yine :KK55::KK16:

tatlım ben zaten evde kendi halimde :KK53: spor yaptığım için hamlamam sanırım çok :KK8:

bakıcam youtube dan :KK23:

o kadar çok şey var ki hangisini yapacağıma karar veremedim :44: :KK53:

yürüyüş kesinlikle çok faydalı özellikle açık havada iken :KK24:

evde o leslie yi yapmak ısınma hareketleri gibi oluyor sanırım bi bakıyım da yazarım yine :KK55::KK16:

evet canim yuruyus cok onemli 50 den fazla kasimiz calisiyor tek karina odaklanmak iyi degil ve kk dan bir arkadasim da cok nefes nefese kalinan ya da pilates gibi sadece kaslara odaklanan sporlar zayiflama yapmiyormus duzenli 50 60 dklik yapilan sporlar daha cok zayiflama sagliyormus yurudugumuzde aclik hissetmiyoruz ama vucudumz da cok iyi bir sekilde calisiyor bence daha kolay zayiflarmisim gibi geliyor bana da videolari yaptikca midem kaziniyor ya duramiyorum ama onlardan da vazgecemiyorum yanlariimmm:21: o yuzden kilomu verip kas yapicam canim kas yaparken goz cikarmiyim :KK53:

birde kiz kardesim hic sporsuz 57 den 54 e dustu hicbi fark yok bence.. beli de dumduz ben 56 yim kivrimliyim cok fark var arada o da basladi simdi spora yaza kadar o da incelir ohh iki citir gezeriz :nazar: hep diyoruz ya sporsuz zayif olmak hicbir anlam ifade etmiyor kadin dedigin kivrimli etli butlu olcakk (boyle demisken kizlar yaa benim popisim diklestii cok mutluyuumm pantalon giydimmi dumduz dururdu popo kismi bos gibi:KK9::KK9: sekillendim yahuuuuu kadina benzediim :KK70: balkonlu bir kadin ama olsun :KK70: o da gidicek biliyorum!:KK8:

Son düzenleme:
ozdensiiim bu videolar yanlar icin cok iyi canim benim yap gitsin istee cok ciddiyim ayvayim mayvayim ama belimin inceligine laf yok :KK70: 57 kiloya da anca bu kadar olur zaten :KK70: hem bu videolara ilk basladigimdan bu yana belimin en ince yeri 8 cm e yakin gitti az bisey degil yani.. korse giydigimde hele daha belirginlesiyo devam et caniim her gun yap En Büyük KKEn Büyük KK:KK15:

sana katılıyorum canım bu videolar yanlar için biçilmiş benim yanlar tamamen gecmek uzere ama yanında baska bölgeleride destekleyici sporlar yapılmalı mutlaka :) aslında koşu bandı olsa başka seye gerek kalmaz da onlarda çok pahalı ya :KK50: o yüzden leslie bırakmamak gerek su an kosuya en yakın sey o :KK51:

ilk 2 linki bende uyguladım baya yorucu vallahi..devam edicem bende umarım erir göbek ve bel çevrem..:KK6:

sana katılıyorum canım bu videolar yanlar için biçilmiş benim yanlar tamamen gecmek uzere ama yanında baska bölgeleride destekleyici sporlar yapılmalı mutlaka :) aslında koşu bandı olsa başka seye gerek kalmaz da onlarda çok pahalı ya :KK50: o yüzden leslie bırakmamak gerek su an kosuya en yakın sey o :KK51:

ben yine gaza geldim hadı hayırlı olsn :) her hafta başı gaza geliyorum zaten :))

evet canim yuruyus cok onemli 50 den fazla kasimiz calisiyor tek karina odaklanmak iyi degil ve kk dan bir arkadasim da cok nefes nefese kalinan ya da pilates gibi sadece kaslara odaklanan sporlar zayiflama yapmiyormus duzenli 50 60 dklik yapilan sporlar daha cok zayiflama sagliyormus yurudugumuzde aclik hissetmiyoruz ama vucudumz da cok iyi bir sekilde calisiyor bence daha kolay zayiflarmisim gibi geliyor bana da videolari yaptikca midem kaziniyor ya duramiyorum ama onlardan da vazgecemiyorum yanlariimmm:21: o yuzden kilomu verip kas yapicam canim kas yaparken goz cikarmiyim :KK53:

