- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Benm göbeğim belim maşallah kendini aştılar.. Ben bunları yaparken ayakta duramıyorum ya dengemde bi sorun var galbahemen yoruluyorum nefesim kesiliyo sanki 60 yaşında nineyim. halbuki daha 18 yaşındayım selülit göbek bel başım dertte yazın nasıl sevgilimle denize girerim bilmiyorummm çok iğrencim
selam kızlar
bende hergn spor yapıyorum haftanın 5 günü
sabah aşam sirkeli ılık su içiyorum
öğlen veya akşam bu egzersizleri yapayım dedim
biraz önce son ikisini yaptım çok hrika
siz nasıl yapıyosunuz 3 ünü bir mi yoksa tek mi yapıyosunuz
benimde göbeğim var malesef çook olmasad kilo konusunda takıntılı biriyim
bende takıntılıyım canım ve bu konuda diğer arkadaşlarda
ben sırayla yapıyorum ilk lastikle pilatese başlıyorum ısınıyorum
sonra su içip bunlara geçiyorumsırasıylada 3er defa yapıyorum
kendine haksızlık etme cnm bence çok güzelsin fizikte forma sokulmucak bişi değil
benim boyum 1.71 falan kilomda 50 hiç fazlalığım olmadı halde yanlarım var biraz
ağlıcam böle sinirden
göbek daha kolay eritiliyomuş hem
yediklerine dikkat edip burda hareketleri yaparsınn ohh olursun taş :90::90::116:
zaten göbeğin biraz üstünden ölçtüm 60 geliyodu şimdi 59 geliyo ama senin dediğin gibi ölçeyim bide cnm
offf bende sevinmiştim :84::78:
selam kızlar
bende hergn spor yapıyorum haftanın 5 günü
sabah aşam sirkeli ılık su içiyorum
öğlen veya akşam bu egzersizleri yapayım dedim
biraz önce son ikisini yaptım çok hrika
siz nasıl yapıyosunuz 3 ünü bir mi yoksa tek mi yapıyosunuz
benimde göbeğim var malesef çook olmasad kilo konusunda takıntılı biriyim
Banyodan cikip tartildiiim vee 58 kilodan 56.5 a dustugumu gordum:13:
oo süper hareketler çok iyi cidden
peki ne zamandan beri yapıyorsun canım ??
Sadece bir kaç videoya takılıp kalmanıza gerek yok kızlar, bir gün onları diğer gün başka videoları deneyin, hem farklı farklı kas gruplarınızı çalıştırmış olursunuz hem de tüm vücudunuz şekillenir :)
Bugün sadece ip atladım şimdi Leslie'yle yürüyeceğim yarım simiti devirdim zatenAma olsun pişman değilim çokta güzeldi eritirim ben onu şimdi
Sadece bir kaç videoya takılıp kalmanıza gerek yok kızlar, bir gün onları diğer gün başka videoları deneyin, hem farklı farklı kas gruplarınızı çalıştırmış olursunuz hem de tüm vücudunuz şekillenir :)
aa canim senin bu topige baktim simdi ben http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv.html o kadini gormustum ama cesaret edip yapamadim cok kasli anam o neci diye hahahamerak ettim aksama yapabilirsem yapicam
afiyet olsuun caniim bende simdi yemegimi yedim ama doymadim yaaa biseyler daha yiceem canim tatli cekmeye basladi bi turlu regl de olamiyorum siskinlik var agri var kendisi yok veletintatli krizim gelmeden yavastan yiyim ben
videolari paylastigimdan beri canim ocakti sanirim :)
diyete de basladim ben o yuzden kilo verdim videolardan sonra acikip hayvan gibi yedigim icin diyet sart oldu
canim o fotograftaki sen degilsin dimiarada pilates arada leslie arada bu videolari karistirmaya calisiyorum canim bende
çok zayıfsın canm daha ne olsunben boyum 1.55 kilomu tartılmak istemiyorum istesem de tartı yok moralim bozulmuyo hem yani ben 55 civarı varımdır kilo olarak benm yanlar göbek ++ çatlak selülit ameliyat lazım bana heralde ya
olsuun canim su an 59 cm belle en ince olan sensin bu topiktebence sen gobek deligini olc sanirim inceltmek istedigin kisim orasidir 59 u daha nereye indircen birde simitler varsa altta ustte oralari da olcebilirsin bak bakalim ne kadar eriyecek
tatlim ben yapabildigim kadar yapiyorumilk zamanlar 1 2 3 sirasiyla yapiyordum simdi 1,1 2,2 ve 3 yapiyorum ama bugun sadece 1,1,2 yapabildim bacaklarim yaniyoo cok fenayim her gun yaptigim icin arada bir dinlendirmek lazim vucudu bazen cani cikiyo Bugunluk bana bu kadar yeter sanirim oturdugum yerde hala bacaklarim sizliyo
pilatesi birakmaao cok iyi geliyo
kizlar kesinlikle KORSE GIYEREK YAPMAYI DENEYIN 2 KATI TER ATIYORUM BEN