Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

2 gündür karın savar yapıyorum bndeki şişknlk gttı sureklı karın hareketlerı hıc ara vermedn arka arkaya yapınca felakt bsey oldu oturup kalkarken acıyo..bu vıdeoları yapmıyorum ben yuruyus ve karın savar gder mı kı yanlarım ( yksa aksamları da bu vıdeoları mı yapsam 20 dk

karınsavar ıyı dıyosun yanı hmmm valla bence hem bunu hem karınsavarı yap yanları guzel yakıyo bu ama duzenlı yapmak sart sen dvd yi kaca aldın canım bıde onda kullanılan aletler neler yanı almak ıstesek kaca patlar bıze ???

dvd 15 lira..ağırlk topları,çemberi,küçük topu vs herseyle yapıyo pilatesı ama bende büyük top ve küçük top lastk var bnlara rağmen her yanım acıyo otrdğm yerdn zor kalkıyrm. O zamannnn aksamları da bu vıdeoları yapıp yeşilçayı mı içer uyurum :)))

ya sen bı ıkı hafta devam et bacım bi ölçüm al bakalım duruma göre gidip bende alayım dvd ya zaten bu ara acayip yogunum ona zaman ayıramama nısan ortası oldu mu ancak başlarım valla bu videolar zaten çok zaman almıyo en fazla 30 dakika o yüzden duble yap incecik gir yaza

bende bir kere yaptım ama avayip belim ağrıdı... taebo yapıyorum bende . birde zumba.. en son hint dansını keşfettim çok zevkli ve hareketli tavsiye ederim...

aynı sorun bende de oldu yavv inanırmısınız kızlar 2 gündür belimi tuta tuta geziyorum yaaaa başka bir teknik mi denesemmm :26::26:

aynı sorun bende de oldu yavv inanırmısınız kızlar 2 gündür belimi tuta tuta geziyorum yaaaa başka bir teknik mi denesemmm :26::26:

ısınmadan mı yaptın hareketleri o yüzden belini incitmiş olabilirsin canım. bence bi gün falan dinlen sonra bi 10 dakika ısınıpta yap hareketler zor çünkü

Son düzenleme:
ısınmadan mı yaptın hareketleri o yüzden belini incitmiş olabilirsin canım. bence bi gün falan dinlen sonra bi 10 dakika ısınıpta yap hareketler zor çünkü

evet ısınmadan yaptım ama ben videoda ısınma hareketlerini bekliyodum kadın yapmayınca dedim gerek yok heralde ( ama gerek varmış siz karın bolgesının yan taraflarını erıtıyor demıstınız benım yan ve bel agrıdı ( başka daha hafif bir video var mı bana bu çok ağır geldi cnm :26:

2-3 hafta snra asıl degsklık tabı kı o zaman yazarm yne bakalm nolck merakla beklıyorm bnde.. :))) ama yeşil çay içmiyosan smdıden onu içmeye başla derim ben

Al benden de o kadar. Kilo bile verdim ama göbek gitmiyor anlamış değilim :44: Göbekte değil aslında alt karın gitmek bilmiyor. Bir onu araştıralım bir şeyler bulan paylaşsın.

Canım ısınma için Leslie yap daha önce de önerdim birine. 500 adım veya 1 mile yap sonrasında yaparsın bu videoları.
Mesala ben bu videoları hala yapamıyorum acı çekiyorum yaparken. Pilates yapıyorum bu yüzden.

tamam canım çok teşekkür ederim evet bende acı çekiyorum bu yüzden dediğini direk arama butonuna yazsam çıkar heralde çok mersi

tamam canım çok teşekkür ederim evet bende acı çekiyorum bu yüzden dediğini direk arama butonuna yazsam çıkar heralde çok mersi

Video ekleyeyim dedim beceremedim :)

Google a diyetcenter leslie yaz bulursun bütün videolarını.

Son düzenleme:
yesil elmasi da var cok sirinmis
yok canim nerde sabah iyi calistim ama bi saatten sonra cok sikildim haftasonundan beri de evdeyim ya hasta oldugum icin oyle oturuyorum simdi yaticam sabah okula gitmeden horozlarla kalkip calisirim boyle zamanlarda zorlamiyorum kendimi cunku sonuc degismiyo Turkiyeden bi tanidigimiz da turkan saylanin kitabini getirmis ohh degmeyin keyfime onu okur uyurum simdi cok opuyoruum canim iyi geceler

Son düzenleme:

Elmasız spor olur mu şekerim :)

İyi yapmışsın canım bende bugün geç uyandım şimdi bir otururum uykum gelene kadar çalışırım. Allah rahatlık versin

günaydınn kızlarrr bugün çok mutluyummm :) yürüyüşümü yaptm geldım ayna da baktım kendme şekilenme var kalça basen kafaya takmıstm ben bi de ölçü aldım ki 2 cm eksik :)))

hey masallah iki günde göbekten iki santim gitti mi hadi bakalım devamı gelir inşallah çok sevindim canım hayırlı olsun ...

Elmasız spor olur mu şekerim :)

İyi yapmışsın canım bende bugün geç uyandım şimdi bir otururum uykum gelene kadar çalışırım. Allah rahatlık versin

ya keske bende evde calissam ya okulda adam gibi ders mi yapiliyo sanki bosa yorgunluk herkes yarim kollularla ben hastaliktan tir tir titrizorum sanirim pilatese de gitmicem izice gecmeden simdi daha kotu olmasin

günaydınn kızlarrr bugün çok mutluyummm :) yürüyüşümü yaptm geldım ayna da baktım kendme şekilenme var kalça basen kafaya takmıstm ben bi de ölçü aldım ki 2 cm eksik :)))

vay caninaaaaa yaa su sinavvlar bitsin bende erimek istiyoruum

hey masallah iki günde göbekten iki santim gitti mi hadi bakalım devamı gelir inşallah çok sevindim canım hayırlı olsun ...

yok cnm göbekten ölçü almadım 1-2 hafta snra alırm göbek ölçümü..kalça basenden 2 cm gtmıs :) toparlanıyo artık sıkılasıyorum..bu arada hala kılom 47 cok korkuydm aldım mı fln dıe dun korka korka tartldm cok sükür 47 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…