Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

bende katılmak istiyorum ölçülerimizi mezureylemi ölçüyoruz bide ne kadar sürüyor

bende katılmak istiyorum ölçülerimizi mezureylemi ölçüyoruz bide ne kadar sürüyor

Evet canım mezurayla ölçüyoruz, ne kadar incelmek istersen o kadar kalıyorsun, süre sınırlamamız yok a.s.

Kurallarımızı okudunmu?

evet canım mezurayla ölçüyoruz, ne kadar incelmek istersen o kadar kalıyorsun, süre sınırlamamız yok a.s.

Kurallarımızı okudunmu?

okudum hatta hareketleri kopyaladım bile :)
sitenin müdavimiyim merak etme :))

hani yarışma 1.yarışma 2.si yazmışsın ya ondan dedim ne kadar sürüyorda sonuçlar açıklanıyor die

BASEN KALÇALAR OLUYO HERALDE
GÖBEĞİDE TAM ORTADAN ÖLÇTÜM
BASEN 100 GÖBEK 97
:bbo:

aaaaaaaaa ben bu topiği yeni gördüm beni de alın aranıza kşlomdan memnunum ama 6 aylık hamileymişim gibi göbegim var bugun 20 mekik cektim 21. de kaplumbaga gibi devrildim:)
yarısmaya yokum da yaptıklarımı yazarım

benim ölçüler sizinkilerden baya yüksekmiş yaa aman allah ım
doğrumu ölçtüm acaba

okudum hatta hareketleri kopyaladım bile :)
sitenin müdavimiyim merak etme :))

hani yarışma 1.yarışma 2.si yazmışsın ya ondan dedim ne kadar sürüyorda sonuçlar açıklanıyor die

Ben yenisin sandım pardon :kedi:

Yarışma 1 geçen senenin, bu sene için taze topiğimiz var sırnaşık şey Haftalık alıyoruz sonuçları. Mesela bu pazartesi ölçülüp başlıyoruz, gelecek pazar tekrar ölçülüyoruz. Her pazar herkes ölçülüp bu topiğe yazıyor ölçülerini. Bende bir haftanın farkını hesaplıyorum, sonra pazartesi akşam 21.00de bu topikten ilk üçe girenleri açıklıyorum.

BASEN KALÇALAR OLUYO HERALDE
GÖBEĞİDE TAM ORTADAN ÖLÇTÜM
BASEN 100 GÖBEK 97
:bbo:

Göbeğimizi göbek deliği hizasından ölçüyoruz herkesin eşit olması adına, basende basen işte ayol nasıl anlatıyım burdan :kedi: Sabah aç karnına ölçülmeni tavsiye ederim, daha az çıkıyor sırnaşık şey

hee evet doğru sölüyosun ben yarın sabah aç karnına ölçüleyim öle yazarım
göbeği göbek değilinden basenide şöle diyim sezeryan dikşinin altındanmı heheh:roflol:

göbeği tekrar ölçtüm 92 çıktı:sm_cool:

Son düzenleme:
hee evet doğru sölüyosun ben yarın sabah aç karnına ölçüleyim öle yazarım
göbeği göbek değilinden basenide şöle diyim sezeryan dikşinin altındanmı heheh:roflol:

Sezeryan dikişi nerden oluyor ben nerden biliyim yahu :roflol::roflol: Yarın doğuran kızlar yazsınlar sana en iyisi :roflol::roflol:

Buda günlük hareket listemiz. Herkes kopyalasın, günlük yaptığınız miktarları yanlarına yazıp bu topiğe yollıcaksınız her gün :smiley-cool: İstediğiniz sırayla yapabilirsiniz ama ısınmanız açısından önce yürüyüş yapmanızı öneririm. Birde ilk haftamız ve herkes ham olduğundan geçerli hareket miktarlarından daha az yapın mutlaka.

