Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

artik kilo sorunuma gercekten moralim bozulmaya basladi cunku istesemde kendimi tutamiyorum bu sefer... hep acim hep acim ya :KK14:
karatay diyetine baktim simdii ohoo ben anneme dicem de annemde o menudekileir yapcakta yok yani benim icin imkansiz zaten salata ve meyve yiyorum kizlar ekmek pilav makarna yok birde butun gun yogurt ve sut sabah kahvaltisinda dikkat etmiyorum yagli 2 tost yiyorum ama zaten tok bile tutmuyo adam gibi..

kizlar ben yarindan itibaren 3 ogun ve 3 ara yapicam sanirim
kahvalti: peynir omlet cay ya da misir gevregi
Ara: meyve
Ogle: salata meyve
Ara: yogurt
Aksam salata sebze yemegi
2 saat sonra da tarcinli sut

yarindan itibaren cok ac bile olsam bunu uygulamak zorundayim ve giderek porsiyonlari azalticam kendimi cok ac birakmamak sartiyla sizce uygun mudur?

Tatlım benim sana önerim;

Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek haşlanmış yumurta domates salatalık peynir[çok yeme peynirden]
Öğle: haşlama tavuk yiyebilirsin yada bol yeşillikle az yağlı salata
Ara: 5-6 tane badem yada yoğurt [baharat koy tuz yerine]
Akşam: ne yemek varsa ufak bir porsiyon ama ekmeksiz. doymam diyorsan 1 dilim tahıllı ekmek.

tarçınlı süt yatmadan 2-3 saat önce. Bol bol su.
*** susadığımız zaman vücudumuz çoktan suya ihtiyaç duymuş artık isyan ediyor demektir. Aklına geldikçe yudum yudum iç. yeşil çay günde 2- 3 fincan.

*** çok çiğne yavaş yavaş ye.

böyle dusunme canım ya umutsuzluga kapılma bence daha yaza cok var sınavların gecınce her gun duzenlı yaparsın bence sen bu aralar yapamadıgın ıcın bu kadar karamsarsın

yapiyorum tatlim pazardan beri her gun yapiyorum ve pazar gunu 70 cm di sonra 71 di bakmak istemedim simdi baktim 74 yapcak bisey yok

kizlar ben pes etmek uzereyim gercekten artik napicagimi bilmiyorum ama basladigim yere donuyorum ben giderek artik 70 cm degil 74 cm bi belim var az daha yirtinirsam yine 78 cm e varirim haftasonuna heralde bende niye olmuyo yaa bende niye olmuyo.

aaaaa canım senin söyledğin oldu mu hiç pes etmek yok olumlu düşünmek yemek olayı düzenle hiç bi problem kalmaz :KK43:(

Tatlım benim sana önerim;

Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek haşlanmış yumurta domates salatalık peynir[çok yeme peynirden]
Öğle: haşlama tavuk yiyebilirsin yada bol yeşillikle az yağlı salata
Ara: 5-6 tane badem yada yoğurt [baharat koy tuz yerine]
Akşam: ne yemek varsa ufak bir porsiyon ama ekmeksiz. doymam diyorsan 1 dilim tahıllı ekmek.

tarçınlı süt yatmadan 2-3 saat önce. Bol bol su.
*** susadığımız zaman vücudumuz çoktan suya ihtiyaç duymuş artık isyan ediyor demektir. Aklına geldikçe yudum yudum iç. yeşil çay günde 2- 3 fincan.

*** çok çiğne yavaş yavaş ye.

tamam canim yarindan itibaren uyguliycam ayrica bida olcuye bakmiycam da sisiyosam bile bunu bilmek istemiyorum su an sinirimden aglicam yani o derece. tesekkur ederim :)

kizlar ben pes etmek uzereyim gercekten artik napicagimi bilmiyorum ama basladigim yere donuyorum ben giderek artik 70 cm degil 74 cm bi belim var az daha yirtinirsam yine 78 cm e varirim haftasonuna heralde bende niye olmuyo yaa bende niye olmuyo.

