Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

kızlar geberdimmmmmmmmmm 38 dk yı yaptım inanın öyle yoruldum ki düşüp bayılacağımı sandım. belki sizde bu kadar yorgunluk yapmayabilir çünkü vücudumda 20-25 kg fazlalık var. bitirdi beni...

38 dk dan sonra 1 kerede 1. videoyu yaptım. 1.video onun yanında ısınma hareketi gibi kaldı resmen.

feciydi..

şimdilik bu kadar

ay ciddi misiin aman canim ben baslamiyorum o zaman buna haziranin 1 inden itibaren leslie bizim videolar ve 38 dakikaligi bir arada yapar kendimi gebertir oyle de plajlara atarim ondan once yapamam enerjiye ihtiyacim var beniim nasi calisicam

evet Adrianacım beter bir videoydu. 10.dk da acayip terlemeye başladım :))) bir ara gücüm tükendi hatta. onlar tepinirken baygın gözlerle bir kaç saniye onları izledim. dedim benim neyim eksik hatta bi ton fazlalığım var diyerek yılmadım ama biliyormusun bugünden sonra bu 38 dk olanı tekrar ne zaman yaparım bilemiyorum hergün yapıldığını düşünsene vauuwww

bak cok mantikli dusunuyosuun 1 ay hergun yapsak ohoo 2 kati daha fazla eririz ama bence biz bi bu hareketleri cocuk oyuncagi yaa diyinceye kadar yapalim daha sonra level atlariz

bak cok mantikli dusunuyosuun 1 ay hergun yapsak ohoo 2 kati daha fazla eririz ama bence biz bi bu hareketleri cocuk oyuncagi yaa diyinceye kadar yapalim daha sonra level atlariz

Ben henüz daha hiç denemedim bu videoda ki hareketleri ama sizin yazdıklarınızı okuyunca baya heveslendim. yarın bende deniycem nasip olursa. ah bi de havalar iyce ısınsada fazla fazla terlesek, susasak suyuda bol bol içsek. Bir an önce atsak şu kiloları ne güzel olur..

eveet artik sende incelen kizlar arasina katildiin burdan sonra vazgecmek yok tas gibi olana kadar bizimlesin

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım birazdan spora geçeceğim..

Ece'ciiiim sende uyanıksın canım

evet tatlisim gunaydinn

okul yine basladi seninle erkenden spor yapamiyorum artik
bende aksamlari iki kati yaparim
hepimizee bol sporlu mutlu gunler diliyorum!

sporun sabahı akşamı olmaz üzülme sen. Okulda da beyin sporu yapıyorsun bende sporumu yaptım ders çalışacağım artık. gördün mü aramızda pek fark yok :) İyi dersler sana canım.

off off öldüm kızlarrr

selam bu arada

arkadaşın eklediği videoyu yaptım çok fena o videoo :))

daha sonra sondan ikisini 2 sini yaptım

çok yoruldumm

acayip ter akıttımm valla

şimdi ben duşa giricem hemen

kızlar çok yaptım sanırım bi gelişmeyle birlikte müthiş bi ağrı var
gülerken bile yan kaslarım ağrıyoo gülemiyormmmmmm

iyi geceler citirlar.ben bu gun spor falan yapamadim.ayagimin alti agriyor yere basamiyorum.neden acaba?birazdan mekik felan cekicem.onun yerine.bos durmak yok........

kızlar çok yaptım sanırım bi gelişmeyle birlikte müthiş bi ağrı var
gülerken bile yan kaslarım ağrıyoo gülemiyormmmmmm

benim bir arkadasim da ayni durumda agrisindan okula gidememis onu da gaza getirdim ama simdi kiz tovbe etmesin

ben daha ders calismak zorundayim ne zaman yapabilirim sporumu bilmiyorum sabahin koru de olsa yapicam ama bi birakirsam bidaha duzene oturtamam

iyi geceler citirlar.ben bu gun spor falan yapamadim.ayagimin alti agriyor yere basamiyorum.neden acaba?birazdan mekik felan cekicem.onun yerine.bos durmak yok........

canim sende leslieyle yuruyomusun ben leslieyle yururken ayagimi ne sekle sokuyosam bende de agriyo ama sonrasinda yok yani dayanilmicak gibi de agrimiyo zaten

canim sende leslieyle yuruyomusun ben leslieyle yururken ayagimi ne sekle sokuyosam bende de agriyo ama sonrasinda yok yani dayanilmicak gibi de agrimiyo zaten

evet canim leslie yuruyorum.ayin 22 beri ama dune kadar 1 mile yapiyordum,dun 2 mile yurudum.belkide ondandin.cok fena tek ayak ustunde duruyorum.esim sabaha gecer diyor.hayatimda hic spor yapmadim.vucut alisiyor herhalde,,,,,,,,,,,,,:44::44::44:

evet canim leslie yuruyorum.ayin 22 beri ama dune kadar 1 mile yapiyordum,dun 2 mile yurudum.belkide ondandin.cok fena tek ayak ustunde duruyorum.esim sabaha gecer diyor.hayatimda hic spor yapmadim.vucut alisiyor herhalde,,,,,,,,,,,,,:44::44::44:

hee o zaman gecer canim sende yoruldukca benim gibi yamuk basiyorsundur daha dikkat edersin bundan sonaa biseycik olmaz :)

ben daha ders calismak zorundayim ne zaman yapabilirim sporumu bilmiyorum sabahin koru de olsa yapicam ama bi birakirsam bidaha duzene oturtamam

evet ya sabah akşam demeden boşlukta yapmak gerek yoksa bozuldumu olmuyo tekrar ben hala uğraşıyorum belirli bi saatte yapayım diye ama ancak akşamları vakit buluyorym gerçi spor yapıyorum ardından sıcak bi banyo oooo daha yatağa yatmadan uyumuş oluyorum fenada olmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…