hiraycım kilomuz aynıymış ama snin ölçüler benden fazlaca...
sanırım daha önce devamlı spor yapmamın etkisi..
sizleri okuyunca ben de gaza geldim:)
eveeet ölçülerim
göbüş:90
basen:100
didsim çok fena dimiiiiiiiiii
uffff.......
didsim merak yaptım
senin o köşedeki çay kahve pasta ve bilumum şeylerin nedeni nedir..bizlerde yokta!..ondan şey ettim:)
didsçim bende göbeğimi basenimi eritmek istiyommm
göbek: 98
basen:110 off offfff
ahanda ölçülerimm :sinifsinif:
kalça:103
göbek deliğinden :109
mafoldumbenmafoldumben
slm kızlar kahvaltı yapamdan bir kaç hareket yapayım diyorum öncesi sonrası fark edermi
20mekik çektim yaptıklarımızı gün sonundamı listeliyoruz
Mekik -20
. Ters mekik -10
. Derin nefes al ver (aklıma geldikçe)
. Çapraz mekik (20)
. Ayakları kaldırmaca -15
Geri tekme -20
ben kızımla bi saattir dışarda gezdim yani yürüyüş tamamdır şimdi ip atlıciimmm sonra da mekik :bbo: o dil de evde her taraf çikolata tatlı bayramdan kalma napıcam ben bunları yaaa ..akannehir
oyhhhhhhhhhh tıkandım walla35 dakka sürdü tüm hareketler tamamdır.. önce basen hareketlerini yaptım 1-7-6-5-4-3-2 sırasıyla sonra 1 den başlayıp göbiş hareketlerini sırasıyla .. kızımı uyuttum işlem tamam ama her tarafım ağrıyo amma hamlamışım ben yaa .. mirmirmirmir
dids ciimm mezuram şaka gibi 2 şer cm fazla çıkarttı ölçülerimi :umursamaz:
göbiş 95 basen 95 sana zahmet olucak bideneemm Şeniz
dids listeni kopyaladım ve kendi yaptıklarımı yazdım .. yanlız ben listedeki sayılarda yapılması mecburi sanıyodum :uhm:
dids malesef ben bunları yapamıcam ya hepsini vaktim kalmıyor çünkü bebeğimle ilgilenmekten sen beni çıkar belki bir kaç ay sonra inş.
Tamamdır canım. İlk hafta olduğundan ve ham olduğumuzdan miktarları mutlaka az yapın diye yazmıştım okumadınmı şekerim?
okumadım cnm yaa.. gerçi ilk hevesle yapıverdim hepsini .. mühim olan devam ettirebilmek.. bu arada çrş kaytarıcam büyük ihtimalle dışarda olucam çünkü ..
İlk günden yüklenirsek ikinci gün yere seriliriz diye uyarmak istemiştim ama iyi gaz vermişiz sana kanumca :smiley-cool: Gece yatarken yada yarın ağrın olursa sıcak duş + kas gevşetici öneririm kaydirigubbakcemile3
hehe.. bir ara numaranı adresini özelden at.. başıma bişey gelirse seni aramalarını vasiyet edicimm kaydirigubbakcemile3 ewet cnm güzel motive ediyosun bizi eline emeğine sağlık teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
didsim bu simitleri nerden alıyoz şekerim..
ve bi soru daha benim puanlar hepten uçmuş..puan sistemi önceki gibi teraziye dokunma ile dimi:))