yok didsim anlaşıldıopuyorumnanaktan yarın bide öyle deneyeyim en çok zorlandığım hareket açıkcası sanırım çoğu kişininde öyle.:bbo:
didsim ben kaytardım bugün canım be...
Didscim biliyorum hep zamansız bildirim yapıyorum ama oğluşum rahat vermiyor gündüz ancak gece pc başındayım..ama bugün başım dik hareketler yapıldı..bu arada ben de şu ters mekiği ya anlamadım yada zorlanıyorum..
Tarih attıktan sonra zamanın önemi yok canım Şeniz
Ters mekik için; yüzü koyun yere yat, ayaklarını koltuğun altına sıkıştırabilirsin kaydirigubbakcemile3 Belinden yukarısını kaldırıp indircen şekerim, anlatamadıysam şekil vs. bişey bulurum :smiley-cool:
Hoşbulduk, Bizi bu topicle tanıştırdığın için teşekkür ederiz gülümmmm opuyorumnanaktanfıstıklar hoşgeldiniz :1hug:
size tavsiyem önce yürüyüşünüzü yapın arkasınada egzersizleri
tamamlayın daha etkili oluyo hadi kolay gelsin
Tam kalkma, 4 parmak falan kalksan yerden kafi
dört parmak kadarmı:uhm: o zaman dirseğimi dizime nasıl değdiricem kafamçokkarıştı
07.10.2009
Göbek eritme hareketleri
1. Mekik 3 x20
2. Ters mekik 3x20
3. Derin nefes al ver 20
4. Omuzda sopa çevirme 5 dk. (kronometreyi tekrar tekrar durdurdum, arada sıfırladıklarım olmuş, 5 dk.dan fazladır yani :)
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 2 X 20 sn.
7. Ayakları kaldırmaca bunu da en az 10 sefer yapmışımdır.
Basen hareketlerini dün yapamadım. Zaten onları haftada 2 yapmayı düşünüyorum. Yürüyüşde yapamadım, ama diğer hareketleri asgarisinde yapmaya çalıştım. Gelecek hafta veya sonraki hafta arttırırım artık. Yürümek istiyorum ama işten eve gidince canım dışarı çıkmak istemiyor :kedi:
Hoşbulduk, Bizi bu topicle tanıştırdığın için teşekkür ederiz gülümmmm opuyorumnanaktan
07.10.2009
Göbek eritme hareketleri
1. Mekik 3 x20
2. Ters mekik 3x20
3. Derin nefes al ver 20
4. Omuzda sopa çevirme 5 dk. (kronometreyi tekrar tekrar durdurdum, arada sıfırladıklarım olmuş, 5 dk.dan fazladır yani :)
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 2 X 20 sn.
7. Ayakları kaldırmaca bunu da en az 10 sefer yapmışımdır.
Basen hareketlerini dün yapamadım. Zaten onları haftada 2 yapmayı düşünüyorum. Yürüyüşde yapamadım, ama diğer hareketleri asgarisinde yapmaya çalıştım. Gelecek hafta veya sonraki hafta arttırırım artık. Yürümek istiyorum ama işten eve gidince canım dışarı çıkmak istemiyor :kedi:
dört parmak kadarmı:uhm: o zaman dirseğimi dizime nasıl değdiricem kafamçokkarıştı
hoşgeldin cicim iyi ki geldiniz,dids bak duy harekeleri yapmak+göbek birincisi
olmak dışındaki meziyetlerimide gör :roflol: