Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

hatta bugün bi kıyafet denemiştim arkadaşın nişanı için öle fotoğraf çekti size koyayım
yanlarım biraz belli oluyo siz de yorumlarınızı yapın :KK31:
diğeride yazınki halim :) çok aptalca bi karalama oldu kusuruma bakmayın :KK1:

Eklentiler

• $Fotoğraf0434.jpg
    $Fotoğraf0434.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 150
  • $Resim 013 - Kopya.jpg
    $Resim 013 - Kopya.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 189
hatta bugün bi kıyafet denemiştim arkadaşın nişanı için öle fotoğraf çekti size koyayım
yanlarım biraz belli oluyo siz de yorumlarınızı yapın :KK31:
diğeride yazınki halim :) çok aptalca bi karalama oldu kusuruma bakmayın :KK1:

Canım bence sen yan görmemişsin :KK1: Gerçi kıyafetten göründüğü gibi olmuyor bazen haklısın. Bu fitlikte seni rahatsız eden bir şey varsa onları yok etmek lazım :KK47: benim yanlar gidiyor bile..çok farketti:KK76:

Son düzenleme:
Kızlar kaç gündür pilatesimi yapıyorum akşam dansımı
az yiyorum salata yoğurt meyve genelde bide elma sirkesi içiyorum
sabah yürüyerek caddeye çıkıyorum yani 2 km falan
belimi ölçtüm bu sabah 59 çıktı farketmiş midir acaba yaaa çok mutlu oldum :21::21:
ama yanlarım geçmedi tabi devammm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK17:

cnm merhaba ben yeni üye oldum bende diyet ve spor yapıyorum aynı zamanda yeni fikirlerde aratırıyorum senin bildiğin göbek eritmek için püf noktalar var mı

Canım bence sen yan görmemişsin :KK1: Gerçi kıyafetten göründüğü gibi olmuyor bazen haklısın. Bu fitlikte seni rahatsız eden bir şey varsa onları yok etmek lazım :KK47: benim yanlar gidiyor bile..çok farketti:KK76:

beni rahatsız eden basenlerim ve yanlarım canım belimde belki 55 filan olabilse ne güzel olur :KK36::KK36::KK36:
ama yanlarımdan gitmiyo sürekli düşük bel giymeye devam ettiğimden :KK36::KK36:

cnm merhaba ben yeni üye oldum bende diyet ve spor yapıyorum aynı zamanda yeni fikirlerde aratırıyorum senin bildiğin göbek eritmek için püf noktalar var mı

valla canım benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var burda bende pilates artı dengeli beslenmeyle sağlıyorum dengeyi :KK31:
ama basenlerim gidicek mi ümitsizimm :KK36::KK36:

beni rahatsız eden basenlerim ve yanlarım canım belimde belki 55 filan olabilse ne güzel olur :KK36::KK36::KK36:
ama yanlarımdan gitmiyo sürekli düşük bel giymeye devam ettiğimden :KK36::KK36:

Geçen gün de söylemiştim biz insanların isteği hiç bitmiyor diye :) Aslında spor yaptığın sürece düşük beller eskisi kadar etkilemez. Bende hep düşük giyiyorum ama önceden sadece ye iç otur yapıyordum şimdi hayat tarzımı değiştirdim resmen. Yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum bu yüzden düşük bel daha rahat giyiyorum. Yanlar basenler gider sen hiç merak etme. Ne zamandır spor yapıyorsun?

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
azim budur tebriklerrr :KK54:

İsteyince oluyor canım. Dediğin gibi sadece azim! Durmak yok aynen devam. Hemde hep birlikte.. :KK8:

Bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah :KK4:
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar:KK31:

Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolay :KK34: videodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.

eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi:KK15:

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

The Bikini Abs Workout- - YouTube

Canım bak arkadaşımız bu videoları ekledi istersen incele. Ben sağlık problemlerimden dolayı yapamıyorum ama onlar yaptı çok faydasını gördü. :KK34:

Geçen gün de söylemiştim biz insanların isteği hiç bitmiyor diye :) Aslında spor yaptığın sürece düşük beller eskisi kadar etkilemez. Bende hep düşük giyiyorum ama önceden sadece ye iç otur yapıyordum şimdi hayat tarzımı değiştirdim resmen. Yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum bu yüzden düşük bel daha rahat giyiyorum. Yanlar basenler gider sen hiç merak etme. Ne zamandır spor yapıyorsun?