Ona bakarsan sabah göbekler küçük akşama davul gibi oluyor. Dönem dönem şişiyoruz bunun bir sürü sebebi var;
beslenme şeklini değiştirmek
havanın değişimi
az su içmek
adete yakın olmak
yediklerinin gaz yapması.. Daha sayayım mı? Çünkü daha çok. Ders çalışıyorsun artık bunaldığının farkındayım ama bu geçici bir süreç. Ben sınava hazırlanırken saçımı taramaya üşenirdim. Ama sen şanslısın bizim gibi koçların var. Derste çalışacaksın [ ben bunda destek olmaya çalışıyorum] sporunu da yapacaksın [kızlarla elimizden geleni yapmaya çalışyoruz] Bizi sen teşvik ettin unutma
:KK48:

yaza 21 gün kala mıı :)))) ben göbeğime 2 hafta süre verdm :) 21 günden snra 2 ay 3-4 gün yapın snra zaten yapmasnz bile gerek kalmaz dıyo ve 21 günlük kürle her gün 2 fincan yeşilçay içilmesi grekiymş..

o kadar iddialı yani :) Yeşil çaya başlayalım madem biz cd alıp almamaya sonra karar veririz :KK1:

yav bunlar çok az değil mi bu seferde kendini iyice ac bırakma arkadasım Allah korusun kaş yapalım derken göz cıkarmayalım :KK50:

valla ben devam ediyorum ıste su an ustumde hatta strec fılmle oturuyorum :) yakala yakala hep beraber zayıflayalım tek bsına tadı cıkmaz :KK52:

Bekle sen bekle dönüşüm muhteşem olacak :KK1:

10 saat okulda 4 5 saat de ev de oturup ders calistigim surece benden tombik bi insanevladindan baska bi halt olmaz..

Ömrünün sonuna kadar mı bu böyle olacak!! Hem ilerde masa başı iş yaptığında ne yapacaksın. Bahane türetme kendine bal gibi de yapacak olduktan sonra yaparsın. Sınavın ağırlığını sporla hafifletebiliriz canım pes etmek yok
:KK19:

ne zor ismis yahu... kac aydir spor yapiyorum bu saatten sonra biraksam heralde yuvarlanarak yurumeye baslarim ben :KK19: yarindan itibaren kendimi ac birakicam bana ne :KK19::KK19: sismicem istee sismicem:KK43::KK43: ders calisiyim bari ben biraz hepinize iyi geceler kizlar! :KK16:

Gunaydiiin ciitir pitirciklariiiiiimm :KK3:
sabah baktim 71.5 cm 74 cm degil ama o yarin sabaha kadar 70 cm olacak. yemiycem iste inada bakarmisiniz:KK9::KK9: sinirlendim ya inada bindirdim iste cok komigim:KK9: opuyoruum hepinizii mutlu kaliin!

hep aynı hepp aynıııı ben boşuna mı yapıyorum ben incelmek istiyorummmmmmmmm ben niye incelemiyorum :KK14::KK14:

hep aynı hepp aynıııı ben boşuna mı yapıyorum ben incelmek istiyorummmmmmmmm ben niye incelemiyorum :KK14::KK14:

canim ben 70 e kadar dustum simdi geri yukseliyorum masallah nasi sinir bir durum anlatamam sabah kahvlatidan sonra ara yemedim simdi de sandvicle meyve yedim 4 e kadar bisey yemicem meyve ve yogurt yiyip sporumu erkne yapicam bugun biraz ac birakiyorum kendimi hadi ins bu sefer olcak:KK14::KK14:

canim ben 70 e kadar dustum simdi geri yukseliyorum masallah nasi sinir bir durum anlatamam sabah kahvlatidan sonra ara yemedim simdi de sandvicle meyve yedim 4 e kadar bisey yemicem meyve ve yogurt yiyip sporumu erkne yapicam bugun biraz ac birakiyorum kendimi hadi ins bu sefer olcak:KK14::KK14:

sabah bnde pek bişey yemedm cnm istemedi 1 bardak süt 1 dilim ekmek daha yeni acıkmaya başladım sporuda bi ara yapmam lazım yapıyorum yapıyorum ama boş sanki ahh şu erkek milleti de yok mu sabah sabah moralimi bozdu ''kilo mu aldın sen yok yok almışsın şişmişsin yne'' dediiiiiiiiiii :84::84:

sabah bnde pek bişey yemedm cnm istemedi 1 bardak süt 1 dilim ekmek daha yeni acıkmaya başladım sporuda bi ara yapmam lazım yapıyorum yapıyorum ama boş sanki ahh şu erkek milleti de yok mu sabah sabah moralimi bozdu ''kilo mu aldın sen yok yok almışsın şişmişsin yne'' dediiiiiiiiiii :84::84:

