Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

psikolojik midir nedir cok az yedim bugun ama aclik hissetmiyorum ins yarin da bu kadar kolay olur diyetimi bir deftere yaziyorum artik fazla kacirmamak icin herseyi not aliyorum hedefim 24 marta 68 cm lik bir karinla girmek cok hirs yaptim

hadi bakalım inşallah psikolojik değildir istediğin ölçüye inersin hırs iyidir hırs valla bende bugun hırslandım bıraz eski pantolonlarıma geri girecem çok kararlıyım yaza kadar

aslında fiyatı iyiymiş internetten bulabilirmiyiz acaba ?

3 aydır aralıksız spor,egzersiz yapıyorum göbek bölgemi eritmek için faydası oldu ama tamemen istedigim gibi dümdüz degiller..

Yarından itibaren bende başlıyorum bu egzersize

aramizaa hosgeldiin caniiimm umarim istedigin vucuda cabucak kavusursunn

kızlar uzun süredir giremiyodum ama videoları yapıodum işten kalan zamanda
ilk ölçüm 59du belim
şimdi bel-57 kalça-88 simitlerim yok gibi bişey
çok mutluyum yaaaa

ilk ölçüm 59du belim
çok mutluyum yaaaa

tebrik ederiiim caniiiiiim herkeste ise yaramasi mukemmel biseyy ins bende de yariyacak diyetle :)

aramizaa hosgeldiin caniiimm umarim istedigin vucuda cabucak kavusursunn

Hoşbulduk canım inşallah hepberaber kavusuruz. Bugün agrılı bir sabaha uyandım ama alışcam inşallah

ilk ölçüm 59du belim
çok mutluyum yaaaa

Tebrik ederim canım

kızlarrrr bugün alışverişe gttm dolaşıyodum oyle karsıma ebru sallı süper karın cıktı aldım elıme 2 tane vardı ee bulmusken alıym nasıl olsa alıcam dedım :) ee almısken de baslamak lazım :) snra yeşilçay da alym tam olsn dedım tarcınlı karanfıllı yesıl cay aldım..yesıl cay alırsanz dedıgmden alın tadı mükemmel bayıldım bayıldım :)

kizlar bu oneriler benim cok hosuma gitti sizde bir bakin isterseniz
http://www.kaloricetveli.net/kilo-vermek-icin-50-oneri.html

onerilerden biri butun nesemi alt ust etti
Stresli bir yaşam kilo almanın nedenlerindendir çünkü stresli olduğunuz dönemlerde vücudunuz stres hormonları salgılar ve bu hormanlar karın bölgesindeki yağ depolanmasını sağlayan hücrelerin büyümesine neden olur. Stresi yenmek için sosyal aktivitelerde bulunmalı, kendinizi rahatlatmalısınız.

Son düzenleme:

valla dogrudur ben gecen 48den 60 kıloya cıktım sırf stres ve sınırden hayatımızdan uzaklastırmak lazım ama nasıl :18:

valla dogrudur ben gecen 48den 60 kıloya cıktım sırf stres ve sınırden hayatımızdan uzaklastırmak lazım ama nasıl :18:

ayni durum iste canim ben bu yaz 45 kiloya kadar dustum yuzuyodum dans ediyodum daha az yiyordum su an 57 yim ve imkani yok veremiyorum kilo yapacak bisey yok gibi geliyo bana ve de bu benim hevesimi cok kiriyo napicami sasirdim valla

aslında havalar bıraz ısınsa ınsanın yemek yıyesı pek gelmıyo ıyı oluyoda yazın bıraz daha kolay oluyo bol bol su ıcıyosun zaten sıcaktan ee yazın yaglı agır yemekte yenmıyo yurumek ıstesen hava sıcak cıkıyosun kısın full evde otur baska bısey yok tabı kılo alınır ama ınsallah verecegız aslında bu yaptıgımız hareketlerde kılo vermememız normal cunku bız yagları kasa cevırıyoruz kılomuz gıtmıyo o yuzden moralını bozma onemlı olan sıkılasmak tabı bırazda kılo verırsek tadından yenmez nasıl gıttı bugun dıyet?

canim superdi ta ki ben bi anda acikip recel nutella tereyagi ve ekmek yiyinceye kadar su an icime oturdu ama vucudum sekere ihtiyaci gelmis olabilir cunku uzun zamandir seker yemiyorum sadece salata yogurt sut yumurta ekmek meyve o sekilde gecistiriyorum bugun patlak verdi sanirim saat burda 6 ya geliyo baska hicbirsey yiyip icmiyicem.

birde kalori hesaplamasi yaptim cnaim benim gundelik almam gereken miktar 1683 kaloriymis bugun yediklerim 2670 recelleri yemeseydim aslinda 1500 u gecmeyecekti. gerekenden biraz daha az kalori almaliyim ki depodakileri kullansin vucudum diyorum bu sefer de sagliksiz mi olur onu bilmiyorum iste of ne zor is

ben birazdan giyinip suslenip gezicem canim spor bile yapmak istemiyo aritk umarim gecicidir kizlar hayal kirikligi yasadigim icin su an boyle biliyorum ama saliverirsem sporu birakmamla sismem bir olur

Allah'ım ya arada olur oyle ıdare et artık bı ıkı hafta yemezsın olur bıter hem dısarıda cıkacak mışsın verirsin yediklerini ... hesap yapman ıyı olmus bence de en azıdan saglıklı olarak beslenırsın
sporu tekrar bırakmak mı valla ilk kilo aldıgım zamanları hatırlıyorum da bu beni gaza getiriyo herkes kılo almıssın demıstı cok bozulmustum cunku ben ınsanların yede bıraz kılo al demesine alışkın bi insanım :) o yüzden bunu kendime motivasyon olarak alıyorum

benim bogazim sis kizlar halsizlik yapiyo. sanirim 2 gun yapamiycam pazartesiden itibaren ins devam :)

1 saat yürüyüşümü yaptım hava cok guzel kendıme geldım evde sureklı uyku modu smdı 21 gnluk pilatesme baslasam mı baslamasam mı karar veremedım (

1 saat yürüyüşümü yaptım hava cok guzel kendıme geldım evde sureklı uyku modu smdı 21 gnluk pilatesme baslasam mı baslamasam mı karar veremedım (
basla canim benim ebru salli yuruyusten sonra pilates yapin diyor ya hadi bakalim esnersin biraz rahatlar vucudun ya da kaslarinin cani cikabilir ama olsun aci iyidir aci

kızlar bende ebru şallı nın karın savarı var.çok güzel bir dvd tavsiye ederim.ama bende yeterli malzeme yok.sadece topum var birde lastiğim ağarlık çember filanda lazım.küçük top vs. bir sürü malzemesi var.onlarıda alsam hemen başlıcam.birde rahatsızlığım geçse tabi çok hastayım bir kaç gündür yapamadım hiç spor.ayrıca 21 gün diyor ebru şallı ama neye göre 21 gün mesela benim göbeğim 82 cm. bana 42 gün olsa belki:))neyse nerde hareket orda bereket.

çembere zaten gerek yok eline alıyo ındırıp kaldırıyo tepsiyle de yaparsn onu :))) küçük toplar var bide 2 tane ilk defa bu dvd de gordum eline alıyo kaldıryo bişeyler yapıyo onlarn yerine de portakal alablrsn..bnde büyük ve küçük top,lastikler var bunlarla da gayet güzel yapılablr..bnde inş yarın başlıcam 1.30 saat sürüyo onu da yürüyüşle destekleynce sonuç harika olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…