Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

3 mili hiç durmadan yaptığında tatlı bir yorgunluk oluyor üstünde. Leslie iyi ya ben sevdim. Bu arada 2,5 saatten az 3 saatten fazla aç kalma. Aşırı yemek yemek anlamına gelmiyor bu. kahvaltı yap 2,5 saat sonra nesfit ye, 2,5 saat sonra öğle yemeği 2,5 saat sonra meyve veya yoğurt 2,5 saat sonra akşam yemeği sonra yatmadan 2 saat önce meyve ve tarçınlı süt. [tarçın yağ yakımını hızlandırıyor. :KK34:]

guzelmis evet benim sirtim ter icinde kaldi :)

tamam o zmn 2.5 saat kuralini unutmuyorum vucuduma bakiyorum da hersey tam kivaminda :KK70: kivrim kalca gogus gobegimi icime cektimmi tam istedigim vucud bu sekilde diyetle gecer heralde :)

Selam konuyu gördüm dikkatimi çekti. Ben de yarın sabah videoları yapmaya başlayacağım. Bakalım ne olacak. İnşallah ineğine gobisim

basla tatlim sende cok kolay gelsin hepimize bak bu saat oldu hala spor yapiyoruz biz :KK70: artik biz eritmeyelim de kim eritsin :KK9::KK9:

eveettt diyetim hayirli ugurlu olsuuun ekmeksiz cok garip geldi ve hayatimda ilk defa sekersiz cay icebildiim :)

simdi leslieyle yuruycem aksama da dans edicem tamamdir :)
pilates yaptigim gun leslie'yi yapmiyim diyorum ne dersiniz?

her yerim ağrıyoo gülerken belimin yanları ağrıyooo :KK14:
napıcam böyle bilmiyorum sabahları pilates yapıyorum top ve lastikle
akşamları dans tv falan izlerkende mekik çekiyorum ama çok yüklendim sanırım fena ağrıyo
öğleleri salata yiyorum akşamda bi elmayla geçiştiriyorum caaanımmm çikolatalarım cipslerimde yeğenimin mideye iniyoo :KK25::KK25:
ama olsun çok fit bi hatun olcam benn :KK53::KK53::KK53:

günaydın çıtır hatunlar
dün annemlerde kalmıştım ondan dolayı
videoları yapamadım
ama annemlerim spor salonları var ordaa 1 saat spor yaptım
sanırım bir kaybım yok diye düşünüyorum
bugünde birazdan başlıcam inş

Aferim bizeee duzenli yapmaya devam ediyoruz :))

ben leslieyle yuruyusumu bitirdiim tekrar olctum gobisimii evet valla 71 cm :) bide uzuluyodum dun kilo aldim diye kilo almama ragmen 71 cm im hihoooyyt :21::21: simdi bide kilomu vericeem daha da inceliceemmm

Hepinize bool sporlu mutlu mesut bir gun diliyoruum!:KK16:

ben leslieyle yuruyusumu bitirdiim tekrar olctum gobisimii evet valla 71 cm :) bide uzuluyodum dun kilo aldim diye kilo almama ragmen 71 cm im hihoooyyt :21::21: simdi bide kilomu vericeem daha da inceliceemmm

ay ne güzel incelmişsin
kilo vermekte çnemli ama bence vücudun toparlanması daha önemli
bi aferinde san
durmak yok yola devammm

SİZ nasıl tartılıosunuz? ben kalktığımda tuvalete cıkıp tartılıorum 58 geliorum.bu benim doğru kilommu? akşamları da 60 geliorum :) nasıl ölçmeli kiloyu? bu arada boyum 169

SİZ nasıl tartılıosunuz? ben kalktığımda tuvalete cıkıp tartılıorum 58 geliorum.bu benim doğru kilommu? akşamları da 60 geliorum :) nasıl ölçmeli kiloyu? bu arada boyum 169

asıl doğru kilon sabah aç karna çamaşırlarınızla tartıldığınızda çıkandır. Hatta banyo yapıp bu şekilde tartılmakda denilebilir.

eveettt diyetim hayirli ugurlu olsuuun ekmeksiz cok garip geldi ve hayatimda ilk defa sekersiz cay icebildiim :)

simdi leslieyle yuruycem aksama da dans edicem tamamdir :)
pilates yaptigim gun leslie'yi yapmiyim diyorum ne dersiniz?

Çok yüklenme tabii canım ama sabah birini akşam birini yapabilirsin bence.

Ohh ohh maşallah önemli olan sıkılaşmak zaten. Sen pilatesi nasıl yapıyorsun canım?

bugünde yaptım
bi aferinde bana
Çıtır anne olacaksın yakında :) Bende yapacağım birazdan. Zaten şu ev işleri bütün sporlara bedel :KK6:

Çok yüklenme tabii canım ama sabah birini akşam birini yapabilirsin bence.