birde kiz kardesim hic sporsuz 57 den 54 e dustu hicbi fark yok bence.. beli de dumduz ben 56 yim kivrimliyim cok fark var arada o da basladi simdi spora yaza kadar o da incelir ohh iki citir gezeriz :nazar: hep diyoruz ya sporsuz zayif olmak hicbir anlam ifade etmiyor kadin dedigin kivrimli etli butlu olcakk (boyle demisken kizlar yaa benim popisim diklestii cok mutluyuumm pantalon giydimmi dumduz dururdu popo kismi bos gibi:KK9::KK9: sekillendim yahuuuuu kadina benzediim :KK70: balkonlu bir kadin ama olsun :KK70: o da gidicek biliyorum!:KK8:

tatlım bende hep 55 olurdum mesela ne kadar yesemde kilo almam ama midem ve göbeğim olur:KK14:

oda çok çirkin duruyo malesef :KK5::KK5:

57 kilo olmuşum ama hiç kötü görünmüyorum aksine daha hoş ve kıvrımlı oldum :KK9:

yaklaşık bir aydır hareketlerimi yapıyorum düzenli olarak :KK6: sıkılaşmak ve selülit için başlamıştım selülitlerimin görüntüsünde

azalma oldu baya zaten çok fazla yoktu hani sıkmadan görünecek duruma gelmesinden korktum ve başladım hareketlere:KK76:

görüntüsü çok kötü çünki selülitin :KK50: ve benim vucudum çok gevşekti normalde fakat düzenli yaptıktan sonra sıkılaşmayı bende

eşimde farkettik taş gibi hatun oldun

diyo banaaaaa :KK17::KK9: çok mutluyum o yüzden :21:

şimdi göbeğime ve bel çevremede yoğunlaşacağım :KK8: zayıflamak istemiyorum benim amacım sıkılaşmak selülitleri azaltmak :KK24:

veee belimin ince olması en büyük hayalim şöyle dümdüz ayyy bayılıyorum öyle karnı olanlara :KK53:

vucuda esneklik ve dirilik kazandırıyor spor bunu görmek çok heveslendiriyo beni:87:

totom zaten neyse işte :KK17::KK17:

karnım için en etkili hareketi bulmak istiyorum kendi hareketlerim falan çok olucak bu videolar içlerinden

bi tanesini düzenli yapsam aynı etki olur mu ki? :KK59:

çapraz mekik çekiyorum zaten :26:

bide bi arkadaş karınsavar demiş o ne ki? :KK24:

kızlar sizleri okuyunca daha bi hevesle yapıyorum :KK12:

dümdüz bir karın istiyorum inş olucak:KK31:

tabi ekmek ve hamur işini azalttım ben çok düşkünümde :KK59::KK67:

hepimize sağlıklı sporlu mutlu huzurlu fit bir hayat diliyorum :KK31::KK31::KK16::21::21::KK55:

ben cok acim yaaa:KK5: yemicem yemeden durabilirim yememeliyim kilo vericem verebilirim daha once 2 kere yaptim simdi de yapicam yemicem :KK14:

tatlım bende hep 55 olurdum mesela ne kadar yesemde kilo almam ama midem ve göbeğim olur:KK14:

57 kilo olmuşum ama hiç kötü görünmüyorum aksine daha hoş ve kıvrımlı oldum :KK9:

yaklaşık bir aydır hareketlerimi yapıyorum düzenli olarak :KK6: sıkılaşmak ve selülit için başlamıştım selülitlerimin görüntüsünde

azalma oldu baya zaten çok fazla yoktu hani sıkmadan görünecek duruma gelmesinden korktum ve başladım hareketlere:KK76:

görüntüsü çok kötü çünki selülitin :KK50: ve benim vucudum çok gevşekti normalde fakat düzenli yaptıktan sonra sıkılaşmayı bende

