- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
canim jillian michaels in nesini yapiyorsun link paylasabilir misin bizlerde yapariz 1 ay erkenden kalkip yatana kadar spor yapicam anam aglayabilir mankenlere yapiyorlar ya 2 haftalik kamp 2 haftada fit olmalari icin spor fln yaptiriyorlarbenim kendimi oyle bir kampta gibi hayal etmem gerekecek galiba hheheheheh asker disiplini sart
Ya bisey soracam canım sana 57den 52ye demissin 52 cok az degilmi ben mi yanlis yorumluyorum :) kafam karıştıda kilomu bu ?
aaa canim o neee bende yapiyim iyi inceltmissin bir ayda benim hem 57 den 52 ye dusup hem de gobisimi inceltmem lazim nasi yapicagimi dusunuyorum yana yanabu videolar duzenli yapildigi zaman yanlarini cok inceltiyor gobek silindirin oldugu gibi dursa da...
ama belin ince gozukmesi de ayri bisey ya bazi mankenler var incecik ama dumduz bir bel ne kivrim var ne bise oyle hic hos olmuyor bence. bu videolarla yanlarin inceliyo ve daha sekilli gozukuyor belin ama dedigim gibi gobegi eritmek icin ilave biseyler lazim pilates iyi gelebilir canim karni duzlestiriyor diye biliyorum ben
kilo canım o yoksa bel göbek o kadar olmaz
özelden link yolladım canım sana ya evet benimde yanları eritmeye ihtiyacım var dün gece yaptım bi videoyu 2 kere ama belim çok agrıdı bu sabah bide öğretmenim ben kurs vardı bugün ayakta duramadımama yinede devam etcem alışırım zamanla ahh yanlarım bi gitse göbekte gitse 2 haftada bitse hepsii
valla sen bide beni gör bende aynen evde ön arka sağ sol beş dakka ara ile bakıyorum sanki hemen eriyecek :)
bende iki gündür falan yapamamıştım bugun acısını çıkardım. leslie yaptım iki mil sonra tiffany videosu yaptım 3 tane sonrada nesfit kutusundan cıkan videolar vardı düz karın için onlardan bi kaç hareket eçtim yaptım çünkü hepsine gücüm kalmadıbugun çok çalışmışım ben yaaa
leslie ne ki
yarın spor günüm
ben karnım için sadece mekik yapıyorum :18: bu videoyu yapamıycam sanki y siz nasıl yapıyosunuz ki
bu hareketler yanları inceltiyormuş bende belirgin kıvrım istiyorumv
göbeğim gitsin belim ince olsun
zumba dansımı o nasıl hangi bölgede işe yarıyor hemen yapimbende bugün yoldan çıktım yavv 1.5 pogaça yarım makarna sonra tavuk tabi aralarda tatlı krizimden dolayı dayanamadım çikolatalar off arkadaş leslie önermişti onu yapim yemekten sonra uyguladığı bir video varmış yapim diyorum ye ye ye nereye kadar yaz da yaklaşıyooo
Valla her bölgeni çalıştırıyor canım. Hem çok eglenceli hemde dans bitince ter içinde kalıyorsun.
Bugün aynanın karşısında iyice inceledim kendimi. Yanlarım tamamen gitmişSadece hafif göbegim kalmış..
Artık kas için çalışıyorum.
Kızlar bu arada 1.64 boyum ve kilom 58 idi. Hiç bogazımdan kısmadım. Ama 3 Ay boyunca sporumu hiç bırakmadım 1-2 saat hafif dinlenmelerle her gün yaptım.
Şuan 52 kiloyumGelsin kaslar
yanların gittii mii..bende başlym zumbayaa(( link verebilr msn?
Canım yanlarımın gitmesi tek zumba'ya baglı degil tabiki ben daha birçok egzersiz yapıyorum yürüyüşte cabası.
Canım Zumba yazarsan çıkar bir çok çeşidi var çünkü.İstedigini uygulayabilirsin
yanlarım gtse ayva göbegme de razym ben o zaman karınsavarmla yüryşü brakmaym ben..keske sadece yüryşle yanlar ve göbek gtse
neredeyse 1 haftadır spor yapmıyorum kızlar. Çok felaket hasta oldum yeni yeni iyileşiyorum.. Ne ders çalışabildim ne spor..
Bugün derslere başlayacağım ama spor için bir şey diyemem. Boğazlarım geçsin diye kaşık kaşık bal yedim, ballı süt içtim, ballı limonlu çaylar içtim sürekli ve bunların üstüne sürekli yattım. Kesin kilo almışımdır. Ama önceliğimiz tabii ki
"önce sağlık". Ölçü alan yok mu yakın zamanda incelen arkadaşlarımızı bir görelim motive olalım hadi kızlar havalar düzelmeye başladı yaz geliyor