Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

ben şu paylaşdığınız video yaptım ama keşke başta vücudu ısıtıcak hareketler olsaydı böyle hemen başladım kötü hissettim biraz neyse bu video ne zaman yapmam gerek yani sabah aç karnınamı akşam mı hiçbir fikrim yokk yardımcı olursanız sevinirim :26::26::26:

hanımlar ben 4 gündür sabahları videodaki egzersizleri yapıyorum. hem güne daha dinç olarak devam ediyorum. akşama doğru taebo yapıyorum. hakikaten faydası var. Bıkmadan devam...

günaydın kızlarrr günaydınn :) sabah yürüyüşümü yaptım 2.5 km yürüdüm :) kahvaltımı yaptım 1 saat snra pilatesimi yapıcm :))

yaptım kızlar yaptım karın savarımı da yaptım yeşil çayımı da içtimm biraz da şişknlk vardı heralde bnde yürüyş ve pilatesle onlar gtmıs olablr mı anlamdm ama ıyıym :)

bende bir kere yaptım ama avayip belim ağrıdı... taebo yapıyorum bende . birde zumba.. en son hint dansını keşfettim çok zevkli ve hareketli tavsiye ederim...

valla her gun yapiyorum kizlarr bir kac giremedigim pant. vardi ayy oldu valla 2-3 kilo vermisim
her gun dans ediyorum birde egzersizleri evde yarim saat, 1 saat hemen hemen...birde buzdolabimdaki hersey diet yiyeceklerr
cok mutluyummm cokkk

Son düzenleme:
Sıkılaşmak için pilates yapıyorum biliyorsunuz, aksatmadan devam ediyorum. Ayrıca ağzım boş durmuyor bu aralar. Dün öğlen karnım tok olarak tartıldım 2 kilo daha vermişim 49 oldum Ölçülerimi ne zamandır almadım ama yarın sabah alacağım bakalım var mı değişiklik. Kilo vermek değil sıkılaşmak istiyorum göbek aynı duruyor nerede yanlış yapıyorum ben:44:

istersen lislie nin 500 adım videosunu yap ilk olarak ısınmak için ?
hanımlar ben 4 gündür sabahları videodaki egzersizleri yapıyorum. hem güne daha dinç olarak devam ediyorum. akşama doğru taebo yapıyorum. hakikaten faydası var. Bıkmadan devam...

Evet evet bıkmadan devam tae bo yu bende denemeyi düşünüyorum.Sen ne zamandır yapıyorsun?

bende bir kere yaptım ama avayip belim ağrıdı... taebo yapıyorum bende . birde zumba.. en son hint dansını keşfettim çok zevkli ve hareketli tavsiye ederim...

Bende bu danslardan yapmayı istiyorum hatta zumbaya başlamıştım ama hemen dalağım şişip yan tarafıma ağrı giriyor devam edemiyorum neden oluyor onu da bilmiyorum

valla her gun yapiyorum kizlarr bir kac giremedigim pant. vardi ayy oldu valla 2-3 kilo vermisim
her gun dans ediyorum birde egzersizleri evde yarim saat, 1 saat hemen hemen...birde buzdolabimdaki hersey diet yiyeceklerr
cok mutluyummm cokkk

Gitsin yağlar gelsin kaslar :) çok sevindim canım. Olmayan kıyafetlerinin olması kadar güzeli yok Devam devamm

hala hastayim no spor bide ilac iciyorum diye paso yiyorum kemiklerim kuturduyo oturdugum yerde sporsuzluk cok zormus yahu

neyse kizlar benim icin su an en onemli sey saglik sonra dersler kilomu fln eskisi gibi onemsemiyorum sadece sporumu her gun yapmaya devam edicem hastaligim gecince o kadar

o kütürdemeler bende de oluyor sabahları :) Evet canım çok doğru yapıyorsun. Sağlığın olduktan sonra her şeyin halledersin zamanla. Senin sınav ne zaman?

Son düzenleme:
o kütürdemeler bende de oluyor sabahları :) Evet canım çok doğru yapıyorsun. Sağlığın olduktan sonra her şeyin halledersin zamanla. Senin sınav ne zaman?

canim mayisin 2 sinde basliyor her hafta farkli derslerden sinav var butun mayis ayi boyunca her ders icin 2 3 saatlik sinav var sistem bayagi degisik yani koca 1 ay alacak o ay potur potur patlatirim kilolari zaten simdi versem bile o yuzden kasmama bile gerek yok aslinda sinavdan sonra diyorum ki pilates yaptigim spor salonuna bir atiyim kendimi stepti oydu buydu canimi cikariyim da o sekilde vereyim ehliyete de basvururum butun gun kostur kostur gider heralde kilolar ne dersiniz:26:

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz derim Sana bir şey söyleyeyim mi şanslısın. Her ders için 2-3 saatlik sınav sistemi süper. bizim burada 4 dersten sınava giriyorsun 3 saat veriyorlar

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz derim Sana bir şey söyleyeyim mi şanslısın. Her ders için 2-3 saatlik sınav sistemi süper. bizim burada 4 dersten sınava giriyorsun 3 saat veriyorlar

ins oyledir canim benim lise 1 de gelince ne yapacagimi sasirmistim cok da zorlandim ama alistim simdi bi sekilde alisiyo insan. turkiye de olsam daha rahat okurdum ama hayirlisi boyleymis heralde

ins oyledir canim benim lise 1 de gelince ne yapacagimi sasirmistim cok da zorlandim ama alistim simdi bi sekilde alisiyo insan. turkiye de olsam daha rahat okurdum ama hayirlisi boyleymis heralde

Evet canım. İnşallah güzel olur her şey. Her şeyin hayırlısı...

Evet kızlar spora, danslara devam

Bugün tiffany hatunla 4. günüm ve ilk günkü agrılarım artık yok çok rahatlıkla yapıyorum..

3 video hareketleri + 8 dakika karın egzersizi programı+ zumba dansımla günü bitiriyorum..

4 aydır sporu hiç bırakmıyodum bide bunları ekleyince artık yanlarım yok göbegimdeki yaglardanda kurtuluyorum sıra bunları kas yapmaya geldi

geçmiş olsun canım. önce sağlık, sonra ders. verirsin kiloları sıkma canını. ben napim her tatil memlekete gidince beni hamile sanıyolar. gerçi geçen yaz göbek değil bebek vardı. ama bu yaz duymak istemiyorum vay gebe misin falan vs.:)) taş gibi olucam inşallah . Allah'a emanet ol...

ins canim benimm hep beraber kurtuluruz da mis gibi yapariz tatilimizi :) kendimize guvenimiz de gelir oh mis kolay gelsin canim

valla benimde yanlar gitti ama göbekteki şişlikte bi değişiklik yok gibi bu videolar yanlarda işe yarıyo gibi geldi bana bu karınsavar işinde kızlar biraz ilerlesin eğer iyi derlerse ben bide ona başlayayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…