- 31 Mart 2009
- 143
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
psikolojik midir nedir cok az yedim bugun ama aclik hissetmiyorum ins yarin da bu kadar kolay olur diyetimi bir deftere yaziyorum artik fazla kacirmamak icin herseyi not aliyorum hedefim 24 marta 68 cm lik bir karinla girmek cok hirs yaptim
dün baktım da 1 dvd zaten 15 lira..bugün gdip almayı düşündüm ama 21 gün smdı herseye dıkkat etmem gerkyo nısanın son haftası gıbı baslarım stresten yemeden ıcmeden mı kesılırm yoksa tıka basa yer mym blmıyorum
3 aydır aralıksız spor,egzersiz yapıyorum göbek bölgemi eritmek için faydası oldu ama tamemen istedigim gibi dümdüz degiller..
Yarından itibaren bende başlıyorum bu egzersize
Yarın dedim ama bu egzersize dayanamadım bu gece başladım.. Diger egzersizlerimin yanınada yakıştı
Bu gece: 3 video hareketlerini
8 dakika karın egzersizi hareketimi ve
Zumba dansımı yaptım... Rahat uyuyabilirim artık. İyi geceler
kızlar uzun süredir giremiyodum ama videoları yapıodum işten kalan zamanda
ilk ölçüm 59du belim
şimdibel-57 kalça-88 simitlerim yok gibi bişey
çok mutluyum yaaaa
aramizaa hosgeldiin caniiimm umarim istedigin vucuda cabucak kavusursunn
kızlar uzun süredir giremiyodum ama videoları yapıodum işten kalan zamanda
ilk ölçüm 59du belim
şimdibel-57 kalça-88 simitlerim yok gibi bişey
çok mutluyum yaaaa
kizlar bu oneriler benim cok hosuma gitti sizde bir bakin isterseniz
onerilerden biri butun nesemi alt ust etti
Stresli bir yaşam kilo almanın nedenlerindendir çünkü stresli olduğunuz dönemlerde vücudunuz stres hormonları salgılar ve bu hormanlar karın bölgesindeki yağ depolanmasını sağlayan hücrelerin büyümesine neden olur. Stresi yenmek için sosyal aktivitelerde bulunmalı, kendinizi rahatlatmalısınız.
valla dogrudur ben gecen 48den 60 kıloya cıktım sırf stres ve sınırden hayatımızdan uzaklastırmak lazım ama nasıl:18:
benim bogazim sis kizlar halsizlik yapiyo. sanirim 2 gun yapamiycam pazartesiden itibaren ins devam :)
basla canim benim ebru salli yuruyusten sonra pilates yapin diyor ya hadi bakalim esnersin biraz rahatlar vucudun ya da kaslarinin cani cikabilir ama olsun aci iyidir aci1 saat yürüyüşümü yaptım hava cok guzel kendıme geldım evde sureklı uyku modu smdı 21 gnluk pilatesme baslasam mı baslamasam mı karar veremedım(
kızlar bende ebru şallı nın karın savarı var.çok güzel bir dvd tavsiye ederim.ama bende yeterli malzeme yok.sadece topum var birde lastiğim ağarlık çember filanda lazım.küçük top vs. bir sürü malzemesi var.onlarıda alsam hemen başlıcam.birde rahatsızlığım geçse tabi çok hastayım bir kaç gündür yapamadım hiç spor.ayrıca 21 gün diyor ebru şallı ama neye göre 21 gün mesela benim göbeğim 82 cm. bana 42 gün olsa belki:))neyse nerde hareket orda bereket.