- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
TARİH:21 Şubat
Boy: hala aynı
Kilo: Tartıya bir pil alamadım ama sanki eksildi hissediyorum
Bel: 66
Göbek:76,5
Basen:92
Üst bacak:53 ama sıkılaştı ve şekillendi
hatta bugün bi kıyafet denemiştim arkadaşın nişanı için öle fotoğraf çekti size koyayım
yanlarım biraz belli oluyo siz de yorumlarınızı yapın
diğeride yazınki halim :) çok aptalca bi karalama oldu kusuruma bakmayın
Kızlar kaç gündür pilatesimi yapıyorum akşam dansımı
az yiyorum salata yoğurt meyve genelde bide elma sirkesi içiyorum
sabah yürüyerek caddeye çıkıyorum yani 2 km falan
belimi ölçtüm bu sabah 59 çıktı farketmiş midir acaba yaaa çok mutlu oldum
ama yanlarım geçmedi tabi devammm
Canım bence sen yan görmemişsinGerçi kıyafetten göründüğü gibi olmuyor bazen haklısın. Bu fitlikte seni rahatsız eden bir şey varsa onları yok etmek lazım benim yanlar gidiyor bile..çok farketti
cnm merhaba ben yeni üye oldum bende diyet ve spor yapıyorum aynı zamanda yeni fikirlerde aratırıyorum senin bildiğin göbek eritmek için püf noktalar var mı
TARİH: 25 Şubat
Kilo: hala bilmiyorum
Bel:65
Göbek:76
Ü.Bacak:52,5
beni rahatsız eden basenlerim ve yanlarım canım belimde belki 55 filan olabilse ne güzel olur
ama yanlarımdan gitmiyo sürekli düşük bel giymeye devam ettiğimden
azim budur tebriklerrr
cnm merhaba ben yeni üye oldum bende diyet ve spor yapıyorum aynı zamanda yeni fikirlerde aratırıyorum senin bildiğin göbek eritmek için püf noktalar var mı
Bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar
Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolayvideodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.
eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
Geçen gün de söylemiştim biz insanların isteği hiç bitmiyor diye :) Aslında spor yaptığın sürece düşük beller eskisi kadar etkilemez. Bende hep düşük giyiyorum ama önceden sadece ye iç otur yapıyordum şimdi hayat tarzımı değiştirdim resmen. Yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum bu yüzden düşük bel daha rahat giyiyorum. Yanlar basenler gider sen hiç merak etme. Ne zamandır spor yapıyorsun?
İsteyince oluyor canım. Dediğin gibi sadece azim! Durmak yok aynen devam. Hemde hep birlikte..
TARİH: 25 Şubat
Kilo: hala bilmiyorum
Bel:65
Göbek:76
Ü.Bacak:52,5
ben bi dönem pilates hocalığı yaptım canım geçen sene bu sene evde çok kaldım yapmadm
içimden gelmedi şimdi işe başladım en az bi haftadıır tekrar başladım yapmaya yediklerimede dikkat ediyorum ehh işte
ayy gitsin şu basenler daha bişi istemiyorumm
tatlim biliyorum sayfalar cok uzun ama sen istersen okuyabildigin kadar oku cunku burda herkes neler yaptigini ne yiyip ne ictigini paylasiyor bak bakalimm kendine uydurabilceklerin neler ne kadarini yapabilirsin onlari duzenli sekilde yap degiisimi goruceksincnm merhaba ben yeni üye oldum bende diyet ve spor yapıyorum aynı zamanda yeni fikirlerde aratırıyorum senin bildiğin göbek eritmek için püf noktalar var mı
kızlar ben ölçü almadım gözle görülür fark var. bel ve sırtın yan kısımları epey gitti. yalnız artık 3 video yetmiyor. hani ilk 3-4 gün nasıl ağrıdı yanlarımız hatırlarsınızama şimdi zerre etki etmiyor. ne yapsak yanına 4. benzer bir videomu bulsak yada sayıyımı artırsak ?
kizlar merhaba,leslie bu gun bulamadim hayret.bana yazin lutfen sayfasini:44::44:
tatlim hepsini 2 ser kez yapmaya calis bak bakalim noluyo 3. videoya gectiginde geberiyosun
bugünde tamamdır çıtırlar
1.video 2 defa
2. video 1 defa
3.video 2 defa
yapıldı