Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

selamm

oo maşallah bu ne azim hatunlar

dün bende yarım saat yürüyüş yaptım

sonra videolardan 2 tane yaptım

bugünde eşim seminerde şehir dışında

3 videoyuda yaptım

yarın nivea+video şeklinde gidicem :KK42:

selamm

oo maşallah bu ne azim hatunlar

dün bende yarım saat yürüyüş yaptım

sonra videolardan 2 tane yaptım

bugünde eşim seminerde şehir dışında

3 videoyuda yaptım

yarın nivea+video şeklinde gidicem :KK42:

Yaz geliyor yaz :KK1: Azim şart. Ama ne yalan söyleyim buraya girdiğimde daha da motive oluyorum.. :KK61:

$vaso-vilegas-bikini-kanoni-1.jpg

boyle olucaz baska yolu yok:KK15::KK47:

rica ederim valla çok hoşuma gitti birde hep aynı videolardan sıkılırsak diye arada bunlardanda yapmak lazım. ama 38 dk sürekli hızlı bir şekilde yapmak kondisyon ister. bugün bu 38dk olanı deneyecek varmı aramızda ? ve ortalama kaç kalori yaktırır tahmini olan ? :KK14:

rica ederim valla çok hoşuma gitti birde hep aynı videolardan sıkılırsak diye arada bunlardanda yapmak lazım. ama 38 dk sürekli hızlı bir şekilde yapmak kondisyon ister. bugün bu 38dk olanı deneyecek varmı aramızda ? ve ortalama kaç kalori yaktırır tahmini olan ? :KK14:

ben Ece'nin videolarda rahatsızlandıysam bunda hastanelik olurum :KK1:

Bence rahat 300-400 kl yaktırır canım. Acayip hızlı baksana:KK53:

canlarim biz 1. ve 2. videyu ikiser kez 3. yu de birkez yaptigimizda 50 dk ya yakin spor yapiyoruuuzz bunu da yapariz :KK4: ama once vucudum bu tempoya bi alissin daha sonra artik bir gun 38 dklik bir gun de bizim 3 videolari yapariz ne dersiniz :)

azmettim bende başliicam

basla canimm basla durdugun hataa:KK9:

canlarim biz 1. ve 2. videoyu ikiser kez 3. yu de birkez yaptigimizda 50 dk ya yakin spor yapiyoruuuzz bunu da yapariz :KK4: ama once vucudum bu tempoya bi alissin daha sonra artik bir gun 38 dklik bir gun de bizim 3 videolari yapariz ne dersiniz :)

azmettim bende başliicam

basla canimm basla durdugun hataa:KK9:

selam.kizlar cok yoruluyor insan ben bu gun 2 mile leslie yapdim.birazda digerlerinie yapacam.am birer birer cok yoruluyorum.vucudum alissin daha da arttiririm herhalde,kolay gelsin citirlar.....:KK66::KK66::KK66:

selam.kizlar cok yoruluyor insan ben bu gun 2 mile leslie yapdim.birazda digerlerinie yapacam.am birer birer cok yoruluyorum.vucudum alissin daha da arttiririm herhalde,kolay gelsin citirlar.....:KK66::KK66::KK66:

zamanla olur canim leslieyle videolari ayni gun yaptimmi canim cikiyor zaten benim ama canimiz cikmasa bu sefer de ise yaramazdi :KK9:

bende fitnese yazildim bakalim sonuc alabilecekmiyim

hadi bakalim canim ins sende eritirsin:KK16:

Ben simdi leslieyle yuruyceem :emir_bebek:

KIZLAR ALT KARNIM YANIYO RESMEN TEKRAR PAYLASIYORUM LINKI OTURDUGUNUZ YERDEN YAPABILIRSINIZ

HIT IT and tell me where you DID IT!! (25 seated crunches) | Facebook

ee hani kimse aksam sporunu yapmadi mi:26: ben leslie'yle dort mile yurudum ders calisirken de alt karin calisicam vucudumu bu haliyle bile cok seviyorum! dusuk bel izlerim gitti cook az bisey belli oluyo yandan bakinca ama onden hicbisey yok yuvarlacik olduuu kalcamm :21::21:

X