Göbek bağı hala anasına bağlı eş ve 4 aylık bebeğimle ben

Ev ev üstüne olmaz demisler

Bebeğinizi aşı karşıtı insanların çocuklarından uzak tutmak, konuda yaptığınız en mantıklı hareket.
Sanki biontech yapılacak çocuklara, kızamık olunca ölmesinler diye, vücuda kızamık tanıtılıyor aşıyla. İnşallah çocuklar annelerinin kafasızlığının bedelini canlarıyla ödemezler.
Eşinize gelince anneden kopamamış, ben 11 yaşındaki oğluma bu kadar müdahale edemiyorum, ettirmiyor. İşiniz zor.

Eşinizin haline sinirlenmenize gerek yok çünkü 3 defa gidip sonra halini kabul edip geri dönmüşsünüz, bir de bebeğiniz olmuş. Eşinizin bir şey demesini beklemeden kendiniz verin ağızlarının payını ve evinizden uzak tutun.

Sizin kendinize saygınız mı var ?
Var mı yani sizce ?
Niye buradaki insanlara bos bıs soruyorsunuz
Ömrümde aile evine 3 kez gidip dönen birini görmemistim
Böyle bi ortama ve adama cocuk dünyaya getiren üstelik problemli esin istemedgi halde?
Cidden kendinize hic saygınız yok
Esinizin en azından hos olmasada bi karakteri var adam bunu sürdürüyor kimseyi kandırmıyor
Siz sizi asağı cekecek adamla beraber olmak icin yanıp tutusup resmen cocukla baglamaya calısmıssınız…
Vallahi size söylenecek söz yok
Bi cocuk daha yapıverin kesin düzelicek

Kararlı görünmedikçe kendi değerinizi düşürmüşsünüz diye anladım. Ama sevmek farklı bi boyut insan gerçekten sevince düzeleceğine hep inanıyor. Nasıl bir karar verdiniz bilmiyorum ama evi terkedeceksiniz bile son ve kararlı şekilde yapın yani barışma düşünceniz varsa bile mümkün olduğunca karşı tarafa imkansız gibi gösterin gerçi kimse değişmez bu hayatta kendinizden pay biçin ya kabulleneceksiniz yada yolunuza bakıcaksınız. Bu adamın hiç mi artıları olmadı bu zamana kadar alın bir kagıt kalem artı eksi yazın öyle düşünüp karar verin bence

Okurken sinirlendim siz yasamissiniz Allah yardımcınız olsun. Benim kizim yok su an ama kizi erkegi de yok bu isin. Rabbim evlatlarimizi hayirli ve iyi insanlarla cattirsin. Esiniz 30 yasina kadar duzelmemis zaten anlattiginizan yola cikarak bence davranislarinda ve anasinin kardesinin davranislarinda bir problem de gormuyor ve sizi oyaliyor olabilir ama siz cocuk bakicisi degilsiniz hayatinizin en guzel donemleri boyle gececek ve bir bakmissiniz yaslanmissiniz. Ne demek temizlik yemek bekledi kanamam oldu. Bosansin da semerini yesin. Okumayi yarida kesecektim sinirlerim dayanmadi ama dayanip hepsini okudum. Size bosanin deyip vebal alamam ama en azindan sunu diyebilirim aile danismanina gidin o sizi yonlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…