bende katılmak istiyorum ölçülerimizi mezureylemi ölçüyoruz bide ne kadar sürüyor
evet canım mezurayla ölçüyoruz, ne kadar incelmek istersen o kadar kalıyorsun, süre sınırlamamız yok a.s.
Kurallarımızı okudunmu?
okudum hatta hareketleri kopyaladım bile :)
sitenin müdavimiyim merak etme :))
hani yarışma 1.yarışma 2.si yazmışsın ya ondan dedim ne kadar sürüyorda sonuçlar açıklanıyor die
BASEN KALÇALAR OLUYO HERALDE
GÖBEĞİDE TAM ORTADAN ÖLÇTÜM
BASEN 100 GÖBEK 97:bbo:
Göbeğimizi göbek deliği hizasından ölçüyoruz herkesin eşit olması adına, basende basen işte ayol nasıl anlatıyım burdan :kedi: Sabah aç karnına ölçülmeni tavsiye ederim, daha az çıkıyor sırnaşık şey
hee evet doğru sölüyosun ben yarın sabah aç karnına ölçüleyim öle yazarım
göbeği göbek değilinden basenide şöle diyim sezeryan dikşinin altındanmı heheh:roflol:
6 aylık bebeyle hergün nereye yürücez anca evde heheh
ben geri tekmeyi anlamadım.bir de 3*20 leri kafamçokkarıştı verimli sonuçlar alabilmem için öğrenmeliyim :)
3* 20 derken bi seferde 20 kere ama çok ara vermeden 3 kısım olacak.doğru mu anlamışım?
geri tekme ise yerde kedi gibi durup yapılacak değil mi?
Kızlar bende varım...kurallarınızı okudum zaten yürüyüş genelde yapmaya çalışıyorum ama sezeryan göbişim var (hala hamile gibiyim) yarın aç karnına ölçüp yazarım..
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yarın başlıyoruz....
kızlar acaip incelirsiniz yalnız hiç bırakmadan devam ederseniz...
ufff ben şişmişimdir şimdi epeydir serdik iyice...
didsim iyiki varsın yaaa...
sen olmasan şiş mide ve karınla dolaşıp durucaz birde yanlarımdan pis pis simitler çıktı...
neyse iyiki didsim var gidicek hepsi de :))))
3x20 = 20 tane hareket+10 sn. mola+20 tane hareket+10 sn. mola+20 tane hareket
Geri tekme;]
Şeniz
dids ben de varıııııııııııım hihoyyyt
düşündüm taşındım kendi iradem pek zayıf bu işi tek başıma halledemicem galiba .. hareketler hala gözümü korkutuyor ama alışırız zamanla umarım .. 54 kiloyum bazı fazladan hareketleri de yaparsam 4-5 kg fazlamı da veririm bu şekilde inş.. zaten daha önce de sölediğim gibi asıl sorunum sezeryandan kalma çirkin bi göbek :sinifsinif:
evdeki metal metremle ölçtüm yarın bi mezura edinicim inş.. sıkı durun en istikrarlı ölçüler bende
göbek deliği çevresi 93- poponun en tepe nokta çevresi de 93 .. :kedi: ben bu şekilde ölçtüm .. 90-90-90 ebadındaki kalastan halliceyim anlıcaanısshedefim 90-70-90 olmak aahhh keşke ama ilk etapta göbişten 10 cm azalması yeterli benim için :Saruboceq: bu bile imkansız gibi geliyo.. birbirimizi motive edersek belki sonuç alabiliriz kaydirigubbakcemile5