- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
Hoşgeldiniz kızlar a.s. cileklipuding; sadece göbek hareketlerini yapıyım, basenleri yapmıyım dersen yarışmaya dahil edemem seni, belirli kurallarımız var yarışma için. Önce linki okuyun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html Eğer kurallarımızı kabul ederseniz; göbeğinizi göbek deliği hizasından birde baseninizi ölçüp buraya yazın, bende alıyım sizi takıma vereliniortak
Okudunm anladım , kabul ediyorum, onaylıyorum!!! kaydirigubbakcemile5
Şimdi hareketlerin çıktısını alıcam, her sabah yapmaya çalışıcam. Oleeeeeeyyyy sonunda bir yarışmaya katıldım hihoyyyt Şeniz :smiley-cool:, tez zamanda mezun olurum inşallah turkbayragi, yaseminimde katılır yarışmaya muhakkak, azimli kızdır vesselam yerimseniben
Thank u dids , tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak
Okudunm anladım , kabul ediyorum, onaylıyorum!!! kaydirigubbakcemile5
Şimdi hareketlerin çıktısını alıcam, her sabah yapmaya çalışıcam. Oleeeeeeyyyy sonunda bir yarışmaya katıldım hihoyyyt Şeniz :smiley-cool:, tez zamanda mezun olurum inşallah turkbayragi, yaseminimde katılır yarışmaya muhakkak, azimli kızdır vesselam yerimseniben
Thank u dids , tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak
1.mekık 20
2.derın nefes al ver cok yapmaya calışıyorum
3.bacak esnetme 20
4yere yat bacak kaldırma
5 görunmez sandelye 20 sn
6step 50
7omuzda sopa cevırme 30
8ip atlama 100 sımdılık bukadar tek tek yazacakmıyım hergun başka yolu varmı8 arkadaşlar
-sol alt baldırım acıyor. lifler kopmamıştır inş
Lifleri koparmak o kadar kolay değil. Masaj yap canım, ters bir hareket yapmışındır Şeniz
tamam tamam kaytarmaya yer arıyordum tühhh :roflol:
bende çapraz mekikte zorlanıyorum nasıl çekiyosunuz 3*20 benmi yanlış yapıyorum acaba:uhm: