- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Evde yemek olmayınca yemek yapıyoruz tatlımhiç olmadı patates haşlayıp yeseydin. Neyse kaçamak yapmak lazım bazen tabii alışkanlık haline getirmeden. WAFER incelmiş bende yapmak istiyorum bu videolardan yaa
Kizlar bir itirafta bulunucam diyeti bozdumya evde yemek olmadigi zaman ne yiyorsunuz kizlar ya? annem yapiyo yemek anneme de kalkip bugun bana etli fasulye yap fln diyemedim yani zaten disari cikti kadin da bende oturdum kucucuk kek ve kolayi mideye indirdim ama o kadar az yedimki korkudan hala acim napiyim ben
simdi gidip salata yapiyim bari ispanakli saat 6 (buranin saati kizlar k. bakmayin )da da onu yerim olur mu su diyet isini bi beceremiyorum ya
arada kaçamak yapmak guzeldr cnm bn 3 haftadr 8den snra yemıyorum tatlı ekmek ve plavı azaltarak 3 kilo verdim göbek de halyle gtti tabi hergun spor yapıyrm.anladm kikilo vermedn gtmıyo göbekler
kızlaaaarrrrrr müjdeee zor kapanan gömleğim kolaylıkla kapandı az önceyalnız belden gidiyor göbek biraz yerinde sayıyor napcezz
tatlim benim paylastigim hareketler kaburgayi kapatmak icin benimkiler kapalii artiikkve spor yaptikca orda da gamze olusuo kasli erkeklerde olur ya vuuuv yalnizz aynneen benim de gobek gitmio bel super ince gozukuyo bizim yaza dogru birazcik kilo vermemiz gerekebilir kardiyo yapmamiz lazim havalar duzelince cikip cikip kosariiz yaza kadar ama aynen kaslari calistirmaya devaaammm
ben bu hareketlere devam ettım ve artık bıraz daha tempolu bi hayatım oldugu için 3 kilo vermişim arkadaşlar. ayrıca başladığım haftalara görede bütün ölçülerimde 2cm e yakın incelme var hatta simit kısımları 4e çıkıyohaftalık bilgimi vereyim dedim :)
:) vay be bildiğin kaslı oluyoruz yahubende cekıyorum hemen fotograf super fıkır hem boylelııkle okuyanlarda farkı gormus olurlar ınandırıcılık artar :)
Sorun su ki hala yemek yapmasini bilmiyorum:18:ama salata yaptim yediiim ikisininde glisemik miydi o indeksi 45in altinda hala diyetteyim yani bugun son baska bisi yemicem yalniz 1.5 lt su bitirdim daha dans edicme bi o kadar daha rahat icerim caniiimcim bence sende yapmalisin 5 dkcik o kaburga hareketini yap bakalim bu aksam sonrada videolara gec belki artik acimaz? ben sana dua ediyorum bak burdan gulenkalpin kaburgasi acimasin amin hadi canim bi kez daha dene
ben bu hareketlere devam ettım ve artık bıraz daha tempolu bi hayatım oldugu için 3 kilo vermişim arkadaşlar. ayrıca başladığım haftalara görede bütün ölçülerimde 2cm e yakın incelme var hatta simit kısımları 4e çıkıyohaftalık bilgimi vereyim dedim :)
valla bende bi iki eteğime sığdım :) belden gidiyo ama ordan sonra göbektende kayboluyo merak etme benim göbek bildiğin gözle görülür şekilde indi şiş değil eskisi gibi. Bu gün bi haftam doldu ara verdiğim için ikinci haftam diyebiliriiz.
:) vay be bildiğin kaslı oluyoruz yahubende cekıyorum hemen fotograf super fıkır hem boylelııkle okuyanlarda farkı gormus olurlar ınandırıcılık artar :)
Olsun canım isteyince neler yapıyoruz bak öğrenirsin hem araştır diyet yemekleri falan yap kendineEn iyisi önce senin söylediğin hareketleri ben yapayım sonra deneyeyim bakalım durum ne. Amin canım amin çok tatlısın
Vay vay vaaay çok sevindim canım ya. Yavaş yavaş yiyoruz bu anahtar kelimemiz ona göre
bende yarın başlıyorum kızlar.
uzun zamandır sizi takip ediyorum. derdim kilo vermek değil sadece sıkı bir vücut.
