Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Evde yemek olmayınca yemek yapıyoruz tatlım hiç olmadı patates haşlayıp yeseydin. Neyse kaçamak yapmak lazım bazen tabii alışkanlık haline getirmeden. WAFER incelmiş bende yapmak istiyorum bu videolardan yaa

Sorun su ki hala yemek yapmasini bilmiyorum:18: ama salata yaptim yediiim ikisininde glisemik miydi o indeksi 45in altinda hala diyetteyim yani bugun son baska bisi yemicem yalniz 1.5 lt su bitirdim daha dans edicme bi o kadar daha rahat icerim caniiimcim bence sende yapmalisin 5 dkcik o kaburga hareketini yap bakalim bu aksam sonrada videolara gec belki artik acimaz? ben sana dua ediyorum bak burdan gulenkalpin kaburgasi acimasin amin hadi canim bi kez daha dene

arada kaçamak yapmak guzeldr cnm bn 3 haftadr 8den snra yemıyorum tatlı ekmek ve plavı azaltarak 3 kilo verdim göbek de halyle gtti tabi hergun spor yapıyrm.anladm kikilo vermedn gtmıyo göbekler

arada kaçamak yapmak guzeldr cnm bn 3 haftadr 8den snra yemıyorum tatlı ekmek ve plavı azaltarak 3 kilo verdim göbek de halyle gtti tabi hergun spor yapıyrm.anladm kikilo vermedn gtmıyo göbekler

ay ne guzeell oh oh guzel haberler gelmeye devam ediyo :) Bu videolari yapiyorsun dimi canim sende?

bende sabah leslie'yle yurudugum icin sanirim 1. videoyu 2 kez 2. videoyu 1 kez yaptim bacaklarimin titremesinden dolayi 3. yu yapamadim ve sanirim atesim cikti yuzumden ter omzuma dusuyo resmen

kizlar olculerinde azalma olanlar paylassin bizlerle bize de motivasyon oluyoo hem

ben bu hareketlere devam ettım ve artık bıraz daha tempolu bi hayatım oldugu için 3 kilo vermişim arkadaşlar. ayrıca başladığım haftalara görede bütün ölçülerimde 2cm e yakın incelme var hatta simit kısımları 4e çıkıyo haftalık bilgimi vereyim dedim :)

kızlaaaarrrrrr müjdeee zor kapanan gömleğim kolaylıkla kapandı az önce yalnız belden gidiyor göbek biraz yerinde sayıyor napcezz

valla bende bi iki eteğime sığdım :) belden gidiyo ama ordan sonra göbektende kayboluyo merak etme benim göbek bildiğin gözle görülür şekilde indi şiş değil eskisi gibi. Bu gün bi haftam doldu ara verdiğim için ikinci haftam diyebiliriiz.

:) vay be bildiğin kaslı oluyoruz yahu bende cekıyorum hemen fotograf super fıkır hem boylelııkle okuyanlarda farkı gormus olurlar ınandırıcılık artar :)

Bu bir ruyaysa beni kimse uyandirmasin bu nasi guzel bisey yaa resmen hepimiz eriyoruuz kizlaaarrr! Bende littleapril nerde birakti heralde diye dusunuyodum kendi kendime meger incelmissin hihihi
mekik cekerek gecirdigim gobekli 2 yilima yanarim

bende su an ego tatmini yapiyorum elbiselerimi giyip giyip cikariyorum mutluluk bu

Son düzenleme:

Olsun canım isteyince neler yapıyoruz bak öğrenirsin hem araştır diyet yemekleri falan yap kendine En iyisi önce senin söylediğin hareketleri ben yapayım sonra deneyeyim bakalım durum ne. Amin canım amin çok tatlısın

Vay vay vaaay çok sevindim canım ya. Yavaş yavaş yiyoruz bu anahtar kelimemiz ona göre

su sinav bitince annemle boyuna yemek yapicam zaten de simdi bulasmiyorum hihii sende cok tatlisin canim beniim pozitif enerjin yeter

TARİH:21 Şubat

Boy: hala aynı
Kilo: Tartıya bir pil alamadım ama sanki eksildi hissediyorum
Bel: 66
Göbek:76,5
Basen:92
Üst bacak:53 ama sıkılaştı ve şekillendi

