Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

Mekik -20
. Ters mekik -10
. Derin nefes al ver (aklıma geldikçe)
. Çapraz mekik (20)
. Ayakları kaldırmaca -15
Geri tekme -20

hiraycım kilomuz aynıymış ama snin ölçüler benden fazlaca...
sanırım daha önce devamlı spor yapmamın etkisi..

malesef aylardır egzersiz yapmadım

senin kilon 69 mu canım

ben bu sabah birde 67 çıktım tartıda

tartımı yeni aldım ama sanırım 1-2 kilo eksik tartıyo

neyse sen egzersizi hiç bırakma bari

bende şimdi egzersiz yapmaya gidiyoruuuuuuuuuuuummm

ben kızımla bi saattir dışarda gezdim yani yürüyüş tamamdır şimdi ip atlıciimmm sonra da mekik :bbo: o dil de evde her taraf çikolata tatlı bayramdan kalma napıcam ben bunları yaaa ..akannehir

oyhhhhhhhhhh tıkandım walla 35 dakka sürdü tüm hareketler tamamdır.. önce basen hareketlerini yaptım 1-7-6-5-4-3-2 sırasıyla sonra 1 den başlayıp göbiş hareketlerini sırasıyla .. kızımı uyuttum işlem tamam ama her tarafım ağrıyo amma hamlamışım ben yaa .. mirmirmirmir

dids ciimm mezuram şaka gibi 2 şer cm fazla çıkarttı ölçülerimi :umursamaz:

göbiş 95 basen 95 sana zahmet olucak bideneemm Şeniz

sizleri okuyunca ben de gaza geldim:)

eveeet ölçülerim

göbüş:90
basen:100

didsim çok fena dimiiiiiiiiii
uffff.......

Fena yok :mymeka: Ericekler :mymeka:

didsim merak yaptım
senin o köşedeki çay kahve pasta ve bilumum şeylerin nedeni nedir..bizlerde yokta!..ondan şey ettim:)

Linki oku şekerim http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ldi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html takıldığın yer olursa sor Şeniz

didsçim bende göbeğimi basenimi eritmek istiyommm

göbek: 98

basen:110 off offfff

ahanda ölçülerimm :sinifsinif:

kalça:103
göbek deliğinden :109
mafoldumbenmafoldumben

Ekledim sizi listeye ama kurallarımızı okudunuz değilmi?

slm kızlar kahvaltı yapamdan bir kaç hareket yapayım diyorum öncesi sonrası fark edermi

Aç karnına yapmanı önermem, bu arada yemekten en az iki saat sonra yapmalısın hareketleri Şeniz

20mekik çektim yaptıklarımızı gün sonundamı listeliyoruz

Mekik -20
. Ters mekik -10
. Derin nefes al ver (aklıma geldikçe)
. Çapraz mekik (20)
. Ayakları kaldırmaca -15
Geri tekme -20

Hareketlerin tamamını bitirince listeliyorsun, mesela şimdi yarısı yapmışsın ben seni yaptı yazamam. Mesela bugün yaptın hareketlerin tamamını ama nete girip yazamadın, yarın, öbür gün vs. üzerine tarih atıpta yazabilirsin Şeniz

ben kızımla bi saattir dışarda gezdim yani yürüyüş tamamdır şimdi ip atlıciimmm sonra da mekik :bbo: o dil de evde her taraf çikolata tatlı bayramdan kalma napıcam ben bunları yaaa ..akannehir

Seni yaptı yazdım ama listenide bekliyorum kısa zamanda, malum kurallar :1rolleyes: Ölçüleride hallettim Şeniz

1. Mekik 3 x 10
2. Ters mekik 3 x 10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 5 dk
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 45 sn
7. Ayakları kaldırmaca 10 kere
8. Yürüyüş 40 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 60 kere
11. Step 70 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 20 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıda önce 50 sporda 100

1. Mekik 3 x 10
2. Ters mekik 3 x 10
3. Derin nefes al ver 2*20
4. Omuzda sopa çevirme 5 dk
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 15 sn
7. Ayakları kaldırmaca 15 kere
8. Yürüyüş 1 saat
9. Bacak esnetme 100 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 100 kere
11. Step 100 kere
12. Çömelme 3 x 12
13. Geri tekme 25 kere
14. İp atlama 150

dids listeni kopyaladım ve kendi yaptıklarımı yazdım .. yanlız ben listedeki sayılarda yapılması mecburi sanıyodum :uhm:

dids listeni kopyaladım ve kendi yaptıklarımı yazdım .. yanlız ben listedeki sayılarda yapılması mecburi sanıyodum :uhm:

Tamamdır canım. İlk hafta olduğundan ve ham olduğumuzdan miktarları mutlaka az yapın diye yazmıştım okumadınmı şekerim?

dids malesef ben bunları yapamıcam ya hepsini vaktim kalmıyor çünkü bebeğimle ilgilenmekten sen beni çıkar belki bir kaç ay sonra inş.

selamm egzersizlerimi yaptım ama ancak fırsat buldum yazmaya

stepper:10 dakika
mekik:25
ters mekik:25
çapraz mekik:25
geri tekme:25
bacak kaldırma :50
yarım bacak kaldırma:50
geri tekme:25
omuzda sopa çevirme:25
derin nefes:aklıma geldikçe
ip atlama:3 hihiii.........zıplayamadım bir türlü

Tamamdır canım. İlk hafta olduğundan ve ham olduğumuzdan miktarları mutlaka az yapın diye yazmıştım okumadınmı şekerim?

okumadım cnm yaa.. gerçi ilk hevesle yapıverdim hepsini .. mühim olan devam ettirebilmek.. bu arada çrş kaytarıcam büyük ihtimalle dışarda olucam çünkü ..

okumadım cnm yaa.. gerçi ilk hevesle yapıverdim hepsini .. mühim olan devam ettirebilmek.. bu arada çrş kaytarıcam büyük ihtimalle dışarda olucam çünkü ..

İlk günden yüklenirsek ikinci gün yere seriliriz diye uyarmak istemiştim ama iyi gaz vermişiz sana kanumca :smiley-cool: Gece yatarken yada yarın ağrın olursa sıcak duş + kas gevşetici öneririm kaydirigubbakcemile3

hehe.. bir ara numaranı adresini özelden at.. başıma bişey gelirse seni aramalarını vasiyet edicimm kaydirigubbakcemile3 ewet cnm güzel motive ediyosun bizi eline emeğine sağlık teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Ben arkamda kanıt bırakmam sengözlerimebaksanab :roflol: :roflol: Rica ederim canım , baraber başarıcaz ŞenizŞeniz

1. Mekik 25
2. Ters mekik 15
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme
5. Çapraz mekik
6. Görünmez sandalye
7. Ayakları kaldırmaca
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 25 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 25
11. Step 25 kere
12. Çömelme
13. Geri tekme 15 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıda önce 80
15.yana eğil 25
16.öne eğil 25

yaa ben defterimi bulamadım o yüzden aklıma gelenleri yaptım atladıklarım olmuş maalesef neyse ilk gün zaten

didsim bu simitleri nerden alıyoz şekerim..

ve bi soru daha benim puanlar hepten uçmuş..puan sistemi önceki gibi teraziye dokunma ile dimi:))

yok canım ya gördüm aslında veriğin linki ama tam açarken benim pc nin donacağı tuttu...ondan okuyamadım sonra da unutmuşum işte şeker..

yok canım ya gördüm aslında veriğin linki ama tam açarken benim pc nin donacağı tuttu...ondan okuyamadım sonra da unutmuşum işte şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…