valla erkekler önce kendilerine baksın bence göbekli olunca erkekliğin sanından oluyo hiç bize soruluyo u fit erkek mi tercih edersiniz diye biz o kadar ugrasıyruz fit olalım güzel görünelim onlarında biraz takdir etmesi lazım bence :KK47: kusura bakma biraz saldırmış gibi oldum ama sinir oluyorum ne yapayım :KK50: canım bence kahvaltıyı iyi yapmanız gerekli bu şekilde kendinizi ac bırakarak kilo verirsiniz ama sonra geri alırsınız aynı hatayı gecen sene bende yaptım sabahları sadece mısır gevregı yıyordum sonra dıger ogunlerde bıldıgın ıkı uc kat yemege basladım kılo vermek yerıne 5 kılo bırden aldım 2 ayda sımdı kahvaltıda ekmek yıyorum cok olmamak sartı ıle peynır zeytın yıyorum çok çok (yaz gelince salatalık domates de bolca) zaten oglen falan acıkmıyorum acıksam bıle ekmeksız yememe ragmen doyuyorum tabı ara ogunlerde var :KK34:

little aprilcim ac birakmadikca da gitmiyor ki kac gundur o kadar guzel besleniyorum ki eriseydi erirdi yani ac kalmak zorunda demekki gulenkalpin de dediginde gore hormonlar az yemeye basladigimizda o kadar salgilanip o yeme bicimine alisiyormus ayni sekilde yemeye devam ettikce eritemeyiz yani...
ben yediklerimi kesiyorum ama saglikli yemeye calisiyorum su an.

ozdenscim sende de bendeki gibi olmus olabilir spor yaptigindan beri daha cok yeme istegi geliyorsa sende kilo alabilirsin ben ilk defa 58 bucuga ciktim spor yaptigimdan beri en fazla 57 olmustum simdiye kadar durdurmazsam alip basini gidicek biliyorum cunku aclik hissim butun gun gecmiyo. sende dikkat et bence canim aman sonra sisme:KK5:

kahvalti omlet peynir salatalik domates sekerli cay sekersiz cok kotu geldi

ara yok

ogle kucuk sandvic meyve

ara yok

aksam kucuk bir tabakta kisir ve yogurt

dayanabilirsem baska bir sey yemeyecegim simdi de spora geciyorum kizlar hepimizee kolay gelsin:KK3:

kizlar ben aksam sporumu yaptim 30 dk ac hissetmiyorum:KK9::KK9: tutabildim butun gun kendimi her gun boyle gecsin ins yanlarim cok incee su silindirimi azaltabilseemmm ahh bi gitsee bitcek bu cile:KK14::KK14: simdi ders :KK68:

yok yok şu nisanı bi atlatym ben o zamana kadar her gün 30-45 dk spor devam eder baktım hala aynı yerde sayıyorum o zaman karın savar alır 21 günde şoklarım nolduğnu şaşırır :KK43:(

yok yok şu nisanı bi atlatym ben o zamana kadar her gün 30-45 dk spor devam eder baktım hala aynı yerde sayıyorum o zaman karın savar alır 21 günde şoklarım nolduğnu şaşırır :KK43:(

karınsavarı denersen bıze de haber versene ozdens bacı ıse yarıyosa bende alayım dıyorum ondan fıyatı nasıl bı fıkrın varmı?

karınsavarı denersen bıze de haber versene ozdens bacı ıse yarıyosa bende alayım dıyorum ondan fıyatı nasıl bı fıkrın varmı?

dün baktım da 1 dvd zaten 15 lira..bugün gdip almayı düşündüm ama 21 gün smdı herseye dıkkat etmem gerkyo nısanın son haftası gıbı baslarım stresten yemeden ıcmeden mı kesılırm yoksa tıka basa yer mym blmıyorum

psikolojik midir nedir cok az yedim bugun ama aclik hissetmiyorum ins yarin da bu kadar kolay olur diyetimi bir deftere yaziyorum artik fazla kacirmamak icin herseyi not aliyorum hedefim 24 marta 68 cm lik bir karinla girmek cok hirs yaptim :KK9:

3 aydır aralıksız spor,egzersiz yapıyorum göbek bölgemi eritmek için faydası oldu ama tamemen istedigim gibi dümdüz degiller..

Yarından itibaren bende başlıyorum bu egzersize :KK52::KK52:

Yarın dedim ama bu egzersize dayanamadım bu gece başladım.. Diger egzersizlerimin yanınada yakıştı :KK1:

Bu gece: 3 video hareketlerini

8 dakika karın egzersizi hareketimi ve

Zumba dansımı yaptım... Rahat uyuyabilirim artık. İyi geceler:KK16:

X