TARİH:21 Şubat

Boy: hala aynı
Kilo: Tartıya bir pil alamadım ama sanki eksildi hissediyorum
Bel: 66
Göbek:76,5
Basen:92
Üst bacak:53 ama sıkılaştı ve şekillendi

ayy belin benim idealiimmm yaza kadarr 65 olsun yeter diyorum
ve en onemliside gobekten gittigine gore sekli gercekten daha guzel olmustur aman nazar degmesiin ya benim bacakta da degisiklik var sanirim ama olcmemistim cok daha duzgun etli ama daha duzgun gozukuyo onceden cilizligindan sikayet ederdim :)

Son düzenleme:

İnsanoğlunun yaratılışında var bu doyumsuzluk her şeyi istiyoruz bak benim 66 ben istiyorum ki 63-64 olsun. 64 olsaydı 60 derdim Ben en iyisi bugün ki sporumu yapayım canım

canım şunu farkettim sadece 1 tane videoda kaburgam acımıyor diğerlerinde felaket acıyor. Bende 3 tane ondan yapayım en güzeli. Bilmiyorum ne kadar işe yarar.

canim hangi video o bikinili olan bende en az bel agrisi yapan acaba sende de mi o eger oyleyse sende onu yap bakalim kaburga hereketlerini yapmaya devam et bi hafta sonra yine dene merak ettim neden boyle oldugunu

canim hangi video o bikinili olan bende en az bel agrisi yapan acaba sende de mi o eger oyleyse sende onu yap bakalim kaburga hereketlerini yapmaya devam et bi hafta sonra yine dene merak ettim neden boyle oldugunu

Evet canım sadece bikiniliyi rahat yapabiliyorum. Bir ara ben acile gitmiştim kaburgam acıyor diye fibromiyalji dedi bir daha gitmemiştim var mı yok mu diye sebep bu olabilir mi diye de düşünüyorum

Günaydın çıtırlaaar

Ben sabah sporumu yaptım da geldim. Daha yakacak çok yağımız var hadii hadii

Evet canım sadece bikiniliyi rahat yapabiliyorum. Bir ara ben acile gitmiştim kaburgam acıyor diye fibromiyalji dedi bir daha gitmemiştim var mı yok mu diye sebep bu olabilir mi diye de düşünüyorum

aa ondan olabilir belki canim hemen okuyorum bende neymis diye ama bence ihmal etmemelisin ciddi bisey olabilir yas ilerledikce normal yururken bile agri yapabilir ben belimin agrisi icin kac aydirr fiziktedaviye gidiyorum aman gecsinde basima bela olmasin diye bu sitede guzel anlatiyo bana seninki *kucuk b sikkinda (belirtileri) aciklanmis gibi geldi bi bak istersen :)

Hastalık Belirtileri

Günaydın çıtırlaaar

Ben sabah sporumu yaptım da geldim. Daha yakacak çok yağımız var hadii hadii

Sana da gunayyydiiin kuzuumm ben daha kahvaltimi edicem de yapicam

Herkese gunaydiin

Son düzenleme:

yok yok bırakmadım ya ilk hafta yaptım sonra tatile gittim annemin yanına rahatsızlandı da biraz orda internete vakit bulamadım. sonra geri döndüm bu hafta. yeni bi işe başladım acayip yoğun geçti sabah9 akşam 7. eee yolda olunca ancak geliyorum eve bildiğin ölü gibi oldum ama artık düzeldi :) mekik kısmına katılıyorum o kadar eziyet boşa ama bu kareketlerin yanında bide uzun yürüyüş yapabilsek varya o kadınlardan önde gideriz ben size söyleyeyim kızlar

Vay vay vaaay çok sevindim canım ya. Yavaş yavaş yiyoruz bu anahtar kelimemiz ona göre

evet aynen öyle artık bildiğin aheste aheste yemek yiyorum. tabibazen hızlı kaçıyo ama :26: hemen düzeltiyorum :)

siz amma erkenccisiniz yahu ben kalktım ama daha spor yapmadım birazdan inşallah sonrada direkt okula çıkacam .. hadi hazırlanayım da geç kalmayayım akşam görüşürük kızlarrr

Araştırdın mı birde kıyamam ya harikasın valla :) Pilatesle ağrılarım azaldı demiştin demi sen, en iyisi bende başlayayım pilatese:44:

Biz bayanlar hazırlanırken de baya efor harcıyoruz spordan say onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…