- 28 Ocak 2009
- 987
- 10
Kızlar hangi gün bildirim yapıyorsunuz?
Yarışmaya dahil olmak için ne yapmam lazım?
Sadece göbek ve belden incelme istiyorum, gerisi kalabilür.
Hangi hareketler faydalı olur, yardımcı olursanız sevinirim a.s.
Yasemin ben iş yerinde gizli gizli gizli sandalye yapıyorum :kedi:. İki kere yaptım
(20sn X 2 )
Yasemin ben iş yerinde gizli gizli gizli sandalye yapıyorum :kedi:. İki kere yaptım
(20sn X 2 )
duvara sırtını yaslayıp sanki altında sandalye varmış gibi oturuyorsun, durabildiğin kadar duruyorsun, inşallah anlatabilmişimdir, kolay gibi görünüyor ama zor bir hareket, belli bir süreden sonra özellikleNasıl yapılıyor sandalye ay söleyin bende yapayım Göbeğim gitsin ay orda olunca deli oluyorum... Bende gitssin istiyyorum ya akannehir
thank you canım Şeniz , çok bişi diil zaten
supersın sennnnnnnnnn
kızlar bırsey soracam hareketlerı ben bır seferde yapamıyorum bebek uyudukça hepsını sırayla yapmaya calışıyorum acaba faydalı olurmu devamlı yapmayıca ay kafama takıldı
(20sn X 2 )
bendeeeeeeeeeeee..........ayva gobıkım ımknsız gıdemez ama (genetikkkk yaa) katılıyım aranıza :) çilekli takıpteyım :)
slm kızlar hareketlerı hepsınden yaptım yuruyuş kaldı yapamıyorum bebegım cok kuçuk ıkıder bır uyanıyor bugunde bırazda rahatsız yanlız benım heryerım agrıyor oturup kalkamıyorummm