Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

kızlar hareketler nasıl olucak benim boynum belim çabuk ağrıyo eğer çok zorlu değilse ben de katılmayı isterim vereliniortak

kızlar hareketler nasıl olucak benim boynum belim çabuk ağrıyo eğer çok zorlu değilse ben de katılmayı isterim vereliniortak

Hareketlerimiz aşağıda :1hug:

bende katılmak istiyorum
diyetede yeni başlıyorum ama regl dönemim bugün yarın bi kaç gün sonra başlasam ...forumdada yabancıyım
yardım istiyorum

dids göbek eritme hareketlerine ok. ama kalça eritme ağır gelir bana ayrıca kalça problemim yok sadece göbek eritme proğramına ben de varım .. ne zaman başlıyoruz kaydirigubbakcemile5

dids göbek eritme hareketlerine ok. ama kalça eritme ağır gelir bana ayrıca kalça problemim yok sadece göbek eritme proğramına ben de varım .. ne zaman başlıyoruz kaydirigubbakcemile5

Benimde basen sorunum yok ama zorunlu hareketler olduğundan spor olsun diye yapıyorum. Yani göbeğe varım basene yokum diye bişey söz konusu değil. Şu bayram tatili bir bitsin, dönsün herkes hemen başlıcaz tatlım cokacimcoook

bende katılmak istiyorum
diyetede yeni başlıyorum ama regl dönemim bugün yarın bi kaç gün sonra başlasam ...forumdada yabancıyım
yardım istiyorum

Hoşgeldin canım, kurallarımız bir önceki sayfada yazıyor. Eğer kabul ediyorsan bayram sonrası bu topiği takip et, çünkü başlangıç tarihiiz henüz
belli değil a.s.

Not: Regli dönemlerimizde izinli oluyoruz zaten merak etme :)

kalça hareketleri biraz ağır geldi bana da... kalçamı seviyorum ben :kedi:

göbek hareketlerine ise varım.
kalça haraketlerini yapmak isterim ama okullar açılıyor hepsini bir günde yapamıyabilirim. azar azar yapabilirim. kabul görülürse bende varım opuyorumnanaktan

bu olmadı yaws.. çok zorlu ama kalça eritme hareketleri .. benim bebişime de enerji ayırmam lazım kilo problemim yok bölgesel yani sorunum sadece göbek.. sanırım kalça hareketleri de zorunlu olursa bana uymaz biliyorum kendimi bunu başlasam da devam ettiremem sanırım ..

Hiç birimizin yeterince vakti olmuyor spor yapmak için. Bu yarışmayı iki yıldır devam ettiriyorum o yüzden biliyorum. Ve şunuda biliyorumki hiç birimiz sonunda bir ödül olmadıkça kolay kolay yerimizden kalmayız. İncelmek başlı başına bir ödül tabiki ama birde birinci olmak var. Onun için bu işi biraz zorlaştırmakta fayda var. 17-18 cm incelen arkadaşlarımız var bu hareketlerle (listeler aşağıda). Zor olucakki başarının tadı olsun. Onun için kurallarımızın dışına çıkmam canım. Yeterli vakti olmayanlar hareketleri gün içine bölerek yapıyorlardı. Sende öyle yapabilirsin tıpkı benim gibi :smiley-cool:

ayy didsimmm o listelerde ben neden görünmemişim şeker((

bayram sonu ben de varım hemde en ön sırada
bayram sonu başlıyalım hemen olurmuuu:))

qünaydın ...yazmış olduğunuz forumu okudum ...ama bu o kadar zor geliyorki bana... evde devasa bi yürüyüş bandı var...ama binen yok.. evde 2 çocuk var...ve erkek bu erkek çocuklarlada yürüyüş bandına binmek beceriister bundan da anlşılacağı gibi ben beceriksiz biriyim ...:bbo:bu durumda bayram sonu inşallah çiçeğim arkadaşım kardeşimle birlikte bi spor kulübüne yasıldık....belimde bu arada da bel fıtığı 2 tane boynumda da 3 tane fıtık var...budrumda ne yapmam gerek sizceunutmadan da yine bayram sonu liposakşın yaptıracağım.. randevumuda aldım ...kilom 87 boyumsa 1 65 2 doğum yaptım sezaryan...2 oğlum arası da tam 1 buçuk yaş...şuan onlar büyük oğlum 9 buçuk küçük oğlum 8 yaşında lar...beni aydınlatırsasnız bu konuda sevinirim...byeopuyorumnanaktan

şekercim bence yapman gereken pozitif olmak....

eksileri görmezen gelip artılarla yaşarsan herşey daha güzel olur inan...

özetle sen başla gerisi gelir tatlım

bende varım arkadaşlar ekleyin benide göbekliyim veee kurtulmak istiyorum

ayy didsimmm o listelerde ben neden görünmemişim şeker((

bayram sonu ben de varım hemde en ön sırada
bayram sonu başlıyalım hemen olurmuuu:))

Şekercim, o listelerin ilki mezun olanlar, ikincisi tee 2007den kalma, son dönemi hesapladım daha, tamamen üşengeçlikten :tomato: Kısa zamanda bizimkileride hasaplıcam Şeniz

ne zaman baslıyoruz hanımlar.

Önümüzdeki pazartesi olarak düşünüyorum, herkese uygunsa kaydirigubbakcemile2

hareketleremi pazartesi başlicaz şekeeer

yaa bu arada bizim puanlara ne olmuş uçmuş gitmiş hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…