- 5 Ocak 2011
- 621
- 277
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
ben şu paylaşdığınız video yaptım ama keşke başta vücudu ısıtıcak hareketler olsaydı böyle hemen başladım kötü hissettim biraz neyse bu video ne zaman yapmam gerek yani sabah aç karnınamı akşam mı hiçbir fikrim yokk yardımcı olursanız sevinirim :26::26::26:
hanımlar ben 4 gündür sabahları videodaki egzersizleri yapıyorum. hem güne daha dinç olarak devam ediyorum. akşama doğru taebo yapıyorum. hakikaten faydası var. Bıkmadan devam...
bende bir kere yaptım ama avayip belim ağrıdı... taebo yapıyorum bende . birde zumba.. en son hint dansını keşfettim çok zevkli ve hareketli tavsiye ederim...
valla her gun yapiyorum kizlarr bir kac giremedigim pant. vardi ayy oldu valla 2-3 kilo vermisim
her gun dans ediyorum birde egzersizleri evde yarim saat, 1 saat hemen hemen...birde buzdolabimdaki hersey diet yiyeceklerr
cok mutluyummm cokkk
hala hastayim no sporbide ilac iciyorum diye paso yiyorum kemiklerim kuturduyo oturdugum yerde sporsuzluk cok zormus yahu
neyse kizlar benim icin su an en onemli sey saglik sonra dersler kilomu fln eskisi gibi onemsemiyorum sadece sporumu her gun yapmaya devam edicem hastaligim gecince o kadar
o kütürdemeler bende de oluyor sabahları :) Evet canım çok doğru yapıyorsun. Sağlığın olduktan sonra her şeyin halledersin zamanla. Senin sınav ne zaman?
canim mayisin 2 sinde basliyor her hafta farkli derslerden sinav var butun mayis ayi boyunca her ders icin 2 3 saatlik sinav var sistem bayagi degisik yani koca 1 ay alacak o ay potur potur patlatirim kilolari zaten simdi versem bileo yuzden kasmama bile gerek yok aslinda sinavdan sonra diyorum ki pilates yaptigim spor salonuna bir atiyim kendimi stepti oydu buydu canimi cikariyim da o sekilde vereyim ehliyete de basvururum butun gun kostur kostur gider heralde kilolar ne dersiniz:26:
Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz derimSana bir şey söyleyeyim mi şanslısın. Her ders için 2-3 saatlik sınav sistemi süper. bizim burada 4 dersten sınava giriyorsun 3 saat veriyorlar
ins oyledir canim benim lise 1 de gelince ne yapacagimi sasirmistim cok da zorlandim ama alistim simdi bi sekilde alisiyo insan. turkiye de olsam daha rahat okurdum ama hayirlisi boyleymis heralde
hala hastayim no sporbide ilac iciyorum diye paso yiyorum kemiklerim kuturduyo oturdugum yerde sporsuzluk cok zormus yahu
neyse kizlar benim icin su an en onemli sey saglik sonra dersler kilomu fln eskisi gibi onemsemiyorum sadece sporumu her gun yapmaya devam edicem hastaligim gecince o kadar
geçmiş olsun canım. önce sağlık, sonra ders. verirsin kiloları sıkma canını. ben napim her tatil memlekete gidince beni hamile sanıyolar. gerçi geçen yaz göbek değil bebek vardı. ama bu yaz duymak istemiyorum vay gebemisin falan vs.:)) taş gibi olucam inşallah . Allah'a emanet ol...