canim benim cok yorgunsan yapma o zaman da bikiyor insan. sadece 1 gun ara vermekle bisey olmaz 2 gunu de gecirmemeye calisiyorum ben :)
canim hareketleri yaparken cok agriyorsa eger 1 gun ara verebilirsin ben ilk haftami o sekilde tamamladim
cok sagol canim yaa sen nedense bana cok moral veriyosun :13: simdi leslie yi indiriyorum bende hemen birazdan yaparim
diyet yapiyorum ayni zamanda listemi hazirladim :) cuma gunu odul olarak cikolata veya pizza yicem ikisinden vazgecemiyorum
AMAN KIZLAR COK DIKKAT EDIN TABI KI SPOR YAPTIGIMIZ ICIN DAHA FAZLA YIYORUZ AMA SAKIN BENIM GIBI KILO ALMAYIN SIZ
bir sitede okudum yag eritmek icin yenmesi gereken 20 sey diye tabi hepsi kolay bulunacak seyler degildi ben bize uygun olanlari yazdim hemen sizle de paylasiyorum ben bunlarin disina pek cikmamaya calisacagim.
1. Yumurta
2. yogurt
3. ceviz, findik turu seyler
4. kirmizi et
5. brokoli
6. ispanak
7. hindi
8. domates
9. portakal
10. elma
11. havuc
12. Su (vucudumuzdaki su azaldiginda vucut suyu da depolamaya basliyormus bide bu yuzden sismeyelim
)
13. yesil cay - ama pakette olanlardan degil dogalini alip hazirmaliymisiz.
He birde 3 saatte bir biseyler yemek cok onemliymis diger turlu 1 oturusta daha fazla yiyip daha cok yag depolanmasina sebep oluyormus
ben surekli sut icmeye basladim tok tutsun diye :)