şimdi göbeğime ve bel çevremede yoğunlaşacağım :KK8: zayıflamak istemiyorum benim amacım sıkılaşmak selülitleri azaltmak :KK24:

veee belimin ince olması en büyük hayalim şöyle dümdüz ayyy bayılıyorum öyle karnı olanlara :KK53:

vucuda esneklik ve dirilik kazandırıyor spor bunu görmek çok heveslendiriyo beni:87:

karnım için en etkili hareketi bulmak istiyorum kendi hareketlerim falan çok olucak bu videolar içlerinden

hepimize sağlıklı sporlu mutlu huzurlu fit bir hayat diliyorum :KK31::KK31::KK16::21::21::KK55:

cok sevindim senin adina canim bu videolari kadin 1 tanesini yapsaniz bile 3 kere arka arkaya yapin diyor etki gostermesi icin bi bolgedeki kaslari hic ara vermeden 20 30 dk calistirmak gerekiyor canim 8 dk fln diyolar da yalan sanirim o ya benim pilates hocasi 20 dk sonra o kaslar calisir en az 30 dk yapmalisin demisti bana bu her spor icin gecerli yuruyus pilates kosu yuzme... dene tatlim bu videolari baktin hepsinin ise yaradigini dusunuyorsun 1 gun kendi hareketlerini 1 gun bunlari yap farkli yerlerin calismis olur hem 2 gunde bir daha guzel olur :)

karinsavar ebru sallinin dvdsinde var canim 21 gun karna odakli calisiyorsun duzlestirmek icin

Son düzenleme:
cok sevindim senin adina canim bu videolari kadin 1 tanesini yapsaniz bile 3 kere arka arkaya yapin diyor etki gostermesi icin bi bolgedeki kaslari hic ara vermeden 20 30 dk calistirmak gerekiyor canim 8 dk fln diyolar da yalan sanirim o ya benim pilates hocasi 20 dk sonra o kaslar calisir en az 30 dk yapmalisin demisti bana bu her spor icin gecerli yuruyus pilates kosu yuzme... dene tatlim bu videolari baktin hepsinin ise yaradigini dusunuyorsun 1 gun kendi hareketlerini 1 gun bunlari yap farkli yerlerin calismis olur hem 2 gunde bir daha guzel olur :)

karinsavar ebru sallinin dvdsinde var canim 21 gun karna odakli calisiyorsun duzlestirmek icin

geçen akşam yapmayı denemiştim ve bel çevremde acı hissetmiştim gerçekten etkili sanıyorum :KK52:

eğlencelide aslında aynı zamanda :KK24:

bide karnın açsa elma falan ye bu saatte yemek rahatsız eder :KK30:

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

geçen akşam yapmayı denemiştim ve bel çevremde acı hissetmiştim gerçekten etkili sanıyorum :KK52:

beni hiç bi saatte yemek rahatsız etmiyor canım ..:KK30:
her an potansiyel yiyiciyim..:26:
hele doğumdan sonra beter oldum..bebemde emiyo çok şükür..böylede gitti baya kilom 83 le doğuma girim şu an 61.8 kg dayım.. :KK31:
ama karnnım ve yanlarım midem şişik..:KK53:
hamlamış uyandım valla banyoda yapmıştım bide sonrasında..:KK37:

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canim cok hirsliyim yemiyorum... azicik bir salatayla idare ediyorum yaninda icecek ekmek fln da yemedim :KK76: bu haftasonu 55 54 arasi olursam tamamdir artik 52 kolay asker disiplini lazim bana artik yoksa veremicem :KK15:

Kizlar bence Jillian michael in programini uygulayin ne kadar ise yarayacagini göreceksiniz 4 gündür yapiyorum baya ise yaradi masallahhh....