TARİH: 10 Şubat
boy:162
kilo:52 [en son buydu tartının pili bitti bakamıyorum :) ]
bel:66
göbek:78
basen:93
üst bacak:53
burada ki videolar ve nivea body CD sini uygulucam.
* Ayrıca videolar harika sağolasın canım.
TARİH:21 Şubat
Boy: hala aynı
Kilo: Tartıya bir pil alamadım ama sanki eksildi hissediyorum
Bel: 66
Göbek:76,5
Basen:92
Üst bacak:53 ama sıkılaştı ve şekillendi
ayy belin benim idealiimmmyaza kadarr 65 olsun yeter diyorum
ve en onemliside gobekten gittigine gore sekli gercekten daha guzel olmustur aman nazar degmesiinya benim bacakta da degisiklik var sanirim ama olcmemistim cok daha duzgun etli ama daha duzgun gozukuyo onceden cilizligindan sikayet ederdim :)
İnsanoğlunun yaratılışında var bu doyumsuzluk her şeyi istiyoruzbak benim 66 ben istiyorum ki 63-64 olsun. 64 olsaydı 60 derdim Ben en iyisi bugün ki sporumu yapayım canım
canim hangi video o bikinili olan bende en az bel agrisi yapan acaba sende de mi o eger oyleyse sende onu yap bakalim kaburga hereketlerini yapmaya devam et bi hafta sonra yine dene merak ettim neden boyle oldugunu
Evet canım sadece bikiniliyi rahat yapabiliyorum. Bir ara ben acile gitmiştim kaburgam acıyor diye fibromiyalji dedi bir daha gitmemiştim var mı yok mu diye sebep bu olabilir mi diye de düşünüyorum
Günaydın çıtırlaaar
Ben sabah sporumu yaptım da geldim. Daha yakacak çok yağımız var hadii hadii
Bu bir ruyaysa beni kimse uyandirmasinbu nasi guzel bisey yaa resmen hepimiz eriyoruuz kizlaaarrr! Bende littleapril nerde birakti heralde diye dusunuyodum kendi kendime meger incelmissin hihihi
mekik cekerek gecirdigim gobekli 2 yilima yanarim
bende su an ego tatmini yapiyorum elbiselerimi giyip giyip cikariyorummutluluk bu
Vay vay vaaay çok sevindim canım ya. Yavaş yavaş yiyoruz bu anahtar kelimemiz ona göre
aa ondan olabilir belki canim hemen okuyorum bende neymis diye ama bence ihmal etmemelisin ciddi bisey olabilir yas ilerledikce normal yururken bile agri yapabilir ben belimin agrisi icin kac aydirr fiziktedaviye gidiyorum aman gecsinde basima bela olmasin diyebu sitede guzel anlatiyo bana seninki *kucuk b sikkinda (belirtileri) aciklanmis gibi geldi bi bak istersen :)
Hastalık Belirtileri
Sana da gunayyydiiin kuzuumm ben daha kahvaltimi edicem de yapicam
Herkese gunaydiin
yok yok bırakmadım ya ilk hafta yaptım sonra tatile gittim annemin yanına rahatsızlandı da biraz orda internete vakit bulamadım. sonra geri döndüm bu hafta. yeni bi işe başladım acayip yoğun geçti sabah9 akşam 7. eee yolda olunca ancak geliyorum eve bildiğin ölü gibi oldum ama artık düzeldi :) mekik kısmına katılıyorum o kadar eziyet boşa ama bu kareketlerin yanında bide uzun yürüyüş yapabilsek varya o kadınlardan önde gideriz ben size söyleyeyim kızlar
evet aynen öyle artık bildiğin aheste aheste yemek yiyorum. tabibazen hızlı kaçıyo ama :26: hemen düzeltiyorum :)
siz amma erkenccisiniz yahu ben kalktım ama daha spor yapmadım birazdan inşallah sonrada direkt okula çıkacam .. hadi hazırlanayım da geç kalmayayım akşam görüşürük kızlarrr