1. Mekik
2. Ters mekik
3. Derin nefes al ver
4. Omuzda sopa çevirme
5. Çapraz mekik
6. Görünmez sandalye
7. Ayakları kaldırmaca
8. Yürüyüş
9. Bacak esnetme
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece
11. Step
12. Çömelme
13. Geri tekme
14. İp atlama

ben geri tekmeyi anlamadım.bir de 3*20 leri kafamçokkarıştı verimli sonuçlar alabilmem için öğrenmeliyim :)
3* 20 derken bi seferde 20 kere ama çok ara vermeden 3 kısım olacak.doğru mu anlamışım?

geri tekme ise yerde kedi gibi durup yapılacak değil mi?

6 aylık bebeyle hergün nereye yürücez anca evde heheh

Bende evde yürüyorum ama benimki tamamen üşengeçlikten kaydirigubbakcemile3

3x20 = 20 tane hareket+10 sn. mola+20 tane hareket+10 sn. mola+20 tane hareket

Geri tekme;

Şeniz

Kızlar bende varım...kurallarınızı okudum zaten yürüyüş genelde yapmaya çalışıyorum ama sezeryan göbişim var (hala hamile gibiyim) yarın aç karnına ölçüp yazarım..

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yarın başlıyoruz....

kızlar acaip incelirsiniz yalnız hiç bırakmadan devam ederseniz...

ufff ben şişmişimdir şimdi epeydir serdik iyice...

didsim iyiki varsın yaaa...
sen olmasan şiş mide ve karınla dolaşıp durucaz birde yanlarımdan pis pis simitler çıktı...

neyse iyiki didsim var gidicek hepsi de :))))

Geri tekme;]

Şeniz
[/QUOTE]

uuu süper açıklama :) vereliniortak teşekkür ederim opuyorumnanaktan

çok hevesliyim incelmeye. ilk günden fos çıkmam inşallah :)

dids ben de varıııııııııııım hihoyyyt

düşündüm taşındım kendi iradem pek zayıf bu işi tek başıma halledemicem galiba .. hareketler hala gözümü korkutuyor ama alışırız zamanla umarım .. 54 kiloyum bazı fazladan hareketleri de yaparsam 4-5 kg fazlamı da veririm bu şekilde inş.. zaten daha önce de sölediğim gibi asıl sorunum sezeryandan kalma çirkin bi göbek :sinifsinif:

evdeki metal metremle ölçtüm yarın bi mezura edinicim inş.. sıkı durun en istikrarlı ölçüler bende

göbek deliği çevresi 93- poponun en tepe nokta çevresi de 93 .. :kedi: ben bu şekilde ölçtüm .. 90-90-90 ebadındaki kalastan halliceyim anlıcaanıss hedefim 90-70-90 olmak aahhh keşke ama ilk etapta göbişten 10 cm azalması yeterli benim için :Saruboceq: bu bile imkansız gibi geliyo.. birbirimizi motive edersek belki sonuç alabiliriz kaydirigubbakcemile5

Kızlar bende varım...kurallarınızı okudum zaten yürüyüş genelde yapmaya çalışıyorum ama sezeryan göbişim var (hala hamile gibiyim) yarın aç karnına ölçüp yazarım..

Bekliyorum canım Şeniz

Utandırma beni be :kedi:

Geri tekme;]

Şeniz

uuu süper açıklama :) vereliniortak teşekkür ederim opuyorumnanaktan

çok hevesliyim incelmeye. ilk günden fos çıkmam inşallah :)[/QUOTE]

Rica ederim canım, takıldığın yer olursa sor gene :asigim:

Hedeflerimiz aynıymış kaydirigubbakcemile3 Hareketler başlarda yorucu oluyor evet ama 2 haftaya alışır vücudun merak etme şekercim. Hiç birşey imkansız değildir, yeterki inan kendine ve pes etme, sen bile şaşırıcaksın aldığın sonuçlara Şeniz Ekledim listeye senide :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…