İsteyince oluyor canım. Dediğin gibi sadece azim! Durmak yok aynen devam. Hemde hep birlikte.. :KK8:

ben bi dönem pilates hocalığı yaptım canım geçen sene bu sene evde çok kaldım yapmadm
içimden gelmedi şimdi işe başladım en az bi haftadıır tekrar başladım yapmaya yediklerimede dikkat ediyorum ehh işte :KK31::KK31:
ayy gitsin şu basenler daha bişi istemiyorumm :KK36:

TARİH: 25 Şubat

Kilo: hala bilmiyorum
Bel:65
Göbek:76
Basen:92
Ü.Bacak:52,5

:KK8::KK8:

caniiiiiiiimm 4 gundeee supeeerr :) yaza kadar o bel 60 o gobek de 65 cm oluur bu gidislee :)

ben bi dönem pilates hocalığı yaptım canım geçen sene bu sene evde çok kaldım yapmadm
içimden gelmedi şimdi işe başladım en az bi haftadıır tekrar başladım yapmaya yediklerimede dikkat ediyorum ehh işte :KK31::KK31:
ayy gitsin şu basenler daha bişi istemiyorumm :KK36:

gider canim sende yine az var biseycik kalmaz yaza:KK1:

tatlim biliyorum sayfalar cok uzun ama sen istersen okuyabildigin kadar oku cunku burda herkes neler yaptigini ne yiyip ne ictigini paylasiyor bak bakalimm kendine uydurabilceklerin neler ne kadarini yapabilirsin onlari duzenli sekilde yap degiisimi goruceksin :KK34:

kizlar dun aksam spor yapmadim geceden beri de regl agrisi cekiyorum bugunde yapamicam ya verdigim kiloyu geri alirsam kahvalti da yagli tost da yedim iste spor yapamayinca cok korkuyorum:KK43::KK43: yarin yapmaya calisicam tekrar :KK25:

kızlar ben ölçü almadım gözle görülür fark var. bel ve sırtın yan kısımları epey gitti. yalnız artık 3 video yetmiyor. hani ilk 3-4 gün nasıl ağrıdı yanlarımız hatırlarsınız :KK52: ama şimdi zerre etki etmiyor. ne yapsak yanına 4. benzer bir videomu bulsak yada sayıyımı artırsak ?

kızlar ben ölçü almadım gözle görülür fark var. bel ve sırtın yan kısımları epey gitti. yalnız artık 3 video yetmiyor. hani ilk 3-4 gün nasıl ağrıdı yanlarımız hatırlarsınız :KK52: ama şimdi zerre etki etmiyor. ne yapsak yanına 4. benzer bir videomu bulsak yada sayıyımı artırsak ?

tatlim hepsini 2 ser kez yapmaya calis bak bakalim noluyo 3. videoya gectiginde geberiyosun:KK3::KK9::KK9:

tüm sayfaları incelemedim ama videoları izledim son iki vieo bildiğin oryantal :) pilates bir yerden sonra sıkıcı geliyor bana yattığın yerden yapıyorsun ve bukadr ter attırmıyor bu videolar güle oynaya yapılır valla haftada 2 gün yüzme 3 gün pilates ve pilates sonrası bu videolar vhuuu süper olacak gibi bi his var içimde( yapabilirsem tabi ) :)) göbiş gitsin başka bişi istemiyorum :)))

kizlar merhaba,leslie bu gun bulamadim hayret.bana yazin lutfen sayfasini:44::44:

ya hacı siz ne yapıyonuz yahu bu sayfaya bi gün bakmıyorum alıyo başını gidiyo :) valla bu leslienin maşallahı var insanda hal bırakmıyo bide hareketlerle birleşince iyice beni benden ediyo yani :KK52:

bugünde tamamdır çıtırlar :KK53:

1.video 2 defa

2. video 1 defa

3.video 2 defa

yapıldı :nazar:

tebriiiklleeer caniiiiimmm :KK9: :KK9: helal olsuun valla :KK1: ben leslie yi de yaptigim icin mi tikanip kaliyorum acebaa :KK25: bende popo buyutmekle mesgulum su an hicbisey yiyemedim ama spor da yapamadim paso uyudum berbatim bugun:KK50: ama benim citirlariim citirlasmaya devam ediyoo yarin bende tam gaz yapicam:nazar:

X