Ohh ohh maşallah önemli olan sıkılaşmak zaten. Sen pilatesi nasıl yapıyorsun canım?

canimm ben pilatesi ordan burdan hareketleri kafamda karistirarak yapiyorum benim en sevdiklerimi vucuduma iyi gelenleri fln ama en fazla 40 dk yi buluyor ben yaptigim zaman. birde internette birtane bulmustum ve de ebru salli'ninki var kafama gore yapiyorum yani. ama soyle bi sorunum var salonda yaptigim zaman vucudumu cok daha fazla calismis buluyorum evde yaptigim zaman hic agri fln olmuyor cok etkili yapamiyorum sanirim evde :KK43:

Kizlar bir itirafta bulunucam diyeti bozdum :KK70: ya evde yemek olmadigi zaman ne yiyorsunuz kizlar ya? annem yapiyo yemek anneme de kalkip bugun bana etli fasulye yap fln diyemedim yani zaten disari cikti kadin da :KK70: bende oturdum kucucuk kek ve kolayi mideye indirdim ama o kadar az yedimki korkudan :KK70: hala acim napiyim ben :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

simdi gidip salata yapiyim bari ispanakli saat 6 (buranin saati kizlar k. bakmayin )da da onu yerim olur mu su diyet isini bi beceremiyorum ya:KK35:

Son düzenleme:
Kizlar bir itirafta bulunucam diyeti bozdum :KK70: ya evde yemek olmadigi zaman ne yiyorsunuz kizlar ya? annem yapiyo yemek anneme de kalkip bugun bana etli fasulye yap fln diyemedim yani zaten disari cikti kadin da :KK70: bende oturdum kucucuk kek ve kolayi mideye indirdim ama o kadar az yedimki korkudan :KK70: hala acim napiyim ben :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

simdi gidip salata yapiyim bari ispanakli saat 6 (buranin saati kizlar k. bakmayin )da da onu yerim olur mu su diyet isini bi beceremiyorum ya:KK35:

ooh afiyet olsun tatlım arada kaçamak yapmak lazım.

bugün bende bütün gün dışarıdaydım normalde diyet değil ama yediklerime dikkat ediyorum ve hergün sporumu yapıyorum bu yüzden 8 günde 1,5 kg vermişim fakat bugün 3 saat uykuyla tüm gün yürüdüm dolaştım ve eve gelince inanmayacaksınız ama 3 paket fıstıklı çikolata yedim. iştahımı kapadı yemek yiyemedim. yürümekten her yerim ağrıyor sanırım bugün spora vakit ayıramayacağım. inş bu 1 defalığa mahsus bir kaçamak olur diyorum :KK6:

veee videoları 1 - 2 - 1 şeklinde uygulayıp 3. videodaki sağ dirseği sağ popoyla sol dirseği sol popoya değdirme olan kısmı yapıyorum. bugün bir elbise denedim resmen belden gitmiş kızlar. bu videoları yapmayı düşünen varsa hiç beklemesin başlasın :KK53:

Adriana ya sonsuz teşekkürlerrrr

ooh afiyet olsun tatlım arada kaçamak yapmak lazım.

bugün bende bütün gün dışarıdaydım normalde diyet değil ama yediklerime dikkat ediyorum ve hergün sporumu yapıyorum bu yüzden 8 günde 1,5 kg vermişim fakat bugün 3 saat uykuyla tüm gün yürüdüm dolaştım ve eve gelince inanmayacaksınız ama 3 paket fıstıklı çikolata yedim. iştahımı kapadı yemek yiyemedim. yürümekten her yerim ağrıyor sanırım bugün spora vakit ayıramayacağım. inş bu 1 defalığa mahsus bir kaçamak olur diyorum :KK6:

veee videoları 1 - 2 - 1 şeklinde uygulayıp 3. videodaki sağ dirseği sağ popoyla sol dirseği sol popoya değdirme olan kısmı yapıyorum. bugün bir elbise denedim resmen belden gitmiş kızlar. bu videoları yapmayı düşünen varsa hiç beklemesin başlasın :KK53:

Adriana ya sonsuz teşekkürlerrrr

ay canim cok sevindiiiimm :13: esas benimle beraber bu aciya katlandiginiz icin ben size tesekkur ederim :KK16: birbirimize destek ola ola yapmak daha farkli oluyo :nazar: ins yaza kadar daha da guzellesicez:KK9:

Evde yemek olmayınca yemek yapıyoruz tatlım :KK1: hiç olmadı patates haşlayıp yeseydin. Neyse kaçamak yapmak lazım bazen tabii alışkanlık haline getirmeden. WAFER incelmiş bende yapmak istiyorum bu videolardan yaa:KK5:

X