Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

ay kızlar ben iki günde 3 cm incelemiyeceğime göre ben ynlış ölçtüm sanırım :KK43:
bel 85
basen 101.
çok üzgünüm mafoldumben

ay kızlar ben iki günde 3 cm incelemiyeceğime göre ben ynlış ölçtüm sanırım :KK43:
bel 85
basen 101.
çok üzgünüm mafoldumben

Tam göbek deliği hizasından ölçücen canım, önce başka şimdi başka yerdenmi ölçtün?

Tam göbek deliği hizasından ölçücen canım, önce başka şimdi başka yerdenmi ölçtün?

sanırım o zaman ben becerememişim :çok üzgünüm: annemi gaza getirmek için ölçüp çok kalınsın anne demeyi planlıyordum. bir bakarım ki annem bana çok yakın:KK70:
tabi hemen anneme göbek deliğimden ölçtürdüm 85cm.

sanırım o zaman ben becerememişim :çok üzgünüm: annemi gaza getirmek için ölçüp çok kalınsın anne demeyi planlıyordum. bir bakarım ki annem bana çok yakın:KK70:
tabi hemen anneme göbek deliğimden ölçtürdüm 85cm.

Üzülme lütfen, kendine inanır ve vazgeçmezsen kısa zamanda başarıya ulaşırsın Şeniz

Üzülme lütfen, kendine inanır ve vazgeçmezsen kısa zamanda başarıya ulaşırsın Şeniz

acayip kararlıyım hiçbirşey yıldıramaz beni.zayıflıcam,sadece zyıflamak ile de kalmayıp incelicem. başka yolu yok :eek:klava:
ramazandan önce çok fena olmuştum,biraz olsun toparlayınca moralim yerine geldi...

sayende hamile gibi duran karnım da gidecek opuyorumnanaktan

acayip kararlıyım hiçbirşey yıldıramaz beni.zayıflıcam,sadece zyıflamak ile de kalmayıp incelicem. başka yolu yok :eek:klava:
ramazandan önce çok fena olmuştum,biraz olsun toparlayınca moralim yerine geldi...

sayende hamile gibi duran karnım da gidecek opuyorumnanaktan

İşte istediğimde bu, beraber başarıcaz işallah canım :hooray: Allah çok fena gaza geldim :roflol::roflol:

sizleri okuyunca ben de gaza geldim:)

eveeet ölçülerim

göbüş:90
basen:100

didsim çok fena dimiiiiiiiiii
uffff.......

didsim merak yaptım
senin o köşedeki çay kahve pasta ve bilumum şeylerin nedeni nedir..bizlerde yokta!..ondan şey ettim:)

acaipte hoş görünüyorlar sabah sabah varya
neyse bakmicaam

didsçim bende göbeğimi basenimi eritmek istiyommm

göbek: 98

basen:110 off offfff

hiraycım kilomuz aynıymış ama snin ölçüler benden fazlaca...
sanırım daha önce devamlı spor yapmamın etkisi..

Kızlar bende varım...kurallarınızı okudum zaten yürüyüş genelde yapmaya çalışıyorum ama sezeryan göbişim var (hala hamile gibiyim) yarın aç karnına ölçüp yazarım..

HANDERYAM seni burda görmek güzel seni görünce bende istek oldu birden tanıdık birilerine bakıyodum . 80-89 dan kopunca 4 kilo aldım gerçi emzirmeyide bıraktım ama ondan oldu diyorum ramazan bayram derken 4 kg geldi oturdu.. şimdi bugün başlıyorum spora yazılcam bu hafta birde tam diyet listesi alıcam dr.dan çarşambaya bunlar olmuş olur. ben şimdiden hareketlere başlıyım..

kızlar aranıza alırsınız dimi hemen ölçülerimi yazarım ben zemuszemus

ahanda ölçülerimm :sinifsinif:

kalça:103
göbek deliğinden :109
mafoldumbenmafoldumben

günaydın arkadşlar kahvaltımı yaptım birazdan hareketeri yapagım herkese başarılarrrrr

slm kızlar kahvaltı yapamdan bir kaç hareket yapayım diyorum öncesi sonrası fark edermi

1. Mekik (50)
2. Ters mekik (20)
3. Derin nefes al ver (aklıma geldikçe)
4. Omuzda sopa çevirme (50)
5. Çapraz mekik (20)
6. Görünmez sandalye (2 dakika)
7. Ayakları kaldırmaca (50)
8. Yürüyüş (35 dakika_3 km)
9. Bacak esnetme (50)
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece (100)
11. Step (5 dakika)
12. Çömelme (50)
13. Geri tekme (50)
14. İp atlama (100)

Günün ilk hareketleri benden yok mu artıran kaydirigubbakcemile3

1. Mekik (50)
2. Ters mekik (20)
3. Derin nefes al ver (aklıma geldikçe)
4. Omuzda sopa çevirme (50)
5. Çapraz mekik (20)
6. Görünmez sandalye (2 dakika)
7. Ayakları kaldırmaca (50)
8. Yürüyüş (35 dakika_3 km)
9. Bacak esnetme (50)
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece (100)
11. Step (5 dakika)
12. Çömelme (50)
13. Geri tekme (50)
14. İp atlama (100)

Günün ilk hareketleri benden yok mu artıran kaydirigubbakcemile3

oy maşallaaaaaaaaah
ben 20 mekikten sonra yığıldım yaaa
benim bebiş şimdi uyuyor kalkınca ona sebze püresi hazırlıcam biz ne zaman yürüyüşe çıkçazki oooo

oy maşallaaaaaaaaah
ben 20 mekikten sonra yığıldım yaaa
benim bebiş şimdi uyuyor kalkınca ona sebze püresi hazırlıcam biz ne zaman yürüyüşe çıkçazki oooo

yaparsın inşallah ama sürekli yapılan spor daha etkili unutma kolay gelsin opuyorumnanaktan​

X