- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
offff yan yağlar aynı aynı aynı hep aynı degsklık yok kafayı ycem artık
karınsavar ıyı dıyosun yanı hmmm valla bence hem bunu hem karınsavarı yap yanları guzel yakıyo bu ama duzenlı yapmak sartsen dvd yi kaca aldın canım bıde onda kullanılan aletler neler yanı almak ıstesek kaca patlar bıze ???
bende bir kere yaptım ama avayip belim ağrıdı... taebo yapıyorum bende . birde zumba.. en son hint dansını keşfettim çok zevkli ve hareketli tavsiye ederim...
aynı sorun bende de oldu yavv inanırmısınız kızlar 2 gündür belimi tuta tuta geziyorum yaaaa başka bir teknik mi denesemmm :26::26:
ısınmadan mı yaptın hareketleri o yüzden belini incitmiş olabilirsin canım. bence bi gün falan dinlen sonra bi 10 dakika ısınıpta yap hareketler zor çünkü
valla benimde yanlar gitti ama göbekteki şişlikte bi değişiklik yok gibibu videolar yanlarda işe yarıyo gibi geldi bana bu karınsavar işinde kızlar biraz ilerlesin eğer iyi derlerse ben bide ona başlayayım diyorum
aynı sorun bende de oldu yavv inanırmısınız kızlar 2 gündür belimi tuta tuta geziyorum yaaaa başka bir teknik mi denesemmm :26::26:
Al benden de o kadar. Kilo bile verdim ama göbek gitmiyor anlamış değilim :44: Göbekte değil aslında alt karın gitmek bilmiyor. Bir onu araştıralım bir şeyler bulan paylaşsın.
Canım ısınma için Leslie yap daha önce de önerdim birine. 500 adım veya 1 mile yap sonrasında yaparsın bu videoları.
Mesala ben bu videoları hala yapamıyorum acı çekiyorum yaparken. Pilates yapıyorum bu yüzden.
tamam canım çok teşekkür ederim evet bende acı çekiyorumbu yüzden dediğini direk arama butonuna yazsam çıkar heralde çok mersi
gulenkalp cim avatar fotonu yiriiiimmmm
yesil elmasi da var cok sirinmis
yok canim nerde sabah iyi calistim ama bi saatten sonra cok sikildim haftasonundan beri de evdeyim ya hasta oldugum icin oyle oturuyorum simdi yaticam sabah okula gitmeden horozlarla kalkip calisirimboyle zamanlarda zorlamiyorum kendimi cunku sonuc degismiyo Turkiyeden bi tanidigimiz da turkan saylanin kitabini getirmis ohh degmeyin keyfime onu okur uyurum simdi cok opuyoruum canim iyi geceler
Elmasız spor olur mu şekerim :)
İyi yapmışsın canım bende bugün geç uyandım şimdi bir otururum uykum gelene kadar çalışırım. Allah rahatlık versin
günaydınn kızlarrr bugün çok mutluyummm :) yürüyüşümü yaptm geldım ayna da baktım kendme şekilenme var kalça basen kafaya takmıstm ben bi de ölçü aldım ki 2 cm eksik :)))
hey masallah iki günde göbekten iki santim gitti mihadi bakalım devamı gelir inşallah çok sevindim canım hayırlı olsun ...