Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

leslieden olabilir tatlım :)))

bende bugün paso yedim ne kadar yağlı şey varsa.. spor yaptım ardından yeşil çay içeyim dedim gözüm mutfaktaki leblebilere takıldı. oturdum 1 kase dolusuda leblebiyi yedim. ama olsun 45 dk tepindim.

avutayım kendimi dimi

olsun canim olsun surekli diyete bagli kalmak da zor ve cabuk sikiliriz canimiz bisey cekerse yicez artik sporumuzu yapiyoruz nasilsa dimi

caniiiiiiiimm 4 gundeee supeeerr :) yaza kadar o bel 60 o gobek de 65 cm oluur bu gidislee :)

Olacaak,Olmalııı,Olsun yaaa lütfeeen :18:

bugünde tamamdır çıtırlar

1.video 2 defa

2. video 1 defa

3.video 2 defa

yapıldı

Aman allahım bu ne hırs :) Tatlım ben bir tanesini bile yapamazken senin 2şer tane yapman beni çatlattı Spor yapmadım bugün daha doğrusu dün uykuma yenik düştüm ama yapacağım bugün

Akşam 10da yatıp sabah 5te kalkan ben sabah sporumuda yapmış bulunmaktayım..

Leslieyle yürüdük geldik

Günaydın herkese.. İyi pazarlar

videoları 2 defa tekrarladım
pilatesimi yaptım
duşumu aldım şimdi acayip iyi geldiii
ve belimide ölçtüm hala 59
ama yanlarımı farkettirmeye başladı her zamanki kotumu giydim patlamadı
şimdi fönümü çekicem en dar badimi giyicem özgüvenli günler diliyorummm hepinize iyi pazarlar canlarım

Son düzenleme:

harika süper yaa birde spor hocamız tiffany nin güler yüzlü olmasının çok olumlu katkıları oluyor. sürekli gülüyor yav ağzı hiç kapanmıyor çok güzel gerçekten

maşallahhhh tatlım hırs diye ben buna derim işte süpermiş.

kpss stresini anca sporla aticiiz sanırım :)))

Sağol canım :) Kpss stresini atmak için sürekli spor lazım yoksa geçmez Daha bugün farkettim bende senin kpsszede olduğunu Allah kolaylık versin güzelim

bendeki bu tembelliik nedir yahuuuu??? herkes kalkmis sabah sporunu yapmis da ben ne diye yatiyorum acaba hemen basliyorum bende su an :) benim midem kuculdu yalniz cok az yiyorum bu seferde ins yine aniden kilo vermem spordan sonra meyve yemeye calisicam

Kizlllarrrr enerjinizee bayiliyoruuumm yaaa afferriiin bizeee farkindaysaniz birbirimize bayagi iyi gaz veriyoruuzzz haydii kizlarr hep berbaer sahillerin citirlari biz olaliiim

Ooo canım tünaydın olsun olsun vücudun dinlendi güzelce yap sporunu ye meyveni misss misss Pilates videoları indirdim onlardam yapmayı düşünüyorum. Sen yapıyorsun ya haftanın kaç günü yapıyorsun? Mesala ben pilates yaptığım gün leslieyle yürürsem abartmış olur muyum? :44:

Leslie bacaklar için iyide göbeğe pek etki etmedi pilates yapacağım bu yüzden. :44:

tunaydin canim benim valla tatlim haftada 2 yapmaya calisiyorum o da hafta ici salon haftasonu ev diye dun yapmadim bugunde vaktim olmicak ama genelde haftada 2 yapmaya calisiyorum haftada 1 bile yapsan kurtarir heralde ben evde salondaki gibi yapamadigim icin hirsim kaciyo

birde bisey daha var facebookta ben tiffany rothe un sayfasini begendim orda bir video var onu da dans hareketlerinden sonra yapmayi dusunuyorum oturdugun sandalye de mekik cekiyorsun 30 kez yaptik mi tamam sonra da dusa bunlari mekikle desteklemek gerekir mi diye dusunuyordum bende bakin bakalim begenirseniz sizde yapin ben simdi yapicam

yanlis videoyu koymusumm buyrun bayanlarr bu dogru http://www.facebook.com/video/video.php?v=3214162552396

Son düzenleme:

bide canim abartmis olur muyum dedin ya biri kas guclendirici biri kardio birbirini tamamlar tamamlamasina da pilates te de bacaklarla cok ugrastigimiz icin agri yapabilir ama yapabilirsen dene bence :)
he birde pilates sikilasma sagliyor ya canim yaptigimiz videolarla erirkenn birde pilatesle sikilasmasini saglamis oluyoruz :)

sanirim yukarda paylastigim videoyu ders calisirken saat basi yapicam :) su an tekrar yapicam mesela 1 saat sonra tekrar :) kaslarin surekli calismasi onemli olan gun icinde sikin diyordu ya hocam o hesap iste

Son düzenleme:

Anladım canım. Video baya etkili görünüyor gerçekten. Pilatese bugün başlayacağım . Burcu Vurkaç diye bir eğitmen var onun videolarından yapacağım. Off kafam karıştı. Hangi gün hangisini yapsam.. Hiç yok mu acaba spor eğitmeni olan ona sorsak..:44:

Sen baya baya gamzeler le doldurcan karnını Yazın konuşurken hatırlıyor musun neler neler yaptık ama deydi diyeceğiz gülüp geçeceğiz bu günlere kaslı karnımıza ve incecik belimize bakıp

Sen baya baya gamzeler le doldurcan karnını Yazın konuşurken hatırlıyor musun neler neler yaptık ama deydi diyeceğiz gülüp geçeceğiz bu günlere kaslı karnımıza ve incecik belimize bakıp

evet evet iste aynen bunu yapicaaazz! aa gobislenmissin diyen o arkadaslarima da burdan sesleniyorum siz bide beni bu yaz gorun hihihi

canim bunu yeni gordum :)

pilatesi yuruyusle ya da videolarla yapabilirsin
benim hocam hep pilates + cardio der bu videolar ve yuruyus kardiyo ya giriyo sen sabah pilates yap baakalim yarin aksama da hangisini canin isterse onu yap :) hic farketmez tatlis kafana gore takil o vucudu calistir da naparsan yap

evet evet iste aynen bunu yapicaaazz! aa gobislenmissin diyen o arkadaslarima da burdan sesleniyorum siz bide beni bu yaz gorun hihihi

Arkadaşının yanında dar bir badi giy otur karşısına katlanan tek şeyin badin olduğunu görsün

Bugün bir yapayım bakalım beni yoracak mı. Ertesi günü halim ne olacak.. Bir daha ki ölçümler de esaslı bir incelme görürüz inşallah hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…