Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

selam kızlar

bende hergn spor yapıyorum haftanın 5 günü

sabah aşam sirkeli ılık su içiyorum

öğlen veya akşam bu egzersizleri yapayım dedim

biraz önce son ikisini yaptım çok hrika

siz nasıl yapıyosunuz 3 ünü bir mi yoksa tek mi yapıyosunuz

benimde göbeğim var malesef çook olmasad kilo konusunda takıntılı biriyim

kendine haksızlık etme cnm bence çok güzelsin fizikte forma sokulmucak bişi değil
benim boyum 1.71 falan kilomda 50 hiç fazlalığım olmadı halde yanlarım var biraz
ağlıcam böle sinirden
göbek daha kolay eritiliyomuş hem
yediklerine dikkat edip burda hareketleri yaparsınn ohh olursun taş :90::90::116:

bende takıntılıyım canım ve bu konuda diğer arkadaşlarda
ben sırayla yapıyorum ilk lastikle pilatese başlıyorum ısınıyorum
sonra su içip bunlara geçiyorum sırasıylada 3er defa yapıyorum

bende takıntılıyım canım ve bu konuda diğer arkadaşlarda
ben sırayla yapıyorum ilk lastikle pilatese başlıyorum ısınıyorum
sonra su içip bunlara geçiyorum sırasıylada 3er defa yapıyorum

anladım canım

bende sabahları niveanın egzersizini yapıyorum

öğlende bunlardan yapayım dedim daha yeni görebildim topiği

yaptım da hem eğlenceli hemde gerçekten işe yarar

bu arada bende 2 sene pilates yaptım çok severim yine yapıyorum arada ama tekrar başlamayı düşünüyorum

yeni evlendim 5-6 kilo fazlalığım var onları eriteyim istiyorum

çok zayıfsın canm daha ne olsun ben boyum 1.55 kilomu tartılmak istemiyorum istesem de tartı yok moralim bozulmuyo hem yani ben 55 civarı varımdır kilo olarak benm yanlar göbek ++ çatlak selülit ameliyat lazım bana heralde ya

zaten göbeğin biraz üstünden ölçtüm 60 geliyodu şimdi 59 geliyo ama senin dediğin gibi ölçeyim bide cnm
offf bende sevinmiştim :84::78:

olsuun canim su an 59 cm belle en ince olan sensin bu topikte bence sen gobek deligini olc sanirim inceltmek istedigin kisim orasidir 59 u daha nereye indircen birde simitler varsa altta ustte oralari da olcebilirsin bak bakalim ne kadar eriyecek

tatlim ben yapabildigim kadar yapiyorum ilk zamanlar 1 2 3 sirasiyla yapiyordum simdi 1,1 2,2 ve 3 yapiyorum ama bugun sadece 1,1,2 yapabildim bacaklarim yaniyoo cok fenayim her gun yaptigim icin arada bir dinlendirmek lazim vucudu bazen cani cikiyo Bugunluk bana bu kadar yeter sanirim oturdugum yerde hala bacaklarim sizliyo

pilatesi birakmaa o cok iyi geliyo

kizlar kesinlikle KORSE GIYEREK YAPMAYI DENEYIN 2 KATI TER ATIYORUM BEN

Sadece bir kaç videoya takılıp kalmanıza gerek yok kızlar, bir gün onları diğer gün başka videoları deneyin, hem farklı farklı kas gruplarınızı çalıştırmış olursunuz hem de tüm vücudunuz şekillenir :)

oo süper hareketler çok iyi cidden

peki ne zamandan beri yapıyorsun canım ??

videolari paylastigimdan beri canim ocakti sanirim :)
diyete de basladim ben o yuzden kilo verdim videolardan sonra acikip hayvan gibi yedigim icin diyet sart oldu

canim o fotograftaki sen degilsin dimi arada pilates arada leslie arada bu videolari karistirmaya calisiyorum canim bende

Bugün sadece ip atladım şimdi Leslie'yle yürüyeceğim yarım simiti devirdim zaten Ama olsun pişman değilim çokta güzeldi eritirim ben onu şimdi

Bugün sadece ip atladım şimdi Leslie'yle yürüyeceğim yarım simiti devirdim zaten Ama olsun pişman değilim çokta güzeldi eritirim ben onu şimdi

afiyet olsuun caniim bende simdi yemegimi yedim ama doymadim yaaa biseyler daha yiceem canim tatli cekmeye basladi bi turlu regl de olamiyorum siskinlik var agri var kendisi yok veletin tatli krizim gelmeden yavastan yiyim ben

afiyet olsuun caniim bende simdi yemegimi yedim ama doymadim yaaa biseyler daha yiceem canim tatli cekmeye basladi bi turlu regl de olamiyorum siskinlik var agri var kendisi yok veletin tatli krizim gelmeden yavastan yiyim ben

Bir bitter çikolata işi çözer canım. Tablet olanlardan al ağzına al emerek ye nefsini körelt en azından.

Ben spora geçeyim..

anladımm canım bende diyet yapıyorum diyetle desteklemek lazım zaten

benimde yanlarım var pantolon giyince farkediliyo :26::26::26:
nasıl geçicek bunlar bilmiyorum ama bana yapıştı resmenn :26:

erimiyooo
hiç bi fark yok yanlar göbekten ölçünde 69 geldi ne kadar dengesiz vicudum bel orantım var
ben pilateste popomu top gibi yaptım 5 ayda çok yararlı cidden resimlermi koyarım bi ara
bu simitler geçmiyo geçmiyoo yapıştı kaldı off :84::84::95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…