- 3 Aralık 2011
- 140
- 0
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
tebriiiklleeer caniiiiimmmhelal olsuun valla ben leslie yi de yaptigim icin mi tikanip kaliyorum acebaa bende popo buyutmekle mesgulum su an hicbisey yiyemedim ama spor da yapamadim paso uyudum berbatim bugun ama benim citirlariim citirlasmaya devam ediyoo yarin bende tam gaz yapicam
leslieden olabilir tatlım :)))
bende bugün paso yedim ne kadar yağlı şey varsa.. spor yaptım ardından yeşil çay içeyim dedim gözüm mutfaktaki leblebilere takıldı. oturdum 1 kase dolusuda leblebiyi yedim. ama olsun 45 dk tepindim.
avutayım kendimi dimi
caniiiiiiiimm 4 gundeee supeeerr :) yaza kadar o bel 60 o gobek de 65 cm oluur bu gidislee :)
bugünde tamamdır çıtırlar
1.video 2 defa
2. video 1 defa
3.video 2 defa
yapıldı
Akşam 10da yatıp sabah 5te kalkan ben sabah sporumuda yapmış bulunmaktayım..
Leslieyle yürüdük geldik
Günaydın herkese.. İyi pazarlar
videoları 2 defa tekrarladım
pilatesimi yaptım
duşumu aldım şimdi acayip iyi geldiii
ve belimide ölçtüm hala 59
ama yanlarımı farkettirmeye başladı her zamanki kotumu giydim patlamadı
şimdi fönümü çekicem en dar badimi giyicem özgüvenli günler diliyorummm hepinize iyi pazarlar canlarım
maşallahhhhtatlım hırs diye ben buna derim işte süpermiş.
kpss stresini anca sporla aticiiz sanırım :)))
bendeki bu tembelliik nedir yahuuuu??? herkes kalkmis sabah sporunu yapmis da ben ne diye yatiyorum acabahemen basliyorum bende su an :) benim midem kuculdu yalniz cok az yiyorum bu seferde ins yine aniden kilo vermem spordan sonra meyve yemeye calisicam
Kizlllarrrr enerjinizee bayiliyoruuumm yaaa afferriiin bizeeefarkindaysaniz birbirimize bayagi iyi gaz veriyoruuzzz haydii kizlarr hep berbaer sahillerin citirlari biz olaliiim
Ooo canım tünaydınolsun olsun vücudun dinlendi güzelce yap sporunu ye meyveni misss misss Pilates videoları indirdim onlardam yapmayı düşünüyorum. Sen yapıyorsun ya haftanın kaç günü yapıyorsun? Mesala ben pilates yaptığım gün leslieyle yürürsem abartmış olur muyum? :44:
Leslie bacaklar için iyide göbeğe pek etki etmedi pilates yapacağım bu yüzden. :44:
Ooo canım tünaydınolsun olsun vücudun dinlendi güzelce yap sporunu ye meyveni misss misss Pilates videoları indirdim onlardam yapmayı düşünüyorum. Sen yapıyorsun ya haftanın kaç günü yapıyorsun? Mesala ben pilates yaptığım gün leslieyle yürürsem abartmış olur muyum? :44:
Leslie bacaklar için iyide göbeğe pek etki etmedi pilates yapacağım bu yüzden. :44:
bide canim abartmis olur muyum dedin ya biri kas guclendirici biri kardio birbirini tamamlar tamamlamasina da pilates te de bacaklarla cok ugrastigimiz icin agri yapabilir ama yapabilirsen dene bence :)
he birde pilates sikilasma sagliyor ya canim yaptigimiz videolarla erirkenn birde pilatesle sikilasmasini saglamis oluyoruz :)
sanirim yukarda paylastigim videoyu ders calisirken saat basi yapicam :) su an tekrar yapicam mesela 1 saat sonra tekrar :) kaslarin surekli calismasi onemli olan gun icinde sikin diyordu ya hocam o hesap iste
tunaydin canim benimvalla tatlim haftada 2 yapmaya calisiyorum o da hafta ici salon haftasonu ev diye dun yapmadim bugunde vaktim olmicak ama genelde haftada 2 yapmaya calisiyorum haftada 1 bile yapsan kurtarir heralde ben evde salondaki gibi yapamadigim icin hirsim kaciyo
birde bisey daha var facebookta ben tiffany rothe un sayfasini begendim orda bir video var onu da dans hareketlerinden sonra yapmayi dusunuyorum oturdugun sandalye de mekik cekiyorsun30 kez yaptik mi tamam sonra da dusa bunlari mekikle desteklemek gerekir mi diye dusunuyordum bende bakin bakalim begenirseniz sizde yapin ben simdi yapicam
yanlis videoyu koymusummbuyrun bayanlarr bu dogru HIT IT and tell me where you DID IT!! (25 seated crunches) | Facebook
Sen baya baya gamzeler le doldurcan karnınıYazın konuşurken hatırlıyor musun neler neler yaptık ama deydi diyeceğiz gülüp geçeceğiz bu günlere kaslı karnımıza ve incecik belimize bakıp
Anladım canım. Video baya etkili görünüyor gerçekten. Pilatese bugün başlayacağım . Burcu Vurkaç diye bir eğitmen var onun videolarından yapacağım. Off kafam karıştı. Hangi gün hangisini yapsam.. Hiç yok mu acaba spor eğitmeni olan ona sorsak..:44:
evet evet iste aynen bunu yapicaaazz!aa gobislenmissin diyen o arkadaslarima da burdan sesleniyorum siz bide beni bu yaz gorun hihihi
canim bunu yeni gordum :)
pilatesi yuruyusle ya da videolarla yapabilirsin
benim hocam hep pilates + cardio der bu videolar ve yuruyus kardiyo ya giriyo sen sabah pilates yap baakalim yarin aksama da hangisini canin isterse onu yap :) hic farketmez tatlis kafana gore takil o vucudu calistir da naparsan yap
Arkadaşının yanında dar bir badi giy otur karşısına katlanan tek şeyin badin olduğunu görsün
hahahahhayapicam bunu
Hadi bakalım biraz da derseTakıldığın yer olursa ben buradayım