canim beniim cok gecmis olsuun aynen benimde 1 hafta surdu bende sporu biraktim gucten de dusmiyim diye boyuna yedim. spora kendini iyi hissedinceye kadar baslama da tekrarlamasin benimde 2 gundur sade burnum akiyordu bugune kadar baslayamadim korkuma.
kizlar dunku hirstan sonra yarim kilo vermisim :KK52::KK52: keske beni hep fotomodellik ajansindan reddetseler de bu hirs devam etse:KK52: ama yok hala devam ediyo kahvaltimi da az yedim ogle yemegimi de gec yedim 1 parca pizza boyuna su ictim 1 saat yurudum ve leslie hareketleirni yaptim gunesin altinda :KK51: yuruyus yolunda

dunden beri kardesimde hirs yapti:KK76::KK76: kil payi kacirdigi icin simdi ikimiz 1 hafta sadece yuruyucez bu sekilde (bu arada yuruyus yapanlar sizinde leslie sansone in hareketlerini yapacak yeriniz varsa yapin kol sarkmalarindan kalca bacak gobege kadar heryeri calistiriyor daha cok yoruyor biz 20 dk yaptik ezberimde oldugu icin hareketleri kolay zaten) kilo vermek boyle daha kolay acikmiyorum cunku haftaya da videolarima tekrar basliyorum ah golgemde yanlarim nasil incee su silindiri kesip aticam artik oyle sinir geliyo yaa :KK4: neyse kizlar haftaya 55 kilo olucam ben zaten hic suphem yokEn Büyük KK

Sporu açık hava da yapman çok güzel canım ama hırs uğruna yanlış şeyler yapıyorsun benden söylemesi. Hızlı kilo vermenin sana ne faydası olacak bir düşün birde benim sadece 1 kilo vererek kaç cm inceldiğimi. Diyet yapma sağlıklı beslen ve tartı değil mezurana bak :KK4:

Canım sen azimli çıktın ya :) Selülit için karşılaştık maşallahın var valla. Karşılığını alıyor olman çok güzel yaza kadar sporla fıstık gibi olacağız :KK34:

ben cok acim yaaa:KK5: yemicem yemeden durabilirim yememeliyim kilo vericem verebilirim daha once 2 kere yaptim simdi de yapicam yemicem :KK14:

:KK47::KK47::KK47:

canim cok hirsliyim yemiyorum... azicik bir salatayla idare ediyorum yaninda icecek ekmek fln da yemedim :KK76: bu haftasonu 55 54 arasi olursam tamamdir artik 52 kolay asker disiplini lazim bana artik yoksa veremicem :KK15:

Ben sana ne diyeyim ki daha:KK57:

Sporu açık hava da yapman çok güzel canım ama hırs uğruna yanlış şeyler yapıyorsun benden söylemesi. Hızlı kilo vermenin sana ne faydası olacak bir düşün birde benim sadece 1 kilo vererek kaç cm inceldiğimi. Diyet yapma sağlıklı beslen ve tartı değil mezurana bak :KK4:

:KK47::KK47::KK47:

Ben sana ne diyeyim ki daha:KK57:

canim ama sporla kilo aliyorum ben :KK43: onu onlemek zorundayim hayatimda ilk defa 58.5 olmustum bir ay once sanirim diyetsiz sporla odum koptu :KK14: aksamlari 7 den sonra hic bisi yemem :KK52: oyle bir korku tirsiklik soz konusu yaz geldikce her sene boyle oluyorum ben:KK52:

canim ama sporla kilo aliyorum ben :KK43: onu onlemek zorundayim hayatimda ilk defa 58.5 olmustum bir ay once sanirim diyetsiz sporla odum koptu :KK14: aksamlari 7 den sonra hic bisi yemem :KK52: oyle bir korku tirsiklik soz konusu yaz geldikce her sene boyle oluyorum ben:KK52:

Ne diyeyim madem canım dikkat et kendine sağlıklı sağlıklı ver kilolarını :KK34:

Bende anlam veremedim ama kilo vermişim gerçi hastalığım boyunca almışımdır :)

Çok sağolasın tam da ihtiyacım olan bir şeydi bu benim boy 1.80 kilo 92 belki de 95 olmuştur zebellah gibiyim yani.

Canım sen azimli çıktın ya :) Selülit için karşılaştık maşallahın var valla. Karşılığını alıyor olman çok güzel yaza kadar sporla fıstık gibi olacağız :KK34:

hı hı azimliyim :KK8:

aktara daha uğrayamadım ilk fırsatta uğrayıp yağlarımı alıp yoluma öyle devam edeceğim :KK64:

inşa hepicimiz fıstık oluruz :KK31:

X